Kirvesmies - Porvoo

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Lattian laminointi

06150PORVOO

3 huoneen lattian laminaatit. Ei ole materiaaleja valmiina, joten voi antaa niistä myös tarjousta. Voi ehdottaa myös muita lattiamateriaaleja. Aikataulu sovittavissa, mutta toiveena olisi, että jouluun mennessä pääsisi muuttamaan uuteen asuntoon.

Listoitus

07280ILOLA

Minulla on 4,4 x 2,6 m huone johon on juuri asennettu seinäpanelit. Tarvitsisin apua asentamaan lattia, seinä ja kattolistoja sekä ikkunalautoja. Huoneen kolmessa seinässä on suuret ikkunat.

Komeron purku + optio uuden väliseinän rakentamisesta

06100PORVOO

Hei! Tarve olisi purkaa vanha komero/VH v. 1969 valmistunneesta kerrostalosta 3. krs. Luvat on jo saatu ja lausunto että seinät ovat kevytrakenteisia sekä absestitesti tehty. Toimitan dokumentit jos hommiin päästään. Aloittaa voi heti. Eteisenpuolen seinän pituus on 104cm, makuuhuoneen 147cm. molemmat betonia tai vastaavaa materiaalia, Komerossa oleva ilmanvaihtokanava jäisi paikoilleen, venttiilin puoli uudessa väliseinässä olisi mkh. Optiot: uuden väliseinän* rakentamisesta koko välille, 3.8m väliselle matkalle ja seinään tulisi 9x20* kaarmin lisäksi upotus makuuhuoneen puolelle eteisen tilaan että saisi upotetut vaatekaapit. Materiaalit eivät ole hankittuna. Kaarmin koko sekä väliseinän tarkka kohta varmistuisi vasta kun seinät ovat kaadettu. Makuuhuoneen puolella olisi tarkoitus tasoittaa yksi seinä tapettia varten. en osaa tarkkaa mittaa sanoa vielä ennen kun seinän tarkka sijainti on määritelty.

Palahuovan asennus, pintakermi

06400PORVOO

Alushuopa kerabit 2200 asennettu 2021. Pyydetään tarjousta palahuopa ruskea 170 m2 asennus. - piipun juuripelti - piipunhattu - 2 låpivientiä, niiden oikea asennus - jiirin kohtaan uusi alipaineventtiilin asennus - vesikourut - syöksytorvet vesisieppareineen

Ikkunaluukut

06100PORVOO

12 kpl puisia ikkunaluukkuja saranoineen. Mallit ja koot tarkennetaan tarjousvaiheessa, mutta oheisissa ennen-ja-jälkeen -kuvissa on ajatus, millaiset ne voisivat olla, ja mitä suunnilleen maksaisivat asennuksineen.

Omakotitalon pikkuhommat

06500PORVOO

Omakotitalon yläpohjan ryömintäluukkujen korvaaminen 2kpl. Mahdollisesti myös sisääntuloportaan kannen uusiminen.