Aiotko asentaa uudet ikkunat ja ovet?

Suunnitteletko vaihtavasti vanhat ovat ja ikkunat tai kunnostavasi olemassa olevat? Riippumatta siitä, aiotko hankkia parvekkeen oven, ulko-oven tai kattoikkunat – Remppatorilta löydät ammattitaitoiset urakoitsijat, jotka voivat auttaa sinua sekä projektin suunnittelussa että toteutuksessa.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aiotko asentaa uudet ikkunat ja ovet?

Suunnitteletko vaihtavasti vanhat ovat ja ikkunat tai kunnostavasi olemassa olevat? Riippumatta siitä, aiotko hankkia parvekkeen oven, ulko-oven tai kattoikkunat – Remppatorilta löydät ammattitaitoiset urakoitsijat, jotka voivat auttaa sinua sekä projektin suunnittelussa että toteutuksessa.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Paljonko ikkunoiden tai ovien vaihtaminen maksaa?

Uusien ikkunoiden ja ovien hinta riippuu siitä, minkä tyyppiset ovet ja ikkunat valitset, kuinka monta niitä on ja kuinka monimutkaista asentaminen on.Laajuus ja monimutkaisuus

Jos sinun on asennettava uudet ovet ja ikkunat, projektin laajuus ja monimutkaisuus riippuvat pitkälti siitä, kuinka monta ovea ja ikkunaa on vaihdettava ja missä ne sijaitsevat. Tämä vaikuttaa myös projektin lopulliseen hintaan.


Yleensä ikkunan tai oven asennus tehdään yhden päivän aikana. Jos aiot vaihtaa useampia kerralla, se voi kestää muutamia päiviä. Jos oveen tai ikkunaan on vaikea päästä käsiksi, projekti voi myös tulla kalliimmaksi ja kestää kauemmin.


Jos aiot kunnostaa oven tai ikkunan, laajuus ja hinta riippuvat siitä, kuinka paljon työtä on tehtävä ja millaista työtä tarvitaan.Urakoitsija

Ikkunoiden ja ovien vaihdossa kannattaa käyttää hyviä ammattilaisia, jotta vältytään väärältä asennukselta ja muilta sattumuksilta. Siten saavutat helpommin haluamasi lopputuloksen.


Kun haluat asennuttaa uudet ikkunat ja ovet tai korjauttaa vanhat, tarvitset puusepän. Jos sinulla on vanhat ovet ja ikkunat, jotka tarvitsevat uuden maalikerroksen, tarvitset maalarin.


Seikat, jotka voivat nostaa projektisi hintaa

On olemassa monia tekijöitä, jotka vaikuttavat ikkunoiden ja ovien asennuksen kokonaishintaan. Hintaan vaikuttavat yleensä vaihdettavien ovien ja ikkunoiden määrä, koko, sijainti ja asennustyön monimutkaisuus.


Oven hinta riippuu oven paksuudesta, materiaalivalinnasta, eristysominaisuuksista sekä siitä, kuinka äänieristetty, murtosuojattu ja paloturvallinen ovi on. Jos haluat ikkunallisen oven, se vaikuttaa myös hintaan.


Parvekkeen ovi ja verannan ovi

Jos olet rakentamassa uutta verantaa ja sinun on asennettava verannan ovi tai vaihdettava jo olemassa oleva ovi, sinun on otettava huomioon useita asioita. Valitsemallasi ovella on suuri vaikutus projektin hintaan. Lisäksi sillä on merkittävä vaikutus kodin ilmeeseen ja valoon.


Parvekkeen ovia ja verannan ovia on monenlaisia, ja on tärkeää arvioida tarpeet ja kustannukset ennen kuin päätät, minkä oven hankit. Saatavilla on sekä yksiosaisia terassinovia että pariovia, nosto-/liukuovia ja taitto-ovia.


Sen lisäksi, että mietit, miltä parvekkeen oven pitäisi näyttää ja miten sen pitäisi sopia kotiin ja ulkoalueeseen, sinun on myös mietittävä, mihin se sijoitetaan ja miten sitä ensisijaisesti käytetään. Muista, että kyseessä on myös uloskäyntiovi, jonka on oltava eristetty, murtosuojattu ja kestettävä sääolosuhteita.Parvekkeen oven ja verannan oven hinta

Parvekkeen oven tai verannan oven hinta vaihtelee valitsemasi ovityypin sekä ikkunalasityypin ja koon mukaan.Erilaiset ovi- ja ikkunaprojektit

Uudet ikkunat tai ovet voivat olla osa monenlaista remonttiprojektia. Nämä ovat yleisimmät ovi- ja ikkunaprojektivaihtoehdot.


Asenna uusi ikkuna

Jos ikkunoista tulee vetoa, niiden välissä on kastetta tai ikkunoissa tai niiden ympärillä on lahovaurioita, ne on vaihdettava. Sama pätee, jos ikkunasi ovat yli 20 vuotta vanhat.Asenna uusi ulko-ovi

Jos sinulla on vanha ja kulunut ulko-ovi, joka ei pidä kylmää ulkona, on aika vaihtaa se. Uutta ulko-ovea valitessasi sinulla on monia vaihtoehtoja, ja sen lisäksi, että uusi ovi pitää kylmyyden ja murtovarkaat loitolla, se voi myös antaa talolle täysin uuden ilmeen.


Kun vaihdat ulko-oven, sinun on mietittävä, millaisen tyylin, värin ja materiaalin haluat oveen, haluatko ikkunallisen ulko-oven vai et, ja millaisen lukitusjärjestelmän tarvitset. Lisäksi on mietittävä oven eristyskykyä ja sitä, millaiselle lämmölle se altistuu.Asenna uusi sisäovi

Jos olet asentamassa uusia sisäovia, on otettava huomioon useita tekijöitä, jotta voit valita kotiisi parhaiten sopivat sisäovet. Sinun on muun muassa mietittävä, millaisia materiaaleja, värejä ja ominaisuuksia haluat.


Jos esimerkiksi tila on rajallinen, liukuovet voivat olla hyvä ratkaisu. Jos pöly on kuitenkin ongelma, kuten monilapsisessa perheessä, voi olla suositeltavaa asentaa pölyä estävät sisäovet.


Ovien ja ikkunoiden kunnostaminen

Jos sinulla on vanhat tai kuluneet ovet ja ikkunat, voit tehdä monia parannuksia välttyäksesi tarpeettomalta uusimiselta. Ovien tai ikkunoiden kunnostamiseen kuuluu usein kynnysten ja ovilehden maalaaminen, halkeamien paikkaaminen tai ikkunalasin vaihtaminen.

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kylpyhuoneremontti

63100KUORTANE

Kylpyhuoneremontti oheiseen kohteeseen: https://huutokaupat.com/4853147/ulosmitattu-rivitalohuoneisto-4h-k-kuortaneella Puramme itse betonille asti. Tarve vedeneriste, laatoitus, saumaus sekä putki- ja sähkötöille. Hankimme itse uudet kalusteet (wc-pönttö, allas, allaskaappi, peilikaappi). Kalusteiden asennus. Hankimme itse laatat, saumausaineet, vedeneristeet jne sovitusti urakoitsijan kanssa. Tarjous ei siis sisällä materiaaleja vaan pelkän työn.

Ulkoverhouksen maalaus

70700KUOPIO

Kiinteistön ulkoverhouksen maalaus

Tiilikaton perusparannustyö

01690VANTAA

Tiilien lisääminen kattoikkunan viereen tai vaihtoehtoisesti Wakaflex -tiivisteen uusiminen.

Ulkolaudoitus

15100LAHTI

Jos sinulla löytyy muutama päivä aikaa lisätyölle, tässä olisi urakka: Lahdessa lähellä keskustaa piharakennuksen yhden seinän korjauslaudoitus ja osa katon lappeen alalaudoitusta. Maalattu puutavara on, samoin rakennustelineet.

Kylpyhuoneen remontointi

40800VAAJAKOSKI

1985 tehty rintamamiestalon kylpyhuone ja sauna.

Omakotitalon korjaustyöt ja käyttötarkaituksen muutos

16230ARTJÄRVI KK

Artjärvella omakotitalo, kylpyhuonen rakentaminen, halutaan varaston tilalle rakentaa saunaa, terassijen rakentaminen. Siiheen tarvitaan rakennuslupa tai korjauksen lupa.Viimeisimmät arvioinnit
Peltikaton asennus huopakatteen päälle

Erittäin ammattitaitoista ja nopeaa työtä. Kommunikointi whatsappin kautta kuvien kera oli todella hieno lisä, pystyi seuraamaan etänä ja jäin kuvat tietopankiksi. Hinnoittelu urakalle oli järkevä ja kun vielä loppusiivouskin oli sellainen että tuskin huomasi että mökillä oli tehty hommia, niin suosittelen lämpimästi yritystä tuleville rempan tarvitsijoille. Reijo

Kesä 2024
R

Reijo - Tmi Kari-Tapio Pajunen

KUHMOINEN
Parveke paikkakorjauksia

Urakka tuli tehtyä aikataulussa. Ammattitaitoiset tekijät. Siisti työnjälki. Suosittelen

Kesä 2024
M

Mikko - Huoltotupa

RIIHIMÄKI
Talon ulkomaalaus

Maalausurakka onnistui kaikilta osin suunnitelmien mukaisesti. Aikataulu, työn laatu, kommunikaatio ja siisteys kaikki hoitui ammattitaidolla tehokkaasti. Voin suositella.

Kesä 2024
L

Lise-Lotte - Ultimaali Oy

PELLINKI
Räystään maalaus

Täydet pisteet työmiehille. Aikaansaavia, ystävällisiä ja laadukasta jälkeä järkevään hintaan. Kommunikointi hyvää, voi kyllä suositella.

Kesä 2024
S

Stig - Pohjolan Maalipojat Oy

ESPOO
Omakotitalon huoltomaalaus

Olemme erittäin tyytyväisiä työn laatuun mutta myös nopeuteen sekä siihen miten vaivatonta asioiden hoitaminen oli alusta loppuun. Ehdoton suositus!

Kesä 2024
A

Antti - Tmi.J.Hartikainen

JÄRVENPÄÄ
Kylpyhuoneen ja vessan remontointi

Remontin aikainen kommunikointi sujui todella hyvin ja väliaikatietoja tuli tasaiseen tahtiin. Työn laatuun olen todella tyytyväinen. Ainoa huonohko palaute oli yrityksen käyttämä aliurakoitsija laatoitusta tehtäessä, aliurakoitsija ei pysynyt sovitussa aikatauluraamissa. Erittäin ammattitaitoinen yritys muuten, suosittelen

Kesä 2024
S

Sami - Josemeri Oy

HELSINKI
Päätykolmion maalaus

Homma hoitui hyvin.

Touko 2024
M

Mauri - Maalaus Vanhatalo

KANGASALA
Talon ulkomaalaus

Ultimaali suoritti omakotitalomme täydellisen ulkomaalauksen mikä työnä on vaativa ja osin vaikeasti tehtävä talon vaativien yksityiskohtien vuoksi. Yrityksen työntekijöiden ammattitaito on huippuluokkaa ja lopputulos jopa ylitti odotukset. Erityisesti pohjatöiden huolellinen tekeminen oli vaikuttavaa. Kaikki toimi täsmällisesti ja sovitun mukaisesti. Voin suositella tätä yritystä varauksetta vaativiin maalaustöihin

Touko 2024
H

Hannu - Ultimaali Oy

ESPOO
Omakotitalon huoltomaalaus

Työn hinta-laatu -suhde oli ok, tosin työn suorittajien kiire vähän haittasi. Nuoret maalarit tekivät pitkiä päiviä, heitä vähän kävi sääliksi. Informointi ennen työn aloitusta ja sen aikana oli hyvin toteutettu.

Touko 2024
J

Jari Tapani - Pohjolan Maalipojat Oy

VANTAA
Kaksion pintaremontti

Kaksion remontti sisältäen pintojen maalaustyöt sekä lattian vaihdon. Lopputulokseen erittäin tyytyväinen ja yhteistyö vaivatonta ja mutkatonta. Kaikki sujui hienosti ja ajallaan!

Touko 2024
E

Emmi - Huolto ja kunnossapito Numminen

TURKU
Kaksion pintaremontti

Hyvä.

Touko 2024
A

Aaro - Rakennus Kettunen Oy

JOENSUU
Rintamamiestalon huoltomaalaus

Erittäin hyvin toteuttu projekti.

Touko 2024
R

Rauno - VMH Work Oy

HUITTINEN
Sisätilojen remontointi ja/tai kellarin kaivaminen ja tilojen tekeminen sinne

Hyvin hoidettu remontti. Voin suositella lämpimästi tätä yritystä.

Huhti 2024
J

Jani - Rakennusliike Lyytinen Oy

KUOPIO
Olohuoneen kattopaneleiden vaihto

Työt saatiin tehtyä hyvin ja tehokkaasti. Kustannusarvio vastasi hyvin toteutusta, vahva suositus.

Huhti 2024
V

Vesa - RPR Rakennus

VALKEALA
Täys kylpyhuone + sauna remontti

Luotettava ja ystävällinen ammattilainen.

Huhti 2024
C

Cajsa - Safi Works Oy

TURKU
Makuuhuoneen Remontti, lattia/seinät/katto

Hyvin hoidettu remontti sopimuksen mukaan, työn laatu ja kommunikaatio hyvät.

Huhti 2024
M

Martti - Terracolor Oy

HELSINKI
Kylpyhuoneen remontointi

Voin lämpimästi suositella Apuveliä, heidän tekemän täyden kylppäriremontin pohjalta. Remontti hoitui hyvin ja heidän puoleltaan täsmällisesti alusta loppuun ja lasku oli sovitun mukainen. Kommunikaatio oli läpi remontin hyvää ja matkan varrella ilmaantuviin yllätyksiin löydettiin ratkaisut. Olimme juuri remontoineet muun asunnon ja asuimme siellä, joten arvostimme hyvää suojausta ja työmaan pitämistä siistinä läpi remontin. Laatoituksen jälki oli todella hyvää. Kaikkien tekijöiden kanssa oli miellyttävä asioida.

Huhti 2024
A

Anniina - Apuvel Oy

ESPOO
Omakotitalon päätykolmioiden panelointi

Keski-Pohjanmaan Kotitiimi Oy oli ainoa neljästä (4) tarjouksen tehneestä yrityksestä, joka vaivautui paikan päälle katsomaan remonttikohteita. Vaikka Kotitiimin tarjous ei aivan ollut edullisin niin silti loppujen lopuksi tuo maastontiedustelu ratkaisi koko urakan heille. Tarjouksessa urakka luvattiin tehdä 2-3 päivässä ja se tehtiin 2 päivässä. Työn laatu oli hyvä. Maksettu hinta oli kohdallaan - ei liian kallis. Kommunikaatio työn aikana sujui mielestäni hyvin. Siisteys oli sitä mitä luvattiinkin eli sitä, että yritys siivosi urakan jäljiltä jääneen puutavaran ja kuljetti sen pois. Mielestäni Kotitiimi toteutti urakan kokonaisuutena luotettavasti ja tehokkaasti sekä ammattitaitoisesti!

Huhti 2024
T

TOMI JOHANNES - Keski-pohjanmaan Kotitiimi Oy

ÄHTÄRI
Pesuhuoneen ja saunan korjaus

Taitava ja asiallinen yritys!

Huhti 2024
K

Kiti - Rakennus Kitunen

JOENSUU
29 neliöisen yksiön täys remontointi.

Hyvää palvelua kaikin puolin varsinaisen tekemisen lisäksi.

Huhti 2024
a

antti - VM-Yhtiöt Oy

KLAUKKALA
Yksiön remontti

Pariskunta, jotka itse tekevät työn, joten ei tuoda työntekijää, jota et ole nähnyt. He olivat luettettavia ja ystävällisiä aikataulusta pidettiin kiinni, jota arvostan erittäin paljon. Työn jälki hyvää, muutama todella pieni huomautus, mutta se korjattiin välittömästi ja ystävällisesti. Asunto oli siivottu ja kaikki kuten sovittu! Voin lämpimästi suositella heitä. Minulla on kokemusta kymmenien vuosien ajan remonttien teettämiseltä, joten vertailua on.

Huhti 2024
E

Ella - Rakennus ja huolto Heide oy

HELSINKI
Paritalon räystäänalus laudoitus

Ammattiporukkaa

Huhti 2024
A

Alpo - Timpuripalvelut Alila Oy

OULU
kylpyhuone remontti

Nopeaa ja hyvää toimintaa

Huhti 2024
J

Jukka - Saneeraus Jukka

SEINÄJOKI
Huoneistoremontti

Hyvin tehty remontti!

Maalis 2024
T

Tommi - HHRakenne Oy

TURKU


Valitut yritykset

11 työilmoitukset

Tuomo Lehtinen Custom Works on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Merja

6.5.2024

Tuomo teki mh:n seinien tasoituksen ja maalauksen nopealla aikataululla. Homma sujui niin kuin oli sovittu ja työnjälki oli erinomainen... Lisää

Katso profiili

9 työilmoitukset

Saarju Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Loimaa, Ylöjärvi, Pöytyä, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
P

Päivi

15.7.2024

Sain nopeasti homman alulle, loppu Tuulos loistava

Katso profiili

11 työilmoitukset

Merensini Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
S

Sebastian

19.6.2024

Erinomainen työn jälki nopeasti ja vaivattomasti

Katso profiili

8 työilmoitukset

Ultimaali Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Miika

14.6.2024

Valitsin yrityksen urakkaan selkeän ja hyvän tarjouksen vuoksi. Maalaus suoritettiin sovittuna ajankohtana ja lopputuloskin oli laadukas. Suosittelen.

Katso profiili

27 työilmoitukset

Oma Onni Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Tuusula, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

Jere

10.6.2024

Ylitti odotukset monin verroin! Osasi suunnitella toteutuksen paremmin kuin pystyttiin itse edes kuvittelemaan

Katso profiili

16 työilmoitukset

Hiltunen Leo T:Mi on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Merijärvi, Vaala, Raahe, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Minna

8.4.2024

Tehokkaasti toteutettu pyydetty työ

Katso profiili

9 työilmoitukset

Rakennuspalvelu Nikander on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Vihti, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

Jere

18.7.2024

Työ hoitui sovitun mukaisesti ajallaan, erittäin asintuntevasti ja työn jälki oli aivan moitteetonta. Kommunikointi sujui helposti ja tieto kulki,... Lisää

Katso profiili

8 työilmoitukset

Roamakka on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Imatra, Rautjärvi, Lappeenranta, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
R

Raymond

15.7.2024

Very good

Katso profiili
Näytä lisää yrityksiä


Julkaistu 02. marras 2022, 08:44

Päivitetty 21. maalis 2024, 13:32