Etsitkö muuraria Oulun seudulla?

Muurarin työt vaativat tarkkuutta, samalla kun työt tulee suorittaa lakien ja määräysten mukaisesti. Etsi siksi muurausliike, jolla on oikeat pätevyydet.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Etsitkö muuraria Oulun seudulla?

Muurarin työt vaativat tarkkuutta, samalla kun työt tulee suorittaa lakien ja määräysten mukaisesti. Etsi siksi muurausliike, jolla on oikeat pätevyydet.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Harkitse seuraavaa, kun valitset muuraria Oulun seudulla

Oli kohde iso tai pieni, kannattaa etsiä kunnon ammattilainen hoitamaan homma. On helppoa unohtaa, kuinka tärkeä työ muurarilla on urakassa.


Muurarilla on tehtäviä, jotka vaihtelevat suurten rakenteiden, seinien, kattojen ja lattioiden kanssa työskentelyyn esteettiseempään rappaukseen ja laatoitukseen.


Monet myös käyttävät muurareita kodin tärkeimpien tilojen, kuten kylpyhuoneiden ja keittiöiden remontoimiseen. Silloin on tärkeää, että työ tehdään oikein, samalla kun lopputulos on hienoa.


Remontin teossa ei kannata säästää, sillä ammattilaisen laatu syntyy vain ammattimaisella työllä. Hyvä suunnittelu kannattaa muutenkin: kun budjetin ja materiaalivertailun laatii huolella, on itse tehnyt oman osuutensa ja ammattilainen hoitaa loput. Luotettavia ammattilaisia joka lähtöön löytyy täältä.


Mistä hyvä muurari?

Puskaradio kertoo usein epäonnistuneista remonteista, joissa budjetit ylittyvät ja aikataulut venyvät. Tältä välttyäkseen kannattaa vertailla ammattilaisten hintoja ja heistä annettuja arvioita.


Remppatori.fi auttaa, kun tarvitset kätevän ja pätevän remontoijan hoitamaan hommat. Palvelu on velvoitukseton, ja päätät itse haluatko hyväksyä tarjouksen.

Valitut yritykset

1 työilmoitukset

Juniperus Company Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Merijärvi, Vaala, Raahe, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
R

Riikka

30.4.2024

Nopea työn aloitus. Työn jälki oli siistiä ja homma hoitui sovitusti aikataulussa. Kiitos :)

Katso profiili
0
Cityver Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Merijärvi, Vaala, Raahe, keskiarviolla 0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
Katso profiili
0
Esben Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Merijärvi, Kaskinen, Ähtäri, keskiarviolla 0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
Katso profiili
0
Naviser Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Raahe, Oulu, Ii, keskiarviolla 0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
Katso profiili
0
Ajamix Ky on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Oulu, Kempele, Utajärvi, keskiarviolla 0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
Katso profiili
0
Pohjolan Saneeraus Expert Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
Katso profiili
Näytä lisää yrityksiä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kylpyhuoneen silikoni saumojen uusinta.

90500OULU

Kylpyhuoneen silikonien saumojen uusinta.

Vesieristäminen sauna ja pesuhuone (+tasoitus)

90240OULU

Etsitään vesieristyksen tekijää omakotitalon saunaan ja pesuhuoneeseen. Lattia-ala noin 10 ja seinäala 20 neliötä. Pinnat on purettu ka hiottu, mahdollinen tasoittaminen tulisi tehdä.

Tapetointi ja laattojen saumaus

90510OULU

Makuuhuoneen seinän tapetointi, ja keittiön & kylpyhuoneen silikonisaumojen ja tarpeen mukaan laattojen saumaus.

Kylpyhuone remontti

90150OULU

80-l alkuperäinen kylpyhuone noin 4m2, purku ja uudet laatat lattiaan ja seiniin. Ei asbestia, näytteet otettu. 90150 kerrostalo

Pientöitä kuntotarkastusraportin suositeltavista korjauskohteista 2012 rakennetussa omakotitalossa

90420OULU

Pientöitä kuntotarkastusraportin suositeltavista korjauskohteista 2012 rakennetussa omakotitalossa; Tarkoitus olisi tehdä pieniä korjaustyötä kohteille, jotka ilmenivät kuntotarkastusraportissa (1/2023). Kiinteistön, joka sijaitsee Oulun Metsokankaalla, hallintaoikeus siirtyy meille maaliskuun alussa ja remontit voisi suorittaa heti maaliskuun alkupäivinä. Jotain kuvia korjauskohteista voin lähettää tarvittaessa. Alla lueteltuna korjausta vaativat kohteet; Kylpyhuone, Sauna, Kodinhoitohuone (pinta-ala yhteensä 17,4 m2) • Lattiakaivoissa vesieristeen näkyvää osaa ei ole laastisuojattu, suojattu osin silikonilla. Silikonisaumojen poisto, vedeneristeen tarkistus, laastisuojauksen teko • Pinnoissa silikonisaumojen uusinta, laattasaumojen reikien paikkaus • Hanakulmien tiivistys • Kodinhoitohuoneen altaan viemäriliitoksen kiinnityksen varmistus WC • Altaan hana ääntää kuumalla puolella ja tämä tarkistettava, hana vaihdettava? • Altaan viemäriputken tuenta / kannakointi Keittiö • Altaan hanan juoksuputken kiinnityksen parannus • Altaan viemäriputken liitoksen varmistus • Allaskaapin pohjan tiivistys • Vuotokaukaloiden asennus astianpesukoneen, jääkaapin ja pakastimen alle

Laatoittaja lausunto

90150OULU

Wc remontin yhteydessä laatoitettu osa seinästä verhoilukivi laatoilla. Tarvitsisin lausunnon laatoittajalta tähän. Lisätietoa yv.


Viimeisimmät arvioinnit
Muuraria vanhan leivinuunin muutostöihin

Erittäin ammattitaitoinen. Täytti omat toiveet muurauksen suhteen täysin. Myös rehti ja mukava persoona 🙂

Maalis 2024
T

Taneli - Hiltunen Leo T:Mi

OULU
Pientöitä kuntotarkastusraportin suositeltavista korjauskohteista 2012 rakennetussa omakotitalossa

Tehtävänä oli pääasiassa kylppärin silikonisaumojen vaihto, pari viemäriliitoksen parannusta ja hanan vaihto. Kaikki työt sujuivat suunnitelmien mukaan ja työn laatu sekä siisteys olivat hyvää tasoa. Mukava kun perustelivat tehdyt työratkaisut ja antoivat vinkkejä mihin jatkossa kannattaa kiinnittää huomiota.

Maalis 2024
S

Sampo - JAV-Group Oy

OULU
Kylpyhuoneen silikonisaumojen vaihto

Tilasin työn asuntoon, jossa en itse asu. Tarjous työstä, kommunikointi asukkaan kanssa ja työn toteutus tapahtui todella tehokkaasti ja hyvin. Tilaan jatkossakin.

Helmi 2024
P

Pia - Hiltunen Leo T:Mi

OULU
Piippu

Kaikki meni niin kuin pitää.

Marras 2023
A

Ari - Hiltunen Leo T:Mi

OULU
Leivinuunin korjaus, tehty 1997

kommunikonti toimi hyvin ja työ edistyi nopeasti

Marras 2023
K

Kauko - Hiltunen Leo T:Mi

OULU

Julkaistu 22. marras 2022, 14:57

Päivitetty 21. maalis 2024, 14:03