Timpuri - Tampere

Mistä puuseppä tai timpuri tulevaan projektiin? Taitavat ja luotettavat puusepät sekä timpurit löytyvät helposti Remppatorista!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Timpuri - Tampere

Mistä puuseppä tai timpuri tulevaan projektiin? Taitavat ja luotettavat puusepät sekä timpurit löytyvät helposti Remppatorista!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Listoitus: TARVE TÄNÄÄN TAI HUOMENNA!

33210TAMPERE

Pienen 25m2 yksiön listoittaminen Tampereen keskustassa. Tarve aivan heti. Jalkalistat ja pienen ikkunaruudun kehystys. Ilmianna itsesi ja jonkinlainen hinta-arvio.

Ryijyn ripustaminen portaikkoon

33400TAMPERE

Minulla on suht kevyt ryijy, joka pitäisi ripustaa portaikkoon. Minulla ei ole portaisiin sopivia tikkaita, joten en ryijyä saan porattua niin ylös kun olisi tarve. Portaikon seinä on kiveä/betonia.

Peilin lyhentäminen ja peilien asennus reunakiskoilla seinään

33230TAMPERE

Moi :) Meillä on kaksi peiliä, n.65 cm x 204cm ja 69 cm x 200 cm. Pidempi peili pitäisi lyhentää 200 cm korkeaksi ja nämä pitäisi saada kiinnitettyä kyprokkiseinään. Meiltä löytyy yksi 183 cm pitkä alumiinin värinen kiinnityslista. Jos löytyy halvalla niin voitaisiin lisätä vielä 40-70 cm leveä peili kolmanneksi näiden kanssa. Peiliseinän korkeuden ei tarvitse välttämättä olla 2 m, kunhan peileistä saataisiin saman korkuiset ja mielellään vähintään 180 cm korkeat. Eli peilinleikkaus ja asentaminen kyprokkiseinään. Tähän tarvittavat työvälineet ja proput ja ruuvit ja kiinnityslista (1 tai 2 riippuen siitä saako meidän listaa hyödynnettyä). Huone, johon peilit tulee on iso ja avara, joten työtilaa on hyvin. Meitä on täällä 2 käsiparia auttamassa kaikessa tarvittavassa. Voimme myös tarvittaessa käydä ostamassa itse tarvittavat proput, ruuvit ja kiinnityslistat. Tämän lisäksi löytyy iskuporakonehommaa, esim. puolapuiden ja kehyksellisen peilin kiinnitystä, jos joku on kiinnostunut tekemään tällaisia samalla reissulla. -Helmiina 0445258988

Eteisestä poistettu kaapisto

33100TAMPERE

Lattia, kattoon levy/laudat, seinään tapetti kaapiston kohdalle.

Kissaverkot ikkunoihin ja parvekkeelle, Tampere

33540TAMPERE

Kahteen tuuletusikkunaan 5.kerroksessa pitää rakentaa kissaverkot. Metalliset ikkunakehikot, joten arvioisin että tarvitaan kehys jossa verkko on kiinni. Suorakaiteen mallinen lasittamaton parveke myös verkotettava.

Tiilikaton pinnoitus

33560TAMPERE

2 krs. omakotitalon sekä 1 krs. autotallin 24 v. tiilikaton huolto: katon pesu, rikkinäisten tiilien vaihto (löytyy varastosta), sammaleen ja jäkälän poisto + suojamyrkytys, pinnoitus pohjamaalauksella ja pintamaalauksella. Omakotitalon katto on n. 245 m2, sis. kaksi erkkeriä. Kattokaltevuus 1 2/3 = 45 astetta? Autotallin katto n. 90 m2 - 20 m2 aurinkopaneelit = 70 m2. Kattokaltevuus 1/3. Ormax harmaa tiilikate.

Viimeisimmät arvioinnit
Viiden puuhyllyn kiinnittämiseen

Olin erittäin tyytyväinen MVR Oy:n työn laatuun ja palveluun ja Antti Seppäseen, ja suosittelen tätä firmaa ihan jokaiselle!!!

Helmi 2024
A

Anu - Rakennus- ja suunnittelupalvelut MVR Oy

TAMPERE
Kevyen väliseinän jatkaminen (kirvesmies)

Rakennus Pihlajamäki Oy teki meille pyyntömme mukaisen väliseinän olohuoneen ja keittiön väliin. He ymmärsivät heti, mitä haluamme ja toteuttivat toiveidemme mukaisen väliseinän tehokkaasti. Hinta väliseinälle oli kohtuullinen. Erityiskiitos mutkattomasta yhteydenpidosta, tieto kulki heidän puoleltaan hyvin. Meidän asiakkaiden ei tarvinnut huolehtia mistään. Annan 4/5 tähteä, sillä jouduin korjaamaan itse tasoitusta ja maalaamaan seinän osittain uudelleen. Tasoitteseen oli varmaankin jäänyt ilmakuplia, jotka puhkesivat maalin alla tehden pintaan useita sormenpään kokoisia kuoppia.

Helmi 2024
A

Annika - Rakennus Pihlajamäki Oy

TAMPERE
Hyllyjen kiinnitys seinään

Palvelu oli hyvä.

Joulu 2023
T

Tiina - Pastori hoitaa

TAMPERE
Turvaporttien asennus

Homma toimii!

Marras 2023
J

Jukka - Rakennus Pihlajamäki Oy

TAMPERE
Parvekkeen korjaus

Kohtuu hinta Hyvä ammatti osaaminen

Loka 2023
M

Matti - Mansen raksa

TAMPERE
Käyttövesiputkien koteloiden poisto ja uudelleen palautus

Eteni suunnitelmien mukaisesti.

Elo 2023
P

Pekka - Kohura oy

TAMPERE
Makuuhuoneen pikkuremontointi

Nopeasti ja ihan hyvin tehty ja hinta oli järkevä.

Maalis 2023
K

Katja - MM. maalaus Mäkilä

ESPOO