Tarvitsetko peltiseppää?

Pitääkö sinun muuttaa julkisivua, tehdä uusi katto tai korjata savupiippu? Silloin tarvitset peltisepän! Julkaisemalla työilmotuksia Remppatorissa saat tarjouksia useilta eri peltisepiltä - ja voit vapaasti valita haluamasi tarjouksen!

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Tarvitsetko peltiseppää?

Pitääkö sinun muuttaa julkisivua, tehdä uusi katto tai korjata savupiippu? Silloin tarvitset peltisepän! Julkaisemalla työilmotuksia Remppatorissa saat tarjouksia useilta eri peltisepiltä - ja voit vapaasti valita haluamasi tarjouksen!

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Peltiseppäpalvelut

Peltiseppä tekee asuntojen ulkopuolisia töitä. Hän voi muun muassa asentaa, huoltaa ja korjata putkia, kattoa, julkisivua, piipunhattuja, piipun pellityksiä ja räystäskouruja. Lisäksi he voivat luoda räätälöityjä metallisia sisustuselementtejä, joita voidaan käyttää eri paikoissa kodin sisällä tai sen ulkopuolella.


Peltiseppä voi auttaa sinua useissa eri palveluissa, kuten:


 • Piipun pellityksen, piipunhattujen, syöksyputkien ja räystäspeltien muotoilu, asennus ja huolto.
 • Metallilevyjen asennus julkisivuihin ja vastaavat julkisivun muutokset
 • Sadevesikourujen ja rännien asennuksista
 • Kattojen ja julkisivujen kunnossapito ja remontointi
 • Erilaiset metalliset sisustusdetaljit, esimerkiksi porraskaiteet ja aidan portit.

Mihin tarvitset apua?
Tarvitsetko peltiseppää, mutta et ole varma, mitä työ sisältää? Sinun ei tarvitse olla ammattilainen tai tietää oikeita termejä. Kirjoita vain kuvaus siitä, mihin etsit tekijää, kun julkaiset työn.Paljonko peltiseppä maksaa?

Peltisepän hinta vaihtelee projektin laajuuden, käytettyjen materiaalityyppien ja projektiin osallistuvien henkilöiden määrän mukaan.


Löydä peltiseppä läheltäsi

Tavallisesti peltisepän tuntitaksa on 80 - 150 euroa tunnilta. Useimmissa tapauksissa on myös aloitushinta toimeksiannolle. Jotkut peltisepät tarjoavat pakettihintaa toimeksiannosta. Joissain tapauksissa tämä voi kannattaa, ja lisäksi sinulla on täydellinen yleiskuva kaikista projektin kustannuksista.


Peltisepän sisältävän projektin kokonaiskustannuksiin vaikuttavat useat tekijät. Aluksi ratkaisevaa on projektin laajuus ja se, kuinka monta eri palvelua peltisepän on suoritettava. Muita hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat:


 • Projektin koko ja monimutkaisuus
 • Kuinka monta kulmaa katossa on ja kuinka kalteva se on.
 • Rakennustelineiden tai muiden turvalaitteiden tarve
 • Kuinka paljon laitteita ja materiaalia projektiin tarvitaan?
 • Kuinka monta ammattilaista tarvitaan


Milloin tarvitset peltiseppää?

Kun sinun on korjattava, huollettava tai vaihdettava katto tai tehtävä julkisivumuutoksia, tarvitset peltiseppää. He voivat myös auttaa sinua piipun pellityksen, piipunhattujen, peltikaton ja räystäskourujen korjauksessa ja asennuksessa. Lisäksi he tekevät mittatilaustyönä valmistettuja sisustusdetaljeja, kuten porraskaiteita.


Piipunhatut, piipun pellitys ja piippujen kunnostus.

Jos aiot vaihtaa tai korjata piippuja, sinun on palkattava peltiseppä. Piipun asennus ja korjaus on mahdollista tehdä itse, mutta se edellyttää hyvää osaamista ja kokemusta, jotta lopputulos olisi hyvä. Usein myös piippuun tai savupiippuun kohdistuviin toimenpiteisiin sovelletaan tiukkoja sääntöjä ja rakennusluvan hakemista. Käyttämällä peltiseppää voit olla varma, että työ tehdään kunnolla ja että piiput ja hormit ovat puhtaat.


Katon huolto ja asennus

Jos tarvitset uuden katon tai olemassa olevan korjauksen, tarvitset joko katontekijän tai peltisepän. Jos sinun on vaihdettava koko katto piipun pellityksineen, piippuineen ja räystäskouruineen, tarvitset yleensä molempia. Peltiseppä voi myös auttaa räystäskourujen, piipun pellitysten ja muiden katon yksityiskohtien suunnittelussa ja asennuksessa.


Julkisivumuutos ja -remontti

Haluatko alumiini-, kupari- tai muun metallijulkisivun kotiisi tai haluatko huoltaa jo olemassa olevaa? Metallijulkisivut ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina, eikä syyttä! Voit valita useista eri metallityypeistä, joilla jokaisella on erilaiset ominaisuudet. Metalli muotoillaan ja sovitetaan kotiisi, ja saat ainutlaatuisen ilmeen.


Peltiseppä auttaa sinua uuden julkisivun suunnittelussa, muotoilussa ja asennuksessa. Hän auttaa sinua myös valitsemaan parhaan materiaalin ja ilmeen kotiisi. Muista, että asunnon julkisivumuutoksiin tarvitaan yleensä rakennuslupahakemus.Ilmanvaihtojärjestelmät ja sisäilma

Jos aiot asentaa kotiisi ilmanvaihtojärjestelmän, tarvitset LVI-asentajan. Hän auttaa sinua koko prosessissa suunnittelusta lopputulokseen. Uusien asuntojen sisäilmavaatimukset ovat korkeat, ja jos rakennat uutta, kannattaa ehkä asentaa ilmanvaihtojärjestelmä.


Tasapainoisen ilmanvaihdon asentamisesta on monia etuja. Sisäilma on varmasti raikkaampaa ilman kylmää vetoa ja lämpöhäviöitä. Lisäksi kosteusvaurioiden ja kostean ilman mahdollisuus sisätiloissa on mahdollisimman pieni. On suositeltavaa käyttää LVI-asentajaa tai mahdollisesti muuta asiantuntijaa ilmanvaihtojärjestelmien asentamiseen. Voit olla varma, että työ tehdään kunnolla ja kotiisi sopivalla tavalla.


Kirkontornit, aidan portit ja muut metalliset koristedetaljit.

Peltiseppä osaa muotoilla metallista lähes kaiken, myös erilaisia sisustusyksityiskohtia, kuten aidan portteja, kaiteita, kirkontorneja tai vastaavia. Peltisepän käyttämisen etuna on se, että saat juuri kotiisi mukautetut yksityiskohdat. Voit myös saada apua peltisepältä löytääksesi parhaan ilmeen kotiisi, ja saat varmasti sisustusdetaljit, joihin olet tyytyväinen.

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kattotiilien vaihto muutamaan kohtaan

41230UURAINEN

Kattotiiliä lähtenyt muutama, ränniputki ehkä osittain irti ja sen alla puuosa mennyt jo huonoksi, eli pientä korjailua

Peltikaton kiinnitys naulojen vaihto ruuveikdi.

41520HANKASALMI

Yksikerroksisen omakotitalon peltikaton, harjakatto, kiinnitysnaulat pitää poistaa ja korvata ruuveilla. Pelti on hyvässä kunnossa. Lopuksi katon maalaus. Talon koko noin 10x6m.

Leaking garage and sauna roof

03220TERVALAMPI

We look for someone to do basic repair auf leaking spots on our garage and sauna roof at the Mökki. - Huoppakatto (Feltroof)

Rikkinäisten kattotiilien vaihto

15300LAHTI

3-5kpl rikkinäisiä kattotiiliä tarvitsisi vaihtaa ehjiin. Tiilet löytyvät omasta takaa. Kyseessä on 2-kerroksinen omakotitalo, jossa hyvin jyrkkä katto. Asianmukaiset turvavarusteet ovat ehdoton vaatimus työlle.

Kattoremontti

80170JOENSUU

Omakotitalon peltikaton, kattoturvatuotteiden ja kourujen uusiminen. Katon pinta-ala karkeasti 200 m2.

Mökin kattoremppa

25420LAHNAJÄRVI

Noin 30m2 lomamökin bitumikaton pinnan uusinta samanlaiseksi tai muulla materiaalilla. Tarvittaessa laudoituksen tai alusrimoituksen asennus.
Viimeisimmät arvioinnit
Valokatoksen ja pation korjausta

Kaikki toimi sopimuksen mukaan, tosin aloitusaikataulu hieman myöhästyi

Kesä 2024
M

Matti - RAKENNUS J. HOLM

ESPOO
Peltikatto

Kaikki toimi täydellisesti. Ilmoitetut aikataulut pitivät täysin, ei sekuntiakaan yli, itseasiassa päinvastoin. Kommunikointi oli jatkuvaa ja täysin selkeää, koko ajan tiesi missä mennään. Urakkaan kuulumattomien lisämateriaalien hankinta sujui vaivattomasti ja siihenkin tuli hyvin selkeä selonteko, että miksi niitä tarvittiin. Työn jälki oli ensiluokkaista vaikka vanhan päälle tehtiin uutta. Jos haussa on luotettava, asiantunteva ja huolellinen ammattilainen niin suosittelen vahvasti! Ville

Touko 2024
V

Ville - Mansen raksa

TAMPERE
Tiilikaton sivulla olevien pellitysten korjaus ja tiivistys

Kustannus ja aikataulu alustavasti pitivät paikkaansa, mutta työn laadussa oli sanomista. Hienosti kuitenkin asiat korjattiin kun niistä reklamoin.

Touko 2024
S

Sami - R/T Pro Asennus Oy

PERTTELI
Harjapellin tiivisteet asennus.

Suosittelen!

Huhti 2024
M

Mikko - Uurastus Oy

TIKKAKOSKI
Esteettömyys ramppiin n.15-16m pitkä. Työnantaja VARHA. PÖYTYÄLLÄ.

rakennusaineiden säilytys

Maalis 2024
I

Ismo - Tmi Elias Sarin

KYRÖ
Portin lukitusten parantaminen

Luvattua toimintaa nopealla aikataululla

Maalis 2024
K

Kalevi - Rikulma tmi

HELSINKI
Rännien asennus varastoon

Nopea reagointi ja hyvä yhteydenpito. Työn jälki oli siistiä ja laadukasta.

Joulu 2023
M

Markus - Josemeri Oy

HYVINKÄÄ
Peltikaton asennus

Erittäin tehokas rakentaja ,kokemusta on.Mies parhaimmassa ijässä

Joulu 2023
I

Ilmo - Arttur Hytönen

REISJÄRVI
Lumiesteitten tekemiseen katolle:

Työ tuli tehtyä,tosin myöhässä alkuperäisestä aikataulusta,mutta ei sille mitään voinut kumpikaan osapuoli.

Joulu 2023
H

Hannu - Ma-Te Group Oy

YPÄJÄ AS
Piipun pellitys ym.

Asiallinen yritys, siisti työnjälki ja asiakkaina ollaan tyytyväisiä uusiin piipun pelteihin.

Marras 2023
E

Eveliina - Nousiainen AP

TAMPERE
Katon pellitys/korjaus

Ehdottomasti luotettava toteutus, samalla hoitui myös muut tarpeelliset korjaustyöt

Loka 2023
M

Miina - PJR Rakennuspalvelut OY

KURKIMÄKI
KATON TEKIJÄ

Kavereilla on asenne kohdallaan. Kaikki tehtiin niinkuin sovittiin ja vielä vähän päälle. Suosittelen!

Loka 2023
J

JUSSI - Ahkerat Majavat Oy

PERTTULA
Rännien asennus autotalliin

Kommunikointi hyvää, ajoissa paikalla, homma tehtiin turvallisesti, ja hyvällä työnlaadulla. Lopuksi vielä siivottiin paikat, ja vietiin asennuspaketit jne mukana.

Loka 2023
H

Hannu Ilmari - Ovi- ja ikkunahuolto Koivisto Oy

VAASA
Katon lumiesteiden korjaus

Asiansa tunteva ja kokenut henkilöstö

Syys 2023
R

Raimo - PJR Rakennuspalvelut OY

RIISTAVESI
Kesämökki

Laitoin hyvä, koska jos olisin laittanut erittäin hyvä, ei olisi enää mitään parannettavaa tai kehitettävää. En näe mitään syytä kritisoida firmaa mistään. Kaikki sujui odotetusti. Työ tehtiin ammattitaidolla ja selvitettiin ymmärrettävästi, mitä tehtiin.

Syys 2023
H

Helinä Maria - Ahkerat Majavat Oy

ASKAINEN
Katon vaihto.

Työ tuli suoritettua tehokkaasti ja sovitulla tavalla.

Elo 2023
H

Henri - Kymppiremontit Oy

SIILINJÄRVI
Kattotiilien vaihto lumiesteen alta

Aikataulu piti, tuli kun sovittiin. Työ tehtiin ammattitaidolla ja ripeästi. Todellakin suosittelen, loistavaa työtä ammattimieheltä.

Elo 2023
T

Tiina - Rakennuspalvelu Reinikainen

JÄRVENPÄÄ
Rännien uusiminen Lempäälässä

Kaikki sujui hienosti yrityksen kanssa alusta loppuun saakka. Sovituista asioista ja aikatauluista pidettiin kiinni. Palvelu oli erinomaista ja asiantuntevaa. Lennosta tulleet muutokset otettiin hyvin vastaan. Voin lämpimästi suositella yritystä.

Kesä 2023
R

Riina - Nousiainen AP

LEMPÄÄLÄ
Aluskatteen uusiminen

Hyvin meni. Luotettavaa porukkaa. Voin suositella.

Maalis 2023
V

Ville - PL House Renovation Oy

KIRKKONUMMI

Julkaistu 28. loka 2022, 08:33

Päivitetty 21. maalis 2024, 12:18