Etsitkö maalaria Jyväskylässä?

Yksi tärkeimmistä asioista, joka on pidettävä mielessä, kun kunnostat kotiasi, on löytää maalari, jolla on kokemusta, ammattitaitoa ja jonka kanssa kommunikoit hyvin. Tämä pätee riippumatta siitä, aiotko maalata sisällä vai ulkona.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Etsitkö maalaria Jyväskylässä?

Yksi tärkeimmistä asioista, joka on pidettävä mielessä, kun kunnostat kotiasi, on löytää maalari, jolla on kokemusta, ammattitaitoa ja jonka kanssa kommunikoit hyvin. Tämä pätee riippumatta siitä, aiotko maalata sisällä vai ulkona.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Jyväskylän osaavat maalarit yhestä osoitteesta

Jyväskylässä remontoidaan innokkaasti. Hyville remontoimisen ammattilaisille on kysyntää, ja siksi tekijät kannattaakin valita ajoissa ja huolella.


Aina ei kannata luottaa omiin kädentaitoihinsa, vaan antaa homma sille, joka sen oikeasti osaa. Mutta mistä löydät pätevän maalarin Jyväskylässä tai sen lähistöllä? Remppatorista tietenkin!


Remppatori auttaa sinua löytämään laadukkaita, osaavia ammattilaisia – täysin ilmaiseksi.


Sinun tarvitsee vain lähettää työn kuvaus, ja useat ammattilaiset voivat ottaa sinuun yhteyttä. Sen jälkeen voit vertailla tarjouksia ja kutsua ammattilaiset tarkastuskäynnille, ilman sitoumuksia.


Näin löydät projektillesi parhaan maalarin!Harkitse seuraavaa, kun valitset maalaria Jyväskylän seudulla

On useita asioita, jotka sinun tulee ottaa huomioon, kun valitset maalaria Jyväskylän alueella.


Ennen kaikkea tulee sinun etukäteen miettiä, minkälaista maalaustyötä haluat saada tehdyksi – tee yksityiskohtainen työnkuvaus urakastasi, jonka voit välittää valitsemallesi maalarille.


Täten on suurempi mahdollisuus,että saat halutun lopputuloksen ilman matkanvarrella ilmaantuvia väärinkäsityksiä. Tämän takia hyvä kommunikointi koko hankkeen ajan on tärkeää, ja että mahdolliset haasteet ratkaistaan ammattimaisesti.


Siksi on myös on tärkeää valita maalari joka on ammattimainen ja joka pitää sovitut tapaamiset.


Muista myös tarkistaa maalarin pätevyydet ja/tai arvostelut ja suositukset. Niistä saat hyvän kuvan ammattilaisen sopivuudesta juuri sinun maalaushankkeelle ja aiempien asiakkaitten kokemukset voivat toimia apuna valinnassa.


Kun olet valinnut yrityksen, muista varmistaa, että tarjous sisltää kaiken tarvittavan. Valitun maalarin taloustiedoista kannatta ottaa selvää ennen sopimuksen allekirjoittamista, sekä tarkistaa, että he kuuluvat mm. ennakkoperintärekisteriin.


Ennakkoperintärekisteriin kuuluvuus varmistaa sen, että sinun ei kuluttajana tarvitse huolehtia suoritetun työn veron maksamisesta. Jos jokin mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä maalariin!


Viimeksi julkaistut työilmoitukset

peltikaton maalaus.

40250JYVÄSKYLÄ

katto kaipaa maalausta.pensselimaalaus.

Maalari kokemuksella( pihatyöt)

40520JYVÄSKYLÄ

pitäisi maalata terassin laudat koko noin 8,5m/4m, on myöskin toinenkin urakka aidan maalaus sen jälkeen.

seinän maalaus

40630JYVÄSKYLÄ

Yksi noin 10 neliömetrin suuruinen seinä tarvitsisi huoltomaalauksen.

Kolmion pintaremontti (mm. maalaus & tapetointi)

40250JYVÄSKYLÄ

Rivitalon asunnon lattia pinta-ala n. 50m2. Rakennusvuosi 2002. Rivitalon pihalle voi parkkeerata. Myös asunnon oven eteen voi jättää lastausta varten auton. Sisustussuunnitelman mukaisesti kuivien sisäseinien maalaus ja tapetointi - olohuone&ruokailutila&eteinen: maalaus - makuuhuone 1: maalaus + maisematapetti - makuuhuone 2 + vaatekomero: maalaus - tuulikaappi: maalaus Lisäksi - verhokiskon asennus: makuuhuone 1, 2 sekä olohuone. Huom! Ei ruokatilan erkkeriin. - makuuhuoneiden ovien kynnyslistojen (2kpl) asennus - ovi ja ikkunalistojen poisto + vaihto (kaikki huoneet) - oven karmien (7kpl) pienten kolhujen siistiminen. Karmit pääasiassa hyvässä kunnossa. - jalkalistojen asennus: kaikki huoneet, makuuhuoneissa listat maalataan seinän sävyyn - ulko-ovien sekä tarvittaessa ikkunoiden eristeiden kittaus villojen päälle - liukuoven asennus: makuuhuone 2 Tapetoitavan seinän pohjana on betoni ja tapetissa kohdistettavia kuvioita. Ko. seinässä on tällä hetkellä tapetti, jonka alla on tod. näk. maali. Maalattavista seinistä suurin osa on tällä hetkellä maalilla (puolihimmeä/himmeä). Olohuoneen pitkä seinä, ruokailutilan seinä sekä makuuhuone 2:sen pisin seinä on tapetilla. Ei ole tarkkaa tietoa mikä tapetin alla on, mutta olettaisin että maalia. Lattiaa vasten olevat listat on jo poistettu. Nykyiset seinät kohtuullisessa kunnossa, mutta paikoin pitää tasoittaa ennen maalausta&tapetoimista. Materiaalikulut tulee eritellä tarjouksessa. Pyydettäessä toimitetaan sisustussuunnitelma sähköpostilla.

Makuuhuoneen maalaus ja tapetointi sekä eteisen yhden seinän tapetointi

40340JYVÄSKYLÄ

Yhden makuuhuoneen kahden seinän tapetointi, kaksi eri tapettia. Ikkunaseinä maalaus. Eteisen pienen seinän tehostetapetointi. Asunto remontoitu kokonaan 2023. Projekti heinäkuun ensimmäisellä viikolla, kun asunto siirtyy minulle. Huonekorkeus 2,5m Jyväskylä

Seinän maalaus

40100JYVÄSKYLÄ

Kahden seinän maalaus tai paikkamaalus, jos mahdollista. Seinissä on ihan muutamia pieniä kolhuja / maalin lohkeamia, jotka tarvisi kitata. Seinät ovat maalattu perus valkoisella tikkurilan remontti ässällä. Ei siis sävytetty väri.Viimeisimmät arvioinnit
Olohuoneen tapetointi ja listojen vaihto

Erittäin osaava ja viimeisen päällä ammattilainen kaikessa, niin itse tekemisessä kuin kommunikoinnissa, luotettavuudessa ja tehokkuudessa. Työn jälki oli priimaa. Varmasti kun seuraavaa remppaa suunnitellaan Eliitti RP on ensimmäinen mihin otetaan yhteyttä. Vahva suositus tälle yritykselle.

Huhti 2024
P

Petri - Eliitti RP Oy

JYVÄSKYLÄ
3h,k seinien maalaus

Laatu hyvä, luotettavasti työ eteni ilman kommelluksia! Hinta oli kohdillaan !

Huhti 2024
J

Jouni - Maalausliike Ari Naskali Ky

JYVÄSKYLÄ
Pieni seinien tasoitus ja maalaus

Nopea kommunikaario, hyvä jälki

Huhti 2024
M

Milla - Havora Oy

JYVÄSKYLÄ
sisäseinien maalaus

Alkukatselmointi paikan päällä tarpeeksi tarkka Kaikki sovitut työt tehtiin sovitussa aikataulussa, jopa etuajassa. Erittäin toimiva kommunikointi. Hyvä maalausjälki. Ammattimainen työn suoritus katselmoinnista laskutukseen asti.

Touko 2023
M

Minna - Misaco Ky

HELSINKI

Julkaistu 24. marras 2022, 10:45

Päivitetty 21. maalis 2024, 14:08