Kirvesmies - Espoo

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Kirvesmies - Espoo

Kodin Pienet Remontit

Kodin Pienet Remontit toiminta-ajatus on palvella asiakkaita joustavasti ja luotettavasti. Olemme toiminneet alalla vuodesta 1992.

Joulu 2023

Yöpöytiin uudet jalat

"Avulias, nopea vastaus."
P
Päivi
ESPOO
Kodin Pienet Remontit

WesterlingWorks Oy

Teen kaikkia kodin pienempiä ja isompia remontteja, asennan kevyitä aurinkopaneelijärjestelmiä (esim mökeille). Työlleni annan aina takuun! Kokemusta on runsaasti kaikista rakennustöistä ja saat taatusti laadukasta työn jälkeä.

Marras 2023

Terrasin korjaus

"Erittäin luotettava ja ammattitaitoinen tekijä - työ tehty hyvin ja nopeasti, kommunikointi sujui ongelmitta, tosi ystävällinen ja rauhallinen."
V
Victoria
ESPOO
WesterlingWorks Oy

Lassi Hyttinen

Rakentamista ja remontointia yli 20 vuoden kokemuksella Itä-Suomesta.

Loka 2023

Sokkelilaudat keittiöön

"Yllätys että sain niin pian.Todella tyytyväinen."
S
Seppo
ESPOO

Rikulma tmi

Morjens! Olen yksityisyrittäjänä toimiva timpuri Uudeltamaalta. Teen ammattitaidolla asennukset, remontit ja suunnittelut. Minulla on usean vuoden kokemus alalta, ja työntekijänä olen todella tarkka ja luotettava. Työlläni on aina asennus- ja tyytyväisyystakuu. Remontit: Pienremontit kuten maalaukset, listoitukset, julkisivuremontit, väliseinien rakennukset, korjaukset, entisöinti, silikoonisaumat, terassit, saunat sekä puusepän-/mittatilaustyöt. Asennukset: Kuljetukset/muuttopalvelut sekä kal...

Lue lisää
Syys 2023

Kaapin tekoa varten

"Luotettava"
H
Henry
ESPOO
Rikulma tmi

Aristart

Syys 2023

Kerrostaloasunnon pintaremontti ja keittiön uudistus

"Aristart teki kaksion perusteellisen pintaremontin (lattia, seinät, katto, ovet) ja vanhan keittiön purkamisen sekä uuden asennuksen. Lopputulos oli loistava."
K
Kira
ESPOO

Nyholm Brothers Oy

Olemme Espoon Suvisaaristosta kotoisin oleva veljesyritys, joka tarjoaa rakentamispalvelua moneen lähtöön.  Meille tärkeää on se, että kotiseudullamme tehdään laadukkaita remontteja, emmekä ole valmiita tinkimään laadukkaasta lopputuloksesta! Perustimme yrityksen alkuvuodesta 2023 monen omissa kodeissamme tehdyn remontin seurauksena ajatellen, miksemme tekisi remontteja myös muille! Kokemusta rakennusalalta on n. 10 vuotta. Olemme tehneet kylpyhuoneremontteja, saunaremontteja, keittiöremontt...

Lue lisää
Syys 2023

Terassin uusiminen

"Erittäin hyvä työn laatu ja hoidettu ajallaan. Suosittelen."
M
Mika
ESPOO
Nyholm Brothers Oy

T1 Urakointi Oy

Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista remontointi- ja saneerauspalvelua pääkaupunkiseudulla. Vahvuuksiamme ovat mm. asuntojen ja liiketilojen pintaremontit. Lisäksi meiltä onnistuu terassi- ja palokatkotyöt sekä koneurakointi. Hoidamme remonttityöt myös avaimet käteen -periaatteella.

Syys 2023

Pienen eteisen lattialaminaatin asennus

"Työ tehtiin huolellisesti ja ripeästi, saimme ammattitaitoisen tekijän lisäksi lyhyellä varoitusajalla. Olemme ERITTÄIN tyytyväisiä palveluun."
M
Marja-Leena
ESPOO
T1 Urakointi Oy

Oma Onni Oy

Elo 2023

Terassin uusiminen/laajentaminen

"Unelmien terassi valmistui todella nopeasti ja jälki on huolellista ja siistiä. Toiveet kuunneltiin herkällä korvalla ja toteutus hoitui ongelmitta. Työ piti sisällään kaiken, mm. vanhan terassin purku ja sen vienti sortti-asemalle. Voin todella lämp..."Lue lisää
M
Miia
ESPOO

Nouxtop Oy

Olemme kotimainen, palveleva ja reipashenkinen yritys, jolta löytyy laajasti kokemusta rakennusalan eri työtehtävistä ja projekteista. Toimintamme kulmakivenä on rento ja hyväntuulinen palvelu tehokkuudesta tai laadusta tinkimättä. Palvelumme kattavat työt kodin korjauksista aina kokonaisvaltaisiin huoneistoremontteihin. Käyttämällä palveluitamme, takaamme sujuvan yhteistyön sekä laadukkaan lopputuloksen.

Heinä 2023

Pikkukattojen korjaus Nuuksio, vanhojen ikkunoiden korjaus

"Erinomaisen ripeää, siistiä ja kaunista jälkeä tekivät. Roskat heti pois ja joustivat työajassa juhlien vuoksi. Suosittelen lämpimästi. Saamme Nouxista varmaan myös hyvän pientalonmiehen mökille. Päivi"
P
Päivi
ESPOO
Nouxtop Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Peilikaapin korjaus

02230ESPOO

Vaatehuoneen peilikaapin päätyosa irronnut,hyllyt eivät pysy paikallaan. Lisäksi täyspäinen kaappi,joka vaatii kunnostusta.

Asunnon sisäkaton paikkaus (levytys, maalaus)

02360ESPOO

Puretun komeron ja seinän yläpuolelta paljastui aukko, eli pitäisi paikata aukko ja maalata joko tämä uusi paikka tai koko noin viiden neliön kokoinen eteisen katto. Tarjouksessa maininta kumpi hinta. Huomioitava, että liittyvän eteisen katto on n. 4-5 senttiä alempana kuin viereinen katto, tälle asialle ei tässä kohtaa voi tehdä mitään, mutta vaatii ehkä korjauksessa huomiointia.

Timpuri

02250ESPOO

Erilaisia vanhan puutalon korjaustehtäviä ja asunto edullisesti

Valokatteen lyhentäminen

02760ESPOO

Terassin asennetun vanhan valokatteen lyhennys n 5 metrin matkalta, 40 cm leikattava pois, jotta tulee siistin näköiseksi. Kate on n 2,3 metrin korkeudella.

Paritalo takapihan rajalle puinen väliaita/näkösuoja

02760ESPOO

Aita paritalon takapihalle. Aidan korkeus n. 1.8m ja pituus 5,8m. Aita malliksi käy kohtuu yksinkertainen puuaita.

Aidan rakentaminen

02920ESPOO

1,2m korkea ja 30m pitkä lauta-aita