Etsitkö muuraria Jyväskylässä?

Muurarin työt vaativat tarkkuutta, samalla kun työt tulee suorittaa lakien ja määräysten mukaisesti. Etsi siksi muurausliike, jolla on oikeat pätevyydet.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Etsitkö muuraria Jyväskylässä?

Muurarin työt vaativat tarkkuutta, samalla kun työt tulee suorittaa lakien ja määräysten mukaisesti. Etsi siksi muurausliike, jolla on oikeat pätevyydet.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Jyväskylän osaavat muurarit yhdestä osoitteesta

Jyväskylässä remontoidaan ja rakennetaan innokkaasti. Hyville rakentamisen ammattilaisille on kysyntää, ja siksi tekijät kannattaakin valita ajoissa ja huolella. Pyydä tarjous useammalta muurarilta ja sovi tarkasti remontin budjetti ja aikataulu.Harkitse seuraavaa, kun valitset muuraria Jyväskylän seudulla

On helppoa unohtaa, kuinka tärkeä työ muurarilla on niin pienessä kun isommassakin urakassa.


Muurarilla on tehtäviä, jotka vaihtelevat suurten rakenteiden, seinien, kattojen ja lattioiden kanssa, kuin myös esteettisemmän rappauksen ja laatoituksen kanssa työskentelyyn.


Monet myös käyttävät muurareita kodin tärkeimpien tilojen, kuten kylpyhuoneiden ja keittiöiden remontoimiseen. Silloin on tärkeää, että työ tehdään oikein, samalla kun lopputulos on hienoa.


Jotta voit olla varma, että muurausyrityksellä on työn suorittamiseen tarvittava ammatillinen pätevyys, kannatta sinun hankkia tarjouksia useilta yrityksiltä ja tarkistaa heidän pätevyytensä.


Laatu on tärkeää muuraustyössä, samalla kun työ on suoritettava lakien ja määräysten mukaisesti.


Remppatori.fissä pystyt tarkistamaan niin yritysten arvioinnit, kuin myös pätevyydet heidän profiilisivultansa. Palvelu on ilmainen ja päätät itse haluatko hyväksyä tarjouksen.


Viimeksi julkaistut työilmoitukset

wc- tilan muovimaton vaihto

40640JYVÄSKYLÄ

n. 2m2 lattia-ala, muovimaton vaihto, alla puulattia, vanha matto nostettu 17cm seinälle, kahdella sivulla komposiittiputket + läpiviennit, sekä lämpöpatteri ja läpiviennit lattiassa.

Ulkoportaat omakotitaloon

40340JYVÄSKYLÄ

Turvalliset ja hyvännäköiset portaat rinteeseen . 5 askelmaa. Nyt betonilaatoilla mutta sadevedet mursi pohjat. Joko laatalla tai puiset .

Betonin hionta ja tasoitteen levitys

40250JYVÄSKYLÄ

Betonista pitäisi hioa vanhan lattiamaton liima ja levittää tasoite jotta pohjasta tulisi tasainen, jonka päälle voisi laittaa vinyylilattian

Ulkoportaiden uusinta omakotitaloon

40200JYVÄSKYLÄ

Vuonna 1990 valmistuneen omakotitalon ulkoportaat kaipaavat uusimista. Porraspuina käytetyt ratapölkyt ovat lahonneet ja terveysriski. Vesi jää seisomaan ja routa on nostellut rappuja. Myös ulko-ovelle asennetut italialaiset laatat tulee vaihtaa johonkin paremmin suomen talvia kestäviin tai jättää betonille mikäli siitä saa kuitenkin näyttävän. Tavoitteena olisi ryhdikkäät betoniset tai laatoitetut portaat koko matkalle jossa ojitus myös toimii. Unelmissa on myös varustaa portaat lämpövastuksilla helpottamaan talven lumitöitä, mutta tämä ei ole pakollinen ominaisuus. Työ voi soveltua hommansa osaavalle yksittäiselle tekijälle tai pienelle porukalle.

Kylpyhuoneen remontti

40400JYVÄSKYLÄ

Kylpyhuoneen ja saunan lattian laatoitus sekä vedeneristys. Puramme itse. Kylpyhuoneen koko n. 4-5m2 + sauna. Kyseessä on rivitaloasunto Jyväskylässä.

Huoneiston remontin viimeistely

40100JYVÄSKYLÄ

Tarvitsisin työntekijän viimeistelemään huoneistoremontin ja asunnossa tehtävänä olisi mm. keittiön välitilan laatoitus, liesituulettimen asennus sekä uunin paikalle saaminen (uunille tarkoitettua kaappia pitäisi hieman työstää, jotta uuni mahtuu sinne). Työt onnistuisi varmaan suorittamaan yhden työpäivän aikana.Julkaistu 22. marras 2022, 14:43

Päivitetty 21. maalis 2024, 14:07