Tietoa meistä

Av Essi Niskanen

Sist oppdatert: 13. mai 09:13

Remppatori on Schibsted SMB Oy:n (3281067-3) uusi digitaalinen palvelu, jonka tarkoituksen on yhdistää rakennus- ja remonttialan ammattilaiset sekä apua tarvitsevat kuluttajat. Palvelussamme kuluttajat julkaisevat ilmaiseksi remontti-ilmoituksen, johon pätevät ammattilaiset voivat vastata. Kirjoita vain kattava kuvaus siitä, minkälaiselle remontille tarvitset apua, ja vastaanota tarjouksia kyseiseen alaan erikoistuneilta yrityksiltä. Tällä hetkellä kategorioihimme kuuluvat rakentajat (puusepät, kirvesmiehet, maanrakentajat mm.), sähköasentajat, putkimiehet, maalarit, muurarit sekä saunarakentajat.

Vahvuutemme tämänkaltaisessa palvelussa on arvostelut. Jokainen asiakas, joka valitsee yrityksen Remppatorin kautta saa mahdollisuuden arvostella kyseisen ammattilaisen. Näin pystyt kuluttajana lukemaan toisten kokemuksia ja siten saada apua päätöksen teossa. Tämä takaa laadun ja on mukana edesauttamassa pätevien ja rehellisten ammattilaisten näkyvyydessä.

Palvelumme idean takana on Norjalainen Mittanbud, yksi Schibsted Norge SMB AS:n brändeistä. Mittanbud on ollut toiminnassa jo vuodesta 2009 ja on tänäpäivänä markkinansa suurin palvelu. Myös Ruotsista löytyy vastaava palvelu, Mittanbudin sisaryritys Servicefinder.