Kirvesmies - Jyväskylä

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Parketin poisto ja laminaatin asennus.

40720JYVÄSKYLÄ

Parketin poisto ja laminaatin/vinyylin asennus tilalle. 28m2. alin kerros Nisula Jyväskylä

Kattovaurion korjaustyö

40320JYVÄSKYLÄ

Omakotitalon loivakattoisen katon kolmen kattotuolin (vain toinen lapepuoli) alavaakapalkin ja yläpalkin vahvistamiset harjalta räystäälle suunnitteluinsinöörin tekemän suunnitelman mukaan pitkillä vahvoilla liimapuupalkeilla tukien. Kattorakenne (huopakatto) avattava n. 3,5m x 7m alueelta. Korjaustyöhön sisältyy myös keittiön paneelikaton (n. 24 m2) oikaisutyö, joka on seurausta kolmen kattotuolin alapalkin painumisesta noin 4-5 cm notkolle. Toivomukseni korjausurakan toteutuksesta olisi tämän kevään tai kesän aikana. Koska huopakate on jo yli 30 vuotta vanha, niin tarkoitus on uusia huopakatto kokonaisuudessaan.

portin oven nostaminen

40520JYVÄSKYLÄ

Mökillä on puurunkoinen portti, jonka ovi pitäisi nostaa. Siis saranoita pitäisi nostaa ylöspäin jotta portin oven alle ja maan väliin jäisi isompi vara.

Kantavan väliseinän purku

40700JYVÄSKYLÄ

Hei, Saisimmeko tarjouksen kantavan väliseinän aukottamisesta. - Kyseessä betonirakenteinen väliseinä. - Koko seinän pituus on 4400 mm ja korkeus 2550 mm - Tarvittavan aukon leveys 3000 mm ja korkeus 2100 mm

Huoneiston remontin viimeistely

40100JYVÄSKYLÄ

Tarvitsisin työntekijän viimeistelemään huoneistoremontin ja asunnossa tehtävänä olisi mm. keittiön välitilan laatoitus, liesituulettimen asennus sekä uunin paikalle saaminen (uunille tarkoitettua kaappia pitäisi hieman työstää, jotta uuni mahtuu sinne). Työt onnistuisi varmaan suorittamaan yhden työpäivän aikana.

Terassin jatkaminen

40660JYVÄSKYLÄ

Meillä on tällä hetkellä katettu terassi, terassin ns. edessä on maantasalla ulkoporeallas, eli allas ei ole katoksen alla myöskään. Toiveena olisi saada allas katoksen alle ja terassin päälle tai upotettua terassiin, mutta tähän tarviis jonkun ammattilaisen apua miten järkevää tehdä. Nykyinen terassi siis ei kestä ammeen painoa. Ja tosiaan, paritalon toinen puolikas meillä joten hieman mahdollisesti hankaloittaa esim katteen tekoa jos sitä haluaa jatkaa, en tiedä. Mutta toiveissa saada allas terassin päälle tai upotettua, sekä altaan päälle katosta. Terassi ei ole lasitettu, mutta haluamme lasittaa jakka tämä asia saadaan kuntoon.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia