Maalari Porin seudulla?

Yksi tärkeimmistä asioista, joka on pidettävä mielessä, kun kunnostat kotiasi, on löytää maalari, jolla on kokemusta, ammattitaitoa ja jonka kanssa kommunikoit hyvin. Tämä pätee riippumatta siitä, aiotko maalata sisällä vai ulkona.

Aloita täältä

Etsitkö pienen maalausurakan tekijää, tai kenties edessä on isompi urakka maalarille?

Joskus oma aika tai taidot eivät riitä, vaikka kotona tarvittaisiin vain pientä laittoa – ehkä makuuhuoneen listat kaipaa uuden maalikerroksen tai toivenaa on näyttävä kontrastiseinä olohuoneeseen.


Remppatori auttaa sinua löytämään laadukkaita, osaavia maalareita – täysin ilmaiseksi.


Etsi täältä taitavat maalarit.


Harkitse seuraavaa, kun valitset maalaria Porin seudulla

On useita asioita, jotka sinun tulee ottaa huomioon, kun valitset maalaria Porin seudulla.


Ennen kaikkea tulee sinun etukäteen miettiä, minkälaista maalaustyötä haluat saada tehdyksi – tee yksityiskohtainen työnkuvaus urakastasi, jonka voit välittää valitsemallesi maalarille. Täten on suurempi mahdollisuus, että saat halutun lopputuloksen ilman matkanvarrella ilmaantuvia väärinkäsityksiä.


Tämän takia hyvä kommunikointi koko urakan ajan on tärkeää, ja että mahdolliset haasteet ratkaistaan ammattimaisesti. Siksi on tärkeää valita maalari joka on ammattimainen ja joka pitää sovitut tapaamiset. Lisäksi kannattaa sinun valita maalari, jolla on pätevyydet kunnossa.Muista myös tarkistaa maalarin pätevyydet ja/tai arvostelut ja suositukset. Niistä saat hyvän kuvan ammattilaisen sopivuudesta juuri sinun maalaushankkeelle ja aiempien asiakkaitten kokemukset voivat toimia apuna valinnassa.


Kun olet valinnut yrityksen, muista varmistaa, että tarjous sisltää kaiken tarvittavan. Valitun maalarin taloustiedoista kannatta ottaa selvää ennen sopimuksen allekirjoittamista, sekä tarkistaa, että he kuuluvat mm. ennakkoperintärekisteriin.


Ennakkoperintärekisteriin kuuluvuus varmistaa sen, että sinun ei kuluttajana tarvitse huolehtia suoritetun työn veron maksamisesta. Jos jokin mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä maalariin!Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Eteinen maalaus

28190PORI

Eteisessä kipsilevyillä peitetty seinät ja katto. Täytyy laittaa pakkeli, maalata ja mitä muuta siihen kuuluu?

Kattolistojen asennus

28370PORI

Kattoon listat n. 80m

Tapetointi Keulantiellä Porissa

28190PORI

Hei. Minulla on yksiö Keulantiellä Porissa. Sen ainoa isompi huone tarvitsee uudet tapetit. Tapetointia tarvitsevien seinien yhteen laskettu levyes on n. 12 m. Olen ostanut uudet tapetit valmiiksi. Työllä ei suurta kiirettä. Noin neljän metrin levyinen seinä on paljaana ja tarvitsee pohjatöitä. Muissa seinissä on vanha tapetti, jonka päälle uuden saa laittaa, jos se hyvin onnistuu.

Sisäkaton maalaus

28760PORI

Katon maalaus kerrostalossa. Katon koko n. 30 neliötä. Pinta on rosopinta.

Haetaan työntekijää yleisiin pihatöihin

29600NOORMARKKU

Haetaan tunnollista ja monipuolista työntekijää, mm: - puuhommia, esim. halkojen purkamista autotalliin ja kaatopaikkatavaran viemistä - terassin rakennus 21 neliötä, sekä rappuset - talon päädyn rappausta yms. Aikataulu sovittavissa, mutta toiveena mahdollisimman pian.

Kylpyhuoneen lattian pinnoitus

28600PORI

Kerrostalohuoneiston kylpyhuoneen 4,2 m2 lattian pinnoitus mikrosementillä tai vaihtoehtoisesti hartsipinnoitteella vanhojen laattojen päälle ja lattian silikonisaumojen uusiminen.Julkaistu 21. marras 2022, 11:55

Päivitetty 26. loka 2023, 12:36

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.