Muurari - Espoo

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Muurari - Espoo

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kylpyhuoneen laatoitus

02920ESPOO

- pesuhuoneen lattian ja seinien laatoitus - saunan lattian laatoitus Yhteensä n.42m2 Uudiskohde rakennusvaiheessa

Parvekkeen lattiaremontti, mitat 4,2 x 1,6 m

02730ESPOO

Parveke piikattu. Lisäpiikkauksen tarvekartoitus, jonka jälkeen primeri, betoni, tasoite ja maalaus. Kaadot huomioitava. Parvekkeen alla olevan ulkona olevan katon maalaus. Katto painepesty.

30m valuharkko muuria + rappaus

02160ESPOO

Urakka tarjous, kohde haukilahddssa. Työn voi allittaa joustavasti.

Parvekkeen valu ja laatoitus

02780ESPOO

Omakotitalon parveke n. 15m2. Parveke on purettu vuodon vuoksi. Nyt pitäisi tehdä kaatovalu, vesieristys, kaiteet ja laatoitus. Piirustukset valmiit.

Uunien ja tulisijojen muurausta.

02820ESPOO

Takkojen, kaakeliuunien, pönttöuunien, puuhellojen, pihagrillien ja muiden tulisijojen muurausta. Myös kaikkien tulisijojen korjaukset. Esimerikiksi pönttöuunin sisusten vaihto tai vanhan kakeeliuunin sisusten uusiminen ym. kaikki uuneihin liittyvät korjaustyöt. Kysy rohkeasti tarjousta ja löydetään sopiva uusi uuni sinulle tai korjataan vanha!

Three detached passive stone houses in Westend need wall and concret work

02210ESPOO

The property developer firm NH Nordics Oy just got bankrupt. Three houses (280, 180 and 150 square meters respectively, passive stone hourses) in westend Espoo under construction were patially built-- only the first floor was finished. Now the houses look for construction company that finishes the walls for second floor, roof, and windows and exterior door etc. They also need concret work for floors and balcony, and work for exterior walls. All the design drawings are avaiable on espoo epermit site. If you are interested in this work, please contact me and I will provide more details.

Viimeisimmät arvioinnit
Keitiön lattian laataus

:)

Helmi 2024
F

Faisal - Rakennus ja huolto Heide oy

ESPOO
Autotallin lattian pinnoitus

Koko ajan tiedettiin, missä mennään aikataulun kanssa, ja lopputulos oli hyvä. Vanhan pinnan poistaminen aiheutti runsaan, joka paikkaan tunkeutuvan pölyn, mistä aiheutuneet ongelmat olisi voitu välttää tyhjentämällä talli tai suojaamalla hyllyt ja ovi/ovikone. Kuten sanottu, lopputulos oli hyvä

Marras 2023
J

Jukka - ISTERN OY

ESPOO
Muurin korjaus

Kaikki meni hyvin ja aikataulussa

Loka 2023
K

Kari-Pekka - Oraka ky

ESPOO
Ulko-ovien edessä olevien betonisten askelmien päällystäminen laatoilla

T1 Urakointi on suorittanut työn erinomaisesti, kommunikaatio on sujunut hyvin, työn laatu on eriomainen, hinta kilpailukykyinen ja työ tehtiin kerralla valmiiksi juuri niin kuin oli sovittu. Sanoisin, että "hyvää pyydettiin, mutta priimaa tuppasi tulemaan"

Syys 2023
M

Marja-Leena - T1 Urakointi Oy

ESPOO
Lisärakennuksen ulkoseinän rappaus

Työn jälki on erinomaista, ja meininki rehtiä ja hyväntuulista. Sopimus hintoineen piti alusta loppuun, ja hiukan ylimääräistäkin tehtiin. Olen erittäin tyytyväinen, ja uskallan kyllä suositella tekijäksi rappaushommiin täysin varauksetta.

Heinä 2023
V

Ville - Oraka ky

ESPOO