Muurari - Nokia

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Silikonisaumojen uusiminen

37140NOKIA

Silikonisaumojen uusiminen kylpytiloista, erillisestä wc:stä sekä keittiöstä. Kylpyhuone+sauna 7.1 m2, erillinen wc 2.4 m2 ja keittiössä saumaa n. 3,5m. Asunto yksitasoinen rivitalo.

Uuniseppien takan luukun kehyksen ja irronneen laatan kiinnitys

37140NOKIA

Takka on normaali pienikokoinen Uuniseppien varaava takka lasisella luukulla. Asennusvuosi 2008.

Kahden pienen wc:n laatoitus

37130NOKIA

Kahden pienen vessan kalusteiden purku. Muovimaton poistot ja lattioiden laatoitus. Toisen vessan laatoitus myös puoliväliseinään, yläosaan maalaus. Toiseen vessaan välitilan laatoitus, muutoin maalaus. Myös uusien kalusteiden asennukset molempiin vessoihin yhdelle seinälle. Vessat pitää remontoida niin, että toinen vessa on käytössä toisen ollessa remontissa. Kaikki matetiaalit ovat valmiina. Mahdollisimman pikainen aloitus, mielellään heti.

Putkityöt remontin yhteydessä

37130NOKIA

Keittiö-, kodinhoitohuone-, pesuhuone-, wc-remontti menossa, joihin putkityöt. Samalla käyttövesiputkien uusinta ja myöhemmin mahdollisesti myös ilmavesilämpöpumpun asennus. Ensisijaisesti putkityöt, mutta mikäli mahdollista otan mielelläni tarjouksen myös pesuhuoneen ja saunan laatoituksesta. Aikatauluna heinä-elokuu olisi ihanteellinen.

Keittiön välitilan laatoitus

37120NOKIA

N. 3,5 neliömetrin suuruisen keittiön välitilan laatoitus.

Vedeneristys ja laatoittaminen

37120NOKIA

Kylpyhuoneen ja saunan vedeneristys sekä laatoittaminen. Seinä pinta-ala n 20m2 ja lattian 7,5 m2.