Puuseppä - Kuopio

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Puuseppä - Kuopio

Rakennusliike Lyytinen Oy

Uudisrakentamista ja remontointia Kuopiossa ja lähialueilla.

Loka 2023

Seinän kipsilevyn vaihto

"Yhteydenpito toimi hyvin työn aikana. Työ hoidettiin asiallisesti alusta loppuun. Ammattitaitoinen ote läpi työn."
K
Kreeta
Rakennusliike Lyytinen Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kantavan seinän aukaisu ja suunnitelma

70800KUOPIO

Hei, etsimme suunnittelijaa ja toteuttajaa 240cm x 244cm seinän aukaisuun. Seinästä on jo poistettu osa kipsilevyistä. Seinä aukaistaisiin lattiaan asti niin että vain sivuille jää tolpat pystyyn. Mikä olisi hinta-arvio?

Seinän kipsilevyn vaihto

70820KUOPIO

Nykyisessä seinässä on peili mosaiikki, josta halutaan eroon. Mosaiikin ja vanhan kipsilevyn poisto ja uuden kipsilevyn asennus maalais valmiiksi. Maalaus hoidetaan itse. Seinän mitat 270x240cm. Keskellä seinää kulkuaukko 110x210cm. Seinällä on valokatkaisija. Tila vaatii eristämisen pölyn leviämisen estämiseksi, sijaitsee ns. eteiskäytävässä. Työn toteuttaja hankkii tarvittavat materiaalit ja huolehtii purkujätteiden kierrätyksen.

Huvimaja vanhoista ikkunoista

73460MUURUVESI

Teetämme mielellään kyläkoulumme vanhoista ikkunoista ym pääosin kierrätysmateriaaleista kiertotalouden hengessä viistokattoisen n. 3x3 metrisen huvimajan. Kohde sijaitsee Kuopion Muuruvedellä. Projektiaikataulu sovittavissa, "ennen lumia".

Rimaseinän rakentaminen kerrostalohuoneistoon

70200KUOPIO

Rimaseinä tilanjakajaksi. Mitat n. huonekorkeus (2,5 m) x 70 cm.

Kattoremontti

70260KUOPIO

Tasakatto tällä hetkellä, pitäisi tehdä harjakatto. Talo on 120 m2, kaksikerroksinen tiilitalo. Kaikki kattoon liittyvä pitäisi uusia. Talo on vuodelta 1972. Piirrustukset katosta valmistumassa.

Keittiön asentaminen

70100KUOPIO

Vaihtaa keittiön kalusteet uusiin