Aiotko vaihtaa talon ulkoverhouksen?

Suunnitteletko uutta ulkoverhousta taloon tai aiotko päivittää nykyisen? Joko sinun on huollettava, maalattava tai vaihdettava ulkoverhous: Remppatorilta löydät loistavia urakoitsijoita, jotka auttavat sinua sekä uuden projektisi suunnittelussa että toteutuksessa!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aiotko vaihtaa talon ulkoverhouksen?

Suunnitteletko uutta ulkoverhousta taloon tai aiotko päivittää nykyisen? Joko sinun on huollettava, maalattava tai vaihdettava ulkoverhous: Remppatorilta löydät loistavia urakoitsijoita, jotka auttavat sinua sekä uuden projektisi suunnittelussa että toteutuksessa!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Paljonko uusi ulkoverhous maksaa?

Ulkoverhouksen vaihtokustannukset riippuvat siitä, kuinka suuri osa verhouksesta on vaihdettava ja minkälaisen verhouksen valitset.


Talon ulkoverhouksen vaihtaminen maksaa keskimäärin noin 200 euroa neliömetriltä. Kokonaishinta on yleensä 7000 - 30 000 euroa, mukaan lukien materiaalit ja työ.


Laajuus ja monimutkaisuus

Jos sinun on vaihdettava ulkoverhous, projektin laajuus ja monimutkaisuus riippuvat pitkälti siitä, kuinka suuri osa verhouksesta on vaihdettava ja tarvitseeko sinun toteuttaa muita projekteja. Tämä vaikuttaa myös projektin kokonaishintaan.


Keskimääräisen 200 neliöisen omakotitalon ulkoverhouksen vaihtaminen kestää yleensä noin 6-8 viikkoa. Jos talo on lisäksi eristettävä uudelleen, aika voi pidentyä noin 12-16 viikkoon.


Jos sinun on myös vaihdettava ikkunat tai tehtävä suuri julkisivuremontti, voit odottaa sen vievän enemmän aikaa. Jos projekti edellyttää mittavaa julkisivumuutosta, on tehtävä rakennuslupahakemus. Se myös lisää projektin kustannuksia hakuprosessin vuoksi.


Urakoitisja

Kun vaihdat ulkoverhouksen, on suositeltavaa käyttää päteviä ammattilaisia, jotta voit olla varma, että saat hyvän ja kestävän tuloksen.


Uuden ulkoverhouksen asentamiseen tai olemassa olevan verhouksen korjaamiseen tarvitaan yleensä puuseppä tai kirvesmies. Jos maalaat uutta tai vanhaa verhousta, tarvitset maalarin.


Seikat, jotka voivat nostaa projektisi hintaa

On olemassa monia tekijöitä, jotka vaikuttavat ulkoverhouksen vaihtamisen kokonaishintaan. Yleisiä hintoihin vaikuttavia tekijöitä ovat seinän koko, verhoustyypin ja pintakäsittelyn valinta sekä se, suoritetaanko muita projekteja.


Eri ulkoverhoustyyppien välillä voi olla suuria hintaeroja. Vaakasuora verhous on yleensä yksinkertaisempi ja halvempi asentaa kuin pystysuora verhous. Lisäksi eri puulajien ja pintakäsittelyjen välillä on laatu- ja hintaeroja.


Riippumatta siitä, haluatko käsittelemättömän verhouksen, pohjakäsitellyn verhouksen vai kyllästetyn verhouksen, laadukkaiden materiaalien valinta on hyvä sijoitus. Tämä vähentää kalliiden huoltotöiden tarvetta tulevaisuudessa. On olemassa myös huoltovapaita verhouksia.


Jos olet uusimassa vanhan talon verhousta, on olemassa riski, että syntyy odottamattomia kustannuksia, jos verhouksen takaa paljastuu purkamisen yhteydessä vesivaurioita, vanhoja eristeitä tai tuntemattomia putkistoja.Erilaiset verhousprojektit

Jos olet havainnut laho- tai kosteusvaurioita verhouksessa, on aika vaihtaa talon verhous. Monissa tapauksissa riittää, että vaihdetaan muutama lauta verhouksesta, jos vaurio ei ole levinnyt. Jos vaurio on vakava, saatat joutua vaihtamaan koko verhouksen.


Verhouksen yksittäisten lautojen vaihtamisen helppous riippuu myös verhoustyypistä ja asennustavasta. Kysy ammattilaiselta, jos olet epävarma siitä, onko kaikki laudat vaihdettava vai voiko yksittäisiä lautoja poistaa.


Kun valitset uutta verhousta, sinulla on monia vaihtoehtoja. On olemassa sekä vaaka- että pystyverhouksia, joissa on erilaiset verhousprofiilit. Jos vaihdat verhouksen, on sopiva aika myös eristää talo uudelleen tai vaihtaa ikkunat ja ovet.


Vaihda olemassa oleva verhous

Kun vaihdat verhouksen, on tärkeää, että otat huomioon asuinpaikkasi sääolosuhteet. Jos asut alueella, jossa sataa ja tuulee paljon, on hyvä valita vaakasuora verhous.


Vaakasuora verhous saa talon näyttämään leveämmältä ja matalammalta, ja sen asentaminen on yleensä halvempaa ja vähemmän aikaa vievää kuin pystysuora verhoilu. Se tarjoaa myös edun tulevan kunnossapidon kannalta, sillä koko seinän vaihtamisen sijasta on helppo vaihtaa alimmaiset laudat, jotka voivat helposti lahota.


Voit valita useista eri verhousprofiileista, kun vaihdat vaakaverhoukseen. Suorakulmainen tai yksisaumainen verhous antaa kodille klassisen ilmeen, kun taas valitsemalla kaksisaumaisen verhouksen voit saada modernimman ilmeen.


Vaihda pystyverhous

Jos haluat vanhaan taloon nykyaikaisemman verhouksen, voit esimerkiksi vaihtaa sen pystyverhoukseen. Se antaa kodille kapeamman ja korkeamman ilmeen.


Voit myös yhdistää pysty- ja vaakaverhouksen. Se on tavallisinta pystyverhouksissa, joissa on kaksoissauma.


Pystyverhouksen asentaminen on vaativampaa kuin vaakaverhouksen. Lisäksi se vaatii enemmän huoltoa, koska siihen pääsee helpommin vettä.


Vaihda yksittäisiä verhouslautoja

Ulkoverhous on erittäin altis kulumiselle, lahoamiselle ja kosteusvaurioille, jotka johtuvat vaihtelevista lämpötiloista ja ilmansaasteista. Talon verhous on suositeltavaa tarkastaa säännöllisesti, jotta vältät suuret vauriot ja kalliit korjaukset.


Jos huomaat verhouksessa halkeamia tai värimuutoksia tai jos puu tuntuu pehmeältä, kun siihen työnnetään terävä esine, verhous on vaihdettava. Jos vain muutama lauta on vaurioitunut, ne kannattaa vaihtaa.


Lahoa esiintyy yleensä verhouksen alaosassa tai muissa paikoissa, joissa puu kastuu usein, kuten räystäskourun ympärillä. Jos sinulla on vaakaverhous, alimmat laudat on helppo vaihtaa.


Voit myös vaihtaa yksittäiset pystyverhouksen laudat. Jos kosteusvaurioita on kuitenkin koko ulkoverhouksen alaosassa, saatat joutua vaihtamaan koko verhouksen.


Ulkoverhouksen kunnossapito, pohjustus tai maalaus

Jotta verhous pysyisi parhaassa mahdollisessa kunnossa, on tärkeää huoltaa sitä säännöllisesti. Julkisivu on suositeltavaa pestä noin kerran vuodessa sienikasvustojen ja muiden epäpuhtauksien poistamiseksi.


Jos aiot maalata talon tai suorittaa muun pintakäsittelyn, on tärkeää pohjustaa verhous, jotta maali kiinnittyy kunnolla. Pohjustus kyllästää puun ja toimii myös kyllästeenä sienikasvustoa vastaan.


Se, kuinka usein verhous on huollettava, riippuu suurelta osin sen pintakäsittelytyypistä. Kun valitset hyvän pintakäsittelyn ja huollat säännöllisesti, sinun tarvitsee harvoin vaihtaa talon verhousta.


Eristä, vaihda ikkunat ja ovet

Jos aiot vaihtaa talon ulkoverhouksen, kannattaa ehkä samalla teettää muita töitä, kun ammattilaiset ja telineet ovat jo paikalla.


Jos talosi on vanha, on suositeltavaa eristää uudelleen samalla, kun vaihdat verhouksen. Tämä vähentää kodin lämpöhäviötä ja energiankulutusta, mikä puolestaan johtaa pienempiin energialaskuihin.


Jos vaihdat ulkoverhouksen, tässä on myös hyvä tilaisuus vaihtaa talon ikkunat ja ovet.
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Omakotitalon julkisivun uusinta

72100KARTTULA

Moi, Tarvitsen kokeneen puusepän&kirvesmiehen apua talon ulkoseinien panelointiin ja eristykseen. Talo sijaitsee Etelä-Euroopassa ja minulla on tarvittavat työkalut, mukaan lukien paineilmakompressori ja naulapyssy jne. Hankin tietysti kaikki rakennustarvikkeet. Maksan lentoliput majoituksen ja ruokailut. Terveisin, Arto

The exterior cladding changing

02600ESPOO

It's found there are about 15pcs vertical claddings (not continued) needs to be replaced, the height is about 3 meters. The area size is about 10 square meters. Needs to be finished within one week from now.

Kattoremontti

80170JOENSUU

Omakotitalon peltikaton, kattoturvatuotteiden ja kourujen uusiminen. Katon pinta-ala karkeasti 200 m2.

Kolmiorimakatteen uusiminen

90550OULU

Rakentamisen kohteena on liitteenä olevan kuvan mukaisen piharakennuksen: - vanhan huovan ja rimojen poistaminen - aluskermin ja kolmiorimojen asentaminen - kattohuovan (Katepal, Pintari) asentaminen Urakkapyyntö on vain työn osuudesta. Rakennuttaja hankkii materiaalit. Koko katon koko on 80m2. Työn toteuttaminen kesä- heinäkuun aikana.

Ok-talon ulkolaudoitus ja saunaremontti

83500OUTOKUMPU

50-luvulla rakennettu rintamamiestalo kaipaa kipeästi uutta ulkolaudoitusta ja saunaremonttia. Sauna rakennettu ja ulkolaudoitus uusittu 1980-luvun alkupuolella. Kaipaisin kirvesmiehen ja remonttitaitoisen henkilön arvion työn kustannuksista ja aikatauluista talon mahdollisia uusia omistajia varten. Talo sijaitsee Outokummun taajamassa.

Kirvesmies, peltikaton vaihto

79180TUPPURINMÄKI

Omakotitaloon peltikaton vaihto. Vanha peltikatto pois, ja uudet pellit paikoilleen. Harjapeltien vaihto, piipun pellitys, rännien asennus, tikapuiden asennus. Urakkatyönä.Viimeisimmät arvioinnit
Parveke paikkakorjauksia

Urakka tuli tehtyä aikataulussa. Ammattitaitoiset tekijät. Siisti työnjälki. Suosittelen

Kesä 2024
M

Mikko - Huoltotupa

RIIHIMÄKI
Talon ulkomaalaus

Maalausurakka onnistui kaikilta osin suunnitelmien mukaisesti. Aikataulu, työn laatu, kommunikaatio ja siisteys kaikki hoitui ammattitaidolla tehokkaasti. Voin suositella.

Kesä 2024
L

Lise-Lotte - Ultimaali Oy

PELLINKI
Räystään maalaus

Täydet pisteet työmiehille. Aikaansaavia, ystävällisiä ja laadukasta jälkeä järkevään hintaan. Kommunikointi hyvää, voi kyllä suositella.

Kesä 2024
S

Stig - Pohjolan Maalipojat Oy

ESPOO
Omakotitalon huoltomaalaus

Olemme erittäin tyytyväisiä työn laatuun mutta myös nopeuteen sekä siihen miten vaivatonta asioiden hoitaminen oli alusta loppuun. Ehdoton suositus!

Kesä 2024
A

Antti - Tmi.J.Hartikainen

JÄRVENPÄÄ
Kylpyhuoneen ja vessan remontointi

Remontin aikainen kommunikointi sujui todella hyvin ja väliaikatietoja tuli tasaiseen tahtiin. Työn laatuun olen todella tyytyväinen. Ainoa huonohko palaute oli yrityksen käyttämä aliurakoitsija laatoitusta tehtäessä, aliurakoitsija ei pysynyt sovitussa aikatauluraamissa. Erittäin ammattitaitoinen yritys muuten, suosittelen

Kesä 2024
S

Sami - Josemeri Oy

HELSINKI
Päätykolmion maalaus

Homma hoitui hyvin.

Touko 2024
M

Mauri - Maalaus Vanhatalo

KANGASALA
Talon ulkomaalaus

Ultimaali suoritti omakotitalomme täydellisen ulkomaalauksen mikä työnä on vaativa ja osin vaikeasti tehtävä talon vaativien yksityiskohtien vuoksi. Yrityksen työntekijöiden ammattitaito on huippuluokkaa ja lopputulos jopa ylitti odotukset. Erityisesti pohjatöiden huolellinen tekeminen oli vaikuttavaa. Kaikki toimi täsmällisesti ja sovitun mukaisesti. Voin suositella tätä yritystä varauksetta vaativiin maalaustöihin

Touko 2024
H

Hannu - Ultimaali Oy

ESPOO
Omakotitalon huoltomaalaus

Työn hinta-laatu -suhde oli ok, tosin työn suorittajien kiire vähän haittasi. Nuoret maalarit tekivät pitkiä päiviä, heitä vähän kävi sääliksi. Informointi ennen työn aloitusta ja sen aikana oli hyvin toteutettu.

Touko 2024
J

Jari Tapani - Pohjolan Maalipojat Oy

VANTAA
Kaksion pintaremontti

Kaksion remontti sisältäen pintojen maalaustyöt sekä lattian vaihdon. Lopputulokseen erittäin tyytyväinen ja yhteistyö vaivatonta ja mutkatonta. Kaikki sujui hienosti ja ajallaan!

Touko 2024
E

Emmi - Huolto ja kunnossapito Numminen

TURKU
Kaksion pintaremontti

Hyvä.

Touko 2024
A

Aaro - Rakennus Kettunen Oy

JOENSUU
Rintamamiestalon huoltomaalaus

Erittäin hyvin toteuttu projekti.

Touko 2024
R

Rauno - VMH Work Oy

HUITTINEN
Sisätilojen remontointi ja/tai kellarin kaivaminen ja tilojen tekeminen sinne

Hyvin hoidettu remontti. Voin suositella lämpimästi tätä yritystä.

Huhti 2024
J

Jani - Rakennusliike Lyytinen Oy

KUOPIO
Olohuoneen kattopaneleiden vaihto

Työt saatiin tehtyä hyvin ja tehokkaasti. Kustannusarvio vastasi hyvin toteutusta, vahva suositus.

Huhti 2024
V

Vesa - RPR Rakennus

VALKEALA
Täys kylpyhuone + sauna remontti

Luotettava ja ystävällinen ammattilainen.

Huhti 2024
C

Cajsa - Safi Works Oy

TURKU
Makuuhuoneen Remontti, lattia/seinät/katto

Hyvin hoidettu remontti sopimuksen mukaan, työn laatu ja kommunikaatio hyvät.

Huhti 2024
M

Martti - Terracolor Oy

HELSINKI
Kylpyhuoneen remontointi

Voin lämpimästi suositella Apuveliä, heidän tekemän täyden kylppäriremontin pohjalta. Remontti hoitui hyvin ja heidän puoleltaan täsmällisesti alusta loppuun ja lasku oli sovitun mukainen. Kommunikaatio oli läpi remontin hyvää ja matkan varrella ilmaantuviin yllätyksiin löydettiin ratkaisut. Olimme juuri remontoineet muun asunnon ja asuimme siellä, joten arvostimme hyvää suojausta ja työmaan pitämistä siistinä läpi remontin. Laatoituksen jälki oli todella hyvää. Kaikkien tekijöiden kanssa oli miellyttävä asioida.

Huhti 2024
A

Anniina - Apuvel Oy

ESPOO
Omakotitalon päätykolmioiden panelointi

Keski-Pohjanmaan Kotitiimi Oy oli ainoa neljästä (4) tarjouksen tehneestä yrityksestä, joka vaivautui paikan päälle katsomaan remonttikohteita. Vaikka Kotitiimin tarjous ei aivan ollut edullisin niin silti loppujen lopuksi tuo maastontiedustelu ratkaisi koko urakan heille. Tarjouksessa urakka luvattiin tehdä 2-3 päivässä ja se tehtiin 2 päivässä. Työn laatu oli hyvä. Maksettu hinta oli kohdallaan - ei liian kallis. Kommunikaatio työn aikana sujui mielestäni hyvin. Siisteys oli sitä mitä luvattiinkin eli sitä, että yritys siivosi urakan jäljiltä jääneen puutavaran ja kuljetti sen pois. Mielestäni Kotitiimi toteutti urakan kokonaisuutena luotettavasti ja tehokkaasti sekä ammattitaitoisesti!

Huhti 2024
T

TOMI JOHANNES - Keski-pohjanmaan Kotitiimi Oy

ÄHTÄRI
Pesuhuoneen ja saunan korjaus

Taitava ja asiallinen yritys!

Huhti 2024
K

Kiti - Rakennus Kitunen

JOENSUU
29 neliöisen yksiön täys remontointi.

Hyvää palvelua kaikin puolin varsinaisen tekemisen lisäksi.

Huhti 2024
a

antti - VM-Yhtiöt Oy

KLAUKKALA
Yksiön remontti

Pariskunta, jotka itse tekevät työn, joten ei tuoda työntekijää, jota et ole nähnyt. He olivat luettettavia ja ystävällisiä aikataulusta pidettiin kiinni, jota arvostan erittäin paljon. Työn jälki hyvää, muutama todella pieni huomautus, mutta se korjattiin välittömästi ja ystävällisesti. Asunto oli siivottu ja kaikki kuten sovittu! Voin lämpimästi suositella heitä. Minulla on kokemusta kymmenien vuosien ajan remonttien teettämiseltä, joten vertailua on.

Huhti 2024
E

Ella - Rakennus ja huolto Heide oy

HELSINKI
Paritalon räystäänalus laudoitus

Ammattiporukkaa

Huhti 2024
A

Alpo - Timpuripalvelut Alila Oy

OULU
kylpyhuone remontti

Nopeaa ja hyvää toimintaa

Huhti 2024
J

Jukka - Saneeraus Jukka

SEINÄJOKI
Huoneistoremontti

Hyvin tehty remontti!

Maalis 2024
T

Tommi - HHRakenne Oy

TURKU
Pieni sisäremontti

Voin suositella SilexWorkers Oy:n palveluita muillekin. Kaikki toiveet otettiin huomioon ennen remonttia sekä remontin aikana. Aikataulu piti ja kommunikaatio sekä yrittäjän että timpurin kanssa oli luontevaa.

Maalis 2024
O

Outi - SilexWorkers Oy

TAMPERE


Valitut yritykset

11 työilmoitukset

Merensini Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
S

Sebastian

19.6.2024

Erinomainen työn jälki nopeasti ja vaivattomasti

Katso profiili

12 työilmoitukset

ACM Group Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Mattias

18.6.2024

Erinomaista toimintaa, ammattitaitoista, tehokasta ja joustavaa. Suosittelen!

Katso profiili

7 työilmoitukset

Nyholm Brothers Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Mika

17.9.2023

Erittäin hyvä työn laatu ja hoidettu ajallaan. Suosittelen.

Katso profiili

26 työilmoitukset

Oma Onni Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Tuusula, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

Jere

10.6.2024

Ylitti odotukset monin verroin! Osasi suunnitella toteutuksen paremmin kuin pystyttiin itse edes kuvittelemaan

Katso profiili
Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 01. marras 2022, 15:06

Päivitetty 21. maalis 2024, 12:32