Maalari - Lahti

Etsitkö maalaria piristämään seiniä, kattoa tai julkisivua? Remppatorissa luotettavat tekijät kilpailevat juuri sinun projektistasi!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Maalari - Lahti

Etsitkö maalaria piristämään seiniä, kattoa tai julkisivua? Remppatorissa luotettavat tekijät kilpailevat juuri sinun projektistasi!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kesämökin maalaus Mäntyharjun Koirakivessä

15340LAHTI

Maalattava pinta-ala yht. noin 100m2. Hirttä 80%, loput lautaa. Sitä ennen tietysti pesu ja homeenestoaine. Järven puolelle tarvitsee telineet (voin tarvittaessa hoitaa ne itse). Vesipiste mökin kulmalla ulkona ja sähköt on. Tie perille. Lahdesta 80km, Mikkelistä 60km.

OK-tiilitalon "aluskaton" maalaus Lahti; Palstakatu

15230LAHTI

Kuusipuuta, ruskea, siihen päälle vaan maalaus; EI räystäslautoja, koska rännit juuri uusittu; pintaa ei tarvitse käsitellä, kun maalataan valkoisella Vinhalla kahteen kertaan päälle vaan, ostan itse maalit (mikäli teillä ei ole käyttää jotakin alennusta): Aluskatto, mitat: Etupuoli n. 20mx1,5 m Takapuoli, n. 20m x1 m Päädyt, n. 10 mx1m Ikkunoiden päällä n. neliömetri Erikseen tarjous (teen itse jos kallista): ikkunoiden pielet (5 normikokoista ikkunaa, 3 pientä)

Tiilikaton pesu ja pinnoitus

15680LAHTI

Pyydetään tarjous tiilikaton pesusta ja pinnoittamisesta sekä rikkoontuneiden tiilten (muutama) vaihtamisesta. Kyseessä L-mallinen v. 2005 valmistunut omakotitalo (asuin p-a 174, kerrosala 227) Lahden Renkomäessä, kuvia kohteesta liitteenä. Tarjouksia toivotaan 13.5.2024 mennessä.

Teollisuushallin sosiaalitilojen kunnostus ja muutokset

15300LAHTI

Teollisuushallin sosiaalitilojen kunnostus ja muutokset: - WC tilaan väliseinä ja remonttia - Väliseiniä 2 kpl muihin tiloihin - 1-2 kpl ovi/sisäänkäynti väliseiniin - Pintojen remppaa yms Olisi hyvä jos mahdollista poiketa paikanpäällä katsomassa työt. Kohde Ahtialassa.

Kahden rivitalon julkisivujen maalaus

15300LAHTI

Pohdimme taloyhtiön (2 rivitaloa) julkisivujen maalaamista. Työn voisi toteuttaa talkoilla, mutta pohdimme nyt ulkopuolisen tekijän palkkaamista. Rivitalot ovat rinteessä: etelänpuolinen julkisivu on kaksikerroksinen ja siinä on parvekkeet. Pohjoisenpuolinen julkisivu on yksikerroksinen ja sitä ei ole tarkoitus maalata. Vain etelänpuoleiset seinät ja talojen päädyt. Seinien väri punainen, kulmalaudat, parvekerakenteet ja ikkunapokat valkoiset. Parvekkeiden laudoitukset on vasta uusittu ja maalattu, joten niitä ei tarvitse ehkä maalata. Toisessa 5 asuntoa, toisessa 6.

Herralatalo 2 krs. huoltomaalaus

15240LAHTI

”Käkikellotalon” päätyen maalaus. Ei paljon neliöitä, mutta kiipeilijä kylläkin. Harja n. 8 metrissä.

Viimeisimmät arvioinnit
Kylpyhuoneen maalaus ja silikonien vaihto

Homma hoitui hienosti ja joustavasti suunnitellun aikataulun mukaan

Maalis 2024
M

Miika - Timo Turkki Kiinteistöt Oy

LAHTI
Sisäpintojen maalaus

L

Elo 2023
A

Annika - Tmi Sisusaneeraus

LAHTI
Sisäkaton maalaus

Ammattitaitoinen, luotettava ja kaikin puolin hyvä työn jälki. SUOSITTELEN

Heinä 2023
T

Terho - Rakennuspalvelu Reinikainen

LAHTI