Maalari - Kaarina

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Maalaaja

20780KAARINA

Rivitalo kaksio 46m2 vanhat tapetit seinällä ne tarvitsee maalataa

Kahden pihapenkin maalaus

20780KAARINA

Penkeissä on metallirunko, jonka maali on hilseillyt. Runko pitää puhdistaa ja maalata. Samoin penkin lautojen puhdistus ja maalaus.

33 m2 yksiön katon- ja seinien maalaus sekä vinylilattia.

20780KAARINA

33 m2 yksiö 1h+kk+kph+vh, vanhat tapetit pois, seinien tasoitus ja maalaus, lämpöpattereiden maalaus, lattialta laminaatti pois ja vinyli tilalle sekä listoitus, katon maalaus samansuuruiselta alalta, mitä uuden vinylilattian pinta-ala on. Kylpyhuone on täysremontoitu linja sanerauksen yhteydessä, joten siihen ei tavitse kajota. Kylpyhuoneen ja vaatehuoneen lattiapinta-ala yht. n. 4 m2, eli maalattavan katon ja vinylilattian pina-alaa n. 29 m2. Jos pääset paikanpäälle katsomaan, niin saadaan selvä raja, mitä urakka pitää sisällään. Kohde sijaitsee Voudinkadulla, 20780 Kaarina. Stig

Wc -remontti

20780KAARINA

Hei, Etsin Kaarinaan remontin tekijää, joka purkisi vanhan noin 2 neliöisen wc:n, laatoittaisi ja kalustaisi tilan uusilla materiaaleilla. Tila ei ole määritelty kosteaksi tilaksi. Uuden wc:n suunnitelma tehdään Värisilmässä. Samalla voisi hoitaa myös eteisen laattalattian asennuksen, vanhaa laminaattia tulee ensin purkaa (n. 5-6 m2). Aikataulutoive: mahd. nopeasti.

Sisämaalaus

20780KAARINA

Hei, kartoitan seinien sisämaalaukselle maalaria Kaarinaan. Yläkerran makuuhuoneet (3 kpl) valkoiseksi. yksi keittiön seinä ja eteisen seinä. Seinät vaativat tasoitusta. Aikataulutoive: mahd. nopeasti.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia