Urakoitsijat

Peltiseppä

Tarvitsetko peltiseppää?

Pitääkö sinun muuttaa julkisivua, tehdä uusi katto tai korjata savupiippu? Silloin tarvitset peltisepän! Julkaisemalla työilmotuksia Remppatorissa saat tarjouksia useilta eri peltisepiltä - ja voit vapaasti valita haluamasi tarjouksen!

Ota yhteyttä peltiseppään

Miten Remppatori toimii?

Kerro työstä

Kirjoita kuvaus siitä, mihin tarvitse apua ja lähetämme työn olennaisille yrityksille.

Saa tarjouksia

Saat lyhyessä ajassa velvoittamattomia tarjouksia useilta päteviltä ammattilaisilta.

Aloita!

Vertaa tarjouksia, saa työ tehdyksi ja kirjoita sitten arviointi.

Miten Remppatori toimii?

Kerro työstä

Kirjoita kuvaus siitä, mihin tarvitse apua ja lähetämme työn olennaisille yrityksille.

Saa tarjouksia

Saat lyhyessä ajassa velvoittamattomia tarjouksia useilta päteviltä ammattilaisilta.

Aloita!

Vertaa tarjouksia, saa työ tehdyksi ja kirjoita sitten arviointi.

Peltiseppäpalvelut

Peltiseppä tekee asuntojen ulkopuolisia töitä. Hän voi muun muassa asentaa, huoltaa ja korjata putkia, kattoa, julkisivua, piipunhattuja, piipun pellityksiä ja räystäskouruja. Lisäksi he voivat luoda räätälöityjä metallisia sisustuselementtejä, joita voidaan käyttää eri paikoissa kodin sisällä tai sen ulkopuolella.


Peltiseppä voi auttaa sinua useissa eri palveluissa, kuten:


  • Piipun pellityksen, piipunhattujen, syöksyputkien ja räystäspeltien muotoilu, asennus ja huolto.
  • Metallilevyjen asennus julkisivuihin ja vastaavat julkisivun muutokset
  • Sadevesikourujen ja rännien asennuksista
  • Kattojen ja julkisivujen kunnossapito ja remontointi
  • Erilaiset metalliset sisustusdetaljit, esimerkiksi porraskaiteet ja aidan portit.

Mihin tarvitset apua?
Tarvitsetko peltiseppää, mutta et ole varma, mitä työ sisältää? Sinun ei tarvitse olla ammattilainen tai tietää oikeita termejä. Kirjoita vain kuvaus siitä, mihin etsit tekijää, kun julkaiset työn.Paljonko peltiseppä maksaa?

Peltisepän hinta vaihtelee projektin laajuuden, käytettyjen materiaalityyppien ja projektiin osallistuvien henkilöiden määrän mukaan.


Löydä peltiseppä läheltäsi

Tavallisesti peltisepän tuntitaksa on 80 - 150 euroa tunnilta. Useimmissa tapauksissa on myös aloitushinta toimeksiannolle. Jotkut peltisepät tarjoavat pakettihintaa toimeksiannosta. Joissain tapauksissa tämä voi kannattaa, ja lisäksi sinulla on täydellinen yleiskuva kaikista projektin kustannuksista.


Peltisepän sisältävän projektin kokonaiskustannuksiin vaikuttavat useat tekijät. Aluksi ratkaisevaa on projektin laajuus ja se, kuinka monta eri palvelua peltisepän on suoritettava. Muita hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat:


  • Projektin koko ja monimutkaisuus
  • Kuinka monta kulmaa katossa on ja kuinka kalteva se on.
  • Rakennustelineiden tai muiden turvalaitteiden tarve
  • Kuinka paljon laitteita ja materiaalia projektiin tarvitaan?
  • Kuinka monta ammattilaista tarvitaan


Milloin tarvitset peltiseppää?

Kun sinun on korjattava, huollettava tai vaihdettava katto tai tehtävä julkisivumuutoksia, tarvitset peltiseppää. He voivat myös auttaa sinua piipun pellityksen, piipunhattujen, peltikaton ja räystäskourujen korjauksessa ja asennuksessa. Lisäksi he tekevät mittatilaustyönä valmistettuja sisustusdetaljeja, kuten porraskaiteita.


Piipunhatut, piipun pellitys ja piippujen kunnostus.

Jos aiot vaihtaa tai korjata piippuja, sinun on palkattava peltiseppä. Piipun asennus ja korjaus on mahdollista tehdä itse, mutta se edellyttää hyvää osaamista ja kokemusta, jotta lopputulos olisi hyvä. Usein myös piippuun tai savupiippuun kohdistuviin toimenpiteisiin sovelletaan tiukkoja sääntöjä ja rakennusluvan hakemista. Käyttämällä peltiseppää voit olla varma, että työ tehdään kunnolla ja että piiput ja hormit ovat puhtaat.


Katon huolto ja asennus

Jos tarvitset uuden katon tai olemassa olevan korjauksen, tarvitset joko katontekijän tai peltisepän. Jos sinun on vaihdettava koko katto piipun pellityksineen, piippuineen ja räystäskouruineen, tarvitset yleensä molempia. Peltiseppä voi myös auttaa räystäskourujen, piipun pellitysten ja muiden katon yksityiskohtien suunnittelussa ja asennuksessa.


Julkisivumuutos ja -remontti

Haluatko alumiini-, kupari- tai muun metallijulkisivun kotiisi tai haluatko huoltaa jo olemassa olevaa? Metallijulkisivut ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina, eikä syyttä! Voit valita useista eri metallityypeistä, joilla jokaisella on erilaiset ominaisuudet. Metalli muotoillaan ja sovitetaan kotiisi, ja saat ainutlaatuisen ilmeen.


Peltiseppä auttaa sinua uuden julkisivun suunnittelussa, muotoilussa ja asennuksessa. Hän auttaa sinua myös valitsemaan parhaan materiaalin ja ilmeen kotiisi. Muista, että asunnon julkisivumuutoksiin tarvitaan yleensä rakennuslupahakemus.Ilmanvaihtojärjestelmät ja sisäilma

Jos aiot asentaa kotiisi ilmanvaihtojärjestelmän, tarvitset LVI-asentajan. Hän auttaa sinua koko prosessissa suunnittelusta lopputulokseen. Uusien asuntojen sisäilmavaatimukset ovat korkeat, ja jos rakennat uutta, kannattaa ehkä asentaa ilmanvaihtojärjestelmä.


Tasapainoisen ilmanvaihdon asentamisesta on monia etuja. Sisäilma on varmasti raikkaampaa ilman kylmää vetoa ja lämpöhäviöitä. Lisäksi kosteusvaurioiden ja kostean ilman mahdollisuus sisätiloissa on mahdollisimman pieni. On suositeltavaa käyttää LVI-asentajaa tai mahdollisesti muuta asiantuntijaa ilmanvaihtojärjestelmien asentamiseen. Voit olla varma, että työ tehdään kunnolla ja kotiisi sopivalla tavalla.


Kirkontornit, aidan portit ja muut metalliset koristedetaljit.

Peltiseppä osaa muotoilla metallista lähes kaiken, myös erilaisia sisustusyksityiskohtia, kuten aidan portteja, kaiteita, kirkontorneja tai vastaavia. Peltisepän käyttämisen etuna on se, että saat juuri kotiisi mukautetut yksityiskohdat. Voit myös saada apua peltisepältä löytääksesi parhaan ilmeen kotiisi, ja saat varmasti sisustusdetaljit, joihin olet tyytyväinen.

Viimeksi julkaistut työilmoitukset
Viimeisimmät arvioinnit

Rännien asennus autotalliin

Kommunikointi hyvää, ajoissa paikalla, homma tehtiin turvallisesti, ja hyvällä työnlaadulla. Lopuksi vielä siivottiin paikat, ja vietiin asennuspaketit jne mukana.

Hannu, VAASA - Ovi- Ja Ikkunahuolto Koivisto Oy

Loka, 2023

Katon lumiesteiden korjaus

Asiansa tunteva ja kokenut henkilöstö

Raimo, RIISTAVESI - Pjr Rakennuspalvelut Oy

Syys, 2023

Kesämökki

Laitoin hyvä, koska jos olisin laittanut erittäin hyvä, ei olisi enää mitään parannettavaa tai kehitettävää. En näe mitään syytä kritisoida firmaa mistään. Kaikki sujui odotetusti. Työ tehtiin ammattitaidolla ja selvitettiin ymmärrettävästi, mitä teh...

Helinä Maria, ASKAINEN - Ahkerat Majavat Oy

Syys, 2023
Valitut yritykset

Valitut yrityksetJulkaistu 28. loka 2022, 08:33

Päivitetty 04. loka 2023, 13:07

Miten Remppatori toimii?

Kerro työstä

Kirjoita kuvaus siitä, mihin tarvitse apua ja lähetämme työn olennaisille yrityksille.

Saa tarjouksia

Saat lyhyessä ajassa velvoittamattomia tarjouksia useilta päteviltä ammattilaisilta.

Aloita!

Vertaa tarjouksia, saa työ tehdyksi ja kirjoita sitten arviointi.