Kirvesmies - Helsinki

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Kirvesmies - Helsinki

Saneerauspalvelu Re-Le Oy

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva yritys, jolla on vuosien kokemus erilaista saneeraus- ja remonttitöistä. Saneerauspalvelu Re-Le Oy on perustettu vuonna 1989. Kauttamme hoituvat erilaiset remontit luotettavasti sekä sisätiloissa että ulkona. Esimerkiksi • huoneistoremontit • keittiö- ja kylpyhuoneremontit • maalaustyöt • muuraukset • laatoitukset • lattia-asennukset • purut ja pois viennit.

Loka 2023

Siirtolapuutarhamökin sisäkaton eristäminen ja panelointi

"Kattoprojektimme jäi kesken, kun päätimme yhdessä purkaa sopimuksen alle puolet projektista tehtynä. Yrityksen tekijän mielestä projekti ei loppupeleissä ollutkaan hänelle mieluisa ja me tilaajana emme halunneet tehdä töitä henkilön kanssa, joka ei k..."Lue lisää
I
Ilpo
HELSINKI

Kiila Wood

Puusepänpalvelut pääkaupunkiseudulla. Katso kuvat instagramista! @kiilawood

Loka 2023

Takapihan lukittava portti

"Kiila Woodin kanssa toimiminen oli helppoa. Saimme joustavasti sovittua ajan, jolla yritys tuli katsomaan paikan ja kysymään speksit. Tapaamisen aikana saimme myös yritykseltä ideoita, jotka eivät olleet tulleet mieleemme, miten uusi portti kannatta..."Lue lisää
I
Iiro
HELSINKI
Kiila Wood

Laatoitus- ja Muurauspalvelu PP OY

Olen yhden miehen yritys ja teen lähes kaikkia rakennus- ja remonttitöitä mm. uudiskohteet, laatoitukset, kylpyhuoneet ja niiden huoltokunnostukset ( mm. silikonien vaihdot ja pinnoitteet), vedeneristykset (VTT-sertifikaatti), saunat, huoneistoremontit, keittiöt, parketit, laminaatit, maalaukset, terassit ym. ota yhteyttä puh 0505583219. www.ppurakointi.fi

Elo 2023

Kylpyhuoneen laattasaumojen uusiminen ja silikonisaumaus

"Kylpyhuoneen silikonisaumojen uusiminen ja suihkunurkkauksen laattasaumojen siistiminen sujui nopeasti ja jälki siistiä. Mukava yrittäjä myös."
E
Elina
HELSINKI

WesterlingWorks Oy

Teen kaikkia kodin pienempiä ja isompia remontteja, asennan kevyitä aurinkopaneelijärjestelmiä (esim mökeille). Työlleni annan aina takuun! Kokemusta on runsaasti kaikista rakennustöistä ja saat taatusti laadukasta työn jälkeä.

Heinä 2023

Hyttysverkon asennus

"Työn laatu hyvää"
M
Marie
HELSINKI
WesterlingWorks Oy

Constructum Palvelut Oy

Heinä 2023

Parvekkeen puulaudoituksen poisto

"Työn laatu on erinomainen. Kommunikointi tekijän kanssa toimi moitteettomasti, ja maksettu hinta on kohtuullinen. Suosittelen!"
S
Sylvia
HELSINKI
Constructum Palvelut Oy

Oma Onni Oy

Touko 2023

Terassin laudoituksen uusinta

"Oma Onni Oy suoritti työn suunnitelmien mukaan, kommunikointi pelasi hyvin, työnlaatu todella hyvä ja ammattitaitoinen. Suosittelen lämpimästi."
R
Riitta
HELSINKI

Josemeri Oy

Kurkista kotisivuillemme saadaksesi paremman kuvan yrityksestämme. www.josemeri.fi

Huhti 2023

Eteisen oven avaussuunnan muutos

"Työ hoitui nopeasti ja asiantuntevasti. Hinta-laatusuhde kohdillaan."
P
Petri
HELSINKI
Josemeri Oy

T:mi U.J. Mäkinen

teen huoneistoremontteja,kylpyhuoneremontteja,maalaus,matto,parketti ja laattatyöt,kalusteasennukset,julkisivutyöt,katot,kirvestyöt.yli 25v kokemuksella.vesieristesertifikaatti on

Huhti 2023

Asunnon kunnostus

"Hienosti sujui, täyden palvelun paketti ja jälki erinomaista."
S
Sami
HELSINKI

Rakennusliike H. Vainio OY

teemme kirvesmiesten töitä monipuolisesti www.rakennusliikehvainio.fi sivuilla on kuvia ja töitä mitä olemme vuosien varrella tehneet .

Huhti 2023

Saunan höyrysulku vuotaa

"Työn laatu hyvää. Kommunikointi hyvää. Aikataulu hyvää. Kokonaisuudessaa kaikki toimi. Voin suositella"
P
Petri
HELSINKI
Rakennusliike H. Vainio OY

Tilassa Oy

• arkkitehtisuunnittelu (rakennusluvat)• sisustusarkkitehtisuunnittelu ja rakentaminen• muutos- ja korjaussuunnittelu• rakenne-, sähkö- ja lvi-suunnittelu • 3D -kuvaukset ja mittaukset• projektin johtaminen ja valvonta• urakointi, asennus, rakennus ja maalaustyöt• kodit ja toimistot ym.

Huhti 2023

Puupöydän jalkojen lyhennys

"Hyvä ja tehokas, suosittelen! :)"
T
Tuuve
HELSINKI
Tilassa Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kaapiston purku ja asennus

00640HELSINKI

Vanha makuuhuoneen kaapistojen purku ja uusien asennus.

Koivuparkettiin paikkapala (n. 0.25m2)

00140HELSINKI

Putkiremontin jäljiltä… Ostetaan pieni määrä vanhaa koivuparkettia asennettuna paikalleen.

Kantavan betoniseinän purku ja vahvistaminen

00250HELSINKI

Masala, Kirkkonummi luhtitalon 2. kerros, kaksio. Olohuoneen ja keittiö välisen kantavan betoniseinän purku. Seinän leveys 3metriä, korkeus 2,7m, paksuus 20cm. Seinään tehdään aukko leveys 2m, korkeus 2,4m ja aukko vahvistetaan teräspalkilla.

Seinien maalaus

00210HELSINKI

120 m2 kerrostaloasunto Lauttasaaressa jossa suuri osa seinistä tarvitsee uuden maalipinnan ja jonkin verran paikkailua. Myös yhden jalkalistan vaihto olisi hyvä. Joulukuun aikana työt. Asunto tyhjillään.

Lankkulattian hionta

00530HELSINKI

Hionta noin 40m2

Lattian viimeistely & listoitus

00530HELSINKI

Muutaman lattianeliön vinyylikorkkia asentaminen sekä 24 metrin lattialistan kiinnitys. Tämän lisäksi pieniä muita yksiön viimeistelyhommia. Aloitus mahdollisimman pian.