Urakoitsijat

Jyväskylä

Etsitkö maalaria Jyväskylässä?

Yksi tärkeimmistä asioista, joka on pidettävä mielessä, kun kunnostat kotiasi, on löytää maalari, jolla on kokemusta, ammattitaitoa ja jonka kanssa kommunikoit hyvin. Tämä pätee riippumatta siitä, aiotko maalata sisällä vai ulkona.

Aloita täälta

Jyväskylän osaavat maalarit yhestä osoitteesta

Jyväskylässä remontoidaan innokkaasti. Hyville remontoimisen ammattilaisille on kysyntää, ja siksi tekijät kannattaakin valita ajoissa ja huolella.


Aina ei kannata luottaa omiin kädentaitoihinsa, vaan antaa homma sille, joka sen oikeasti osaa. Mutta mistä löydät pätevän maalarin Jyväskylässä tai sen lähistöllä? Remppatorista tietenkin!


Remppatori auttaa sinua löytämään laadukkaita, osaavia ammattilaisia – täysin ilmaiseksi.


Sinun tarvitsee vain lähettää työn kuvaus, ja useat ammattilaiset voivat ottaa sinuun yhteyttä. Sen jälkeen voit vertailla tarjouksia ja kutsua ammattilaiset tarkastuskäynnille, ilman sitoumuksia.


Näin löydät projektillesi parhaan maalarin!Harkitse seuraavaa, kun valitset maalaria Jyväskylän seudulla

On useita asioita, jotka sinun tulee ottaa huomioon, kun valitset maalaria Jyväskylän alueella.


Ennen kaikkea tulee sinun etukäteen miettiä, minkälaista maalaustyötä haluat saada tehdyksi – tee yksityiskohtainen työnkuvaus urakastasi, jonka voit välittää valitsemallesi maalarille.


Täten on suurempi mahdollisuus,että saat halutun lopputuloksen ilman matkanvarrella ilmaantuvia väärinkäsityksiä. Tämän takia hyvä kommunikointi koko hankkeen ajan on tärkeää, ja että mahdolliset haasteet ratkaistaan ammattimaisesti.


Siksi on myös on tärkeää valita maalari joka on ammattimainen ja joka pitää sovitut tapaamiset.


Muista myös tarkistaa maalarin pätevyydet ja/tai arvostelut ja suositukset. Niistä saat hyvän kuvan ammattilaisen sopivuudesta juuri sinun maalaushankkeelle ja aiempien asiakkaitten kokemukset voivat toimia apuna valinnassa.


Kun olet valinnut yrityksen, muista varmistaa, että tarjous sisltää kaiken tarvittavan. Valitun maalarin taloustiedoista kannatta ottaa selvää ennen sopimuksen allekirjoittamista, sekä tarkistaa, että he kuuluvat mm. ennakkoperintärekisteriin.


Ennakkoperintärekisteriin kuuluvuus varmistaa sen, että sinun ei kuluttajana tarvitse huolehtia suoritetun työn veron maksamisesta. Jos jokin mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä maalariin!


Viimeksi julkaistut työilmoitukset

sisäseinän halkeaman paikkaus / korjaus

40100JYVÄSKYLÄ

Yksiöni on muodostettu jakamalla kaksio kahtia. Huoneiden välinen aukko (arviolta 3 m x 2,1 m) on levytetty ja villotettu. Levyseinä rajautuu tiili/harkkoseinään ja nyt levyseinässä on kahdessa kohtaa ikävä esteettinen repeämä, joka pitäisi korjata. Lienee ainakin kaksi tapaa. Täyttää repeämä ja laittaa elastinen sauma/tapetti päälle ja maalata tai sitten laittaa uudet gyproc -levyt seinän päälle ja maalaus/tasoitus

Talon ulkomaalaus

40630JYVÄSKYLÄ

Kahden rivitalon ulkomaalaus Jyväskylän köhniöllä

Kerrostaloasunnon maalaus

40200JYVÄSKYLÄ

76 neliöisen kerrostaloasunnon katon maalaus sekä seinien tasoittaminen (ja osan seinien mahdollinen maalaus). Paikka Jyväskylä

Sisäkaton maalaus

40630JYVÄSKYLÄ

Olohuoneen katon maalaus. Neliöitä n. 25.

Seinien tasoitus ja betonilattian hionta

40100JYVÄSKYLÄ

Tarvitsisin seinien tasoituksen makuu- ja olohuoneeseen sekä lattian hionnan muovimaton poiston jälkeen.

Seinien maalaus

40100JYVÄSKYLÄ

Pyydämme tarjousta 55-neliöisen kerrostalokaksion (eteinen, olohuone, makuuhuone, keittiö) seinien (ja mahdollisesti myös katon) maalaamisesta. Asunto sijaitsee Jyväskylän keskustassa 3. kerroksessa (hissillinen). Työn ajankohta 2.11.2023 - 19.11.2023 (tarvittaessa -20.11.2023). Työhön voi sisältyä myös kylpyhuoneen kaakeleiden maalaus (ja siihen liittyvä muu työ). Kylpyhuoneen lattian pinta-ala n. 3,2m2 ja seinät n. 16m2. Tarjoukseen voi sisällyttää materiaalit, kunhan sävyt ovat meidän päätettävissämme. Asuntoon ollaan teettämässä asbestikartoitus, minkä jälkeen selviää, vaatiiko tapettien poisto asbestipurun. Otathan myös tämän huomioon, kun lasket tarjousta eri vaihtoehdoista. Sisällytäthän tarjoukseen projektisuunnitelman/aikataulusuunnitelman sekä mahdollisimman tarkan erittelyn kuluista.Julkaistu 24. marras 2022, 10:45

Päivitetty 09. tammi 2024, 11:20

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.