Kirvesmies - Oulu

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Kirvesmies - Oulu

Hiltunen Leo T:Mi

5.0 (5)

Heinä 2023

Terassin teko

"Ammattilainen timpuri ja aikaansaava. Suosittelen kyllä timpuria tarvitseville asiakkaille."
J
Jouko
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kirvesmies

90810KIVINIEMI

Lattia

Sängynaluslaatikko

90230OULU

Sängyn kokoinen 120x200 laatikko sängyn alle säilytystilaksi., esim. saranoitu pitkältä sivulta

Mosaiikkiparketin hionta ja lakkaus

90120OULU

Kerrostaloasunnon mosaiikkiparketin hionta ja lakkaus. Ei listoitusta. Noin 80 neliötä. Hissi löytyy.

Uudet portaat sisälle kaksikerroksiseen taloon

91300YLIKIIMINKI

Nykyiset portaat ovat: alhaalta lähtee askelmat 7 kpl sitten tulee tasanne josta jatkuu ylös askelmat 7 kpl. Askelmat ovat 90 cm x 22 cm ja tasanne on 90 cm leveä ja 2 m pitkä. Kaiteet 2 m ja niitä on kolme kappaletta, kaiteissa on pystypuut. Seinän vieressä ei ole ollut kaidetta. Materiaali on lakattua mäntyä. Jos ne uusisi niin paljonko mahtaisivat maksaa?

Lattian vaihtaja

90460OULUNSALO

Hei! Tarvitsemme tekijää joka vaihtaisi makuuhuoneemme kalanruoto laminaatin kokolattiamattoon. Lattia on yhdestä kohtaa hieman kastunut (tästä on raportti) ja raportin mukaan vaatii muutaman päivän kuivattelun varmuuden vuoksi. Me hankimme materiaalit (kokolattiamaton ja lattialistannoven alle) ja timpuri tekisi työn.

Kiinteä kaappi

90500OULU

Osakehuoneistoon vaatehuoneen seinien purku ja tilalle pitäisi rakentaa yhdelle seinälle lattiasta kattoon ulottuva kiinteä kaapisto, joka ulottuu myös eteisen puolelle. Lisäksi makuuhuoneeseen tulisi myös vaatekaapisto.