Muurari - Kouvola

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Hella-, leivinuuni ja pön ttöuuni

45810PILKANMAA

Hella- leivinuuni molemmissa tulipesät leveys max 85 cm keittiöön. Kammariin pönttöuuni, mutta aluspatja pitää tehdä uusi.

Puuhellan korjaus

46230VALKEALA

Muurattu puuhella ei vedä. On samassa hormissa leivinuunin kanssa joka kyllä vetää. Nuohooja kävi katsomassa, ja sanoi, että olisi ilmalukko mutta olemme jo useamman kerran kokeilleet (myös hiustenkuivaajan kanssa, jota suositteli), ja ei vaan vedä. Piipusta tulee hieman savua ulos mutta suurin osa jää kyllä sisään.

Tiikeri takan muuraus

47260RATULA

Tiileri Venla air takan muuraustyöt urakalla. Kohde sijaitsee Elimäellä. Tied. Pasi

takan korjaus

45740KUUSANKOSKI

Meillä on iso vanha avotakka. Joita emme voi käyttää. Haluamme asentaa takkasydämen ja asentaa sen oikein.

Kattoon tiilen vaihtoa

45700KUUSANKOSKI

Olis katto muuten hyvässä kunnossa mutta muutama tiili molemmin puolin on mennyt rikki. Tiilejä löytyy. Talo on 100.v ja piippu myös tarvitsisi pientä huolenpitoa. Jos haluu hyvän näytön omista taidoistaan nii täs olis hyvä näytönpaikka omiin töihin millaista jälkeä. Meil ei iso rahapussi oo niin sen takia venynyt mutta taloa rakastetaan.

Kevyt takan liitos hormiin ja liesiuunin tulipesän kunnostus

45100KOUVOLA

Kevyt takan liitos hormiin paikalle josta aiemmin purettu pois uuni. Takka on hankittuna ja toimitetaan marras-joulukuun taitteessa. Muurin toisella puolella liesiuuni jonka tulipesän takaosasta puhkaistu reikä suorana hormiin vedon parantamiseksi. Reikä muurataan umpeen, tulipesä kunnostetaan ja savukaasujen kierto / lieden toiminta varmistetaan.