Kirvesmies - Espoo

Löydä projektiisi ammatitaitoinen kirvesmies. Jätä ilmoitus, saa vastauksia ja vertaile. Valitse lopuksi sopivin kirvesmies - ja saa työ tehdyksi!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kirvesmies - Espoo

Löydä projektiisi ammatitaitoinen kirvesmies. Jätä ilmoitus, saa vastauksia ja vertaile. Valitse lopuksi sopivin kirvesmies - ja saa työ tehdyksi!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Lattiahionta ja lakkaus

02360ESPOO

Mosaiikkiparketti lattian hionta ja lakkaus Tapiolassa elokuussa

Kaide porttaille

02130ESPOO

Hei Haluan asentaa kaide portaiden oikealle puolelle kolmelle viimeiselle portaalle alhaalta. Sitten siihen haluan kiinnittää lapsiportin. Rivitalon, puurappuset. Espoo, Tapiola. Portti on jo olemassa. .

Tristan 871 veneen tuululasin vanerikehysten vaihto

02770ESPOO

Tuulilasin vanerikehykset ovat huonossa kunnossa ja kaipaavat vaihtoa. Huono alue ulottuu jonkin verran myös sivuikkunoiden alueelle.

Aitojen uusiminen

02770ESPOO

Tarjouspyyntö aitojen korjauksesta / uusimisesta. Toteutetaan vaiheittain aitakokonaisuus kerrallaan. Järjestys määräytyy aitojen kunnon mukaan. Kesän / syksyn 2024 aikana uusitaan 3-5 aitakokonaisuutta ja loput 2025 keväällä / kesällä. Urakointi voidaan aloittaa heti. Tilaaja vastaa tarvikkeiden tilauksesta. kulma-aita 5kpl, malli kuva 6 kahden asunnon piha-aidat ja väliaita pihan puolella, malli kuva 6 (huom! toisen asunnon piha-aita puuttuu) yhden asunnon piha-aita pihan puolella 2kpl, malli kuva 6 kahden asunnon piha-aidat ja väliaita parkkipaikan puolella 6kpl, kuva 7 yhden asunnon piha-aita parkkipaikan puolella 1-3kpl kuva 8 Toteutukset sisältävät tarvittaessa tolpan jalan tukemisen betonilla materiaalin mitoitus ja sahaus asennusmittoihin vaakatukien viisteen sahaus tolppien viisteen sahaus aitojen kasaus porttien asennus uusittuihin tolppiin (saranoiden ja salvan vastakappaleen kiinnitys) Tarjouspyyntö ei sisällä materiaaleja, uusittavien aitojen purkua (voidaan neuvotella erikseen) eikä purkujätteiden sekä yli jääneiden tarvikkeiden poisvientiä eikä maalausta. Adat ovat pystylauta-aitoja, joissa piha-aita on 21*95 lautaa 15mm raolla. Väliaidat ovat myös pystylauta-aitoja 5mm raolla. Piha-aidassa on portti. Kuvassa 1 näkyy tyypillinen aita, jossa viereisten asuntojen pihat on erotettu väliaidalla. Uusittavat rakenteet Nykyiset piha-aidat ovat kyllästämätöntä puuta ja käytännössä kauttaaltaan lahonneet. Vain väliaitojen tolpat ovat kestopuuta. Tolppien jalat ovat kunnossa, mutta joissain tapauksissa tarvitsevat lisätukea. Tuenta tehdään betonivalulla kaivamalla riittävästi maata jalan ympäriltä ja lisäämällä betoni kuoppaan, kuva 5. Arviolta koko hankkeessa aitoihin tullaan lisäämään kolme lisätolppaa, joista yksi on jo asennettu. Portteihin ei tässä vaiheessa tehdä muutoksia. Portit ja niiden tolpan puoleiset saranat asennetaan uusittuihin tolppiin. Aitojen korjauksessa muutetaan materiaali ja tehdään rakenteeseen muutoksia, jotka parantavat aidan kestävyyttä. Aitamateriaali on kyllästettyä (A tai AB) puuta. Suoraan sateelle alttiina olevat pinnat kallistetaan 15 astetta. Näitä ovat ylälauta, tippalauta ja pystylaudoituksen vaakatuet. Aidan korkeus pysyy samana, kuvat 3,4,5 Kiinnityksiin käytetään ruuveja. Ylälauta kiinnitetään kahdella 100mm ruuvilla tolppaan. Tippalauta kiinnitetään ylätukeen 45mm ruuveilla laudan päädyistä ja metrin välein kahdella ruuvilla. Pystylaudat kiinnitetään kuhunkin vaakatukeen kahdella 45mm ruuvilla. Vaakatuet kiinnitetään tolppiin kahdella 90mm ruuvilla. Päätyyn tuleva vaakalauta viistetään 15ast kulmaan. Se on siis viisteen verran pidempi kuin muut 1200mm pystylaudat, kuva 2

Terassi rivitalopihalle

02230ESPOO

Terassin rakennus kestopuusta nykyisten sementtilaattojen päälle. Koko 3,5 m x 6,5 m (toinen lyhyt sivu hieman kaareva ja lyhimmillään 4,5 m). Taloa kyljessä olevat 14 sementtilaattaa (koko 50x50 cm) pitäisi myös poistaa.

Corridor renovation: remove drywall ceiling / install cabinet doors

02110ESPOO

Hi! We are looking for help with a small corridor renovation which includes: - remove drywall ceiling - remove sliding doors from cabinet - install original doors on cabinet - install new lamp - install mirror on a wall We are happy to help with the work whenever possible. Offers for part of the work also welcome.

Viimeisimmät arvioinnit
Pihan kunnostaminen + terassin rakentaminen + muutaman puun kaato

Homma toimi, työn jälki hyvää, aikataulut piti ja kommunikointi sujui.

Touko 2024
T

Tommi - Tilamuutostyöt Tikkanen Oy

ESPOO
Omakotitaloon parveke

Erinomainen työn suorittaminen vaikka rakennettava kohde ei ollut helpoimmasta päästä. Kaikki toimi sovitulla tavalla ja lopputulos vastasi vähintäänkin odotuksia. Myös puuttuvien tarvikkeiden hankinta ja nouto sekä jätteiden poisvienti tapahtui urakoitsijan toimesta ja teki siten työn tältäkin osin tilaajalle helpoksi. Samalla korjattiin ylimääräisinä muitakin talon korjauskohteita. Voin varauksetta suositella tätä yritystä vaativiin rakennus ja korjauskohteisiin.

Touko 2024
H

Hannu - Merensini Oy

ESPOO
Suihkun asennus

Suosittelen lämpimästi! Kaikki sujui alusta loppuun sujuvasti ja hän oli hyvin auttavainen. Esimerkiksi kun minulta puuttui sopiva rullaverho ikkunasta niin hän haki sellaisen. Työn jälki erittäin siisti ja aikataulut pitivät. Sovimme myös lisähommista parin viikon päähän.

Touko 2024
P

Pirkko - MJ LVI-PALVELU OY

ESPOO
3kpl sisäovien/karmien vaihto

Siistiä jälkeä, selvästi ei oltu ensimmäistä kertaa tekemässä tämän tyyppisiä töitä

Touko 2024
A

Aku - Constructum Palvelut Oy

ESPOO
Eteishyllyn ja kattokoukun kiinnittäminen

Järkevä hinta, laadukas työ, nopea toteutus, aina nopeat vastaukset viestiin. Voin suositella yritystä kaikille.

Touko 2024
E

EKATERINA - Petteri Helenius

ESPOO
Lattian+ lattialämmityksen asennus

Kaikki toimi hienosti, ja mukavat remppamiehet hoitivat hommat sovitusti. Hieno lopputulos

Huhti 2024
C

Carina - M&J Rakennus-apu Oy

ESPOO
Ison peilin kiinnitys seinään

Luotettava ja nopea palvelu täysin sovitulla hinnalla.

Huhti 2024
A

Anna-Liisa - Petteri Helenius

ESPOO
Katos oven eteen

Todella asiallista työskentelyä, työn jälki on ammattitasoista ja täysin moitteetonta. Työntekijä on kommunikoinniltaan mukava ja selkeä ja piti kiinni sovituista asioista! Tarjouksessa esitetyt materiaali kustannukset olivat todellisuudessa tarjouksessa esitettyä isommat mistä pieni miinus.

Huhti 2024
R

Raine - Rikulma tmi

ESPOO
Keittiöstä poistetun kaapin paikan siistiminen

Työ hoidettiin ammattitaitoisesti. Suosittelut!

Huhti 2024
A

Arto - Rakennus Curone Oy

ESPOO
Rakennusten ja tukimuurien kaiteiden asennus noin 1 000 metriä (2 osassa)

Valitsin Vamoksen asennuskumppaniksi uudiskohteeseen, jossa tarvittiin tiukentuneiden kaidemääräysten takia ammattimainen asennusryhmä vastaamaan erillistalokohteen parvekkeiden lasikaideasennuksista, tukimuurien metallikaideasennuksista sekä asuntojen design-portaiden ja kaiteiden asennuksista. Vamoksen kanssa kommunikointi oli alusta asti sujuvaa ja sovituista asioista pidettiin kiinni. Yritys hoiti asennukset aikataulussa ja erittäin laadukkaasti. Yritykseltä luonnistuu vaativatkin haalaustyöt ja tämän lisäksi yrityksellä on vahvaa osaamista visuaalisesti vaativissa asennustöissä kuten sisä- ja ulkoportaiden asennuksissa. Vahva suositus Ivolle ja hänen tiimilleen!

Huhti 2024
A

Ahti - Asennuspalvelu Vamos Oy

ESPOO
sisäseinän korjaus,

Kaikki työt tehtiin juuri niin kuin oli sovittu. Valokuvat työn eri vaiheista oli hyvä juttu.

Huhti 2024
M

Markku - Rakennuspalvelu K.Vilén

ESPOO
Roskakatokseen liuska

Työ tuli tehtyä pyydetyllä tavalla. Työn jälkeen vielä pyydettiin pieniä muutoksia ja ne saatiin tehtyä vielä samaan urakkahintaan.

Maalis 2024
M

Mats - Rikulma tmi

ESPOO