Puuseppä - Oulu

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Sängynaluslaatikko

90230OULU

Sängyn kokoinen 120x200 laatikko sängyn alle säilytystilaksi., esim. saranoitu pitkältä sivulta

Uudet portaat sisälle kaksikerroksiseen taloon

91300YLIKIIMINKI

Nykyiset portaat ovat: alhaalta lähtee askelmat 7 kpl sitten tulee tasanne josta jatkuu ylös askelmat 7 kpl. Askelmat ovat 90 cm x 22 cm ja tasanne on 90 cm leveä ja 2 m pitkä. Kaiteet 2 m ja niitä on kolme kappaletta, kaiteissa on pystypuut. Seinän vieressä ei ole ollut kaidetta. Materiaali on lakattua mäntyä. Jos ne uusisi niin paljonko mahtaisivat maksaa?

Kiinteä kaappi

90500OULU

Osakehuoneistoon vaatehuoneen seinien purku ja tilalle pitäisi rakentaa yhdelle seinälle lattiasta kattoon ulottuva kiinteä kaapisto, joka ulottuu myös eteisen puolelle. Lisäksi makuuhuoneeseen tulisi myös vaatekaapisto.

Saunan porrasjakkara

90130OULU

Korkeus 54cm, 3askelmaa 18cm välein, askelman syvyys 17cm, jakkaran leveys 56cm.

Puisen nojatuolin istuimen etuosan korjaus

90230OULU

Nojatuoli on rikki siten, että istuintyynyä ja istumista tukeva etupuu halkesi lapsen hypättyä siihen voimalla. Myös istuintyynyn alla oleva toinen sivussa oleva tukipuu on hieman rikki. Molemmat puut liitetään yhteen puutapeilla. Työn kuvaus: Etupuu pitää joko korjata tai vaihtaa. Mallina toimii toinen, ehjä tuoli. Lopputuloksen ei tarvitse olla alkuperäisen näköinen, kunhan tuolissa voi istua ja se on siisti ulospäin. Kuvassa näkyvä vakoinen väri on liimaa, jolla tuolia yritettiin itse korjata.

Mökin keittiö

90550OULU

Pikku siirtolapuutarhamökin keittiön muutostyö, kaappien nosto ja työskentelypinnan muutos.