Puuseppä - Vantaa

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Puuseppä - Vantaa

Oraka ky

Teemme huoneistoremontteja ja uudiskohteiden sisätöitä, kuten tasoitusta, maalausta, lattian asennuksia sekä laatoitusta. Myös terassien teko, ulkomaalaus ja rappaus kuuluvat osaamisalueeseeni.Minulla on pitkäaikainen kokemus rakennusalalta, jolla olen toiminut yrittäjänä jo 12 vuotta. Teen työni aina laadukkaasti ja pidän erityisen tärkeänä, että asiakkaani ovat tyytyväisiä sekä palveluun että työn jälkeen.

Marras 2023

Oven karmin vaihto

"Nopea palvelu ja kaikki toimi sujuvasti."
P
Petra
Oraka ky
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kiinteän vaatekaapin purku

01300VANTAA

Olisi tarve purkaa eteisen vaatekaappi joka on asennettu oletettavasti asunnon rakennuksen aikana (1970) Siitä kohti puuttuu nykyinen parketti lattiasta, sekä putkiremontin aikana kattoa on eteisestä madallettu muualta kuin kaapin osasta. Tarve olisi siis saada myös se osa kattoa samaan tasoon kaapin poiston jälkeen, lattian saamme todennäköisesti itse fiksattua samaan tasoon mutta senkin voi erikseen laitattaa tarjoukseen mikäli teiltä onnistuu, parketin päälle laitatamme vinyylilankkua. Vaatekaapin mitat L91,5cm S51cm korkeus uuteen kattoon n.236cm ja vanha katto 254cm. Yhteydenotot whatsapilla tai sähköposteilla, puhelimitse hankala vastata päivisin.

Kassapöytä

01600VANTAA

Hei! Olemme uusi yritys, avaamme ravintolan ja haluamme tehdä kassapöydän . Haluan pyytää tarjouksen. Haluamme pöydästä yksinkertainen ja kaunis pöytä asiakkaiden puolella ja toiselle puolelle tulee hyllyt kuppien ja lautasten sijoittamiseen. Koko kassapöytä: Pituus 300 cm× Leveys 75 cm × Korkea 95 cm Yläpuolella Jaettu kahteen osaan: Osio on suurempi: yläpuolella on kylmälevy ja lasi. Eli kylmälevy on pöydän sisällä. Pieni osa: on paikka, johon kassa-laite sijoitetaan. Jos haluat nähdä sen toiminnassa, Deliberi ravintolassa on jotain sen kaltaista. Kuvia voin lähettää sähköpostilla. Ystävällisin terveisin Rahaf

Oven karmin vaihto

01730VANTAA

Eli oven karmi mennyt rikki ja täytyisi vaihtaa , oven leveys 72cm ja karmin kanssa 94cm. Ei ole iso homma ja toivotaan nopeaa toimintaa.

Navetan seinän korjaus

01730VANTAA

Navetan takaa osa romahtanut. Nyt ylisten seinä on paljaana. Se pitäisi peittää. Tarvii pari tukipuuta ja paljon levyä. Ala voi olla noin 7 x 2 m.

Kynnyksen ja porraskaiteen korjaus, oven lasin kiinnitys

01450VANTAA

Vessan ovi ei mene kiinni, koska kynnys on noussut ollessamme lomalla. Porraskaide repsottaa, ja se pitäisi kiinnittää kunnolla seinään. Tuulikaapin sisäoven lasi on irronnut, ja siihen kuuluva puuosa on hieman vioittunut.

Need to fix the Kitchen cabinet

01690VANTAA

Have to replace a slot in kitchen cabinet