Isommat urakat - Lahti

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kylpyhuoneremontti

15100LAHTI

Tarvitsen työlle tekijää noin lattiapinta-alaltaan 1.5m2 kylpyhuoneen remontointiin. Laatoitettavaa pinta-alaa noin 10 m2 Purku Vesieristys Mahdollinen kaivon vaihto / siirto Kalusteasennukset Putkityöt Koolaus ja katon asennus Lattialämmityksen asennus Rähköjen roilotukset Sähkötyöt tulevat itseltä. Työn aloitus sop mukaan. mahdollisimman pian

Hirsitalon ulkovuoraukseen

15540VILLÄHDE

Noin 3 viikoksi pystyvä kirvesmies

Kellarikerroksen remontti

15150LAHTI

Rintamamiestalon kellari. Sisältää ainakin saunan, pesutilat, takkahuone, pikkuhuone vesipisteellä, portaat, viemärointi, salaojitus. Mahdollinen ajankohta kesä 2024.

ulkomaalaus

15900LAHTI

Etelänpuoleisen ison seinän käsittely värillisellä lahonsuoja aineella. Seinällä 2 ikkunaa aika korkealla. Telinettä tarvitsee, mahdollisesti myös toista pienempää seinää jossa on iso ikkuna. Yläosassa reunuslauta, joka myös maalataan. Talo on 200m2. Voi tarvita jotain pohjatyötä, voi tulla arvioimaan paikan päälle.

Kylpyhuoneen remontointi

15610LAHTI

Pienikokoisen 4x2m2 kylpyhuoneen remontointi. Lattian ja seinien laatoitus. Suihkutilan ovien vaihto. WC/lavuaari.

Mökin ulkoseinän skrapaus ja maalaus

15680LAHTI

Mökin yhden korkean ulkoseinän skrapaus ja maalaus. Seinä on n. 4,5 m korkea, Seinä on n. 1 m maapinnan yläpuolella. Seinällä kolme ikkunaa vuorilautoineen ja räystäslauta, jotka maalataan. maalauspinta-ala noin 22 m2 (- ikkunat).