Kirvesmies - Järvenpää

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Kirvesmies - Järvenpää

Rikulma tmi

Morjens! Olen yksityisyrittäjänä toimiva timpuri Uudeltamaalta. Teen ammattitaidolla asennukset, remontit ja suunnittelut. Minulla on usean vuoden kokemus alalta, ja työntekijänä olen todella tarkka ja luotettava. Työlläni on aina asennus- ja tyytyväisyystakuu. Remontit: Pienremontit kuten maalaukset, listoitukset, julkisivuremontit, väliseinien rakennukset, korjaukset, entisöinti, silikoonisaumat, terassit, saunat sekä puusepän-/mittatilaustyöt. Asennukset: Kuljetukset/muuttopalvelut sekä kal...

Lue lisää
Elo 2023

Sängyn kotelointi

"Erittäin siistiä ja huolellista työtä. Kaiken lisäksi puusepän kanssa tuli hyvin toimeen."
H
Hannu
JÄRVENPÄÄ
Rikulma tmi

Rakennuspalvelu Reinikainen

Luotettavaa rakennuspalvelua 25 v kokemuksella. Teen kaikki alaan liittyvät työt niin ulkona kuin sisällä.

Elo 2023

Kattotiilien vaihto lumiesteen alta

"Aikataulu piti, tuli kun sovittiin. Työ tehtiin ammattitaidolla ja ripeästi. Todellakin suosittelen, loistavaa työtä ammattimieheltä."
T
Tiina
JÄRVENPÄÄ
Rakennuspalvelu Reinikainen

Scanton Oy

Elo 2023

Kph remontti, pieni muutostyö wc/sauna

"Valitsin Scanton Oy:n remontin toteutukseen sen perusteella, että urakoitsija kertoi rakentaneensa itselleen muutaman talon sekä päätökseen vaikutti paikan päällä käyty keskustelu remontin suunnittelusta ja sen vaiheista. Remontti tehtiin vanhaan tal..."Lue lisää
J
Jaana
JÄRVENPÄÄ

Saneeraus Gurut Oy

Heinä 2023

Kylpyhuoneremontti

"Työ suoritettiin ammattitaidolla, asiakasta kuunnellen ja kaikki pienetkin yksityiskohdat huomioiden. Jäljet siivottiin ja koti oli remontin jälkeen täysin käyttövalmis. Yhteistyö koko tiimin ( yrittäjä ja työntekijä) kanssa oli mutkatonta."
M
Miia
NUMMENKYLÄ
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Astiapesukoneen paikan rakentaminen

04460NUMMENKYLÄ

Hei, Haluan tarjouksen astiapesukoneen paikan rakentamisesta. Eli tarkoitus on sijoittaa astianpesukone oikealle vetolaatikoiden tilalle (katso kuvat).

Katonvuodosta johtuneen vesivahingon korjaus

04400JÄRVENPÄÄ

Vesikatto vuotanut sateella, vesi tullut sisälle asti ja mm seinien sisään. Vahinko tarkastettu vahinkotarkastajan toimesta ja remontti tulee sisältämään mm. seinämateriaalien ja sisäkaton päällysteen uusimista sekä mahdollisesti kuivaamista. Tästä vahinkotarkastuksesta saatavissa dokumentti, josta vahinko ja remontointitarve käy paremmin ilmi.

Terassin rakentaminen

04460NUMMENKYLÄ

Haluamme uusia vanhat terassit. Toisen terassin koko on noin 4 x 4 m. Sen kahdelle sivulle tarvitaan myös kaiteet. Toinen terassi on porealtaan ympärillä. Terassin koko altaan ympärillä on noin 2,5x 2,5 m ja toisella puolella 2,5 x 2,5. Altaalle tarvitsemme yhden porrasaskelman 2 x 0,5. Lisäksi toivomme 7 betoniportaan pinnoittamisen terassilaudalla. Portaan koko 1,6 x 0,26 m. Materiaaliksi toivomme lämpökäsiteltyä puuta.

Aidan korjaaminen

04410JÄRVENPÄÄ

Lahonneiden (2 m pitkien) valkoisten aitalautojen vaihtaminen (10-15 kpl) ja lahonneiden (3-5) aitatolppien vaihtaminen ja hatut tolppien päälle.

Kattotiilien vaihto lumiesteen alta

04410JÄRVENPÄÄ

Usea kattotiili rikki lumiesteen alta n. 6 metrin alueelta. Pulpettikatto.

Sängyn kotelointi

04400JÄRVENPÄÄ

Sängyn mitat pituus 205 cm, leveys 90 cm Tässä muutama esimerkki, mitä tarkoitan. https://pin.it/7iFvynL https://pin.it/5HHIhvT Voisi olla myös kiva idea, että sänky nostettaisiin ns.seinälle, mutta kotelon päälle tulisi televisio ja stereot, niin en tiedä kuinka onnistuu. Seinään ei oikein voi tehdä kiinnityksiä, koska tämä on vuokra-asunto.