Urakoitsijat

Helsinki

Muurari Helsingissä?

Muurarin työt vaativat tarkkuutta, samalla kun työt tulee suorittaa lakien ja määräysten mukaisesti. Etsi siksi muurausliike, jolla on oikeat pätevyydet.

Aloita täältä

Oma koti Helsinkiin

Pääkaupungin imu ei lopu, sillä työ- ja opiskelupaikkojen tarjonta on siellä runsaimmillaan. Uusia asuntoja rakennetaan paljon, mutta myös monien vanhojen lähiöiden vetovoima on kasvanut jo pitkään.

Muistathan, että huoneiston remontointiin tarvitaan aina taloyhtiön hallituksen suostumus. Ilman varsinaista rakennuslupaa voi usein uusia vaikkapa tulisijan entisen paikalle.Harkitse seuraavaa, kun valitset muuraria Helsingin seudulla

On tärkeää valita luotettava ammattilainen niin pieneen kuin suurempaan hommaan. On helppoa unohtaa, kuinka tärkeä työ muurarilla on urakassa.


Muurarilla on tehtäviä, jotka vaihtelevat suurten rakenteiden, seinien, kattojen ja lattioiden kanssa työskentelystä myös esteettiseempään rappaukseen ja laatoitukseen.


Monet myös käyttävät muurareita kodin tärkeimpien tilojen, kuten kylpyhuoneiden ja keittiöiden remontoimiseen. Silloin on tärkeää, että työ tehdään oikein, samalla kun lopputulos on hienoa.


Jotta voit olla varma, että muurausyrityksellä on työn suorittamiseen tarvittava ammatillinen pätevyys, kannatta sinun hankkia tarjouksia useilta yrityksiltä ja tarkistaa heidän pätevyytensä.


Laatu on tärkeää muuraustyössä, samalla kun työ on suoritettava lakien ja määräysten mukaisesti.


Remppatori.fissä pystyt tarkistamaan yritysten arvioinnit, kuin myös pätevyydet heidän profiilisivultansa. Palvelu on ilmainen ja velvoitukseton, ja päätät itse haluatko hyväksyä tarjouksen.


Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kylppärin haljenneen posliinisauman uusiminen Helsingissä

00100HELSINKI

Kylpyhuoneen seinien välissä oleva sauma (arvioidakseni posliinia) on haljennut tai siihen on tullut reikä. Tämä pitäisi korjata niin, että näyttää taas upouudelta. Ehdotuksia otetaan vastaan. Asunto on Helsingin keskustassa Punavuoressa.

Kantavan betoniseinän purku ja vahvistaminen

00250HELSINKI

Masala, Kirkkonummi luhtitalon 2. kerros, kaksio. Olohuoneen ja keittiö välisen kantavan betoniseinän purku. Seinän leveys 3metriä, korkeus 2,7m, paksuus 20cm. Seinään tehdään aukko leveys 2m, korkeus 2,4m ja aukko vahvistetaan teräspalkilla.

Kylpyhuoneen mosaiikkilaatta lattian saumojen korjaus

00150HELSINKI

Kylpyhuone on remontoitu kokonaan v 2006. Vesieristys kattaa sekä seinät että lattian. Kylpyhuoneen koko n 2,5 neliötä. Lattian saumat menneet huonoon kuntoon ehkä noin neliön alueelta suihkukaivon kohdalla. Oheisena valokuva. Kaksi pientä mosaiikkilaattaa irronnut viime viikolla. Osin sauma-ainetta poissa, näkyy myös valokuvasta. Asunto sijaitsee Helsingin keskustassa Jääkärinkadulla. Asunto on vuokralla. Toivoisin tietoa korjauksen laajuudesta, eli voiko saumat uusia vain vahingoittuneelta alueelta, sekä korjauksen kesto ja hinta-arvio. kiitos ja terveisin Robi

Keittiön kolmen lattialaatan vaihto.

00100HELSINKI

Hei, etsimme laatoittajaa vaihtamaan keittiömme kolme lattialaattaa. Haljenneet laatat ovat jo irroitettu ja kolme korvaavaa laattaa ovat valmiina asennusta varten. Olemme juuri muuttaneet uuteen kotiin Länsi-Pasilaan ja tämä korjaus tulisi tehdä vanhassa kodissamme Mechelininkadulla, Etu-Töölössä. Korjattavasta alueesta on olemassa kattava kuvamateriaali ja laatat ovat mitoiltaan 30x30cm. Työ tulisi tehdä tämän viikon 22. - 25.11. tai viimeistään 27.-28.11. aikana. Kerron mielelläni lisää projektista, jos tekijä sattuisi tätä kautta löytymään.

Eteisen laatoitus

00500HELSINKI

4,5m2 eteisen laatoitus, hankin itse laatat. Alustana suora betoni.

Takan korjaus

00390HELSINKI

Uunisepät ovat asentaneet takkani v. 2008. Takan tulipesästä on lohkeillut palasia. Silmällä voi nähdä, että noin sormen kokoinen palanen on lohjennut paikasta, jonka pitäisi ohjata takan toiminnan varaavaksi. Takan lämmön varaamisominaisuus on heikentynyt. Lisäksi muutama latta on edestä halki.


Viimeisimmät arvioinnit

AacoVaaco Oy

Marras 2023

Keittiön kolmen lattialaatan vaihto.

"Alusta loppuun ammattitaitoista tekemistä."
L
Lampinen
HELSINKI

Timax Oy

Elo 2023

Seinämallisten ilmanvaihtokoneiden läpivientien poraus

"Mainiota työtä ja ammattitaitoinen tekijä 👍 voin suositella."
K
Kostas
HELSINKI

Laatoitus- ja Muurauspalvelu PP OY

Olen yhden miehen yritys ja teen lähes kaikkia rakennus- ja remonttitöitä mm. uudiskohteet, laatoitukset, kylpyhuoneet ja niiden huoltokunnostukset ( mm. silikonien vaihdot ja pinnoitteet), vedeneristykset (VTT-sertifikaatti), saunat, huoneistoremontit, keittiöt, parketit, laminaatit, maalaukset, terassit ym. ota yhteyttä puh 0505583219. www.ppurakointi.fi

Elo 2023

Kylpyhuoneen laattasaumojen uusiminen ja silikonisaumaus

"Kylpyhuoneen silikonisaumojen uusiminen ja suihkunurkkauksen laattasaumojen siistiminen sujui nopeasti ja jälki siistiä. Mukava yrittäjä myös."
E
Elina
HELSINKI

Julkaistu 22. marras 2022, 11:27

Päivitetty 26. loka 2023, 12:36

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.