Puuseppä - Kerava

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kirvesmiestyöt talon runkopystytyksen jälkeen

04200KERAVA

Omakotitalon kirvesmiestyöt runkopystytyksen jälkeen. Talo on 1-kerroksinen ja huoneistoala 124m². Runkotoimitus joulukuussa.

Arvio taloyhtiön rakentajalla teetättämän jätekatoksen työn laadusta

04200KERAVA

Meillä on 12 huoneiston taloyhtiö Keravalla ja rakennutimme yksityisellä rakentajalla (isä&poikafirma) taloyhtiömme pihaan uuden jätekatoksen vanhan tilalle. Jätekatos on nyt valmis, mutta työn laatu yllätti meidät. Osin työtä on tehty huolimattomalla otteella ja olemme tekemässä silt osin rakentajalle reklamaatiota. Tarvitsisinme kuitenkin mielipiteellemme tukea oikealta alan ammattilaiselta eli arvioita työn toteutuksesta ja hinta-arvion pudotuksesta huonon työnlaadun osalta. Emme siis taloyhtiönä suunnittele mitään asian oikeudenkäyntiin vientiä, vaan yhteistuumin taloyhtiö neuvottelee sitten rakentajan kanssa työlle uuden hinnan, kun ollaan saatu epäkohtien osalta asiantuntijan tukea. Eli ehtisikö joku hyvä kirvesmies pyörähtämään pikaisella aikataululla paikan päällä tekemään katselmuksen jätekatoksen osalta, ja antamaan kirjallisen arvion meille työnlaadusta, niin taloyhtiömme hallitus pääsisi etenenemään asiassa.

Autotallin seinälaudoituksen uusiminen

04230KERAVA

80-luvulla rakennetun Keravalla sijaitsevan omakotitalon autotallin yhden seinän ulkolaudoitus vaatii uusimisen. Pystylaudoituksen korkeus 250 cm ja sitä on 12 m pituinen matka.

Omakotitalon timpurintyöt talopaketin pystytyksen jälkeen.

04200KERAVA

Tarve timpurille joka on mukana omakotitalon rakentamisessa kun talon runko on pystytetty säältä suojaan.

5M korkea väliseinä, huonekorkeudesta -> ~8metriin, ~7m leveä

04220KERAVA

Väliseinä on tehty I-palkkiin asti n. 2.5m korkeuteen, tilan korkeus on kuitenkin n. 8metriä. Puuttuva osuus leveys on 7metriä. tila 10metriä leveä. 3metrin osuudella puuttuu muutaman metrin korkeus katosta. Paloturvallisuus on tärkeä eli joko tupla kipsilevyt tai palonsuojalevyt, riippuen kustannuksesta. Hiukan myöhemmin tarvitsee myös lattiatasossa n. 3m leveän, normi huonekorkeus väliseinä tehdä (kun muut remontit ohi) Teollisuus halli kyseessä, ja henkilö saksinostin yms saadaan paikalle meidän puolesta.

Vaatekaapin ja mahdollisesti laminaattilattian uusiminen

04200KERAVA

Kosteutta saanut vaatekaappi (l 150, k 230) pitää purkaa ja toimittaa kierrätykseen ja uusi kasattava tilalle. Jos kaapin alla oleva laminaattilattia on myös pilalla, sen vaihto samoin. Kohde on kerrostaloasunnon makuuhuone Keravan Kalevassa.