Kirvesmies - Nokia

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Kirvesmies - Nokia

Saarju Oy

Kaikenlaiset puusepäntyöt.Huonekaluentisöinnit, huoneistoremontit, ikkunankorjaukset.Tutustu paremmin www.saarju.fi

Elo 2023

Ulko-oven lasin listoitus sisältä

"työ hoitui ripeästi ja juuri kuten oli sovittu"
M
Mika
Saarju Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Terassin tukipuun uusiminen ja terassin kunnon tarkistus

37150NOKIA

Terassin katossa oleva 1 tukipuun pätkä pitäisi uusia, tukipuu pitäisi leikata ja tehdä tilalle samanlainen pätkä. Terassin kunnon tarkistus ja mahdolliset korjaukset.

Ulko-oven lasin listoitus sisältä

37120NOKIA

Moi, ulko-oven sisäpuolella olevat listat (ikkunan ympäri) rikkoutuivat kun lasi piti vaihtaa. Siihen tarvisi saada uudet, hankalaksi tuon tekee yläreunan kaarevuus.

Putkityöt remontin yhteydessä

37130NOKIA

Keittiö-, kodinhoitohuone-, pesuhuone-, wc-remontti menossa, joihin putkityöt. Samalla käyttövesiputkien uusinta ja myöhemmin mahdollisesti myös ilmavesilämpöpumpun asennus. Ensisijaisesti putkityöt, mutta mikäli mahdollista otan mielelläni tarjouksen myös pesuhuoneen ja saunan laatoituksesta. Aikatauluna heinä-elokuu olisi ihanteellinen.

Kirvesmies eristeiden vaihtoon

37120NOKIA

Omakotitalo, vanhapuoli osittain saneerattu v2009, nyt pitäisi uusia vanhat eristeet eli purkaa kipsilevyä, vanhaa paneelia ja niiden alla olevaan lautaa, uudet mineraalivillaeristeet tilalle. Saunan seinät ja katto jo purettu, mahdollisesti sinne myös remonttiapua. Kohteen koko: olohuone n. 20 neliötä, pieni työhuone n, 4 neliötä, pieni matala parvi n. 4 neliötä. Sauna-pukuhuonetila n. 10 neliötä. Kaikista edellä mainituista pitäisi siis purkaa seinät ja laittaa uudet eristeet.

Sänkytaso säilytysjärjestelmällä makuualkoviin

37130NOKIA

Makuualkoviin haluttaisiin mittoihin sopiva taso, sänky, jonka alla on laatikostot säilytystä varten. Tilaan tulisi myös lasiset liukuovet, joilla makuutilan saa eristettyä muusta asunnosta.