Tarvitsetko maalaria Oulussa?

Yksi tärkeimmistä asioista, joka on pidettävä mielessä, kun kunnostat kotiasi, on löytää maalari, jolla on kokemusta, ammattitaitoa ja jonka kanssa kommunikoit hyvin. Tämä pätee riippumatta siitä, aiotteko maalata sisällä vai ulkona.

Aloita täälta

Mistä hyvä maalari?

Remppatorista tietenkin! Remppatori auttaa sinua löytämään laadukkaita, osaavia ammattilaisia – täysin ilmaiseksi.


Sinun tarvitsee vain lähettää työn kuvaus, ja useat ammattilaiset voivat ottaa teihin yhteyttä. Sen jälkeen sinun tarvitsee vain vertailla tarjouksia ja kutsua ammattilaiset tarkastukselle, ilman sitoumuksia.


Näin löydät projektillesi parhaan maalarin!Harkitse seuraavaa, kun valitset maalaria Oulun seudulla

On useita asioita, jotka sinun tulee ottaa huomioon, kun valitset maalaria Oulun seudulla.


Ennen kaikkea tulee sinun etukäteen miettiä, minkälaista maalaustyötä haluat saada tehdyksi – tee yksityiskohtainen työnkuvaus projektistasi, jonka voit välittää valitsemallesi maalarille.


Täten on suurempi mahdollisuus, saat halutun lopputuloksen ilman matkanvarrella ilmaantuvia väärin käsityksiä. Hyvä kommunikointi koko projektin ajan on siksi tärkeää, ja että mahdolliset haasteet käsitellään ammattimaisesti.


Tämän takia on myös tärkeää valita maalari, johon olet tyytyväinen, joka on ammattimainen ja joka pitää sovitut aikataulut.


Muista myös tarkistaa maalarin pätevyydet ja/tai arvostelut ja suositukset. Niistä saat hyvän kuvan ammattilaisen sopivuudesta juuri sinun maalaushankkeelle ja aiempien asiakkaitten kokemukset voivat toimia apuna valinnassa.


Kun olet valinnut yrityksen, muista varmistaa, että tarjous sisltää kaiken tarvittavan. Valitun maalarin taloustiedoista kannatta ottaa selvää ennen sopimuksen allekirjoittamista, sekä tarkistaa, että he kuuluvat mm. ennakkoperintärekisteriin.


Ennakkoperintärekisteriin kuuluvuus varmistaa sen, että sinun ei kuluttajana tarvitse huolehtia suoritetun työn veron maksamisesta. Jos tulee kysyttävää tai jokin mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä ammattilaiseen!

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kerrostalokolmion seinien maalaus.

90520OULU

67 m2, 3h +k, Oulu Heinäpää. 1. Krs. seinien maalaus valkoisella. Muutaman naulanreiän tasoitus. Kalustettu asunto, mutta helposti siirreltävissä huonekalut.

auton maalaus

90900KIIMINKI

Oulusta maalari tai vuokraa paikka minulle, niin maalaan itse. Maalasin omassa tallissa ja en saanut lämpöä tarpeeksi ylös, jotenb pinta on mitä on. Löytyykö maalaria tai paikkaa... Kiirekkin olisi.

Tapetin asennus

90460OULUNSALO

Yksi iso seinä tapetoida

Sisämaalaus

90230OULU

90neliön huoneisto, kaksi kerrosta. Seinien maalaus.

Sisäseinien maalaus

90310OULU

Hei, Kustannusarvio kahden seinäpinnan maalamisesta Oven seinä ja takaseinä 3,3x2,6 =8,58m2 Oven seinällä 2m2 ovi Yhteensä maalattavaa pintaa on 15 neliötö (2x8,5-2=15) Maali oviseinässä: silkki seinämaali TVT F503, takaseinä Tikkurilan harmaa.

Seinien tasoitus ja maalaus valkoisella

90250OULU

70-neliöinen kolmio tarvitsee uutta maalipintaa. Seinät ovat jonkin verran 'eläneet' eli halkeamien sekä muiden (taulu)reikien peittäminen tulee maalauksen lisäksi tehtäväksi. Huoneisto tyhjenee syyskuun puoliväliin mennessä, ja vuokralaiset muuttavat 1.10., joten parin viikon sisällä tulisi työ tehdä. Huoneistoon kuuluu myös kylpyhuone/sauna, joissa kaakelit eikä korjaustarvetta. Myöskään vaatehuonetta ei tarvitse maalata.Julkaistu 24. marras 2022, 11:30

Päivitetty 26. loka 2023, 12:36

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.