Puuseppä - Hämeenlinna

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Myrskyvaurioiden korjaus

13430HÄMEENLINNA

Myrsky kaatoi puita rakennusten päälle. Puut on korjattu jo pois mutta korjattavaa jäi. Mökin päädystä räystäspelti ja -lauta korjattava. Puuceen katto: kattopellit osin ja kattorakenteissa korjattavaa. Mahdollisesti ovi myös. Pyöräkatos romahtanut ja korjattava. Vakuutusyhtiötä varten tarvitsen tarjouksen korjauksesta ja tarvikkeista.

Keittokomeron astiakaapin vaihto

13130HÄMEENLINNA

Keittiökomeron astiakaapin vaihto

Matala sängynrunko

13100HÄMEENLINNA

Etsin tekijää matalan sängyn rungolle. Ideana vähän futon sängyrungon tyylinen. Runko rakentuisi puukehikosta, noin 20-25 cm korkeana. Runkopuut lovetaan ja liitetään näin yhteen. Sängyn pohjaksi tehtäisiin sälepohja. Sänkyrungon reunoille tulisi n.20 cm leveät "lankut" (yöpöydäksi/tasoksi). Joustinpatjan koko on 120x20cm . Yleisilmeeltään moderni ja raikas kokonaisuus. Toiveena olisi, että sänkyrunko olisi helposti kasattavissa/purettavissa,mahdollisia siirtoja varten. Aikataulullisesti toiveena loppukesä/alkusyksy. Sovittavissa.

Hämeenlinna- Rintamamiestalon olohuoneen nykyisen oviaukon kavennus ja pariovien asennus

13130HÄMEENLINNA

Asuntomme on 40-luvun rintamamiestalo, jossa kaksi asuntoa on yhdistetty aikoinaan yhdeksi ja huoneistojen väliseen seinään on tehty 214cm x 201 kokoinen aukko. Seinärakenne näyttäisi olevan sen aikainen rakennuslevy, jonka päälle asennettu lasikuitutapetti. Tahtoisimme pienentää kys. aukkoa siten, että siihen pystytään asentamaan 1300mm leveä peilipariovi. Haluamme säilyttää nykyiset karmit, joten niiden lyhennys sopivaksi tulevalle pariovelle. Olisimme kiinnostuneita saamaan yksikköhinnan Swedoor UNIQUE 505 ja CRAFT 101 pariovista, ensisijaisesti etsimme ajan henkeen kuuluvia pariovia. Meillä on pieniä lapsia, joten arvostamme työntoteutuksen ripeyttä, annathan työn keston arvion.

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelon maalaus ja asennus

13100HÄMEENLINNA

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelon maalaus ja asennus. Kotelo on tämä: https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/onnline-puuvalmis-ilmalampopumpun-suojakotelo?id=102926843&gclid=Cj0KCQiArsefBhCbARIsAP98hXQ9w7xlHsKcihWtsYU6QhXEChbuo2SXTV_QfgeKW4mWgiIXd3ciSp8aApyuEALw_wcB