Urakoitsijat

Peltiseppä

Tarvitsetko peltiseppää?

Pitääkö sinun muuttaa julkisivua, tehdä uusi katto tai korjata savupiippu? Silloin tarvitset peltisepän! Julkaisemalla työilmotuksia Remppatorissa saat tarjouksia useilta eri peltisepiltä - ja voit vapaasti valita haluamasi tarjouksen!

Ota yhteyttä peltiseppään

Peltiseppäpalvelut

Peltiseppä tekee asuntojen ulkopuolisia töitä. Hän voi muun muassa asentaa, huoltaa ja korjata putkia, kattoa, julkisivua, piipunhattuja, piipun pellityksiä ja räystäskouruja. Lisäksi he voivat luoda räätälöityjä metallisia sisustuselementtejä, joita voidaan käyttää eri paikoissa kodin sisällä tai sen ulkopuolella.


Peltiseppä voi auttaa sinua useissa eri palveluissa, kuten:


  • Piipun pellityksen, piipunhattujen, syöksyputkien ja räystäspeltien muotoilu, asennus ja huolto.
  • Metallilevyjen asennus julkisivuihin ja vastaavat julkisivun muutokset
  • Sadevesikourujen ja rännien asennuksista
  • Kattojen ja julkisivujen kunnossapito ja remontointi
  • Erilaiset metalliset sisustusdetaljit, esimerkiksi porraskaiteet ja aidan portit.

Mihin tarvitset apua?
Tarvitsetko peltiseppää, mutta et ole varma, mitä työ sisältää? Sinun ei tarvitse olla ammattilainen tai tietää oikeita termejä. Kirjoita vain kuvaus siitä, mihin etsit tekijää, kun julkaiset työn.Paljonko peltiseppä maksaa?

Peltisepän hinta vaihtelee projektin laajuuden, käytettyjen materiaalityyppien ja projektiin osallistuvien henkilöiden määrän mukaan.


Löydä peltiseppä läheltäsi

Tavallisesti peltisepän tuntitaksa on 80 - 150 euroa tunnilta. Useimmissa tapauksissa on myös aloitushinta toimeksiannolle. Jotkut peltisepät tarjoavat pakettihintaa toimeksiannosta. Joissain tapauksissa tämä voi kannattaa, ja lisäksi sinulla on täydellinen yleiskuva kaikista projektin kustannuksista.


Peltisepän sisältävän projektin kokonaiskustannuksiin vaikuttavat useat tekijät. Aluksi ratkaisevaa on projektin laajuus ja se, kuinka monta eri palvelua peltisepän on suoritettava. Muita hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat:


  • Projektin koko ja monimutkaisuus
  • Kuinka monta kulmaa katossa on ja kuinka kalteva se on.
  • Rakennustelineiden tai muiden turvalaitteiden tarve
  • Kuinka paljon laitteita ja materiaalia projektiin tarvitaan?
  • Kuinka monta ammattilaista tarvitaan


Milloin tarvitset peltiseppää?

Kun sinun on korjattava, huollettava tai vaihdettava katto tai tehtävä julkisivumuutoksia, tarvitset peltiseppää. He voivat myös auttaa sinua piipun pellityksen, piipunhattujen, peltikaton ja räystäskourujen korjauksessa ja asennuksessa. Lisäksi he tekevät mittatilaustyönä valmistettuja sisustusdetaljeja, kuten porraskaiteita.


Piipunhatut, piipun pellitys ja piippujen kunnostus.

Jos aiot vaihtaa tai korjata piippuja, sinun on palkattava peltiseppä. Piipun asennus ja korjaus on mahdollista tehdä itse, mutta se edellyttää hyvää osaamista ja kokemusta, jotta lopputulos olisi hyvä. Usein myös piippuun tai savupiippuun kohdistuviin toimenpiteisiin sovelletaan tiukkoja sääntöjä ja rakennusluvan hakemista. Käyttämällä peltiseppää voit olla varma, että työ tehdään kunnolla ja että piiput ja hormit ovat puhtaat.


Katon huolto ja asennus

Jos tarvitset uuden katon tai olemassa olevan korjauksen, tarvitset joko katontekijän tai peltisepän. Jos sinun on vaihdettava koko katto piipun pellityksineen, piippuineen ja räystäskouruineen, tarvitset yleensä molempia. Peltiseppä voi myös auttaa räystäskourujen, piipun pellitysten ja muiden katon yksityiskohtien suunnittelussa ja asennuksessa.


Julkisivumuutos ja -remontti

Haluatko alumiini-, kupari- tai muun metallijulkisivun kotiisi tai haluatko huoltaa jo olemassa olevaa? Metallijulkisivut ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina, eikä syyttä! Voit valita useista eri metallityypeistä, joilla jokaisella on erilaiset ominaisuudet. Metalli muotoillaan ja sovitetaan kotiisi, ja saat ainutlaatuisen ilmeen.


Peltiseppä auttaa sinua uuden julkisivun suunnittelussa, muotoilussa ja asennuksessa. Hän auttaa sinua myös valitsemaan parhaan materiaalin ja ilmeen kotiisi. Muista, että asunnon julkisivumuutoksiin tarvitaan yleensä rakennuslupahakemus.Ilmanvaihtojärjestelmät ja sisäilma

Jos aiot asentaa kotiisi ilmanvaihtojärjestelmän, tarvitset LVI-asentajan. Hän auttaa sinua koko prosessissa suunnittelusta lopputulokseen. Uusien asuntojen sisäilmavaatimukset ovat korkeat, ja jos rakennat uutta, kannattaa ehkä asentaa ilmanvaihtojärjestelmä.


Tasapainoisen ilmanvaihdon asentamisesta on monia etuja. Sisäilma on varmasti raikkaampaa ilman kylmää vetoa ja lämpöhäviöitä. Lisäksi kosteusvaurioiden ja kostean ilman mahdollisuus sisätiloissa on mahdollisimman pieni. On suositeltavaa käyttää LVI-asentajaa tai mahdollisesti muuta asiantuntijaa ilmanvaihtojärjestelmien asentamiseen. Voit olla varma, että työ tehdään kunnolla ja kotiisi sopivalla tavalla.


Kirkontornit, aidan portit ja muut metalliset koristedetaljit.

Peltiseppä osaa muotoilla metallista lähes kaiken, myös erilaisia sisustusyksityiskohtia, kuten aidan portteja, kaiteita, kirkontorneja tai vastaavia. Peltisepän käyttämisen etuna on se, että saat juuri kotiisi mukautetut yksityiskohdat. Voit myös saada apua peltisepältä löytääksesi parhaan ilmeen kotiisi, ja saat varmasti sisustusdetaljit, joihin olet tyytyväinen.

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Uudiskohteen viimeistelypeltityöt

01660VANTAA

- Kahden ulko-oven astinpellit - Ulko-oven ja viereisen ikkunan välinen suojapelti - Ilmanottoaukon kauluspelti - 4 betonitolpan päälle suojapelti

Lumiesteet

54120PULP

Haluaisin tarjouksia lumiesteistä asennettuna.

Teräsaita tontinnympärille

60200SEINÄJOKI

Teräsportti tontille ajoon. Aita oltava 200-220cm korkea.

Portin lukitusten parantaminen

00400HELSINKI

Meillä on koulumme ympäri vahva aita, koska oppilaamme ovat erityislapsia. Aidassa on kolme porttia joista kuvat ilmoituksessa. Oppilaiden joukossa on fiksuja tyyppejä ja ovat saaneet nuo meidän lukituksemme joskus aina auki. Nyt olisi tarkoitus uusia nuo meidän lukituksemme, mutta olemme vailla hyviä neuvoja ja toteuttajaa. Vanhoihin portteihein olisi tarkoitus tehdä, mutta jos tarvitaan uusia portteja niin se käy kyllä.Näin kuvin ja kirjoituksin vaikea saada täyttä kuvaa työstä, mutta mielelläni esittelen työtä paikan päällä.

Metallikaiteet

02730ESPOO

Hei! Remontoimme Espoossa paritaloa ja tarvitsisimme portaisiin uudet metalliset pinnakaiteet. Kehys tulisi olla lattaraudasta ja pinnat pyöreät. Portaat ovat u-malliset ja kaiteet tulee vain yhdelle puolelle. Löytyisikö tätä kautta hitsaajaa, joka osaisi tällaiset kaiteet valmistaa?

Keskipalkillisten metalliportaiden asennus lasikateineen (7 kpl)

02230ESPOO

Rakenteilla olevaan uudiskohteeseen tulee 7 keskipalkillista metalliporrasta (keskipalkin dimensio 15cmx15cm). Portaat ovat ominaisuuksiltaan identtisiä. 5 porrasta on I-mallisia (suoria portaita) ja 2 porrasta on L-mallisia. Tuotetoimittajalta tulee kaikki asennukseen tarvittavat tarvikkeet (keskipalkki, askelmat, ruuvit, lasikaiteet, peitelevyt ja käsijohteet). Toimittaja osallistuu myös ensimmäisen portaan asennukseen ja antaa tarvittavat asennusohjeet. Lasikaidetta tulee asennettavaksi per porras noin 7 metriä yhteensä (sama lasikaide ulottuu yläkerran olohuoneisiin) ja ne kiinnitetään sivukiinnitteillä kerrosten väliseen ontelolaattaan ja portaiden askelmiin. Asennusurakoitsijalla tulee olla tilaajavastuulain mukaiset paperit osoittaa ja voimassa oleva vakuutus vähintään 500 000 euron määrälle. Onnistuneen asennusprojektin jälkeen voidaan keskustella myös yhteistyöstä tulevissa porras- ja kaideprojekteissa. Lisätiedot ja tarkemmat porrassuunnitelmat toimitetaan hinta- ja laatuvaatimukset täyttäville urakoitsijoille.
Viimeisimmät arvioinnit
Rännien asennus varastoon

Nopea reagointi ja hyvä yhteydenpito. Työn jälki oli siistiä ja laadukasta.

Joulu 2023
M

Markus - Josemeri Oy

HYVINKÄÄ
Peltikaton asennus

Erittäin tehokas rakentaja ,kokemusta on.Mies parhaimmassa ijässä

Joulu 2023
I

Ilmo - Arttur Hytönen

REISJÄRVI
Lumiesteitten tekemiseen katolle:

Työ tuli tehtyä,tosin myöhässä alkuperäisestä aikataulusta,mutta ei sille mitään voinut kumpikaan osapuoli.

Joulu 2023
H

Hannu - Ma-Te Group Oy

YPÄJÄ AS
Piipun pellitys ym.

Asiallinen yritys, siisti työnjälki ja asiakkaina ollaan tyytyväisiä uusiin piipun pelteihin.

Marras 2023
E

Eveliina - Nousiainen AP

TAMPERE
Katon pellitys/korjaus

Ehdottomasti luotettava toteutus, samalla hoitui myös muut tarpeelliset korjaustyöt

Loka 2023
M

Miina - PJR Rakennuspalvelut OY

KURKIMÄKI
KATON TEKIJÄ

Kavereilla on asenne kohdallaan. Kaikki tehtiin niinkuin sovittiin ja vielä vähän päälle. Suosittelen!

Loka 2023
J

JUSSI - Ahkerat Majavat Oy

PERTTULAValitut yritykset

Ovi- ja ikkunahuolto Koivisto Oy

Suoritamme rakennus ja remonttityöt asiakkaan toiveiden mukaisesti. esimerkiksi: Kylpyhuoneremontit (Eurofins sertifioidut vedenristäjät) Keittiöremontit Lattia laminaatti tai vinyyli asennus Terassin rakennus Ulkorakennusten ja autotallien rakennus

Lue lisää

Rännien asennus autotalliin

"Kommunikointi hyvää, ajoissa paikalla, homma tehtiin turvallisesti, ja hyvällä työnlaadulla. Lopuksi vielä siivottiin paikat, ja vietiin asennuspaketit jne mukana."
H
Hannu
VAASA, Loka 2023
Ovi- ja ikkunahuolto Koivisto Oy

PJR Rakennuspalvelut OY

Tuotamme rakennus,remontointi,maalaus,maanrakennus ja sähköalan palveluja niin yrityksille kuin yksityis henkilöille.Sekä asennamme ja myymme henkilö ja pakettiauton renkaita.

Katon lumiesteiden korjaus

"Asiansa tunteva ja kokenut henkilöstö"
R
Raimo
RIISTAVESI, Syys 2023

Ahkerat Majavat Oy

Olemme täyden palvelun ketterä rakennusliike, joka toimii koko Etelä-Suomen alueella.Meidän kanssamme saat nopeasti arvion ja toteutuksen joko urakkana tai pidempänä huoltosuhteena.

Kesämökki

"Laitoin hyvä, koska jos olisin laittanut erittäin hyvä, ei olisi enää mitään parannettavaa tai kehitettävää. En näe mitään syytä kritisoida firmaa mistään. Kaikki sujui odotetusti. Työ tehtiin ammattitaidolla ja selvitettiin ymmärrettävästi, mitä teh..."Lue lisää
H
Helinä Maria
ASKAINEN, Syys 2023
Ahkerat Majavat Oy

Kymppiremontit Oy

Kymppiremontit Oy on vuonna 2009 perustettu perheyritys. Työllistämme 60 rakennus- ja remonttialan ammattilaista. Toteutamme kattoremontit, ulkoverhousremontit, maalaukset, tiilikatonpinnoitukset, ikkunaremontit sekä aurinkoenerkiaratkaisut takuutyönä.

Lue lisää

Katon vaihto.

"Työ tuli suoritettua tehokkaasti ja sovitulla tavalla."
H
Henri
SIILINJÄRVI, Elo 2023
Kymppiremontit Oy

Rakennuspalvelu Reinikainen

Luotettavaa rakennuspalvelua 25 v kokemuksella. Teen kaikki alaan liittyvät työt niin ulkona kuin sisällä. Hoidan myös pienet hommat. Ota rohkeasti yhteyttä niin hoidetaan hommat kuntoon. Kauttani myös luotettavat sähkö ja putkiurakoitsijat.

Lue lisää

Kattotiilien vaihto lumiesteen alta

"Aikataulu piti, tuli kun sovittiin. Työ tehtiin ammattitaidolla ja ripeästi. Todellakin suosittelen, loistavaa työtä ammattimieheltä."
T
Tiina
JÄRVENPÄÄ, Elo 2023
Rakennuspalvelu Reinikainen

PL House Renovation Oy

PL House Renovation Oy on noin 20 henkilöä työllistävä rakennusyritys, jonka erikoisosaamista ovat huoneistoremontteihin, betonirakentamiseen ja yleisiin kirvesmiestöihin liittyvät projektit. Yrityksen työntekijöillä on pitkä työkokemus alalta ja työtehtävät hoituvat ammattitaidolla. Kun tarvitset ammattilaista rakennustöihin, käänny meidän puoleemme. Hoidamme raudoitustyöt, betonirakentamisen ja kirvesmiestyöt laadukkaasti Vihdistä käsin koko Etelä-Suomessa!

Lue lisää

Aluskatteen uusiminen

"Hyvin meni. Luotettavaa porukkaa. Voin suositella."
V
Ville
KIRKKONUMMI, Maalis 2023
PL House Renovation Oy


Julkaistu 28. loka 2022, 08:33

Päivitetty 31. tammi 2024, 12:08

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.