Kirvesmies - Kuopio

Löydä projektiisi ammatitaitoinen kirvesmies. Jätä ilmoitus, saa vastauksia ja vertaile. Valitse lopuksi sopivin kirvesmies - ja saa työ tehdyksi!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kirvesmies - Kuopio

Löydä projektiisi ammatitaitoinen kirvesmies. Jätä ilmoitus, saa vastauksia ja vertaile. Valitse lopuksi sopivin kirvesmies - ja saa työ tehdyksi!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Hirsitalon lahovaurio

70620KUOPIO

Kuopiossa hirsitalon alimmissa hirsissä ja tukipuissa lahoa. Nämä vaihdettava ja eristeitä tarvittaessa. Kokonaispituus arviolta 10-20 m pätkissä. Alapohjassa korkeutta 50cm - 1m. Työalueella lähempänä metriä.

portaikkoon kokolattiamatto/askelmien päällystys

70840KUOPIO

Hei, Talomme on yhdessä kerroksessa, mutta kahdessa tasossa. Tasojen välissä on 9 porrasta, 240cm leveä portaikko joka kaikuu. Portaat ovat isoa laattaa. Haluaisin tarjouksen (sis materiaali ja työ) portaiden askelmien päällystämisestä matolla.

Vaatehuoneremontti

70500KUOPIO

Vaatehuoneen pintojen uusiminen ja uudet kalusteet. Huoneen koko noin 4 m2.

Turvaporttit (lapsiportit)

70780KUOPIO

Rappusten ala ja yläpäähän portit jotka estävät lapsien kulun portaisiin.

Metalliportaiden tuennan lisääminen

70820KUOPIO

Haetaan rakennusalan ammattilaista, joka pystyisi lisäämään metalliportaiden tuentaa, joka nojaa pienparveketta vasten. Parvekkeen tuenta todettu puutteelliseksi. Parveke on kannakoitu kulmaraudoilla seinärakenteeseen. Teräksisten tikkaiden todettu painavan parveketta vinoon. Tiedustelemalla lisäselvityksiä.

Saunan lauteet

70600KUOPIO

Hei! Pitäisi saada lämpöhaavasta yksinkertaiset lauteet? Ylälaude L, jossa pitkä sivu noin 290 x 60 cm ja lyhyt sivu noin 170 × 80 cm. Alalaude suora penkki noin 50 x 220 cm. Jonkinnäköinen kaide kiukaan eteen ja lyhyemmälle, mutta leveämmälle sivulle myös. Saunatila on hieman alle 200 cm korkea, joten lauteet tulisivat aika matalalle, eikä erillistä porrasta tarvita. t. Mikko

Viimeisimmät arvioinnit
Kantavan seinän aukaisu ja suunnitelma

Tarvitsimme tekijän asunnon kantavan seinän purkuun. Työ hoitui mutkitta ja ajallaan. Taitava ja luotettava tekijä jolla hyvä kädenjälki. Kommunikaatio oli mukavaa ja sujuvaa. Työt hoituvat nopeasti ja luvattuna ajankohtana. Omaa laajan verkoston joka suuri plussa, löytyi esim. tarvittava rakennesuunnittelijakin hänen kauttaan. Paikat jäi aina siistiksi töiden jälkeen mikä oli kiva extra. Antoi myös hyviä vinkkejä ja ohjeita itsenikkarointiin. Ehdottomasti tullaan hyödyntämään jatkossakin. Suosittelen!

Tammi 2024
N

Niina - Rakennusliike Lyytinen Oy

KUOPIO
Seinän kipsilevyn vaihto

Yhteydenpito toimi hyvin työn aikana. Työ hoidettiin asiallisesti alusta loppuun. Ammattitaitoinen ote läpi työn.

Loka 2023
K

Kreeta - Rakennusliike Lyytinen Oy

KUOPIO