Tietoa meistä

Kirjoittaja Essi Niskanen

Viimeksi päivitetty: 6. jul 08:43

Remppatori on Schibsted SMB Oy:n (3281067-3) uusi digitaalinen palvelu, jonka tarkoituksena on yhdistää rakennus- ja remonttialan ammattilaiset sekä apua tarvitsevat kuluttajat. Palvelussa voit kuluttajana julkaista ilmaiseksi työilmoituksen, johon ammattilaiset voivat vastata. Kirjoita vain kattava kuvaus siitä, minkälaiselle remontille tarvitset apua, ja vastaanota tarjouksia kyseiseen alaan erikoistuneilta yrityksiltä. Tällä hetkellä kategorioihin kuuluvat rakentajat (kuten puusepät, kirvesmiehet ja maanrakentajat), sähköasentajat, putkimiehet, maalarit, muurarit sekä saunarakentajat.

Vahvuutemme tämänkaltaisessa palvelussa on kuluttajien arvostelut. Jokainen asiakas, joka valitsee yrityksen Remppatorin kautta saa mahdollisuuden arvostella kyseisen ammattilaisen. Näin pystyt kuluttajana lukemaan toisten kokemuksia ja siten saada apua päätöksen teossa. Tämä takaa laadun ja on mukana edesauttamassa pätevien ja rehellisten ammattilaisten näkyvyydessä.

Remppatorin esikuvana toimii norjalainen Mittanbud, joka on yksi Schibsted Norge SMB AS:n brändeistä. Mittanbud on ollut toiminnassa jo vuodesta 2009 lähtien ja on tänä päivänä markkinansa suurin palvelu. Myös Ruotsista löytyy vastaava palvelu, Mittanbudin sisaryritys Servicefinder.