Puuseppä - Jyväskylä

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Puuseppä - Jyväskylä

Huoltopalvelu K&T

Kolmen huoneen väliset kynnykset pitäisi vaihtaa alumiinilevyiksi.

"Aluksi minun ajatukseni oli, että asennetaan alumiinikynnykset, mutta ammattilainen ehdotti järkevämpää ratkaisua ja kynnykset vaihdettiin toisella tavalla. Lisäksi hän kokosi minulle hankkimani uuden komeron ja asensi keittiön kaappiin vetokorit h..."Lue lisää
U
Ulla
JYVÄSKYLÄ, Loka 2023
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kattovaurion korjaustyö

40320JYVÄSKYLÄ

Omakotitalon loivakattoisen katon kolmen kattotuolin (vain toinen lapepuoli) alavaakapalkin ja yläpalkin vahvistamiset harjalta räystäälle suunnitteluinsinöörin tekemän suunnitelman mukaan pitkillä vahvoilla liimapuupalkeilla tukien. Kattorakenne (huopakatto) avattava n. 3,5m x 7m alueelta. Korjaustyöhön sisältyy myös keittiön paneelikaton (n. 24 m2) oikaisutyö, joka on seurausta kolmen kattotuolin alapalkin painumisesta noin 4-5 cm notkolle. Toivomukseni korjausurakan toteutuksesta olisi tämän kevään tai kesän aikana. Koska huopakate on jo yli 30 vuotta vanha, niin tarkoitus on uusia huopakatto kokonaisuudessaan.

portin oven nostaminen

40520JYVÄSKYLÄ

Mökillä on puurunkoinen portti, jonka ovi pitäisi nostaa. Siis saranoita pitäisi nostaa ylöspäin jotta portin oven alle ja maan väliin jäisi isompi vara.

Kantavan väliseinän purku

40700JYVÄSKYLÄ

Hei, Saisimmeko tarjouksen kantavan väliseinän aukottamisesta. - Kyseessä betonirakenteinen väliseinä. - Koko seinän pituus on 4400 mm ja korkeus 2550 mm - Tarvittavan aukon leveys 3000 mm ja korkeus 2100 mm

Huoneiston remontin viimeistely

40100JYVÄSKYLÄ

Tarvitsisin työntekijän viimeistelemään huoneistoremontin ja asunnossa tehtävänä olisi mm. keittiön välitilan laatoitus, liesituulettimen asennus sekä uunin paikalle saaminen (uunille tarkoitettua kaappia pitäisi hieman työstää, jotta uuni mahtuu sinne). Työt onnistuisi varmaan suorittamaan yhden työpäivän aikana.

Terassin jatkaminen

40660JYVÄSKYLÄ

Meillä on tällä hetkellä katettu terassi, terassin ns. edessä on maantasalla ulkoporeallas, eli allas ei ole katoksen alla myöskään. Toiveena olisi saada allas katoksen alle ja terassin päälle tai upotettua terassiin, mutta tähän tarviis jonkun ammattilaisen apua miten järkevää tehdä. Nykyinen terassi siis ei kestä ammeen painoa. Ja tosiaan, paritalon toinen puolikas meillä joten hieman mahdollisesti hankaloittaa esim katteen tekoa jos sitä haluaa jatkaa, en tiedä. Mutta toiveissa saada allas terassin päälle tai upotettua, sekä altaan päälle katosta. Terassi ei ole lasitettu, mutta haluamme lasittaa jakka tämä asia saadaan kuntoon.

Parketin korjaus, hionta ja lakkaus

40100JYVÄSKYLÄ

Parketin koko n. 5m2 (eteinen). Parkettiin tullut jälkiä. Jäljet joko vettä tai remonttimiehen käyttämää koveteainetta. Koko asunnon parketti on hiottu aiemmin 2020, parketti valkolakattu.

Viimeisimmät arvioinnit
Sovituskopit myymälään

Työ suoritettu niinkuin pitikin, aikataulu, laatu ja siisteys kohdillaan.

Syys 2023
E

Esko - PJR Rakennuspalvelut OY

TURKU
Rima-aita

Huipputyötä, voin lämpimästi suositella

Heinä 2023
S

Saija - ApuApu

JYVÄSKYLÄ

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.