Timpuri - Turku

Mistä puuseppä tai timpuri tulevaan projektiin? Taitavat ja luotettavat puusepät sekä timpurit löytyvät helposti Remppatorista!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Timpuri - Turku

Mistä puuseppä tai timpuri tulevaan projektiin? Taitavat ja luotettavat puusepät sekä timpurit löytyvät helposti Remppatorista!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Omakotitalon remontin viimeistely

20400TURKU

Liuskekiviseinän listoitus, lattia- ja kattolistat sekä mahdollisuuksien mukaan sivujen listoitus siistiksi. Seinän koko noin 3m2. Puukiukaan läpiviennin viimeistely paloturvalliseksi ja hyvännäköiseksi. Nyt isohko reikä, josta villat paistavat. Keittiön ja sisustusseinän välin naamiointi peitelevyllä ja/tai keittiötasolla yhdenmukaiseksi. Peitepevyä ja tasoa saatavilla. Kynnyksen viimeistely. Etsinnässä mieluusti urakkatarjous tai tuntitöinä työmääräarvio työn suorittamiseen kuluvasta ajasta. Tarkentavia kuvia liitteenä.

Listojen laittoa yms pientä pintaremonttia

20320TURKU

Asunnossa keittiössä puuttuu osa listasta, joten keittiön listojen laitto sekä tiskikoneen sokkeli osa on todella epämääräinen joka tarvii tsekata ja korjata. Eteisen listat vaatii vaihtoa sekä yhden makkarin listat tarvitsee laittaa sekä samassa makkarissa tehosteseinän tapetointi.

Rakennustyö

20360TURKU

Henkilökohtainen rakennustyö ja pienet korjaukset, sekä talonmiestyöt.sekä kotona tehtävät asennukset.

Kattokannattimen asentaminen

20610TURKU

Hei! Paljonko maksaa, jos joku teiltä tulisi tänne mun asuntoon asentamaan ilmajoogakankaan kattokannattimen kattoon? Pitäisi porata 4 reikää ja ruuvailla kannatin tiukasti kiinni

Pikku korjauksia

20610TURKU

Tarvitsen apua pienten korjausten ja asennusten kanssa. Hyllyjä seinään, saumaus, kaappien ovet kuntoon jne.

Puutalon kuistin alajuoksun laho

20100TURKU

Kuntotarkastuksesta: Kuistin kohdalla seinän puurakenteet ovat osin maanpinnan tasoa alempana, jolloin puurakenteisiin voi kohdistua tavanomaista voimakkaampaa kosteusrasitusta. Seinän alajuoksu tukeutuu luonnonkivien päälle. Perustus on vaatimaton. Ulkopuolelta katsottuna pääoven vasemmalla puolella olevalla nurkalla alajuoksussa havaittiin lahoa. Huoneiston pesutilojen kohdalla on vastaavanlaista rakennetta, mutta ko. alueella perustuksia on vahvistettu ja korotettu betoni- ja harkkorakenteilla. Kuistin alapohjan alapintaan on osin asennettu solumuovieristettä. Ko. materiaali muodostaa vesihöyrytiiviin kerroksen rakenteen kylmälle puolelle ja ratkaisussa on riski kosteuden tiivistymiselle. Kuistin ulkoseinän alaosaa tulee korjata. Riittävä lopputulos saavutettaneen uusimalla alajuoksu painekyllästetyksi palkiksi. Rakenne voidaan korjata myös toteuttamalla seinän alle kunnollinen perustus ja korottamalla puurakenteet ainakin 30 cm korkeudelle maanpinnasta, jolloin puurakenteisiin ei kohdistu tavanomaista voimakkaampaa kosteusrasitusta. Kuistin alapohjan alapinnassa oleva solumuovieriste tulee korvata vesihöyryä paremmin läpäisevällä materiaalilla, kuten tuulensuojapintaisella mineraalivillalla. Mahdollisesti tarve käydä tarkastamassa myös muita hirsirakenteita talon alla.

Viimeisimmät arvioinnit
taulujen poraaminen seinään

Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun Aamulla remppa torille esitin pyynnön ja illalla oli työ tehty Ihan huippua, suosittelen lämpimästi kaikille.

Loka 2023
A

Aija - TS-Ilmahuolto Oy

TURKU
Vinyylilankkulattian asennus kahteen huoneeseen

Vinyylilankkulattian asennus. Työ saatiin sovittua todella nopeasti ja kivuttomasti. Työntekijät olivat todella mukavia ja ammattitaitoisia ja tekivät työnsä nopeasti, mutta rennonoloisella otteella. Voisin suositella kelle vain pieneen kotitalousremonttiin!

Elo 2023
M

Markus - Varsinais-Suomen Huoltomaalaus

TURKU
Lattialaattojen saumauskorjaus

Nopea reagointi pyyntöön

Huhti 2023
J

Jouni - Satavac

TURKU
Mäntypöydän hionta

Asiallinen, toimiva kumppani.

Maalis 2023
A

Antero - Saarju Oy

TURKU