Isommat urakat - Kuopio

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Isommat urakat - Kuopio

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Ulkoverhouksen maalaus

70700KUOPIO

Kiinteistön ulkoverhouksen maalaus

Rivitalon räystäslautojen uusinta

70340KUOPIO

Kahdessa rakennuksessa yhteensä 6 huoneistoa. Räystäillä laudoitus kahdella osittain päällekkäin olevalla laudalla ja räystäskourut sisäpuolisella kiinnityksellä. Katolla konesaumattu peltikatto. Osa laudoista joudutaan vaihtamaan ja kaikki maalaamaan uudestaan. Samalla asennettava räystäille lisä tippapelti entisen alle, että vesi ei valu räystäslautoja pitkin. Pyrkimyksenä uudelleen käyttää vanhoja räystäskouruja. Tavoiteaika vuoden 2024 aikana.

Siirtolapuutarhamökin palahuopakaton uusiminen

70780KUOPIO

Vanha palahuopakaton uusiminen

Kerrostalokaksion (40m2) huoneiden ja keittiön remontointi

70100KUOPIO

1960-luvulla rakennetun kerrostalokaksion remontointi, pois lukien kylpyhuone. Tarkoitus purkaa keittiön ja olohuoneen välinen puinen väliseinä, purkaa ja uusia keittiö sekä uusia huoneiden pintamateriaalit. Lattia: Olohuoneessa ja makuuhuoneessa nykyinen lattiamateriaali laminaatti. Keittiössä ja käytävällä laatta. Tarkoitus asentaa vinyylilankku. Seinät: Olohuoneen ja makuuhuoneen seinät osittain puupaneloitu. Tarkoitus yhdenmukaistaa huoneiden seinät ja tarvittaessa purkaa puupanelointi. Katto: Olohuoneen, makuuhuoneen ja keittiön sisäkatot tarkoitus uusia. Keittiö: Tarkoitus purkaa keittiön ja olohuoneen välinen puuseinä, purkaa nykyinen keittiö sekä uusia keittiö täysin. Keittiöön tulisi tehdä myös astianpesukoneelle paikka, ei valmista liitäntää.

Kylpyhuoneen, saunan ja wc:n -remontti

70100KUOPIO

Saunan sekä kylpyhuoneen pintojen ja kosteuseristeen uusiminen. Erillisen wc:n pintaremontti ja mahdollinen kosteuseristeen uusiminen.

Sisätilojen remontointi ja/tai kellarin kaivaminen ja tilojen tekeminen sinne

70620KUOPIO

1920-luvulla rakennettu hirsirunkoinen paritalo. Tällä hetkellä käytössä on 2-kerrosta:alakerrassa keittiö, iso olohuone, pieni makuuhuone, wc ja tuulikaappi sekä yläkerrassa iso makuuhuone ja kylpyhuone, jossa myös sauna. Ajatuksena olisi joko remontoida yläkerran makuuhuoneesta 2 makuuhuonetta purkamalla matala tällä hetkellä varastotilana oleva tila tai sitten alakerrassa olohuoneesta lohkaistaisiin osa pieneksi työ-/makuuhuoneeksi. Tässä vaihtoehdossa uusittaisiin kaikki puulattiat vinyylilankuksi(päälle asennus puulattian päälle) n.60 neliötä ja yhden tai kahden makuuhuoneen väliseinien rakentaminen sekä pinnoittaminen&listoitus. Toki varastotilan purkaminen yläkerrassa ja puretun tilan katon sisäkaton ja lattian rakentaminen. Toinen vaihtoehto, josta haluaisimme tarjouksen olisi rossipohjan syventäminen(tällä hetkellä korkeus n.160cm) siten, että sinne voisi rakentaa saunan, suihkun sekä pienen pukuja/ oleskelutilan. Tämä vaihtoehto vaatii kivijalan korkeuden "kasvattamista" sekä viemäröinnin pumppuaseman rakentamisen tms.... Käyntiä saunatiloihin ei tarvitse tehdä sisäkautta vaan nykyinen ulkoa käynti riittää.

Viimeisimmät arvioinnit
Sisätilojen remontointi ja/tai kellarin kaivaminen ja tilojen tekeminen sinne

Hyvin hoidettu remontti. Voin suositella lämpimästi tätä yritystä.

Huhti 2024
J

Jani - Rakennusliike Lyytinen Oy