Muurari - Kirkkonummi

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Sydäntakan tilalle varaava takka

02540KYLMÄLÄ

1979 rakennettu omakotitalo. Nyt sydäntakka jonka tilalle tarvittaisi varaava takka

Uudiskohde, kolmen kylpyhuoneen laatoitus

02540KYLMÄLÄ

Minulla on Kirkkonummella uudiskohde jossa tulisi vesieristää ja laatoittaa 3 kylppäriä. Laatat on Pukkilan 60x60. Asia on kiirreellinen!

50m2 autokatoksen kivetyksen asennus, Kirkkonummi

02400KIRKKONUMMI

50m2 autokatoksen kivetyksen asennus. Kivituhka-alusta valmiiksi tärytettynä maanrakennusurakoitsijan toimesta.

1) avotakan tuhkapesän ympäristön tiilimuuraus 2) ulkoterassin matalan kaiteen tukin vaihto

02480KIRKKONUMMI

1) avotakan tuhkapesän ympäristön tiilimuuraus, alue noin 30cm x 70 tai 80 cm, tuhkapesän ylle tuleva uusi rautaritilä raameineen hankittu. Koko tulitaso on tehty tulenkestävästä perustiilestä jonka mitat 6x25cm - aikaisemmin ollut sellaista vanhanajan oranssinruskehtavaa vaaleampaa tiiltä (ehkä paikkaukseen tummempi parempi?) Tiili tulee poikkaista kohti hormiston seinämää. Koko avotakan suurempi tulitason pinta on n 70x100cm, mutta koko tätä pintaa ei suinkaan tarvitse uusia. Hormisto on yhden nurkan seinämässä ja tuli ollut keskittynyt sinne. Tuhkapesä on tietysti lähellä hormiston nurkkaa. 2) ulkoterassin matalan kaiteen tukin vaihto. Uudet tukit ovat jo lähellä terassia, ja siis tontilla. Kaide on ollut noin 35 cm korkea ja pitkän sivun (noin 10 m pitkä) lisäksi tulee terassin sivuosuudet jotka ovat kumpikin noin 3 m pitkät. Siis tukin pätkän (esim 50 cm pitkät) voi vaikka halkaista tai muokata jalustaksi, joiden päällä tukki lepää. Tukkipuu on kyllästetty, joten maalausta tms ei tarvita. Pyydän tarjousta molemmista töista tai vain yhdestä. Kiitos! Tiina

Varaavantakan tulipesän korjaus.

02880VEIKKOLA

Varaavan takkauunin tulipesä on rapautunut voimakkaasti ja vaatisi korjausta. Saattaa vaatia tiilien vaihtoa. Kohde on Kirkkonummen Veikkolassa.

Suihkun lattian saumauksen korjaus / uusiminen

02510OITMÄKI

Kylpyhuoneen suihkutilan saumaus on hapertunut lattian ja seinän rajassa. Talo on rakennettu 7 vuotta sitten. Saumaus tulisi tehdä uudelleen.