Puuseppä - Espoo

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Puuseppä - Espoo

Apuvel Oy

Rakentamista Suomessa vuodelta 2006 alkaen.

Huoneiston pintaremontti

"Hyvää ja siistiä jälkeä! Toteutti suunnitelmat niin kuin sovittu. Kiva kun järjestyi kaikki tarvittavat (myös lvi & sähkö) samasta paikasta, niin ei tarvinnut lähteä näitä erikseen sopimaan."
S
Salla
ESPOO, Tammi 2024
Apuvel Oy

Groundtec Tmi

Sähkö-, automaatio ja latausratkaisuja kustannustehokkaasti. Huollamme myös kodinkoneita ja suurkeittiölaitteita. Olemme erikoistuneet vianhakuun ja vaativiin asennuksiin. Kanssamme on mukava asioida ja huomioimme asiakkaamme toiveet. 24/7 sähköpäivystys.

Lue lisää

Vanha mikro poistetaan, uusi tilalle

"Työntekijä teki hyvän työn, ystävällinen, osaava, hyvä kommunikaatio, oma-aloitteinen, teki toisen pienen työn, mistä ei ollut tilattu, koska oli aikaa jäljellä. Tilaan mielellään uudestaan. Suosittelen muille."
G
Gun
ESPOO, Tammi 2024
Groundtec Tmi

Työapu T:Mi Jari Paulin

Kylpyhuoneen allaskaapin asennus ja altaanasennus takaisin & peilikaappi

"Suuri kiitos Jari kylpyhuoneen allaskaapin asennuksesta. Homma meni hyvällä aikataululla ja jälki on ensiluokkaista!"
P
Pekka
ESPOO, Joulu 2023
Työapu T:Mi Jari Paulin

Kodin Pienet Remontit

Kodin Pienet Remontit toiminta-ajatus on palvella asiakkaita joustavasti ja luotettavasti. Olemme toiminneet alalla vuodesta 1992.

Yöpöytiin uudet jalat

"Avulias, nopea vastaus."
P
Päivi
ESPOO, Joulu 2023
Kodin Pienet Remontit

WesterlingWorks Oy

Teen kaikkia kodin pienempiä ja isompia remontteja, asennan kevyitä aurinkopaneelijärjestelmiä (esim mökeille). Työlleni annan aina takuun! Kokemusta on runsaasti kaikista rakennustöistä ja saat taatusti laadukasta työn jälkeä.

Lue lisää

Terrasin korjaus

"Erittäin luotettava ja ammattitaitoinen tekijä - työ tehty hyvin ja nopeasti, kommunikointi sujui ongelmitta, tosi ystävällinen ja rauhallinen."
V
Victoria
ESPOO, Marras 2023
WesterlingWorks Oy

Lassi Hyttinen

Rakentamista ja remontointia yli 20 vuoden kokemuksella Itä-Suomesta.

Sokkelilaudat keittiöön

"Yllätys että sain niin pian.Todella tyytyväinen."
S
Seppo
ESPOO, Loka 2023

Rikulma tmi

Morjens! Olen yksityisyrittäjänä toimiva timpuri Uudeltamaalta. Teen ammattitaidolla asennukset, remontit ja suunnittelut. Usean vuoden kokemus alalta, ja työntekijänä olen todella tarkka siisti ja huolellinen. ✓Työlläni on aina asennus- ja tyytyväisyystakuu. •Remontit: Pienremontit kuten maalaukset, listoitukset, julkisivuremontit, väliseinien rakennukset, korjaukset, entisöinti, silikoonisaumat, terassit, saunat sekä puusepän-/mittatilaustyöt. •Asennukset: Kuljetukset/muuttopalvelut sekä kalusteasennukset kuten keittiöt, kaapistot, lattiat, seinäkiinnitykset ja muut huonekaluasennukset. •Suunnittelu: Teen myös sisustussuunnitelua ja tilaratkaisu menetelmiä toiveidesi mukaan. Sovin aina jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti työstä ja teen ilmaisen käynnin tarvittaessa ennen työn aloitusta. Jos sinulla on pulma, soita Rikulma! 0408272900 rikulmaa@gmail.com www.rikulma.fi

Lue lisää

Kaapin tekoa varten

"Luotettava"
H
Henry
ESPOO, Syys 2023
Rikulma tmi

Aristart

Kerrostaloasunnon pintaremontti ja keittiön uudistus

"Aristart teki kaksion perusteellisen pintaremontin (lattia, seinät, katto, ovet) ja vanhan keittiön purkamisen sekä uuden asennuksen. Lopputulos oli loistava."
K
Kira
ESPOO, Syys 2023
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Oviaukon teko, lasioven asennus. Kipsilevyseinän teko.

02650ESPOO

Kipsilevyseinään pitää tehdä oviaukko, johon tulee Inlookin lasiovi. Toiselta seinältä poistetaan liukuovi ja liukuoven aukko paikataan kipsilevyseinällä.

Lasikaton huolto ja koolausten maalaus

02620ESPOO

Koko talon mitalta olevan terassin lasisen katon lasien pesu, tiivistyksen uusinta, koolausten maalaus, ja kateruuvien uusinta lasitetulta osalta. Lasit ovat elementteinä ja nostettavissa pois paikaltaan. Useassa kohdassa pieniä vuotoja.

Alakerran seinien purku + saunan takaseinä

02320ESPOO

Hei, Meidän tulee purkaa Espoossa kellarihuoneen saunan takaseinä harkolle + Gyproc seinää 3 metriä. Tähän tarjoukseen saa lisätä uudelleen rakentamisen ja sisällyttää jätteiden pois vienti

Ovi- ja Lattialistojen asennus, käsijohteen asennus seinään

02210ESPOO

Lattialistojen asennus koko huoneistoon. Kyseessä 4h+k 95m^2 kaksikerroksinen rivitaloasunto. Eli kolme makuuhuonetta olohuone/keittiö + eteinen, wc. Ovilistan asennus yhteen oveen. Käsijohteen kiinnitys Gyproc -seinään. Kolme käsijohdetta,joista yksi heiluu ja se pitäisi uudelleen asentaa, yksi on kokonaan irti ja yhden kiinnitys näyttäisi olevan kunnossa, mutta voiko tämän pitävyyden jotenkin tarkistaa?

sisäseinän korjaus,

02380ESPOO

Kosteusvaurio. Seinää purettava, korjattava ja uudelleen maalattava 5 -10 m2 Järvenpäässä.

50-luvun omakotitalon olohuoneen lattiaremontti ja seinän purku & uuden rakennus

02860ESPOO

50-luvun omakotitalon olohuoneesta pitäisi purkaa vanha kiintokaapisto, uusia kokonaan lattia eristeitä myöten ja rakentaa uusi väliseinä puretun kaapiston tilalle. Olohuoneen koko noin 26 m2.

Viimeisimmät arvioinnit
Terassin uusiminen

Erittäin hyvä työn laatu ja hoidettu ajallaan. Suosittelen.

Syys 2023
M

Mika - Nyholm Brothers Oy

ESPOO
Kattolamppujen ja taulujen kiinnitys

Homma tuli hoidettua luotettavasti ja asiakkaan tyytyväisyys oli selvästi tärkeää.

Syys 2023
M

Maarit - Rikulma tmi

ESPOO
Terassin jatke

Homma hoitui sulavasti ja kommunikaatio pelasi loistavasti. Työnjälki erittäin hyvä. Suosittelut ehdottomasti.

Syys 2023
N

Netta - Nyholm Brothers Oy

ESPOO
Terassin uusiminen/laajentaminen

Unelmien terassi valmistui todella nopeasti ja jälki on huolellista ja siistiä. Toiveet kuunneltiin herkällä korvalla ja toteutus hoitui ongelmitta. Työ piti sisällään kaiken, mm. vanhan terassin purku ja sen vienti sortti-asemalle. Voin todella lämpimästi suositella.

Elo 2023
M

Miia - Oma Onni Oy

ESPOO
Pikkukattojen korjaus Nuuksio, vanhojen ikkunoiden korjaus

Erinomaisen ripeää, siistiä ja kaunista jälkeä tekivät. Roskat heti pois ja joustivat työajassa juhlien vuoksi. Suosittelen lämpimästi. Saamme Nouxista varmaan myös hyvän pientalonmiehen mökille. Päivi

Heinä 2023
P

Päivi - Nouxtop Oy

ESPOO
Keittiön ja olohuoneen parketin vaihto vinyylilankkuun

Ammattitaitoinen ja mukava kaksikko. Avoin ja aktiivinen kommunikaatio asiakkaan suuntaan. Huolellinen työn jälki, jossa ei todella olla menty sieltä missä aita on matalin! Täydet pisteet tyytyväiseltä asiakkaalta.

Heinä 2023
J

Johanna - Nyholm Brothers Oy

ESPOO
Betonisten sisäportaiden kunnostus

Olemme erittäin tyytyväisiä remonttiin. Kaikki tehtiin, niin kuin sovittiin ja vähän enemmänkin. Olimme poissa kotoa remontin ajan, mutta saimme eri vaiheista kuvia ja selostuksen työn etenemisestä. Betonin pohjatyö oli työteliäin osuus, mutta Nyholm Brothers selvisi siitäkin hienosti. Kaikki tehtiin huolella ja ammattitaidolla. Portaista tuli hienot! Harvinaisen luotettavat ja osaavat tekijät, joita käytämme tulevissa remonteissammekin.

Heinä 2023
R

Riitta - Nyholm Brothers Oy

ESPOO
Terassin laudoitus

Hyvää työtä.

Heinä 2023
M

Mika - Oma Onni Oy

ESPOO
Sisäseinien maalaus

Työn laatu erinomaista.

Kesä 2023
S

Sirpa - Renomax Oy

ESPOO
Portti ja aidan pidennys terassille

Erinomaisesti suoritettu työ. Sopiminen ja yhteydenpito sujui mutkattomasti.

Touko 2023
J

Juha - WesterlingWorks Oy

ESPOO

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.