Maalari - Kerava

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Maalari - Kerava

OMA-maalaus

Kaksi ammattimaalaria valmiina toteuttamaan kotisi pintojen uudistustyöt. Harvassa ammatissa voi sanoa että teen työkseni ihmisten kotien kaunistusta. Otetaan asia vakavasti ja lopputulokseksi ei kelpaa kuin priima. Käytämme työssämme oikeita työtapoja sekä parhaiksi kokemiamme tuotteita. Hintamme ei välttämättä ole alan halvin mutta rahalle saa taatusti vastinetta!

Lue lisää

Asunnon maalaus 117,5 neliötä

"Työ sujui nopealla aikataululla ja pysyi aikataulussa, jälki on todella hyvää ja kommunikaatio sujui. Suosittelen lämpimästi!"
L
Linda
KERAVA, Joulu 2023
OMA-maalaus
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kerava. Kaksion 55m2 seinien maalaus

04200KERAVA

Asunto on tyhjänä. Seinien maalaus maalarin valkoisella. Seinät on valkoiset, ei tapetteja. Seinissä kolhuja ja tasoitettavaa, ruuvit ym. entisen asukkaan tauluruuveja. 3 nurkan halkeamat korjattava. Isoin seinä 6m. Pääsen näyttämään ma, ti aamun aikaan. Aikaa tehdä on maaliskuun alkuun.

Teknisen Teollisen tilan parvi, maalaus, epoksointi jne.

04220KERAVA

Tilaan tarvitaan mm.; Parven tapainen (käytetään teknisenä tilana/ilmanvaihtoon, mutta käytännössä aikalailla kuin tekisi parven) Lattiasta kattoon maalaus, lattian epoksointi Ovien karmien listoituksia Pari kevyt rakenteista kotelointia Ikkunoiden vaihto IV vaihtoa varten filmivanereihin. Vanhojen savupiippu lähtöjen fixausta (sementti pohjainen pakkelointi yms) IV putkien asentamista gyproc seiniin, sekä IV läpivientejä. yms. Kyseessä on teollinen tekninen tila, n. 8 metriä korkea ja n. 68m2. Henkilönostin jo paikalla. Kaikista on karkea suunnitelma miten tehdään, mutta tarkennetaan tekijän kanssa miten on fiksuiten. Osa voidaan tehdä nyt heti, mutta esim. ikkunoitten vaihto parempi tehdä kelien lämmetessä myöhemmin. Hyvän tekijän kanssa tulee jatkossakin varmasti pieniä projekteja eteen. Tila sijaitsee Keravalla.

Asunnon maalaus 117,5 neliötä

04200KERAVA

Rivitalo asunnon seinäpintojen maalaus kauttaaltaan, asunto tyhjä maalauksen aikana. Kaikilla pinnoilla tapetti tällä hetkellä, osa pitää poistaa osan päälle on luultavasi mahdollista maalata.

Seinien maalaus

04230KERAVA

35-40 m2 seinien maalaus valkoiseksi. Kaksi seinää tällä hetkellä oranssin värisee ja yksi seinä on vihreä.

Makuuhuoneen maalaus

04220KERAVA

14 m2 makuuhuoneen katto ja seinät pitää maalata. Kaksi seinää tehostevärillä (vaalea harmaa) ja kaksi valkoista.

Seinien maalausta

04260KERAVA

Kaksio Kannistossa. Asunnossa valkoiset suht hyvät seinät. Paikoitellen paklattu rumasti ja on kulumista. Yritin pestä seiniä mutta ei tullut täydellistä. Asunto vuokrataan elokuussa.

Viimeisimmät arvioinnit
Sisäkattojen ja seinien maalaus.

Sovittu työ tehtiin aikataulussa ja ammattitaidolla

Tammi 2023
J

Jari - OliiviPuulanne Oy

KERAVA

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia