Maalari Porin seudulla?

Yksi tärkeimmistä asioista, joka on pidettävä mielessä, kun kunnostat kotiasi, on löytää maalari, jolla on kokemusta, ammattitaitoa ja jonka kanssa kommunikoit hyvin. Tämä pätee riippumatta siitä, aiotko maalata sisällä vai ulkona.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Maalari Porin seudulla?

Yksi tärkeimmistä asioista, joka on pidettävä mielessä, kun kunnostat kotiasi, on löytää maalari, jolla on kokemusta, ammattitaitoa ja jonka kanssa kommunikoit hyvin. Tämä pätee riippumatta siitä, aiotko maalata sisällä vai ulkona.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Etsitkö pienen maalausurakan tekijää, tai kenties edessä on isompi urakka maalarille?

Joskus oma aika tai taidot eivät riitä, vaikka kotona tarvittaisiin vain pientä laittoa – ehkä makuuhuoneen listat kaipaa uuden maalikerroksen tai toivenaa on näyttävä kontrastiseinä olohuoneeseen.


Remppatori auttaa sinua löytämään laadukkaita, osaavia maalareita – täysin ilmaiseksi.


Etsi täältä taitavat maalarit.


Harkitse seuraavaa, kun valitset maalaria Porin seudulla

On useita asioita, jotka sinun tulee ottaa huomioon, kun valitset maalaria Porin seudulla.


Ennen kaikkea tulee sinun etukäteen miettiä, minkälaista maalaustyötä haluat saada tehdyksi – tee yksityiskohtainen työnkuvaus urakastasi, jonka voit välittää valitsemallesi maalarille. Täten on suurempi mahdollisuus, että saat halutun lopputuloksen ilman matkanvarrella ilmaantuvia väärinkäsityksiä.


Tämän takia hyvä kommunikointi koko urakan ajan on tärkeää, ja että mahdolliset haasteet ratkaistaan ammattimaisesti. Siksi on tärkeää valita maalari joka on ammattimainen ja joka pitää sovitut tapaamiset. Lisäksi kannattaa sinun valita maalari, jolla on pätevyydet kunnossa.Muista myös tarkistaa maalarin pätevyydet ja/tai arvostelut ja suositukset. Niistä saat hyvän kuvan ammattilaisen sopivuudesta juuri sinun maalaushankkeelle ja aiempien asiakkaitten kokemukset voivat toimia apuna valinnassa.


Kun olet valinnut yrityksen, muista varmistaa, että tarjous sisltää kaiken tarvittavan. Valitun maalarin taloustiedoista kannatta ottaa selvää ennen sopimuksen allekirjoittamista, sekä tarkistaa, että he kuuluvat mm. ennakkoperintärekisteriin.


Ennakkoperintärekisteriin kuuluvuus varmistaa sen, että sinun ei kuluttajana tarvitse huolehtia suoritetun työn veron maksamisesta. Jos jokin mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä maalariin!

Valitut yritykset

3 työilmoitukset

Ferson Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
T

Teijo

11.6.2024

Työ hyvin suoritettu . Vuotava terassin katto tuli vettä pitäväksi!!

Katso profiili

4 työilmoitukset

LLK house Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Karvia, Rauma, Eura, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
N

Niclas

8.4.2024

LLK House maalasi 1850-luvun huvilan pellavaöljymaalilla. Työn laatu oli erittäin hyvä, maalari todellinen ammattilainen ja koko työn sujuvuus ja... Lisää

Katso profiili

2 työilmoitukset

Team Timperman on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Karvia, Rauma, Eura, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
O

Ollipekka

19.4.2023

Kaikki hyvin, olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Tulevaisuudessa tulen pyytämään heiltä urakka tarjouksen uusista projekteista.

Katso profiili

3 työilmoitukset

HHRakenne Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Karvia, Rauma, Eura, keskiarviolla 4.5/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

Jarkko

29.4.2024

Kaikki sujui sovitusti ja joustavasti. Työn jälki oli hyvää ja paikat siistissä kunnossa työn luvutuksessa. Kaikki tämä mukana... Lisää

Katso profiili

3 työilmoitukset

LE-Works Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Karvia, Rauma, Eura, keskiarviolla 4.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
P

Paula

26.6.2024

Ammattitaitoinen ja luotettava yritys.

Katso profiili

1 työilmoitukset

Rakilo oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Ulvila, Pori, Pomarkku, keskiarviolla 3.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
E

Eeva

9.7.2024

Ihan hyvin kaikki meni.

Katso profiili
0
Puuninja on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Karvia, Rauma, Eura, keskiarviolla 0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
Katso profiili
0
T:Mi Risto Sinkkonen on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Karvia, Rauma, Eura, keskiarviolla 0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
Katso profiili
Näytä lisää yrityksiä


Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Sokkelin maalaus

28760PORI

Sokkelin pinnoitteen korjaus ja maalaus. Arviointikäynti paikan päällä edellytys.

Puuseinän paikkamaalaus ja ikkunapokien maalaus

28360PORI

Omakotitalon (rintamiestalo) puuseinän paikkamaalaus (vaatii nostimen) ja muutaman ikkunan yläpokien/listojen maalaus.

Aidan uusiminen

28430PORI

Aidan koko noin 160 x 300. Vanhan purkaminen ja uuden vastaavanlaisen asennus + maalaus. Jätteiden pois vienti.

Kesämökin seinien ja ikkunapokien ulkomaalaus

28840PORI

Lautarakenteinen, matala, yksikerroksinen mökki, jolla lattiapinta-alaa ehkä 80 neliömetriä kaipaa ulkoseiniin uuden maalin. Samalla voisi maalata ikkunoiden ulkokarmit. Mökin sijainti Herrainpäivät, Pori. Toinen kohde samassa osoitteessa on 9 neliömetrin kokoinen hirsimökki, jonka ulkopinta on tummunut ja kaipaa puhdistusta ja pintakäsittelyä. Laita lisätietopyyntö/tarjous.

Vessan seinän levytys ja maalaus

28610PORI

Vessan seinästä on poistettu laatoitus noin 3m2:n alueelta. Tälle alueelle uusi kipsilevy tilalle ja tasoitus&maalaus. Tämän lisäksi lasikuitutapetin päälle tasoite (on hankittuna Presto R) ja maalaus tämän jälkeen Tikkurilan Lujalla tai vastaavalla. Kokonaisuudessaan tasoitusta/maalausta noin 8m2. Kun seinät on maalattu kuuluisi työhön vielä hankittavan peilin ja allaskaapin/lavuaarin asennus. Putkityöt tilataan erikseen. Toive on mahdollisimman pikaisesta töiden aloittamisesta, työn tulisi olla valmis viimeistään kesäkuun puolivälissä.

Omakotitalon maalaus

28220PORI

Kaksikerroksisen omakotitalon yläosan maalaustyö (sis. pesu , yms. esivalmistelut). Vanhan maali hyvin kiinni pohjassa, joten mekaanista puhdistusta ei tarvita.Viimeisimmät arvioinnit
Aidan uusiminen

Väliaita uusittiin. Työn jälki loistavaa. Homma sujui juuri kuten piti. Kommunikaatio pelasi myös prosessin ajan sujuvasti. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

Heinä 2024
S

Sami - Remontti ja huolto R.O

PORI
1850-luvun puutalon maalaus pellavaöljymaalilla

LLK House maalasi 1850-luvun huvilan pellavaöljymaalilla. Työn laatu oli erittäin hyvä, maalari todellinen ammattilainen ja koko työn sujuvuus ja luotettavuus erinomainen. Suosittelen lämpimästi.

Huhti 2024
N

Niclas - LLK house Oy

PORI
Portaiden uudelleen maalaus

Kaikki sujui hyvin ja ripeästi. Voin suositella lämpimästi.

Maalis 2024
S

Sanna - Sisustustyö Kaunis Pinta

PORI

Julkaistu 21. marras 2022, 11:55

Päivitetty 21. maalis 2024, 14:03