Talo ja piha

Ikkuna ja ovi

Aiotko asentaa uudet ikkunat ja ovet?

Suunnitteletko vaihtavasti vanhat ovat ja ikkunat tai kunnostavasi olemassa olevat? Riippumatta siitä, aiotko hankkia parvekkeen oven, ulko-oven tai kattoikkunat – Remppatorilta löydät ammattitaitoiset urakoitsijat, jotka voivat auttaa sinua sekä projektin suunnittelussa että toteutuksessa.

Aloita täältä

Miten Remppatori toimii?

Kerro työstä

Kirjoita kuvaus siitä, mihin tarvitse apua ja lähetämme työn olennaisille yrityksille.

Saa tarjouksia

Saat lyhyessä ajassa velvoittamattomia tarjouksia useilta päteviltä ammattilaisilta.

Aloita!

Vertaa tarjouksia, saa työ tehdyksi ja kirjoita sitten arviointi.

Miten Remppatori toimii?

Kerro työstä

Kirjoita kuvaus siitä, mihin tarvitse apua ja lähetämme työn olennaisille yrityksille.

Saa tarjouksia

Saat lyhyessä ajassa velvoittamattomia tarjouksia useilta päteviltä ammattilaisilta.

Aloita!

Vertaa tarjouksia, saa työ tehdyksi ja kirjoita sitten arviointi.

Paljonko ikkunoiden tai ovien vaihtaminen maksaa?

Uusien ikkunoiden ja ovien hinta riippuu siitä, minkä tyyppiset ovet ja ikkunat valitset, kuinka monta niitä on ja kuinka monimutkaista asentaminen on.Laajuus ja monimutkaisuus

Jos sinun on asennettava uudet ovet ja ikkunat, projektin laajuus ja monimutkaisuus riippuvat pitkälti siitä, kuinka monta ovea ja ikkunaa on vaihdettava ja missä ne sijaitsevat. Tämä vaikuttaa myös projektin lopulliseen hintaan.


Yleensä ikkunan tai oven asennus tehdään yhden päivän aikana. Jos aiot vaihtaa useampia kerralla, se voi kestää muutamia päiviä. Jos oveen tai ikkunaan on vaikea päästä käsiksi, projekti voi myös tulla kalliimmaksi ja kestää kauemmin.


Jos aiot kunnostaa oven tai ikkunan, laajuus ja hinta riippuvat siitä, kuinka paljon työtä on tehtävä ja millaista työtä tarvitaan.Urakoitsija

Ikkunoiden ja ovien vaihdossa kannattaa käyttää hyviä ammattilaisia, jotta vältytään väärältä asennukselta ja muilta sattumuksilta. Siten saavutat helpommin haluamasi lopputuloksen.


Kun haluat asennuttaa uudet ikkunat ja ovet tai korjauttaa vanhat, tarvitset puusepän. Jos sinulla on vanhat ovet ja ikkunat, jotka tarvitsevat uuden maalikerroksen, tarvitset maalarin.


Seikat, jotka voivat nostaa projektisi hintaa

On olemassa monia tekijöitä, jotka vaikuttavat ikkunoiden ja ovien asennuksen kokonaishintaan. Hintaan vaikuttavat yleensä vaihdettavien ovien ja ikkunoiden määrä, koko, sijainti ja asennustyön monimutkaisuus.


Oven hinta riippuu oven paksuudesta, materiaalivalinnasta, eristysominaisuuksista sekä siitä, kuinka äänieristetty, murtosuojattu ja paloturvallinen ovi on. Jos haluat ikkunallisen oven, se vaikuttaa myös hintaan.


Parvekkeen ovi ja verannan ovi

Jos olet rakentamassa uutta verantaa ja sinun on asennettava verannan ovi tai vaihdettava jo olemassa oleva ovi, sinun on otettava huomioon useita asioita. Valitsemallasi ovella on suuri vaikutus projektin hintaan. Lisäksi sillä on merkittävä vaikutus kodin ilmeeseen ja valoon.


Parvekkeen ovia ja verannan ovia on monenlaisia, ja on tärkeää arvioida tarpeet ja kustannukset ennen kuin päätät, minkä oven hankit. Saatavilla on sekä yksiosaisia terassinovia että pariovia, nosto-/liukuovia ja taitto-ovia.


Sen lisäksi, että mietit, miltä parvekkeen oven pitäisi näyttää ja miten sen pitäisi sopia kotiin ja ulkoalueeseen, sinun on myös mietittävä, mihin se sijoitetaan ja miten sitä ensisijaisesti käytetään. Muista, että kyseessä on myös uloskäyntiovi, jonka on oltava eristetty, murtosuojattu ja kestettävä sääolosuhteita.Parvekkeen oven ja verannan oven hinta

Parvekkeen oven tai verannan oven hinta vaihtelee valitsemasi ovityypin sekä ikkunalasityypin ja koon mukaan.Erilaiset ovi- ja ikkunaprojektit

Uudet ikkunat tai ovet voivat olla osa monenlaista remonttiprojektia. Nämä ovat yleisimmät ovi- ja ikkunaprojektivaihtoehdot.


Asenna uusi ikkuna

Jos ikkunoista tulee vetoa, niiden välissä on kastetta tai ikkunoissa tai niiden ympärillä on lahovaurioita, ne on vaihdettava. Sama pätee, jos ikkunasi ovat yli 20 vuotta vanhat.Asenna uusi ulko-ovi

Jos sinulla on vanha ja kulunut ulko-ovi, joka ei pidä kylmää ulkona, on aika vaihtaa se. Uutta ulko-ovea valitessasi sinulla on monia vaihtoehtoja, ja sen lisäksi, että uusi ovi pitää kylmyyden ja murtovarkaat loitolla, se voi myös antaa talolle täysin uuden ilmeen.


Kun vaihdat ulko-oven, sinun on mietittävä, millaisen tyylin, värin ja materiaalin haluat oveen, haluatko ikkunallisen ulko-oven vai et, ja millaisen lukitusjärjestelmän tarvitset. Lisäksi on mietittävä oven eristyskykyä ja sitä, millaiselle lämmölle se altistuu.Asenna uusi sisäovi

Jos olet asentamassa uusia sisäovia, on otettava huomioon useita tekijöitä, jotta voit valita kotiisi parhaiten sopivat sisäovet. Sinun on muun muassa mietittävä, millaisia materiaaleja, värejä ja ominaisuuksia haluat.


Jos esimerkiksi tila on rajallinen, liukuovet voivat olla hyvä ratkaisu. Jos pöly on kuitenkin ongelma, kuten monilapsisessa perheessä, voi olla suositeltavaa asentaa pölyä estävät sisäovet.


Ovien ja ikkunoiden kunnostaminen

Jos sinulla on vanhat tai kuluneet ovet ja ikkunat, voit tehdä monia parannuksia välttyäksesi tarpeettomalta uusimiselta. Ovien tai ikkunoiden kunnostamiseen kuuluu usein kynnysten ja ovilehden maalaaminen, halkeamien paikkaaminen tai ikkunalasin vaihtaminen.

Viimeksi julkaistut työilmoituksetViimeisimmät arvioinnit

Ulko-oven mittoihin muokkaus ja karmit

Ammattitaitoinen, leppoisa ja mukava!

J.P, KYRÖNLAHTI - Saarju Oy

Syys, 2023

Ulko-oven lasin listoitus sisältä

työ hoitui ripeästi ja juuri kuten oli sovittu

Mika, NOKIA - Saarju Oy

Elo, 2023

Pikkukattojen korjaus Nuuksio, vanhojen ikkunoiden korjaus

Erinomaisen ripeää, siistiä ja kaunista jälkeä tekivät. Roskat heti pois ja joustivat työajassa juhlien vuoksi. Suosittelen lämpimästi. Saamme Nouxista varmaan myös hyvän pientalonmiehen mökille. Päivi

Päivi, ESPOO - Nouxtop Oy

Heinä, 2023Valitut yritykset

Valitut yritykset


Julkaistu 02. marras 2022, 08:44

Päivitetty 04. loka 2023, 10:50

Miten Remppatori toimii?

Kerro työstä

Kirjoita kuvaus siitä, mihin tarvitse apua ja lähetämme työn olennaisille yrityksille.

Saa tarjouksia

Saat lyhyessä ajassa velvoittamattomia tarjouksia useilta päteviltä ammattilaisilta.

Aloita!

Vertaa tarjouksia, saa työ tehdyksi ja kirjoita sitten arviointi.