Ovet ja ikkunat - Helsinki

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Viemäreiden esiin kaivaminen ja oviaukko tiiliseinään

00780HELSINKI

Pesuhuoneessa pitää kaivaa/ porata viemärikanavat esiin ja yhteen tiili/rappaus seinään (ei kantava srinä) tehdä oviaukko ja laittaa uuden oven karmit paikoilleen.

Heiluriverkko-ovi

00810HELSINKI

Parvekkeelleni etsin ammattilaista, joka osaisi tehdä heiluriverkko-oven

Välioven lyhennys.

00910HELSINKI

Kerrostalo valmistunut vuonna 1962. Haluaisin lyhennyttää väliovea noin 2 cm ? Oven runko on puuta/alkuperäinen ja maalattu useaan kertaan?!

Lasityöt

00150HELSINKI

Etsin tekijää kahdenlaiseen lasihommaan yksiössäni Punavuoressa. Haluaisin vaihtaa kylpyhuoneen ja keittiön väliseinässä olevan lasitiili-ikkunan tavanomaiseen, avattavaan, vahvistettuun ikkunaan. Lisäksi haluisin asentaa kulma-avotakkaan lasiluukut. Työ sisältäisi: alkukatselmus/mittaus ym. vanhan ikkunan poistaminen lasien ja tarvikkeiden hankinta ja roudaus (4 krs, ei hissiä) lasien asennus Etsin mutkatonta ihmistä, joka pitää työstään.

Vessan oven karmien ja kynnyksen uusiminen

00500HELSINKI

Kyse on kerrostaloasunnon vessan oven karmien ja kynnyksen uusimisesta. Karmit ja kynnys on kastuneet väkisinkin pienen kylpyhuoneen yhteydessä, jossa suihkusta tulevan veden ja kosteuden vaikutusta ei voi välttää, joten karmit hilseilevät maalista ja kynnys on selkeästi tummunut. Nämä pitäisi vaihtaa materiaaliin joka kestää vettä. Mahdollinen toinen erillinen homma olisi toisen oven hiominen ja maalaaminen. Ovi on toiselta puolelta pahasti koiran runtelema. Olisin iloinen jos saisin näihin kahteen hommaan erilliset tarjoukset.

Kylpyhuoneen oven asennus

00870HELSINKI

Uuden kylpyhuoneen oven toimitus ja asennus. Lisäksi oven karmien ja listojen korjaus.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia