Kirvesmies

Löydä projektiisi ammatitaitoinen kirvesmies. Jätä ilmoitus, saa vastauksia ja vertaile. Valitse lopuksi sopivin kirvesmies - ja saa työ tehdyksi!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kirvesmies

Löydä projektiisi ammatitaitoinen kirvesmies. Jätä ilmoitus, saa vastauksia ja vertaile. Valitse lopuksi sopivin kirvesmies - ja saa työ tehdyksi!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Terassin rakentaminen

02780ESPOO

Terassin laajennus valmiille sorapohjaperustukselle n. 5 m x 2 m. Lisäksi kaiteiden rakentamista terassille n. 12 m sekä yhdet portaat n. k 0,5 m l 2 m s. 0,7 m. Lisäksi erillisen uuden terassin rakentaminen kovaan moreenipohjaan kooltaan n. 5 m x 3 m. Materiaali perus kestopuu.

Takapihan terassin uudelleen rakentaminen

02810ESPOO

Rivitalon takapihan terassin uusiminen ja laajentaminen. Vanhan terassin purku ja uuden laajennetun terassin rakentaminen. Purkumateriaalin poiskuljetus sekä rakennusmateriaalin (puu & tarvikkeet) tulisi sisältyä tarjoukseen. Uusi terassi olisi koko pihan levyinen n. 6,6x4,2m. Työn tulisi valmistua kesäkuun (2024) loppuun mennessä. Kiitos tarjouksestanne 👍🏻 Kiitos.

PIHAPORTTIENPYSTYTYS

02820ESPOO

Porttien kokonaispituus n. 4m Portit ovat 2 x 150cm + n. 90 cm kulkuportti. Porttien korkeus 150cm. Alajuoksuputki pitää hitsata. Asennusura kaivetaan, portit pystytetään ja betoni valetaan. Noudan tarvittavan määrän kuivabetonia. Sekoitusastiaa ei ole. Sähkö ja vesi on.

Välikaton purku ja valmistelu puhallusvillaa varten

52700MÄNTYHARJU

44 m2:n harjakattoisen mökin vanhan tasakaton purku (kattohuopa, laudoitus, tervapaperit, villa) ja uuden ilmansulkupaperin asennus ja keskelle kulkusilta sellupuhallusvillaa varten. Harjan alla seisomakorkeus ja tila siisti ja romuton.

Three detached houses need sauna constructor

02210ESPOO

This is one of the three houses in Westend. If your offer is okay, three houses will use the same suplier. If interested, please contact me for more information.

Interior work for three detached houses in Westend Espoo

02210ESPOO

Three stone houses (280, 180, 150 square meters, respectively) in Westend under construction need to find a construtor to do interior work. So basically after the house frame is done, it needs to setup inside walls (room ready), plastering, painting etc. If interested, please contact me and I will provide more information.

Viimeisimmät arvioinnit
Ulkoseinän avaaminen sisältä käsin ja eristeiden vaihto

Nopeaa, ammattitaitoista toimintaa. Työ sujui juuri niinkuin sovittiin ja hinta pysyi sovitussa haarukassa. Paikat jäi siistiksi ja työn jälki oli mitä piti. Vahva suositus.

Touko 2024
T

Tommi - Remonttipalvelu Pitkänen

TAMPERE
Suihkun asennus

Suosittelen lämpimästi! Kaikki sujui alusta loppuun sujuvasti ja hän oli hyvin auttavainen. Esimerkiksi kun minulta puuttui sopiva rullaverho ikkunasta niin hän haki sellaisen. Työn jälki erittäin siisti ja aikataulut pitivät. Sovimme myös lisähommista parin viikon päähän.

Touko 2024
P

Pirkko - MJ LVI-PALVELU OY

ESPOO
Pikku mökin lattia remppa

Hinta-laatusuhde kohdillaan. Mukava, asiallinen ja rauhallinen tekijä.

Touko 2024
V

Viljami - Timo Turkki Kiinteistöt Oy

PORVOO
Väliovi asennettuna Vantaalle

Vahva suositus. Luotettava, ammattitaitoinen.

Touko 2024
H

Hanna-Mari - Oviportti Oy

VANTAA
Kivitalon+autokatoksen maalaus + kuistin puuosien uusintaa

Omakotitalon maalaus (Helsinki) sujui tarjousneuvotteluista alkaen esimerkillisesti. Tarjous oli selkeä ja neuvottelu siitä oli joustavaa. Maalauksen esityöt ja suojaus tehtiin hyvin. Maalausjälki oli erittäin hyvää ja huolellista. Yhdessä kohdassa lopputarkastuksen yhteydessä huomattiin puutetta, joka johtui kommunikaatio väärinkäsityksestä. Asiakasta kuitenkin kuunneltiin ja asia korjattiin kuten alunperin oli sovittu! Kaikin puolin Ultimaalista jäi positiivinen ja luotettava kuva niin henkilöiden kun työn laadun puolesta. Suosittelen firmaa talon maalausta miettiville.

Touko 2024
I

Iiro - Ultimaali Oy

HELSINKI
Väliovien ja karmien vaihto

Homma hoitui kuten pitikin. Asiakkaana arvostin sitä, että tarjottiin ratkaisua järkevimmällä mahdollisella tavalla

Touko 2024
T

Tarmo - K-Kraft Oy

HAAPANIEMI
Ulkoterassin uusiminen

Työn jälki oli tarkkaa ja ammattimaista ja työ valmistui kuten luvattiin. Tätä yritystä voi lämpimästi suositella.

Touko 2024
S

Sinikka - Remontti ja huolto R.O

HYLLYKALLIO
Ulko-oven vaihto

Oven asennus ajallaan sovitun mukaisesti, tehtiin ammattitaitoisesti, jälki siisti.

Touko 2024
R

Ritva - Rakennuspalvelu Koskimäki Oy

HELSINKI
Parvekkeen verkotus kissoja varten

Tuli sovittuna aikana ja rohkeasti hoiti itselleen vieraamman työn eli kissaverkon asennuksen parvekkeelle. Hyvin hoiti työnsä ja voin suositella muillekkin.

Touko 2024
J

Janette - Tmi Teemu Salokannel

NASTOLA
Rivitalopihan terassin päälle katos ja piha aitaus

Tämä firma saa minulta niin vahvan suosituksen! Työ hoidettiin sovitussa ajassa (nopeasti) ja työnjälki oli erittäin hyvää. Janne Hankala osasi ottaa asiakkaan todella hyvin. Hän oli helposti lähestyttävä ja ammattitaitoinen. Matkan aikana hän antoi hyviä neuvoja, sekä teki pikku muutoksia suunnitelmaan ylimääräisenä. Hänet sai kiinni kokoajan mikäli tarvetta oli, sekä hän piti ajan tasalla työn edetessä. Budjetti, joka tehtiin piti! Työn loppujälki on hieno ja paikat jätettiin siivottuna minulle. Tätä firmaa tulen käyttämään myöhemminkin aivan varmasti. Suosittelen piharemppoihin Metsähankala Oy!

Touko 2024
K

Karla - Metsähankala Oy

YLÖJÄRVI
Sisäkaton korjaus ja maalaus

Saimme Rakennuspalvelu Nikanderilta tehokasta ja ammattitaitoista palvelua alusta lähtien. Kattomateriaalin ja sen korjaamisen haasteista viestittiin hyvin ja päivien kulusta viestittiin säännöllisesti ja täsmällisesti. Käännymme varmasti heidän puoleen jatkossakin!

Touko 2024
A

Anna - Rakennuspalvelu Nikander

HELSINKI
Pintaremonttia useammassa huoneessa

Sain sitä, mitä tilasin ja hiukan päällekin. Todella hyvä vastine sijoitukselle. Itse ei kannata tehdä, kun saa näin hyvällä paketilla palvelua.

Touko 2024
V

Ville - Renomax Oy

HELSINKI