Aiotko asentaa uudet ikkunat ja ovet?

Suunnitteletko vaihtavasti vanhat ovat ja ikkunat tai kunnostavasi olemassa olevat? Riippumatta siitä, aiotko hankkia parvekkeen oven, ulko-oven tai kattoikkunat – Remppatorilta löydät ammattitaitoiset urakoitsijat, jotka voivat auttaa sinua sekä projektin suunnittelussa että toteutuksessa.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aiotko asentaa uudet ikkunat ja ovet?

Suunnitteletko vaihtavasti vanhat ovat ja ikkunat tai kunnostavasi olemassa olevat? Riippumatta siitä, aiotko hankkia parvekkeen oven, ulko-oven tai kattoikkunat – Remppatorilta löydät ammattitaitoiset urakoitsijat, jotka voivat auttaa sinua sekä projektin suunnittelussa että toteutuksessa.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Paljonko ikkunoiden tai ovien vaihtaminen maksaa?

Uusien ikkunoiden ja ovien hinta riippuu siitä, minkä tyyppiset ovet ja ikkunat valitset, kuinka monta niitä on ja kuinka monimutkaista asentaminen on.Laajuus ja monimutkaisuus

Jos sinun on asennettava uudet ovet ja ikkunat, projektin laajuus ja monimutkaisuus riippuvat pitkälti siitä, kuinka monta ovea ja ikkunaa on vaihdettava ja missä ne sijaitsevat. Tämä vaikuttaa myös projektin lopulliseen hintaan.


Yleensä ikkunan tai oven asennus tehdään yhden päivän aikana. Jos aiot vaihtaa useampia kerralla, se voi kestää muutamia päiviä. Jos oveen tai ikkunaan on vaikea päästä käsiksi, projekti voi myös tulla kalliimmaksi ja kestää kauemmin.


Jos aiot kunnostaa oven tai ikkunan, laajuus ja hinta riippuvat siitä, kuinka paljon työtä on tehtävä ja millaista työtä tarvitaan.Urakoitsija

Ikkunoiden ja ovien vaihdossa kannattaa käyttää hyviä ammattilaisia, jotta vältytään väärältä asennukselta ja muilta sattumuksilta. Siten saavutat helpommin haluamasi lopputuloksen.


Kun haluat asennuttaa uudet ikkunat ja ovet tai korjauttaa vanhat, tarvitset puusepän. Jos sinulla on vanhat ovet ja ikkunat, jotka tarvitsevat uuden maalikerroksen, tarvitset maalarin.


Seikat, jotka voivat nostaa projektisi hintaa

On olemassa monia tekijöitä, jotka vaikuttavat ikkunoiden ja ovien asennuksen kokonaishintaan. Hintaan vaikuttavat yleensä vaihdettavien ovien ja ikkunoiden määrä, koko, sijainti ja asennustyön monimutkaisuus.


Oven hinta riippuu oven paksuudesta, materiaalivalinnasta, eristysominaisuuksista sekä siitä, kuinka äänieristetty, murtosuojattu ja paloturvallinen ovi on. Jos haluat ikkunallisen oven, se vaikuttaa myös hintaan.


Parvekkeen ovi ja verannan ovi

Jos olet rakentamassa uutta verantaa ja sinun on asennettava verannan ovi tai vaihdettava jo olemassa oleva ovi, sinun on otettava huomioon useita asioita. Valitsemallasi ovella on suuri vaikutus projektin hintaan. Lisäksi sillä on merkittävä vaikutus kodin ilmeeseen ja valoon.


Parvekkeen ovia ja verannan ovia on monenlaisia, ja on tärkeää arvioida tarpeet ja kustannukset ennen kuin päätät, minkä oven hankit. Saatavilla on sekä yksiosaisia terassinovia että pariovia, nosto-/liukuovia ja taitto-ovia.


Sen lisäksi, että mietit, miltä parvekkeen oven pitäisi näyttää ja miten sen pitäisi sopia kotiin ja ulkoalueeseen, sinun on myös mietittävä, mihin se sijoitetaan ja miten sitä ensisijaisesti käytetään. Muista, että kyseessä on myös uloskäyntiovi, jonka on oltava eristetty, murtosuojattu ja kestettävä sääolosuhteita.Parvekkeen oven ja verannan oven hinta

Parvekkeen oven tai verannan oven hinta vaihtelee valitsemasi ovityypin sekä ikkunalasityypin ja koon mukaan.Erilaiset ovi- ja ikkunaprojektit

Uudet ikkunat tai ovet voivat olla osa monenlaista remonttiprojektia. Nämä ovat yleisimmät ovi- ja ikkunaprojektivaihtoehdot.


Asenna uusi ikkuna

Jos ikkunoista tulee vetoa, niiden välissä on kastetta tai ikkunoissa tai niiden ympärillä on lahovaurioita, ne on vaihdettava. Sama pätee, jos ikkunasi ovat yli 20 vuotta vanhat.Asenna uusi ulko-ovi

Jos sinulla on vanha ja kulunut ulko-ovi, joka ei pidä kylmää ulkona, on aika vaihtaa se. Uutta ulko-ovea valitessasi sinulla on monia vaihtoehtoja, ja sen lisäksi, että uusi ovi pitää kylmyyden ja murtovarkaat loitolla, se voi myös antaa talolle täysin uuden ilmeen.


Kun vaihdat ulko-oven, sinun on mietittävä, millaisen tyylin, värin ja materiaalin haluat oveen, haluatko ikkunallisen ulko-oven vai et, ja millaisen lukitusjärjestelmän tarvitset. Lisäksi on mietittävä oven eristyskykyä ja sitä, millaiselle lämmölle se altistuu.Asenna uusi sisäovi

Jos olet asentamassa uusia sisäovia, on otettava huomioon useita tekijöitä, jotta voit valita kotiisi parhaiten sopivat sisäovet. Sinun on muun muassa mietittävä, millaisia materiaaleja, värejä ja ominaisuuksia haluat.


Jos esimerkiksi tila on rajallinen, liukuovet voivat olla hyvä ratkaisu. Jos pöly on kuitenkin ongelma, kuten monilapsisessa perheessä, voi olla suositeltavaa asentaa pölyä estävät sisäovet.


Ovien ja ikkunoiden kunnostaminen

Jos sinulla on vanhat tai kuluneet ovet ja ikkunat, voit tehdä monia parannuksia välttyäksesi tarpeettomalta uusimiselta. Ovien tai ikkunoiden kunnostamiseen kuuluu usein kynnysten ja ovilehden maalaaminen, halkeamien paikkaaminen tai ikkunalasin vaihtaminen.

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kerrostalo asunnon remontti

00740HELSINKI

Olisi kysessä siis keittiön asennus, listottaminen, vaatekappien asennus, sekä 7 huoneen ovien asentaminen. Työ tehdään urakalla, mikä olisi urakka hinta?

Ulko-oven vaihtaminen

71800SIILINJÄRVI

Ulko-oven vaihtaminen uuteen. Ovi hankintaan lähiaikoina. Ovessa yale älylykko mikä pitää siirtää uuteen oveen.

Ovien korjaus

00660HELSINKI

Tarvitsen 4 kpl tiikki-viilupintaisten ovien (80 cmx200 cm) hionnan ja pinnoituskäsittelyn. Toimitus: 15.5. mennessä.

Välioven asennus olohuoneeseen. Koko 9x21

02230ESPOO

Haluaisimme olohuoneeseen välioven. Pitäisi siis asentaa 9x21 kokoinen ovi karmeineen. Purkutöitä ei ole koska vanhaa ovea ei ole asennuspaikassa.

Kerrostaloasunnon ulko-oven sisäpuolen kunnostus

01600VANTAA

70-luvun kerrostaloasunto. Ulko-oven asunnon puoleisella puolella tullut naarmuja koirien kynsistä. Ovi pitäisi kunnostaa eli ilmeisesti hioa ja lakata?

Siirtolapuutarha mökin ikkunoiden uusimista

00680HELSINKI

Kyseessä ei siis ole mikään kokonainen ikkunaelementin vaihtaminen vaan vanhan paikallaan rakennetun ikkunakokonaisuuden purkaminen ja uuden rakentaminenn (laho iskenyt ikkunan puitteisiin). Kokonaisuudessa on kahdessa rivissa yhteensä kymmenen erillistä ikkunaruutua, tai oikeastaan lasiruutua. Jokainen kooltaan noin 300 x 400 mm. Ne on rakennettu kiinteästi osaksi seinää.Viimeisimmät arvioinnit
Kahden sisävälioven vaihto

Luotettava, ammattitaitoinen ja mukava tekijä.

Huhti 2024
S

Susan - Petteri Helenius

TUUSULA
Vaihdetaan kylpyhuoneen ovi

Asiallista työntekoa. Nopea ja tehokas työ.

Huhti 2024
M

Markos - Fixattu

VANTAA
Sisäoven karmin korjaus tai vaihto

Hommat sujui nopeasti ja aikataulussa, suosittelen!

Huhti 2024
A

Akseli - Hiltunen Leo T:Mi

OULU
Kaksi ovea tarvitsisi uudelleen linjausta

Homma hoitui budjetti piti. Jäi hyvä vakutelma

Maalis 2024
e

esa - Satavac

TURKU
Kylpyhuoneoven levennys

Hoitaa työnsä.

Maalis 2024
H

Henri - Cotimoni

OULU
Oven asennus

Välioven asennus meni todella sujuvasti. Työn jälki on erinomaista ja aikataulu piti täydellisesti. Suosittelen

Maalis 2024
M

Markus - Puu- ja julkitilatyö KMMK Oy

RAUMA
Sisäovien vaihto

Kaunista jälkeä, mukava joustava kaveri ja ammattitaitoinen. Varmasti käytän jatkossakin. Lämpimät suositukset.

Maalis 2024
J

Jarkko - Välimäen Rakennus ja Saneeraus

LOHJA
Välioven lyhennys.

Hyvä tarjous jossa ilmoitti myös jälkien siivouksen. Aikataulu piti!! Työn toteutus ja LAATU hyvä! Ei ollut halvin tarjous mutta hintansa arvoinen.

Helmi 2024
A

Anita - Välimäen Rakennus ja Saneeraus

HELSINKI
Väliovien vaihto, 3-4 kpl

Homma hoidettu. Yllättävät muutokset saatiin hienosti yhteistyössä läpikäytyä ja hoidettua. Kiitos ystävälliselle Marialle, joka piti hyvin yhteyttä koko projektin ajan. Työnjälki oli hyvä, loppusiivoukset ja tavaroiden poisviennit hoitui sovitusti. Kiitos joustamisesta ja ystävällisyydestä, sekä loppuunasti homman hoitamisesta.

Joulu 2023
M

Marja - SEB rakennus oy

VANTAA
Terassin lasiliukuovien asennus + kipsilevyseinän paikkaaminen ja maalaus

Kaikki sujui niin kuin pitääkin

Marras 2023
A

Aleksi - Awetek

VANTAA
Välioven asennus

Oven asennus hoitui nopeasti ja ammattitaidolla, voin suositella!

Marras 2023
M

Markus - Rakennuspalvelu Reinikainen

LAHTI
Kattoikkunan kunnostaminen sisäpuolelta

Teki mitä lupasi.

Marras 2023
M

Mika - Havira Interia Oy

KLAUKKALA
ulko-ovien vaihto vanhaan taloon Vääksyssä

Homma hoitui asiallisesti, sovitusti ja tehokkaasti ja yritys oli yhteydessä tiiviisti

Loka 2023
T

Tuomas - Rakennuspalvelu Reinikainen

VÄÄKSY
Ulko-oven mittoihin muokkaus ja karmit

Ammattitaitoinen, leppoisa ja mukava!

Syys 2023
J

J.P - Saarju Oy

KYRÖNLAHTI
Ulko-oven lasin listoitus sisältä

työ hoitui ripeästi ja juuri kuten oli sovittu

Elo 2023
M

Mika - Saarju Oy

NOKIA
Pikkukattojen korjaus Nuuksio, vanhojen ikkunoiden korjaus

Erinomaisen ripeää, siistiä ja kaunista jälkeä tekivät. Roskat heti pois ja joustivat työajassa juhlien vuoksi. Suosittelen lämpimästi. Saamme Nouxista varmaan myös hyvän pientalonmiehen mökille. Päivi

Heinä 2023
P

Päivi - Nouxtop Oy

ESPOO
Eteisen oven avaussuunnan muutos

Työ hoitui nopeasti ja asiantuntevasti. Hinta-laatusuhde kohdillaan.

Huhti 2023
P

Petri - Josemeri Oy

HELSINKI
Saunan höyrysulku vuotaa

Työn laatu hyvää. Kommunikointi hyvää. Aikataulu hyvää. Kokonaisuudessaa kaikki toimi. Voin suositella

Huhti 2023
P

Petri - Rakennusliike H. Vainio OY

HELSINKI


Valitut yritykset
Kokomestari Oy Turku logo
Kokomestari Oy Turku
Varkkavuorenkatu 25 B 75, 20320 TURKU
5.0(11)

Yrityksestä

Kokomestari Oy Turku on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Kokomestari Oy Turku

Saarju Oy logo
Saarju Oy
Kujantie 47, 32610 VAMPULA
5.0(6)

Yrityksestä

Saarju Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Loimaa, Ylöjärvi, Pöytyä, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Saarju Oy

T1 Urakointi Oy logo
T1 Urakointi Oy
Aallonhuippu 8 C 23, 02320 ESPOO
5.0(6)

Yrityksestä

T1 Urakointi Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä T1 Urakointi Oy

Rakennusliike Lyytinen Oy logo
Rakennusliike Lyytinen Oy
Kirnukuja 1 A 2, 70780 KUOPIO
5.0(6)

Yrityksestä

Rakennusliike Lyytinen Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Kuopio, Vieremä, Kiuruvesi, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Rakennusliike Lyytinen Oy

Nyholm Brothers Oy logo
Nyholm Brothers Oy
Suvisaarentie 36, 02380 ESPOO
5.0(5)

Yrityksestä

Nyholm Brothers Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Nyholm Brothers Oy

Näytä lisää yrityksiä


Julkaistu 02. marras 2022, 08:44

Päivitetty 21. maalis 2024, 13:32