Urakoitsijat

Puuseppä

Tarvitsetko puusepän?

Suunnitteletko uutta projektia ja tarvitset puusepän apua? Remppatorista saat sitomattoman tarjouksen usealta puusepältä – täysin maksutta.

Ota yhteyttä puuseppään

Puusepäntyöt

Puusepät tekevät useita erilaisia ​​töitä ja voivat olla mukana monenlaisissa projekteissa.


Puuseppä ottaa usein mielellään pienempiä töitä ja valmistaa puusta erilaisia ​​tuotteita ja kalusteita. Puuseppä osaa veistää paikan päällä valmistettuja tuotteita, huonekaluja tai kalusteita asennuksen ja pintakäsittelyn lisäksi. On tavallista, että puusepät työskentelevät muiden kalusteiden lisäksi ikkunoiden, ovien tai portaiden parissa.


Jos sinulla on isompia projekteja, joissa rakennetaan suuria rakenteita kodin sisä- ja ulkopuolelle, tarvitset kirvesmiehen. He työskentelevät sekä näkymättömien, kantavien elementtien ja eristeiden parissa että näkyvillä pinnoilla, kuten seinien pystytys ja listat. Monet puusepät ovat myös kirvesmiehiä ja työskentelevät sekä pienissä että suurissa projekteissa.


Yleensä työn laajuus ratkaisee, suorittaako sen puuseppä vai kirvesmies.


Puusepänverstas

Tarvitsetko sellaisen kirvesmiehen tai puusepän apua, joka voi tehdä työt omassa verstaassa? Monet puusepät työskentelevät omassa puusepänverstaassa, missä he voivat tehdä asiakkaiden tilaustöitä. On tavallista, että puusepät valmistavat työpajassa huonekaluja tai muita tuotteita ja asentavat ne myöhemmin asiakkaan luona.


Puusepät ja kirvesmiehet

Puuseppä ja kirvesmies ovat kaksi eri ammattinimikettä. Puuseppä osaa valmistaa ja työstää puukalusteita ja -tuotteita sekä työskennellä ikkunoiden, ovien ja portaiden parissa.


Kirvesmies rakentaa suurempia puurakenteita, kuten taloja tai laajennuksia. Kirvesmies voi myös kunnostaa vanhoja puurakenteita.


Jos olet epävarma projektisi monimutkaisuudesta ja siitä, pitäisikö sinun käyttää puuseppää vai kirvesmiestä, ammattilaiset, joihin otat yhteyttä, voivat auttaa sinua päätöksenteossa.


Muottipuuseppä

Muottipuuseppä työskentelee niin sanottujen betonirakennemuottien parissa ja on töissä yleensä rakennustyömailla joko itsenäisesti tai työryhmän jäsenenä.


Mihin tarvitset apua?
Tarvitsetko puuseppää, mutta et ole varma, mitä työ sisältää? Sinun ei tarvitse tietää, mitä työ sisältää. Kirjoita vain perusteellinen kuvaus siitä, mitä haluat tehtävän tai minkä ongelman haluat ratkaistavan, kun julkaiset työn.

Mitä puuseppä maksaa?

Puusepän hinta vaihtelee riippuen useista tekijöistä. Eniten kokonaishintaan vaikuttaa luonnollisesti projektisi laajuus, työn kesto sekä tarvittavien materiaalien ja välineiden määrä.


Puusepän tuntitaksa

Puusepän tuntitaksa on usein 75-90 euroa, sis. ALV:n. Hinta vaihtelee luonnollisesti eri tekijöiden mukaan. Jotkut puusepät tarjoavat kiinteän hinnan tietyntyyppisille töille.


Muista, että on tavallista maksaa matkat sekä materiaalien ja varusteiden keräämiseen kuluva aika.


Puusepäntyön hintatekijät

Yleisiä puusepän työn hintatekijöitä ovat:

  • Projektin laajuus ja koko
  • Materiaalien valinta
  • Tarvikkeet
  • Matkan pituus

Milloin tarvitset puusepän tai kirvesmiehen?

Puuseppä voi olla mukana useissa erilaisissa projekteissa. Puuseppä osaa valmistaa ja koota paikan päällä koottavia huonekaluja, valmistaa ikkunoita, ovia ja portaikkoja, huonekalujen ja puutuotteiden valmistuksen ja kokoonpanon lisäksi.


Kirvesmies työskentelee usein isommissa projekteissa, kuten uusien rakennusten sisä- ja ulkorakennusten, kantavien elementtien, eristeiden ja vastaavien parissa.


Uudisrakentaminen

Aiotko rakentaa talon, mökin,tai laajennuksen? Jos aiot rakentaa uuden rakennuksen, tarvitset monenlaisia ​​käsityöläisiä, mukaan lukien puuseppiä, sähköasentajia, putkimiehiä ja koneurakoitsijoita - riippuen siitä, mitä aiot rakentaa ja mitä ominaisuuksia rakennuksella on oltava


Tilaan sopivat huonekalut ja sisustus

Tilaan sopivien huonekalujen ja sisusteiden valmistuksen ja asennuksen tekee puuseppä tai kirvesmies. Tuotteet valmistetaan usein puusepänverstaassa. Sen jälkeen puuseppä tulee ja kokoaa huonekalut paikoilleen.


Keittiö

Keittiön asennuksen voivat suorittaa sekä puusepät että kirvesmiehet.

Muista, että tarvitset putkiasentajan, jos aiot vaihtaa putkiston, ja sähköasentajan, jos aiot suorittaa töitä sähköjärjestelmässä.


Kylpyhuone

Puuseppä voi asentaa kylpyhuoneeseen kylpyhuonekalusteita, peilejä, pesualtaita, kalusteita ja muita kylpyhuonetarvikkeita. Jos aiot asentaa uuden suihkun tai pesualtaan, siirtää viemäriä tai teettää muita putkitöitä, tarvitset putkiasentajan. Jos aiot asentaa kylpyhuoneeseen lämmityskaapeleita tai uutta valaistusta, ne on teetettävä sähköasentajalla, ja jos aiot asentaa uusia laattoja, työ sujuu aina parhaiten laatoittajalta.


Lue lisää uuden kylpyhuoneen rakentamisesta täältä

Muut huoneet/olohuone

Jos olet kunnostamassa tai täyssaneeraamassa olohuonetta kokonaan, tarvitset usein puusepän tai kirvesmiehen. Täyssaneerauksen aikana suuret osat huoneen rakenteesta muuttuvat usein ja tarvitset kirvesmiehen.


Jos aiot teettää vesi- ja viemäritöitä, tarvitset putkiasentajan ja jos aiot asentaa sähköt, asentaa uudet pistorasiat tai valaistuksen, tarvitset sähköasentajan.


Arkkitehti auttaa sinua suunnittelemaan niin, että uusi olohuone on sellainen kuin haluat, ja että se noudattaa voimassa olevia lakeja ja määräyksiä.

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Oviaukon teko, lasioven asennus. Kipsilevyseinän teko.

02650ESPOO

Kipsilevyseinään pitää tehdä oviaukko, johon tulee Inlookin lasiovi. Toiselta seinältä poistetaan liukuovi ja liukuoven aukko paikataan kipsilevyseinällä.

"Vitriini" portaiden alle.

70820KUOPIO

Portaiden alla kutakuinkin suorakulmaisen kolmion muotoinen tila (suurin leveys 280 cm ja korkeus 147 cm) olisi ajatus saada "vitriiniksi/näyteikkunaksi". Eli tuo lattian ja portaiden välinen aukko olisi ajatus laittaa kiinni jollain läpinäkyvällä materiaalilla (muovi/pleksi/tai vastaava) kuitenkin niin että tilan saa tarvittaessa avattua. Kyseisessä tilassa on tarkoitus pitää esillä isoja lego-rakennelmia ja kyseessä perhe jossa pieni lapsi, joten tuo avausmekanismi pitäisi olla vielä lukollinen. Tästä syystä myös tuo läpinäkyvä materiaali on hyvä olla kolhujen kestävää. Lisäksi olisi ajatuksena lisätä n. puoleen väliin korkeussuunnassa välitaso. Syvyyttä porranalustilalla on n 90 cm. Mitään materiaaleja ei ole omasta takaa, joten toivomus olisi "avaimet käteen"-projektista.

Uusi Oviaukko ja siihen liittyvää seinää

04300TUUSULA

Kuvassa olevaan aukkoon pitäisi loihtia ovi sekä seinää niin että keittiöstä tulee suljettu tila

Parkettilattian remppa

24100SALO

Parketti pitäisi vaihtaa esim vinyylilankuksi. Pinta-ala n 70 neliötä ja huoneissa asutaan eli huonekaluja pitää siirrellä.

Asunnon remontti

96100ROVANIEMI

Selvittää miksi autojen äänet tulevat asuntoon ja toimenpiteet sen mukaan. Seinien äänieristys sisäpuolelta? Välioven asennus kerrostalo asuntoon?

Katon korotus

21290RUSKO

Kattoikkunoiden välisten kattotuolien korotus kulkuaukon kohdalta
Viimeisimmät arvioinnit
Viiden puuhyllyn kiinnittämiseen

Olin erittäin tyytyväinen MVR Oy:n työn laatuun ja palveluun ja Antti Seppäseen, ja suosittelen tätä firmaa ihan jokaiselle!!!

Helmi 2024
A

Anu - Rakennus- ja suunnittelupalvelut MVR Oy

TAMPERE
Sisäseinän rakentaminen ja sen vieressä olevan vesipisteen purkaminen

Kaikki sujui kuten sovittiin!

Helmi 2024
L

Lauri - Josemeri Oy

KIRKKONUMMI
Avatun lattian ja seinän remontointi

Hommat sujui nopealla aikataululla ja tehokkaasti.

Helmi 2024
N

Niko - Braho Remontointi

HELSINKI
Rymättylän saaristossa kirvesmiehen hommia

Nopea yhteydenotto, tarjous ja töiden toteutus huippuluokkaa!

Helmi 2024
V

Veli-Matti - Satavac

RYMÄTTYLÄ
Karmien ja listojen asennustyöt

Kaikki toimi sovitusti ja työt tuli tehtyä nopeasti ja laadukkaasti. Menee jatkoon!

Helmi 2024
M

Marjo - JL rakennus- ja remonttipalvelu Oy

ASKOLA
Välioven lyhennys.

Hyvä tarjous jossa ilmoitti myös jälkien siivouksen. Aikataulu piti!! Työn toteutus ja LAATU hyvä! Ei ollut halvin tarjous mutta hintansa arvoinen.

Helmi 2024
A

Anita - Välimäen Rakennus ja Saneeraus

HELSINKI
Kevyen väliseinän jatkaminen (kirvesmies)

Rakennus Pihlajamäki Oy teki meille pyyntömme mukaisen väliseinän olohuoneen ja keittiön väliin. He ymmärsivät heti, mitä haluamme ja toteuttivat toiveidemme mukaisen väliseinän tehokkaasti. Hinta väliseinälle oli kohtuullinen. Erityiskiitos mutkattomasta yhteydenpidosta, tieto kulki heidän puoleltaan hyvin. Meidän asiakkaiden ei tarvinnut huolehtia mistään. Annan 4/5 tähteä, sillä jouduin korjaamaan itse tasoitusta ja maalaamaan seinän osittain uudelleen. Tasoitteseen oli varmaankin jäänyt ilmakuplia, jotka puhkesivat maalin alla tehden pintaan useita sormenpään kokoisia kuoppia.

Helmi 2024
A

Annika - Rakennus Pihlajamäki Oy

TAMPERE
Liukuovien (2 kpl) asennus ja oviaukon madaltaminen

Kahden oviaukon madallus ja niihin liukuovien asennus sujui mainiosti avaimet käteen -periaatteella aina toteutuksen suunnittelua sekä ovien hankintaa ja kuljetusta myöten. Tekijä oli ammattitaitoinen ja henkilönäkin erittäin miellyttävä. Olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä.

Tammi 2024
M

Markus - Josemeri Oy

VANTAA
60m2 liiketilan pintaremontti

Työ tehtiin nopeasti ja jälki on todella siistiä. Suosittelen lämpimästi!

Tammi 2024
A

Aino - Oma Onni Oy

HELSINKI
Huoneiston pintaremontti

Hyvää ja siistiä jälkeä! Toteutti suunnitelmat niin kuin sovittu. Kiva kun järjestyi kaikki tarvittavat (myös lvi & sähkö) samasta paikasta, niin ei tarvinnut lähteä näitä erikseen sopimaan.

Tammi 2024
S

Salla - Apuvel Oy

ESPOO
Kantavan seinän aukaisu ja suunnitelma

Tarvitsimme tekijän asunnon kantavan seinän purkuun. Työ hoitui mutkitta ja ajallaan. Taitava ja luotettava tekijä jolla hyvä kädenjälki. Kommunikaatio oli mukavaa ja sujuvaa. Työt hoituvat nopeasti ja luvattuna ajankohtana. Omaa laajan verkoston joka suuri plussa, löytyi esim. tarvittava rakennesuunnittelijakin hänen kauttaan. Paikat jäi aina siistiksi töiden jälkeen mikä oli kiva extra. Antoi myös hyviä vinkkejä ja ohjeita itsenikkarointiin. Ehdottomasti tullaan hyödyntämään jatkossakin. Suosittelen!

Tammi 2024
N

Niina - Rakennusliike Lyytinen Oy

KUOPIO
Uusi kaide ulos lahonneen tilalle

Kohde osoittautui arvioitua vaativammaksi. Yritys ehdotti alkuperäisestä poikeavaa ratkaisua ja lopputulos oli erittäin hyvä.

Tammi 2024
J

Jouko - JS-Rakennuspalvelut Oy

PALOKKAValitut yritykset

JL rakennus- ja remonttipalvelu Oy

Olemme pieni rakennus ja remonttipalveluja tarjoava yritys jonka erityisalana on katto ja julkisivuremontit sekä maalaukset. Teemme myös terasseja ja talviaikana huoneistoremontteja.

Väliseinän rakennus

"Aikataulut ja hinta piti. Luotettava tekijä jonka kanssa asiointi sujui vaivatta. Lämmin suositus."
S
Sanni
HELSINKI, Tammi 2024

Hiltunen Leo T:Mi

Rakennustyöt Muuraus ja kirvesmiehen työt , sekä valvonta

Pieniä muutoksia olohuoneeseen

"Todella laadukas työnjälki ja asiakaspalvelu. Voin suositella!"
S
Saku
OULU, Tammi 2024

Interior Design Merin

Tarjoamme kotien ja julkisten tilojen remontteja: olisiko kyseessä pienempi tapetointi tai ”avaimet käteen” periaatteella isompi projekti, ota rohkeasti yhteyttä ja löydämme teille kauniin ja toimivan ratkaisun! Sisustusremonttipalvelumme kattaa kaikki pintaremontin osa-alueet. Toimialuemme painopiste on pääkaupunkiseutu.

Lue lisää

Sisustusseinä

"Erittäin ammattitaitoista, ystävällistä palvelua. Toteuttivat kaikki työt sovitusti asiakasta kuunnellen. Työmaan suojaus ja siisteys erinomaista."
J
Jani
LOHJA, Tammi 2024
Interior Design Merin

Ahkerat Majavat Oy

Olemme täyden palvelun ketterä rakennusliike, joka toimii koko Etelä-Suomen alueella.Meidän kanssamme saat nopeasti arvion ja toteutuksen joko urakkana tai pidempänä huoltosuhteena.

Vuokra-asunnon pintasaneeraus

"Vakuuttava tekijä. Remppa saatiin tehtyä hyvään hintaan, ja yritys osasi myös ohjata tekemään pitkäkantoisia ratkaisuja."
J
Jonas
TAMPERE, Tammi 2024
Ahkerat Majavat Oy

Työapu T:Mi Jari Paulin

Kylpyhuoneen allaskaapin asennus ja altaanasennus takaisin & peilikaappi

"Suuri kiitos Jari kylpyhuoneen allaskaapin asennuksesta. Homma meni hyvällä aikataululla ja jälki on ensiluokkaista!"
P
Pekka
ESPOO, Joulu 2023
Työapu T:Mi Jari Paulin

Oraka ky

Teemme huoneistoremontteja ja uudiskohteiden sisätöitä, kuten tasoitusta, maalausta, lattian asennuksia sekä laatoitusta. Myös terassien teko, ulkomaalaus ja rappaus kuuluvat osaamisalueeseeni.Minulla on pitkäaikainen kokemus rakennusalalta, jolla olen toiminut yrittäjänä jo 12 vuotta. Teen työni aina laadukkaasti ja pidän erityisen tärkeänä, että asiakkaani ovat tyytyväisiä sekä palveluun että työn jälkeen.

Lue lisää

Oven karmin vaihto

"Nopea palvelu ja kaikki toimi sujuvasti."
P
Petra
VANTAA, Marras 2023
Oraka ky

WesterlingWorks Oy

Teen kaikkia kodin pienempiä ja isompia remontteja, asennan kevyitä aurinkopaneelijärjestelmiä (esim mökeille). Työlleni annan aina takuun! Kokemusta on runsaasti kaikista rakennustöistä ja saat taatusti laadukasta työn jälkeä.

Lue lisää

Terrasin korjaus

"Erittäin luotettava ja ammattitaitoinen tekijä - työ tehty hyvin ja nopeasti, kommunikointi sujui ongelmitta, tosi ystävällinen ja rauhallinen."
V
Victoria
ESPOO, Marras 2023
WesterlingWorks Oy

Rikulma tmi

Morjens! Olen yksityisyrittäjänä toimiva timpuri Uudeltamaalta. Teen ammattitaidolla asennukset, remontit ja suunnittelut. Usean vuoden kokemus alalta, ja työntekijänä olen todella tarkka siisti ja huolellinen. ✓Työlläni on aina asennus- ja tyytyväisyystakuu. •Remontit: Pienremontit kuten maalaukset, listoitukset, julkisivuremontit, väliseinien rakennukset, korjaukset, entisöinti, silikoonisaumat, terassit, saunat sekä puusepän-/mittatilaustyöt. •Asennukset: Kuljetukset/muuttopalvelut sekä kalusteasennukset kuten keittiöt, kaapistot, lattiat, seinäkiinnitykset ja muut huonekaluasennukset. •Suunnittelu: Teen myös sisustussuunnitelua ja tilaratkaisu menetelmiä toiveidesi mukaan. Sovin aina jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti työstä ja teen ilmaisen käynnin tarvittaessa ennen työn aloitusta. Jos sinulla on pulma, soita Rikulma! 0408272900 rikulmaa@gmail.com www.rikulma.fi

Lue lisää

Saunan ja kph:een viimeistely

"Remontti toimi kaikin puolin hyvin. Kommunikointi ole helppoa ja sujuvaa. Työnjälki oli erittäin hyvää. Suosittelut tälle toimijalle."
M
Miika
KAUNIAINEN, Marras 2023
Rikulma tmi

Rakennuspalvelu Reinikainen

Luotettavaa rakennuspalvelua 25 v kokemuksella. Teen kaikki alaan liittyvät työt niin ulkona kuin sisällä. Hoidan myös pienet hommat. Ota rohkeasti yhteyttä niin hoidetaan hommat kuntoon. Kauttani myös luotettavat sähkö ja putkiurakoitsijat.

Lue lisää

Välioven asennus

"Oven asennus hoitui nopeasti ja ammattitaidolla, voin suositella!"
M
Markus
LAHTI, Marras 2023
Rakennuspalvelu Reinikainen

Havira Interia Oy

Hei , mukavaa kun kiinnostuit yritykseni profiilista.Olen ollut rakennusalalla yli 20 vuotta ja sinä aikana toteuttanut monenlaisia projekteja, niin isoja kuin pieniäkin.Asiakaskuntani on koostunut niin yksityis- kuin yritysasiakkaista, samoin eri kuntayhtymien kiinteistöhallintaosastoista.Minulle on aina ollut ensiarvoisen tärkeää luottamuksellisen asiakassuhteen perustaminen ja sen vaaliminen.Olen luonteeltani tarkka ja sen myötä haluan työnjälkeni olevan hyvä ja asiakasta tyydyttävä.Olen avoin, ulospäin suuntautunut suomalainen mies, kanssani on vaivatonta toimia.Olipa tarpeesi sitten iso tai pieni remontti/korjaus, palvelen erittäin mielelläni, autan suunnittelussa ja annan myös kokemukseeni perustuen apua eri yksityiskohdissa.Yritykseni on ennakkoperintärekisterissä, joten laskuttamastani työstä voit saada kotitalousvähennystä verohallinnon ohjeistuksen mukaisesti, vähennys ulottuu myös vuokralaisen hallitsemaan huoneistoon/kiinteistöön, tarkemmat ohjeet löytyvät verohallinnon sivuilta.Yritykseni kautta saat myös kaikki kodin kiintokalusteet: keittiöt, pesuhuone- ja wc-kalusteet sekä liukuovikomerot mittojen mukaan.Omaan laajan yhteistyöverkoston, joten kauttani myös esim. sähkö- ja putkimies projektiisi, samoin myös parketin hionta ja lakkaus.Toivon että kuvaukseni itsestäni ja yrityksestäni olisi riittävän kattava saadaksesi selkeän kokonaiskuvan, annan mielelläni lisätietoa tarvittaessa.Lopuksi laitan vielä tietoa hinnoittelusta :Työveloitus 50,00 € / h alv 0% , 62,00€ / h av 24 %Matkaveloitus todellisten ajokilometrien mukaisesti, perustuen voimassaoleviin keskimääräisiin polttoainehintoihin.Yritykselläni on iso pakettiauto VW Crafter, joten isommatkin tavarat kulkevat vaivattomasti. Havira Interia Oy Maestro-Kaluste Ilkka Mäki-Latikka Kaukotie 6 04410 Järvenpää p.045-671 3521 info@maestrokaluste.fi

Lue lisää

Kattoikkunan kunnostaminen sisäpuolelta

"Teki mitä lupasi."
M
Mika
KLAUKKALA, Marras 2023
Havira Interia Oy

Julkaistu 27. loka 2022, 10:25

Päivitetty 31. tammi 2024, 14:15

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.