Kirvesmies - Tampere

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Pienen kaksion pintaremonttia

33820TAMPERE

Asunto on 44,5m2 kaksio. Eli remontin lopputöiden loppuun saattaminen: -lattia- ja kattolistojen asennus, -keittiön kaapiston sokkelilautojen kiinnitys, -kynnyksen paikoilleen laittaminen, -puisen pöytätason hionta ja lakkaus

Kevyen väliseinän rakentaminen makuuhuoneeseen

33500TAMPERE

Kevyen väliseinän (mahdollisesti ikkunallisen) rakentaminen makuuhuoneeseen tilan jakamiseksi. Tarkoitus siis jakaa makuuhuone kahteen osaan. Ei tarvetta sähköpistokkeiden siirrolle tai kattolampun paikan siirrolle. Huoneessa nyt kaksi oviaukkoa, joten pelkkä väliseinän rakennus riittää.

Seinän umpeen vetäminen

33100TAMPERE

Suunnitelmissa olisi vetää otsikon seinä umpeen. Tällä hetkellä Seinässä on ilmeisesti lastulevyä. Toisella puolella seinää on vaatehuone, joten seinän tulisi olla siinä määrin kestävä että siihen pystyy poraamaan vaatteille hyllyt. Äänieristyksiä ei tarvita. Seinällä olevat valonkatkaisijat sekä pistokkeet on tarkoitus siirtää toiselle seinällä - tästä erillinen ilmoitus tehty myös remppatoriin.

Sisäovien vaihto

33540TAMPERE

Tampereella Kuninkaankadulla sijaitseva kaksio jossa täytyy vaihtaa kolme sisäovea. 1-wc/suihkuhuone roiskevesisuojattu kolme peilinen ovi 70 cm valkoinen. 2-Vaatehuoneen ovi kolme peilinen ovi 70 cm valkoinen 3-Makuuhuoneen ovi 80 cm kolme peilinen valkoinen. Kaikkiin oviin ovenkahvat. Lisäksi ulko oven välioveen uusi lukkorunko ja uudet kahvat. Toive olisi saada ovet vaihdettua huhtikuun alkuun mennessä.

Sisäkatto repsahtanut. Villat ja levy tulee niskaan

33820TAMPERE

Meillä on vinyyli/kangaskatto. Sisäkatto on eristetty alumiinipinnoitetulla polyuretaanilevyillä, joista yksi iso levy on repeytynyt kiinnityksistään irti ja romahtanut vinyylikaton varaan. Kuka pystyisi korjaamaan levyjen kiinnityksen. Vinyylikatto voidaan leikata puukolla auki ja hoidamme sen asennuksen polyuretaanilevyjen korjauksen jälkeen. Katto on viisto.

Huopakaton vaihto uuteen huopaan

33850TAMPERE

Tasakattoisen vuonna 75 rakennetun talon huopakate pitäis vaihtaa. Talo on yhdessä kerroksessa. Neliöitä 120 Lisäksi autotallin ja välikkön osuus ehkä 20?

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia