Urakoitsijat

Puuseppä

Tarvitsetko puusepän?

Suunnitteletko uutta projektia ja tarvitset puusepän apua? Remppatorista saat sitomattoman tarjouksen usealta puusepältä – täysin maksutta.

Ota yhteyttä puuseppään

Miten Remppatori toimii?

Kerro työstä

Kirjoita kuvaus siitä, mihin tarvitse apua ja lähetämme työn olennaisille yrityksille.

Saa tarjouksia

Saat lyhyessä ajassa velvoittamattomia tarjouksia useilta päteviltä ammattilaisilta.

Aloita!

Vertaa tarjouksia, saa työ tehdyksi ja kirjoita sitten arviointi.

Miten Remppatori toimii?

Kerro työstä

Kirjoita kuvaus siitä, mihin tarvitse apua ja lähetämme työn olennaisille yrityksille.

Saa tarjouksia

Saat lyhyessä ajassa velvoittamattomia tarjouksia useilta päteviltä ammattilaisilta.

Aloita!

Vertaa tarjouksia, saa työ tehdyksi ja kirjoita sitten arviointi.

Puusepäntyöt

Puusepät tekevät useita erilaisia ​​töitä ja voivat olla mukana monenlaisissa projekteissa.


Puuseppä ottaa usein mielellään pienempiä töitä ja valmistaa puusta erilaisia ​​tuotteita ja kalusteita. Puuseppä osaa veistää paikan päällä valmistettuja tuotteita, huonekaluja tai kalusteita asennuksen ja pintakäsittelyn lisäksi. On tavallista, että puusepät työskentelevät muiden kalusteiden lisäksi ikkunoiden, ovien tai portaiden parissa.


Jos sinulla on isompia projekteja, joissa rakennetaan suuria rakenteita kodin sisä- ja ulkopuolelle, tarvitset kirvesmiehen. He työskentelevät sekä näkymättömien, kantavien elementtien ja eristeiden parissa että näkyvillä pinnoilla, kuten seinien pystytys ja listat. Monet puusepät ovat myös kirvesmiehiä ja työskentelevät sekä pienissä että suurissa projekteissa.


Yleensä työn laajuus ratkaisee, suorittaako sen puuseppä vai kirvesmies.


Puusepänverstas

Tarvitsetko sellaisen kirvesmiehen tai puusepän apua, joka voi tehdä työt omassa verstaassa? Monet puusepät työskentelevät omassa puusepänverstaassa, missä he voivat tehdä asiakkaiden tilaustöitä. On tavallista, että puusepät valmistavat työpajassa huonekaluja tai muita tuotteita ja asentavat ne myöhemmin asiakkaan luona.


Puusepät ja kirvesmiehet

Puuseppä ja kirvesmies ovat kaksi eri ammattinimikettä. Puuseppä osaa valmistaa ja työstää puukalusteita ja -tuotteita sekä työskennellä ikkunoiden, ovien ja portaiden parissa.


Kirvesmies rakentaa suurempia puurakenteita, kuten taloja tai laajennuksia. Kirvesmies voi myös kunnostaa vanhoja puurakenteita.


Jos olet epävarma projektisi monimutkaisuudesta ja siitä, pitäisikö sinun käyttää puuseppää vai kirvesmiestä, ammattilaiset, joihin otat yhteyttä, voivat auttaa sinua päätöksenteossa.


Muottipuuseppä

Muottipuuseppä työskentelee niin sanottujen betonirakennemuottien parissa ja on töissä yleensä rakennustyömailla joko itsenäisesti tai työryhmän jäsenenä.


Mihin tarvitset apua?
Tarvitsetko puuseppää, mutta et ole varma, mitä työ sisältää? Sinun ei tarvitse tietää, mitä työ sisältää. Kirjoita vain perusteellinen kuvaus siitä, mitä haluat tehtävän tai minkä ongelman haluat ratkaistavan, kun julkaiset työn.

Mitä puuseppä maksaa?

Puusepän hinta vaihtelee riippuen useista tekijöistä. Eniten kokonaishintaan vaikuttaa luonnollisesti projektisi laajuus, työn kesto sekä tarvittavien materiaalien ja välineiden määrä.


Puusepän tuntitaksa

Puusepän tuntitaksa on usein 75-90 euroa, sis. ALV:n. Hinta vaihtelee luonnollisesti eri tekijöiden mukaan. Jotkut puusepät tarjoavat kiinteän hinnan tietyntyyppisille töille.


Muista, että on tavallista maksaa matkat sekä materiaalien ja varusteiden keräämiseen kuluva aika.


Puusepäntyön hintatekijät

Yleisiä puusepän työn hintatekijöitä ovat:

  • Projektin laajuus ja koko
  • Materiaalien valinta
  • Tarvikkeet
  • Matkan pituus

Milloin tarvitset puusepän tai kirvesmiehen?

Puuseppä voi olla mukana useissa erilaisissa projekteissa. Puuseppä osaa valmistaa ja koota paikan päällä koottavia huonekaluja, valmistaa ikkunoita, ovia ja portaikkoja, huonekalujen ja puutuotteiden valmistuksen ja kokoonpanon lisäksi.


Kirvesmies työskentelee usein isommissa projekteissa, kuten uusien rakennusten sisä- ja ulkorakennusten, kantavien elementtien, eristeiden ja vastaavien parissa.


Uudisrakentaminen

Aiotko rakentaa talon, mökin,tai laajennuksen? Jos aiot rakentaa uuden rakennuksen, tarvitset monenlaisia ​​käsityöläisiä, mukaan lukien puuseppiä, sähköasentajia, putkimiehiä ja koneurakoitsijoita - riippuen siitä, mitä aiot rakentaa ja mitä ominaisuuksia rakennuksella on oltava


Tilaan sopivat huonekalut ja sisustus

Tilaan sopivien huonekalujen ja sisusteiden valmistuksen ja asennuksen tekee puuseppä tai kirvesmies. Tuotteet valmistetaan usein puusepänverstaassa. Sen jälkeen puuseppä tulee ja kokoaa huonekalut paikoilleen.


Keittiö

Keittiön asennuksen voivat suorittaa sekä puusepät että kirvesmiehet.

Muista, että tarvitset putkiasentajan, jos aiot vaihtaa putkiston, ja sähköasentajan, jos aiot suorittaa töitä sähköjärjestelmässä.


Kylpyhuone

Puuseppä voi asentaa kylpyhuoneeseen kylpyhuonekalusteita, peilejä, pesualtaita, kalusteita ja muita kylpyhuonetarvikkeita. Jos aiot asentaa uuden suihkun tai pesualtaan, siirtää viemäriä tai teettää muita putkitöitä, tarvitset putkiasentajan. Jos aiot asentaa kylpyhuoneeseen lämmityskaapeleita tai uutta valaistusta, ne on teetettävä sähköasentajalla, ja jos aiot asentaa uusia laattoja, työ sujuu aina parhaiten laatoittajalta.


Lue lisää uuden kylpyhuoneen rakentamisesta täältä

Muut huoneet/olohuone

Jos olet kunnostamassa tai täyssaneeraamassa olohuonetta kokonaan, tarvitset usein puusepän tai kirvesmiehen. Täyssaneerauksen aikana suuret osat huoneen rakenteesta muuttuvat usein ja tarvitset kirvesmiehen.


Jos aiot teettää vesi- ja viemäritöitä, tarvitset putkiasentajan ja jos aiot asentaa sähköt, asentaa uudet pistorasiat tai valaistuksen, tarvitset sähköasentajan.


Arkkitehti auttaa sinua suunnittelemaan niin, että uusi olohuone on sellainen kuin haluat, ja että se noudattaa voimassa olevia lakeja ja määräyksiä.

Viimeksi julkaistut työilmoitukset
Viimeisimmät arvioinnit

Ulko-oven mittoihin muokkaus ja karmit

Ammattitaitoinen, leppoisa ja mukava!

J.P, KYRÖNLAHTI - Saarju Oy

Syys, 2023

Pihasaunan lauteiden uusiminen

Hyttinen on asiallinen ja vakaa,teki työn huolellisesti ja siististi toiveiden mukaan ja pysyi täsmällisesti aikataulussa Olen tyytyväinen laatuun. Kiitos. Outi

Outi, HAMMASLAHTI - Lassi Hyttinen

Elo, 2023

Sängyn kotelointi

Erittäin siistiä ja huolellista työtä. Kaiken lisäksi puusepän kanssa tuli hyvin toimeen.

Hannu, JÄRVENPÄÄ - Rikulma Tmi

Elo, 2023
Valitut yritykset

Valitut yritykset

Julkaistu 27. loka 2022, 10:25

Päivitetty 17. elo 2023, 08:59

Miten Remppatori toimii?

Kerro työstä

Kirjoita kuvaus siitä, mihin tarvitse apua ja lähetämme työn olennaisille yrityksille.

Saa tarjouksia

Saat lyhyessä ajassa velvoittamattomia tarjouksia useilta päteviltä ammattilaisilta.

Aloita!

Vertaa tarjouksia, saa työ tehdyksi ja kirjoita sitten arviointi.