Urakoitsijat

Kirvesmies

Kirvesmies

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Kirvesmies

Havora Oy

Marras 2023

Sängynrunko

"High quality, professional and friendly, flexible schedule, fast respons, much appreciated. Laadukas, ammattimainen ja ystävällinen, joustava aikataulu, nopea vastaus, paljon arvostettua. ​"
O
Olena
HAAPANIEMI

Josemeri Oy

Kurkista kotisivuillemme saadaksesi paremman kuvan yrityksestämme. www.josemeri.fi

Marras 2023

Sisäportaat sekä kaiteet

"Portaiden hankinta sujui alusta loppuun ammattimaisesti, kauniit ja hyvät portaat saimme."
R
Riitta
LOHJA
Josemeri Oy

Tmi Teemu Salokannel

Marras 2023

Aitaelementtien asennus 2 kpl

"TYö toteutui hyvin ja syksyllä sain havaita, että toteutus toimii."
M
Mirja
LAHTI

Oraka ky

Teemme huoneistoremontteja ja uudiskohteiden sisätöitä, kuten tasoitusta, maalausta, lattian asennuksia sekä laatoitusta. Myös terassien teko, ulkomaalaus ja rappaus kuuluvat osaamisalueeseeni.Minulla on pitkäaikainen kokemus rakennusalalta, jolla olen toiminut yrittäjänä jo 12 vuotta. Teen työni aina laadukkaasti ja pidän erityisen tärkeänä, että asiakkaani ovat tyytyväisiä sekä palveluun että työn jälkeen.

Marras 2023

Oven karmin vaihto

"Nopea palvelu ja kaikki toimi sujuvasti."
P
Petra
VANTAA
Oraka ky

Awetek

Awetek on pienfirma joka tekee sisä- ja ulkomaalauksia joka tarpeeseen, sekä kodinpienremontoinnit. Koulutukseltani olen pintakäsittelijä ja olen valmistunut vuonna 2017. Olen siitä lähdin tehnyt alan töitä aina mahdollisuuksien tullen. Ajatus omasta yrityksestä syntyikin halusta tehdä alan töitä päätyönä.

Marras 2023

Terassin lasiliukuovien asennus + kipsilevyseinän paikkaaminen ja maalaus

"Kaikki sujui niin kuin pitääkin"
A
Aleksi
VANTAA
Awetek

WesterlingWorks Oy

Teen kaikkia kodin pienempiä ja isompia remontteja, asennan kevyitä aurinkopaneelijärjestelmiä (esim mökeille). Työlleni annan aina takuun! Kokemusta on runsaasti kaikista rakennustöistä ja saat taatusti laadukasta työn jälkeä.

Marras 2023

Terrasin korjaus

"Erittäin luotettava ja ammattitaitoinen tekijä - työ tehty hyvin ja nopeasti, kommunikointi sujui ongelmitta, tosi ystävällinen ja rauhallinen."
V
Victoria
ESPOO
WesterlingWorks Oy

Vesi-Masa Oy

Jo 29 vuoden ajan luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua. Toimintamme painottuu suurilta osin pääkaupunkiseudulle sekä sitä ympäröiville alueille, jonka lisäksi painehuuhteluautomme palvelevat nopeasti myös Itä-Uudellamaalla!

Marras 2023

Terassin laajennus

"Tilasin Vesi-Masalta terassin laajennusosan rungon teon, ja kaikki sujui erinomaisen hyvin."
V
Vivian
VANTAA
Vesi-Masa Oy

Rakennus Pihlajamäki Oy

Ammattitaitoinen ja asiallinen timpuri porukka, kaikki työt laidasta laitaan.

Marras 2023

Turvaporttien asennus

"Homma toimii!"
J
Jukka
TAMPERE
Rakennus Pihlajamäki Oy

Rikulma tmi

Morjens! Olen yksityisyrittäjänä toimiva timpuri Uudeltamaalta. Teen ammattitaidolla asennukset, remontit ja suunnittelut. Minulla on usean vuoden kokemus alalta, ja työntekijänä olen todella tarkka ja luotettava. Työlläni on aina asennus- ja tyytyväisyystakuu. Remontit: Pienremontit kuten maalaukset, listoitukset, julkisivuremontit, väliseinien rakennukset, korjaukset, entisöinti, silikoonisaumat, terassit, saunat sekä puusepän-/mittatilaustyöt. Asennukset: Kuljetukset/muuttopalvelut sekä kal...

Lue lisää
Marras 2023

Saunan ja kph:een viimeistely

"Remontti toimi kaikin puolin hyvin. Kommunikointi ole helppoa ja sujuvaa. Työnjälki oli erittäin hyvää. Suosittelut tälle toimijalle."
M
Miika
KAUNIAINEN
Rikulma tmi

Rakennuspalvelu Reinikainen

Luotettavaa rakennuspalvelua 25 v kokemuksella. Teen kaikki alaan liittyvät työt niin ulkona kuin sisällä.

Marras 2023

Välioven asennus

"Oven asennus hoitui nopeasti ja ammattitaidolla, voin suositella!"
M
Markus
LAHTI
Rakennuspalvelu Reinikainen

Havira Interia Oy

Hei , mukavaa kun kiinnostuit yritykseni profiilista.Olen ollut rakennusalalla yli 20 vuotta ja sinä aikana toteuttanut monenlaisia projekteja, niin isoja kuin pieniäkin.Asiakaskuntani on koostunut niin yksityis- kuin yritysasiakkaista, samoin eri kuntayhtymien kiinteistöhallintaosastoista.Minulle on aina ollut ensiarvoisen tärkeää luottamuksellisen asiakassuhteen perustaminen ja sen vaaliminen.Olen luonteeltani tarkka ja sen myötä haluan työnjälkeni olevan hyvä ja asiakasta tyydyttävä.Olen avo...

Lue lisää
Marras 2023

Kattoikkunan kunnostaminen sisäpuolelta

"Teki mitä lupasi."
M
Mika
KLAUKKALA
Havira Interia Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kodin pienet muutostyöt

20320TURKU

Lamppujen paikkojen vaihto 2 kpl (ei sähkötöitä). Seinään kiinnitetttävät esineet 2 kpl ja parvekkeen puulattian asennus.

Seinien tasoitus ja betonilattian hionta

40100JYVÄSKYLÄ

Tarvitsisin seinien tasoituksen makuu- ja olohuoneeseen sekä lattian hionnan muovimaton poiston jälkeen.

Mosaiikkiparketin hionta ja pintakäsittely

04200KERAVA

Kohde: Kerrostalo yksiö, 34,5 m2. Parketti alkuperäinen v. 1983. Osoite: Keskikatu, 04200, Kerava Aikataulu: Joustava, aloitus aikaisintaan 20.12.2023. Työ: Kuluneen mosaiikkiparketin hionta ja mahdollisten reikien täyttö, sävytetty lakkaus (tn. valkolakka). Ei tarvetta vanhan lattian purkutöille. Ei tarvetta jalkalistojen asennukselle. Hinta: Pyydetään erittelyä työlle ja materiaaleille.

Sängynaluslaatikko

90230OULU

Sängyn kokoinen 120x200 laatikko sängyn alle säilytystilaksi., esim. saranoitu pitkältä sivulta

Mosaiikkiparketin hionta ja lakkaus

90120OULU

Kerrostaloasunnon mosaiikkiparketin hionta ja lakkaus. Ei listoitusta. Noin 80 neliötä. Hissi löytyy.

Asunnon sisäkaton paikkaus (levytys, maalaus)

02360ESPOO

Puretun komeron ja seinän yläpuolelta paljastui aukko, eli pitäisi paikata aukko ja maalata joko tämä uusi paikka tai koko noin viiden neliön kokoinen eteisen katto. Tarjouksessa maininta kumpi hinta. Huomioitava, että liittyvän eteisen katto on n. 4-5 senttiä alempana kuin viereinen katto, tälle asialle ei tässä kohtaa voi tehdä mitään, mutta vaatii ehkä korjauksessa huomiointia.