Timpuri - Porvoo

Mistä puuseppä tai timpuri tulevaan projektiin? Taitavat ja luotettavat puusepät sekä timpurit löytyvät helposti Remppatorista!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Timpuri - Porvoo

Mistä puuseppä tai timpuri tulevaan projektiin? Taitavat ja luotettavat puusepät sekä timpurit löytyvät helposti Remppatorista!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Nykyisen maanvaraisen terassin purkutyö ja uuden terassin rakennustyö. Työ tehdään kesällä 2024

06100PORVOO

Pyydän tarjousta nykyisen maanvaraisen terassin (3,6m x 4m) purkutyöstä ja uuden terassin (9m x 4m) rakennustyöstä. Työ tehdään kesällä 2024 Vanha kestopuuterassi puretaan ja purkujätteet viedään pois urakoitsijan kustannuksella. Uuden terassin rakentamisesta saa antaa kaksi eri hintaa toteutuksen mukaisesti. Piha-alue, jonne terassi tehdään, on tasamaata. Terassi tehdään painekyllästetystä puusta. 1. Terassi tehdään maanvaraisena. Pintamaa kuoritaan pois (noin 20 cm) niin että kaatoa tulee hieman ulospäin. Tämän jälkeen pinta tasoitetaan 20 cm murskeella. Murskeen alle tulee kasinkertainen harso estämään ruohon kasvua. Urakoitsija hankkii murskeen ja suodatinkankaan, sekä pois kuljettaa pintamaat. Pohjakehikko tehdään murskeen päälle. Urakoitsija esittää tarjouksessa pohjakehikon tiheyden ja materiaalin. Urakoitsija esittää juoksujen ja terassilautojen materiaalin ja niiden tiheyden. 2. Terassi tehdään pilariharkkojen päälle. Pintamaa kuoritaan pois (noin 10 cm) niin että kaatoa tulee hieman ulospäin. Tämän jälkeen pinta tasoitetaan 10 cm murskeella. Murskeen alle tulee kasinkertainen harso estämään ruohon kasvua. Urakoitsija hankkii murskeen ja suodatinkankaan, sekä pois kuljettaa pintamaat. Urakoitsija tekee pilareille paikat ja muuraa niihin 20cm kevytbetoniharkot. Tarjouksessa kerrotaan, montako pilaria urakoitsija tekee. Urakoitsija esittää tarjouksessaan pääpalkkien ja kannatinpalkkien ja terassilaudoituksen tiheydet, koot ja määrät. Muuta. Kaikki puuosien kiinnitykset tehdään ruuveilla. Urakoitsija voi halutessaan tarjota myös puumateriaalit. Urakoitsija antaa arvion puumateriaalien menekistä. Urakoitsija vie pois kustannuksellaan kaikki rakennusaikaiset roskat ja lankut. Kaikki työssä poistetut pintamaat pois kuljetetaan urakoitsijaan kustannuksella. Urakoitsijan tulee toimittaa tietoja vastaavista referenssikohteista. Urakoitsija ehdottaa tarjouksessaan työn aloitus ja suoritusajan tilaajalle.

Peltikaton asennus

06400PORVOO

Ruukki Classic C peltikaton asennus: - Sijainti: Porvoo - Tilaaja hankkii materiaalit ja asentaa aluskatteen, koolaukset ja ruoteet - Kattomuoto: harjakatto, lapekulma 28 astetta - Katon pinta-ala: 190 m2

Lattian laminointi

06150PORVOO

3 huoneen lattian laminaatit. Ei ole materiaaleja valmiina, joten voi antaa niistä myös tarjousta. Voi ehdottaa myös muita lattiamateriaaleja. Aikataulu sovittavissa, mutta toiveena olisi, että jouluun mennessä pääsisi muuttamaan uuteen asuntoon.

Komeron purku + optio uuden väliseinän rakentamisesta

06100PORVOO

Hei! Tarve olisi purkaa vanha komero/VH v. 1969 valmistunneesta kerrostalosta 3. krs. Luvat on jo saatu ja lausunto että seinät ovat kevytrakenteisia sekä absestitesti tehty. Toimitan dokumentit jos hommiin päästään. Aloittaa voi heti. Eteisenpuolen seinän pituus on 104cm, makuuhuoneen 147cm. molemmat betonia tai vastaavaa materiaalia, Komerossa oleva ilmanvaihtokanava jäisi paikoilleen, venttiilin puoli uudessa väliseinässä olisi mkh. Optiot: uuden väliseinän* rakentamisesta koko välille, 3.8m väliselle matkalle ja seinään tulisi 9x20* kaarmin lisäksi upotus makuuhuoneen puolelle eteisen tilaan että saisi upotetut vaatekaapit. Materiaalit eivät ole hankittuna. Kaarmin koko sekä väliseinän tarkka kohta varmistuisi vasta kun seinät ovat kaadettu. Makuuhuoneen puolella olisi tarkoitus tasoittaa yksi seinä tapettia varten. en osaa tarkkaa mittaa sanoa vielä ennen kun seinän tarkka sijainti on määritelty.

Palahuovan asennus, pintakermi

06400PORVOO

Alushuopa kerabit 2200 asennettu 2021. Pyydetään tarjousta palahuopa ruskea 170 m2 asennus. - piipun juuripelti - piipunhattu - 2 låpivientiä, niiden oikea asennus - jiirin kohtaan uusi alipaineventtiilin asennus - vesikourut - syöksytorvet vesisieppareineen

Ikkunaluukut

06100PORVOO

12 kpl puisia ikkunaluukkuja saranoineen. Mallit ja koot tarkennetaan tarjousvaiheessa, mutta oheisissa ennen-ja-jälkeen -kuvissa on ajatus, millaiset ne voisivat olla, ja mitä suunnilleen maksaisivat asennuksineen.