Suunnitteletko asuntosi maalamista Tampereella?

Yksi tärkeimmistä asioista, joka on pidettävä mielessä, kun kunnostat kotiasi, on löytää maalari, jolla on kokemusta sekä ammattitaitoa. Tämä pätee riippumatta siitä, aiotteko maalata sisällä vai ulkona.

Aloita täälta

Rakennusbuumi Tampereella – myös kysyntää maalareille

Tampereella menee juuri nyt lujaa. Tampereella rakennetaan vilkkaasti ja kaupunki kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia. Myös omakotitonttien kysyntä on suurta, ja monet kääntävät katseensa myös Tampereen ympäryskuntiin.


Rakentamisen nousukausi on luonut paljon kysyntää myös rakennus- ja remonttialan ammattilaisille, joista onneksi on Tampereen seudulla myös hyvä tarjonta.


Lue alta vinkit pätevän maalarin löytämiseen, niin pikku-urakkaan, kun isompaankin remppaan.


Löydä osaavia maalareita

Remppatori auttaa sinua löytämään laadukkaita, osaavia ammattilaisia – täysin ilmaiseksi.


Sinun tarvitsee vain julkaista työn kuvaus, ja useat ammattilaiset voivat ottaa teihin yhteyttä. Sen jälkeen tarvitsee sinun vain vertailla tarjouksia ja kutsua ammattilaiset tarkastukselle, ilman sitoumuksia.


Näin löydät urakallesi parhaan maalarin!Harkitse seuraavaa, kun valitset maalaria Tampereen seudulla

On useita asioita, jotka sinun tulee ottaa huomioon, kun valitset maalaria Tampereen seudulla.


Ennen kaikkea tulee sinun etukäteen miettiä, minkälaista maalaustyötä haluat saada tehdyksi – tee yksityiskohtainen työnkuvaus urakastasi, jonka voit välittää valitsemallesi maalarille.


Täten on suurempi mahdollisuus, että saat halutun lopputuloksen ilman matkanvarrella ilmaantuvia väärinkäsityksiä. Tämän takia hyvä kommunikointi koko urakan ajan on tärkeää, jotta mahdolliset haasteet ratkaistaan ammattimaisesti.


On siis tärkeää valita maalari, johon olet tyytyväinen, joka on ammattimainen ja joka pitää sovitut tapaamiset.Viimeksi julkaistut työilmoitukset

kolmion maalaus

33900TAMPERE

Tiedustelen alustavasti mitä maksaa 71,5m" kolmion taulujen ym. normaalien reikien paikkaus ja maalaus poismuuton/loppusiivouksen jälkeen. Työ olisi helmikuun lopulla.

Maalari tapetointi yhden huoneen remontti

33270TAMPERE

Yhden huoneen kunnostus maalaus tapetointi

Makuuhuoneeseen tapettien laitto

33240TAMPERE

Seinämät n 3-4m x 2.5 m ja 3x 2.5 m

Huoneen maalaus

33270TAMPERE

Yksi makuuhuone pitää maalata ja seinässä olevat 2 reikää korjata. Huone on tavallinen pieni makuuhuone, jossa siisti 2 v sitten tehty maali.

Kolmion kattojen ja seinien maalaus

33200TAMPERE

90 neliöinen kolmio (- kylppäri) 1928 rakennetussa talossa. Seinissä nyt tapetit, jotka poistamme itse. Tasoitettavaa seinissä vähäsen (jotain naulanreikiä tms.), olohuoneen ja makuuhuoneen katossa hieman hilseilyä/pieni halkeamia maalissa, jotka tasoitettava (asiantuntijan mukaan ongelma "pieni, ei tarvitse verkottaa"). Kaipaamme tarjousta kaikkien huoneiden seinien ja kattojen maalauksesta. Toimitamme itse maalit (tod. näk. Farrow & Ball). Asunto on täysin tyhjä ja lattia on menossa vaihtoon, eli mitään ei tarvitse varoa/suojailla. Työ mielellään esim. kahdessa osassa (makuuhuoneet ja loput tilat). Maalausta päästään tekemään joulukuun lopulla/tammikuun alkupäässä mikäli ihmeempiä yllätyksiä ei tule eteen.

Olohuoneen seinien maalaus

33100TAMPERE

Olemme muuttamassa kaksioon ja olohuone tulisi näin ollen maalata. Kyseessä on noin 70 neliöinen kaksio, joten olohuone ei ole kovin suuri. Olohuoneessa on tällä hetkellä valkoinen tapetti sekä taulujen kiinnityksien jälkiä. Tarkoitus siis on irrottaa tapetti, paikata jäljet, tasoittaa ja laittaa kaunis greigen sävyinen maali tilalle. Toivoisimme, että maalauksen voisi suorittaa 23.11. tai 24.11.Viimeisimmät arvioinnit

BB-Turku Rakennus Oy

Marras 2023

Sisäseinien maalaus

"Työ saatiin nopeasti valmiiksi"
J
Jenna
TAMPERE

Tuomo Lehtinen Custom Works

Marras 2023

Makuuhuoneen maalaus/tapetointi

"Tuomo teki minulle makuuhuoneen remontin. Työnjälki on erinomaista. Kaikki sujui juuri niin kuin oli sovittu. Tuomo piti hyvin ajantasalla remontin kulusta ja makuuhuoneen remontti tuli nopeasti valmiiksi. Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen läm..."Lue lisää
T
Tuuli
TAMPERE
Tuomo Lehtinen Custom Works

Yleismies Helminen

Olemme maalaustöihin erikoistunut yritys. Erityisosaamistamme ovat erilaiset efektipinnoitteet, mutta pitkä kokemus myös ”perus” hommista! Voit katsoa töitämme esim somesta @benetto_suomi, tai nettisivuilta www.benetto.fi

Joulu 2022

Kolmen makuuhuoneen maalaus

"Benetton kanssa kaikki sujui hienosti alusta loppuun: aikataulu, työn laatu ja hinta. Yhteydenpito oli helppoa ja vaivatonta. Seinistä tuli aivan ihanat ja efektiseinä toi ripauksen ylellisyyttä makuuhuoneeseen."
H
Heidi-Maria
TAMPERE
Yleismies Helminen

Julkaistu 24. marras 2022, 12:03

Päivitetty 26. loka 2023, 12:36

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.