Timpuri - Kuopio

Mistä puuseppä tai timpuri tulevaan projektiin? Taitavat ja luotettavat puusepät sekä timpurit löytyvät helposti Remppatorista!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Timpuri - Kuopio

Mistä puuseppä tai timpuri tulevaan projektiin? Taitavat ja luotettavat puusepät sekä timpurit löytyvät helposti Remppatorista!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Vanhan hirsisaunan remontti

70600KUOPIO

Kuopiossa 40-luvulta oleva alkuperäinen hirrrestä veistetty rantasauna kaipaa kunnostusta. Tarkoitus olisi tehdä siitä sellainen että siinä pääsisi taas saunomaan. Käytännössä vaatii vähintään hormin ja lattian purkamisen. Sen lisäksi perustuksia pitää korjata jne.

Parvekekorjaus Kuopiossa

70700KUOPIO

Parvekken seinän betonin korjaus ja saman seinän maalaus. Parvekkeen lautalattian purku ja uuden lattiapinnan teko. Uusien lattialistojen teko. Lisäksi huoneiston "tuulikaapin" yhden pienen seinän tasoitus ja maalaus.

Tuotantotila ja ravintola

70840KUOPIO

Tarvitsemme rakennussuunnittelijaa projektiin. Kuopioon on suunnitteilla tuotantotila, missä valmistetaan erilaisia leipomo- ja säilyketuotteita. Kohteeseen tulee varastotila, tuotantotila/keittiö, kaksi vessaa, asiakaspaikkoja noin 40-50henkeä ja terassi. Rakennuksen koko 100-120 neliötä+varastotilat.

piha-aidan korjaus

70780KUOPIO

Piha-aita alkaa kääntymään ja osittain jo kohta kaatumaan.Myös muu taloyhtiön taloyhtiön aidoitus pitäs uusia,tuo ensin mainittu tehty n.7v sitten,laudat ok.Muu pitäs ammattimiehen katsoa. T.Reima/As Oy

Välioven asennus

70100KUOPIO

Haluaisin huoneistoni ulko-oven lisäksi välioven eristämään ääniä rappukäytävästä. Välioveen olisi tarkoitus asentaa Pihla paloturvallisuus mekanismi. Asuntoni on valmistunut vuosi sitten.

Tapetointia, rimaseinää, kaapin ja hyllyn kiinnittämistä

70840KUOPIO

Seuraavaan kokonaisuuteen pyytäisin tarjousta: Yhden seinän tapetointi (n.3,3x2,7m, tasainen maalattu seinä), rimaseinän teko (n. 1,5x2,7m, rimat valmiiksi sahattu mittaansa ja hiottu, myös "piirustus" seinää varten tehty, jossa välit ym. valmiiksi laskettu), kylppärin laattaseinään pienen kaapin kiinnitys (30x70cm) ja makkarin seinälle hyllyn kiinnitys.

Viimeisimmät arvioinnit
Kantavan seinän aukaisu ja suunnitelma

Tarvitsimme tekijän asunnon kantavan seinän purkuun. Työ hoitui mutkitta ja ajallaan. Taitava ja luotettava tekijä jolla hyvä kädenjälki. Kommunikaatio oli mukavaa ja sujuvaa. Työt hoituvat nopeasti ja luvattuna ajankohtana. Omaa laajan verkoston joka suuri plussa, löytyi esim. tarvittava rakennesuunnittelijakin hänen kauttaan. Paikat jäi aina siistiksi töiden jälkeen mikä oli kiva extra. Antoi myös hyviä vinkkejä ja ohjeita itsenikkarointiin. Ehdottomasti tullaan hyödyntämään jatkossakin. Suosittelen!

Tammi 2024
N

Niina - Rakennusliike Lyytinen Oy

KUOPIO
Seinän kipsilevyn vaihto

Yhteydenpito toimi hyvin työn aikana. Työ hoidettiin asiallisesti alusta loppuun. Ammattitaitoinen ote läpi työn.

Loka 2023
K

Kreeta - Rakennusliike Lyytinen Oy

KUOPIO