Puuseppä - Turku

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

rivitalon takapihan terassin uudistus/korjaus

20540TURKU

Noin 15neliön ala, joko kokonaan uuden terassin rakentaminen tai vanhan korjaus. Ei tarvetta pohjatöille juurikaan.

Kattoikkunan vaihdon yhteydessä tehtävät sisätyöt

20100TURKU

1905-rakennetun puutalon kattoikkuna vaihdetaan keväällä, vaihdon suorittava urakoitsija ei tee siihen liittyviä ns. sisäkattotöitä kuten: - Vanhan rakenteen purkaminen ja kunnon tarkastus. - Eristäminen ja höyrysulun asentaminen. - Levyjen asennus, tasoittaminen, pielien maalaaminen ja listoittaminen. -Ikkunan ja katon liittymäkohdan listoittaminen. Aikataulu tulisi sopia ikkunan vaihtajan kanssa jotta homma saataisiin suoritettua yhden päivän aikana, tai vähintään peräkkäisinä päivinä. Kohde on näitä Turun perinteisiä puutaloja.

Oviaukon tekeminen hirsiseinään

20810TURKU

Hirsitalon sisälle kahden huoneen välille uusi kulkuaukko. Aukon koko noin leveys 2m ja korkeus 2.1m

Mökkiterassin rakentaminen

20320TURKU

Haetaan "konsultoivaa" kirvesmiestä tai ihan vaan innokasta ja aiempaa rakentelukokemusta omaavaa apua mökkiterassiprojektiin. Ajatuksena siis tehdä työtä porukalla, mutta lisäkäsiä ja aivoja tarvitaan työn tehostamiseksi.

Kodin kalustevaurio

20100TURKU

Vuodevaatelaatikon kannatinrauta murtui, kun laatikkoon lisättiin joitakin vuodevaatteita. Ilmeisesti laatikon kannatin oli asennettu liian lyhyillä ruuveilla. Ostimme jo plastic paddingia, mutta emme ole uskaltautuneet korjaamaan puista seinämää, sillä taitomme eivät riitä emmekä ehkä saisi metallikannatinta porattua oikeaan kohtaan loppuvaiheessa. Ehtisikö joku paikan päälle korjaamaan ongelman?

Huoneistoremontti

20540TURKU

kerrostaloasunnon pintaremontti asunnon koko 3h+keittiö 67m2 asunnossa purkutyöt jo tehty -tapetinpoisto -seinien tasoitus ja maalaus -väliovien asennus 3kpl -laminaatin asennus lattioihin -asunnon listoitus -uuden keittiön asennus(kalusteet tulee kasattuna työmaalle) -eteisen ja makuuhuoneiden liukuovikaappien asennus -kylppärin kalusteasennukset(allaskaappi, peilikaappi, suihkuseinä) -kylppärin ja eteisen katon panelointi

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia