Kirvesmies - Jyväskylä

Löydä projektiisi ammatitaitoinen kirvesmies. Jätä ilmoitus, saa vastauksia ja vertaile. Valitse lopuksi sopivin kirvesmies - ja saa työ tehdyksi!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kirvesmies - Jyväskylä

Löydä projektiisi ammatitaitoinen kirvesmies. Jätä ilmoitus, saa vastauksia ja vertaile. Valitse lopuksi sopivin kirvesmies - ja saa työ tehdyksi!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kolmion pintaremontti (mm. maalaus & tapetointi)

40250JYVÄSKYLÄ

Rivitalon asunnon lattia pinta-ala n. 50m2. Rakennusvuosi 2002. Rivitalon pihalle voi parkkeerata. Myös asunnon oven eteen voi jättää lastausta varten auton. Sisustussuunnitelman mukaisesti kuivien sisäseinien maalaus ja tapetointi - olohuone&ruokailutila&eteinen: maalaus - makuuhuone 1: maalaus + maisematapetti - makuuhuone 2 + vaatekomero: maalaus - tuulikaappi: maalaus Lisäksi - verhokiskon asennus: makuuhuone 1, 2 sekä olohuone. Huom! Ei ruokatilan erkkeriin. - makuuhuoneiden ovien kynnyslistojen (2kpl) asennus - ovi ja ikkunalistojen poisto + vaihto (kaikki huoneet) - oven karmien (7kpl) pienten kolhujen siistiminen. Karmit pääasiassa hyvässä kunnossa. - jalkalistojen asennus: kaikki huoneet, makuuhuoneissa listat maalataan seinän sävyyn - ulko-ovien sekä tarvittaessa ikkunoiden eristeiden kittaus villojen päälle - liukuoven asennus: makuuhuone 2 Tapetoitavan seinän pohjana on betoni ja tapetissa kohdistettavia kuvioita. Ko. seinässä on tällä hetkellä tapetti, jonka alla on tod. näk. maali. Maalattavista seinistä suurin osa on tällä hetkellä maalilla (puolihimmeä/himmeä). Olohuoneen pitkä seinä, ruokailutilan seinä sekä makuuhuone 2:sen pisin seinä on tapetilla. Ei ole tarkkaa tietoa mikä tapetin alla on, mutta olettaisin että maalia. Lattiaa vasten olevat listat on jo poistettu. Nykyiset seinät kohtuullisessa kunnossa, mutta paikoin pitää tasoittaa ennen maalausta&tapetoimista. Materiaalikulut tulee eritellä tarjouksessa. Pyydettäessä toimitetaan sisustussuunnitelma sähköpostilla.

wc- tilan muovimaton vaihto

40640JYVÄSKYLÄ

n. 2m2 lattia-ala, muovimaton vaihto, alla puulattia, vanha matto nostettu 17cm seinälle, kahdella sivulla komposiittiputket + läpiviennit, sekä lämpöpatteri ja läpiviennit lattiassa.

Ulkoportaat omakotitaloon

40340JYVÄSKYLÄ

Turvalliset ja hyvännäköiset portaat rinteeseen . 5 askelmaa. Nyt betonilaatoilla mutta sadevedet mursi pohjat. Joko laatalla tai puiset .

Väliseinän purku ja uuden rakentaminen

40530JYVÄSKYLÄ

-Vanhan väliseinän purku ja jälkien peitto, väliseinän pituus 2,8m (ei pitäisi sisältää sähköjohtoja tms.) -Oviaukon peitto -Lampun ja mahdollisesti valokatkaisijan siirto -Väliseinän rakentaminen, pituus noin 2m -Oven kääntö Talo rakennettu 2019 Toivottu remontin ajankohta: heinäkuun alku

Pihavaraston rakentaminen

40520JYVÄSKYLÄ

Perustukset on tarkoitus tehdä valmiiksi itse. Lillevilla Kataja varasto tulee toimitettuna pihaan ja haetaan tekijää sen kokoaminen sekä huopakaton asentamiseen. Asennusohjeet liitteenä. Varasto saapuu noin 1-2 viikon sisään. Mielellään urakkatarjous -Tuomo

Terassin rappuset kaiteella

40250JYVÄSKYLÄ

2-askelmaiset portaat terassille kaiteella. Yläporras n. 99 cm x 90, ja toinen porras n. 15 cm:n alemmaksi. Kaide lisäksi. Tarjous, kiitos.

Viimeisimmät arvioinnit
Rima-aita

Huipputyötä, voin lämpimästi suositella

Heinä 2023
S

Saija - ApuApu

JYVÄSKYLÄ
Terassilaudoituksen uusinta

Terassilaudoituksen uusiminen meni sovitussa aikataulussa alusta loppuun. Työn jälki on ensiluokkaista ja toiminta luotettavaa.

Kesä 2023
R

Risto - SärmäSaneeraus

JYVÄSKYLÄ
Kiinnitä nyrkkeilysäkki kattoon

Laadukas, nopea ja tarkka kaikki tehty. Kiitos paljon! :)

Kesä 2023
D

Dmitrii - Antti Härmälä

JYVÄSKYLÄ