Aiotko remontoida kodinhoitohuoneen?

Suunnitteletko kodinhoitohuoneen remonttia? Riippumatta siitä, rakennatko uutta, peruskorjaatko vai haluatko uusi ratkaisuja sisustukseen: Remppatorista löydät upeita urakoitsijoita, jotka voivat auttaa sinua suunnittelemaan uuden kodinhoitohuoneesi!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aiotko remontoida kodinhoitohuoneen?

Suunnitteletko kodinhoitohuoneen remonttia? Riippumatta siitä, rakennatko uutta, peruskorjaatko vai haluatko uusi ratkaisuja sisustukseen: Remppatorista löydät upeita urakoitsijoita, jotka voivat auttaa sinua suunnittelemaan uuden kodinhoitohuoneesi!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Mitä kodinhoitohuoneen remontti maksaa?

Kodinhoitohuoneen remontoinnin tai rakentamisen hinta riippuu siitä, mitä tehdään ja kuinka paljon, huoneen koosta ja millaisia materiaaleja ja ratkaisuja valitset. Lisäksi hinta nousee tarvitsemiesi käsityöläisten määrän ja heidän käyttämiensä työtuntien määrän myötä. Jos aiot rakentaa tai täysremontoida kodinhoitohuoneen, se on kalliimpaa kuin pelkkä pintaremontti.


Kodinhoitohuoneen täysremontin hinta on yleensä 10 000–20 000 euroa. Kannattaa keskustella käsityöläisen kanssa siitä, mitkä ratkaisut voisivat sopia tarpeisiisi ja budjettiisi ennen projektin aloittamista.Laajuus ja monimutkaisuus

Jos aiot remontoida kodinhoitohuoneen, projektin laajuus ja monimutkaisuus riippuvat pitkälti siitä, aiotko tehdä täys- vai pintaremontin. Tämä vaikuttaa myös projektin kokonaishintaan.


Tyypillisesti Kodinhoitohuoneen remontti kestää kolmesta kahdeksaan viikkoa, riippuen siitä, kuinka paljon tehtävää on. Jos aiot tehdä vain pinnallisia muutoksia tai muita yksinkertaisia parannuksia, projekti vie vähemmän aikaa. Jos aiot sen sijaan tehdä muutoksia putkiin, purkaa tai tehdä uusia pintoja, se kestää kauemmin.


Jos kodinhoitohuoneen remonttiin on haettava rakennuslupaa, voit odottaa asian käsittelyn kestävän kauemmin.Urakoitsijat

Kodinhoitohuonetta remontoitaessa on tärkeää, että käytät päteviä urakoitsijoita. Siten voit olla varma, että saat hyvän lopputuloksen ja että kodinhoitohuone täyttää kaikki vaatimukset. Kodinhoitohuone määritellään märkätilaksi, ja siksi sen on täytettävä samat tekniset vaatimukset kuin kylpyhuone.


Jos sinun on vaikea päättää, miltä kodinhoitohuoneen pitäisi näyttää, kannattaa ehkä pyytää arkkitehdin tai sisustusarkkitehdin apua. He voivat auttaa sinua löytämään fiksuja ja käytännöllisiä ratkaisuja sisustukseen, mikä saattaa kannattaa, jos aiot esimerkiksi sisustaa kapean tai pienen kodinhoitohuoneen.


Aioitpa tehdä muutoksia lattiaan tai seiniin, tai rakentaa hyllyjä, kaappeja tai työtasoja kodinhoitohuoneeseen, voit hyödyntää puuseppää tai kirvesmiestä. Jos asennat uuden valaistuksen, lämmityskaapelit tai kodinkoneet, tarvitset sähköasentajan.


Jos sinun on uusittava putkistoja, siirrettävä olemassa olevia putkia tai asennettava vesikalusteita, tarvitset putkiasentajan. Ammattitaitoisen urakoitsijan on aina suoritettava nämä työt vesivahinkojen välttämiseksi. Putkiasentaja voi auttaa myös esimerkiksi pesualtaan tai kodinkoneiden asentamisessa.


Jos haluat asentaa lattian tai laattoja, tarvitset muurarin tai laatoittajan. Voit myös maalata pinnat märkätilamaalilla tai levittää mikrosementtiä. Silloin tarvitset maalarin.Seikat, jotka voivat nostaa projektisi hintaa

Kodinhoitohuoneen remontin kokonaishintaan vaikuttavat useat tekijät. Muutamia tavallisia hintatekijöitä huoneen koon lisäksi ovat valitsemasi materiaalit ja sisustus. Tekniset asennukset ovat kuitenkin suurin kustannus. Tähän sisältyy olemassa olevien putkijärjestelmien, sähköjärjestelmän, ilmanvaihdon ja vesieristeiden muuttaminen tai uusiminen.


Kodinhoitohuoneen kunnostuksessa laadussa ja hinnassa on suuria vaihteluita eri materiaalien ja kalusteiden välillä. Tämä pätee erityisesti laattoihin, lämmityskaapeleihin ja teknisiin asennuksiin. Riippumatta siitä, mitä materiaaleja ja ratkaisuja haluat, on viisasta investoida hyvään laatuun. Tämä vähentää huollon tai vaihdon tarvetta tulevaisuudessa.


Kannattaa ehkä hankkia apua käsityöläiseltä ostaessaan materiaaleja ja kalusteita, koska he saavat usein ostaa ne halvemmalla toimittajilta. Silloin voit olla varma, että saat kohtuuhintaisia vaihtoehtoja, jotka täyttävät kaikki laatuvaatimukset.


Jos aiot siirtää kodinhoitohuoneen talon paikkaan, jossa ei ole vesi- ja viemärijärjestelmää, sinun on asennettava uudet putkistojärjestelmät ja pumppu, joka voi kuljettaa vettä olemassa olevasta putkistosta. Tämä lisää projektisi hintaa. Siksi voi olla suositeltavaa yrittää laittaa pesutupa kylpyhuoneen tai keittiön yhteyteen, jotta se on helppo kytkeä putkistoon.


Jos aloitat kodinhoitohuoneen remontin, harkitse, kannattaako myös remontoida keittiö tai kylpyhuone, kun sinulla on jo käsityöläisiä paikalla. Voit säästää paljon rahaa, kun samassa projektissa tehdään viemäri-, putki- ja sähkötöitä.Kodinhoitohuoneen täysremontti

Jos aiot täysremontoida kodinhoitohuoneen, siihen liittyy suurempia muutoksia kuin pintaremonttiin. Täysremontti sisältää nykyisen kodinhoitohuoneen purkamisen, jotta voidaan rakentaa uusi, joka usein sisältää uudet pinnat, lattiat, kalusteet ja kodinkoneet. Lisäksi muutoksia tehdään mielellään putkijärjestelmiin, ilmanvaihtoon, sähköasennuksiin ja valaistukseen.


Kun aiot täysremontoida kodinhoitohuoneen, on tärkeää, että suunnittelet hyvissä ajoin, jotta saat kodinhoitohuoneeseen, sekä tarpeisiisi että budjettiisi sopivat ratkaisut.


Usein kodinhoitohuoneen täysremontti kannattaa pitkällä aikavälillä verrattuna pelkkään pintaremonttiin. Tämä parantaa sekä kodinhoitohuoneen kuntoa että pidentää käyttöikää. Lisäksi se voi lisätä asunnon arvoa. Jos olet epävarma siitä, mitä sinun pitäisi tehdä, voit saada käsityöläisen arvioimaan kodinhoitohuoneen kuntoa.


Jos harkitset kodinhoitohuoneen siirtämistä toiseen paikkaan talossa, on suositeltavaa sijoittaa se lähelle keittiötä tai kylpyhuonetta. Näin voit helposti muodostaa yhteyden olemassa olevaan vesi- ja viemärijärjestelmään, mikä säästää paljon aikaa ja resursseja. Hyvät sijoituspaikat uudelle kodinhoitohuoneelle ovat joko seinä seinää vasten keittiön tai kylpyhuoneen kanssa, tai toinen toisensa yläpuolella eri kerroksissa.


Sinun ei yleensä tarvitse hakea rakennuslupaa kodinhoitohuoneen rakentamiseen tai täysremonttiin. On kuitenkin joitain poikkeuksia, joissa lupavelvollisuutta voidaan soveltaa. Näin voi olla esimerkiksi silloin, jos projektiin liittyy kantavan rakenteen muutos tai palo-osaston rikkominen.


Kodinhoitohuoneen remontti

Jos haluat remontoida kodinhoitohuoneen, joka on jo hyväkuntoinen, pintaremontti saattaa riittää. Tähän voi kuulua pintojen uudistaminen, uusien kalusteiden rakentaminen tai uusien kodinkoneiden asentaminen. Tällä tavoin voit antaa kodinhoitohuoneelle täysin uuden ulkoasun ilman, että sinun tarvitsee suorittaa suuria ja kalliita toimenpiteitä, kuten muutoksia putkistojärjestelmään.Erityyppiset kodinhoitohuoneprojektit

Kun aloitat kodinhoitohuoneen remontoinnin, siihen voi liittyä monia erilaisia projekteja. Tässä muutamia yleisimpiä projekteja:Kodinhoitohuoneen kalusteet

Kun talossa on hyvin järjestetty kodinhoitohuone, arjen käytännön tehtävät voivat helpottua hieman. Sen lisäksi, että saat paikan, jossa voit lajitella likaista pyykkiä ja pestä vaatteita, voit luoda erinomaisia ratkaisuja varastointiin tai asentaa pesualtaan.


Jos aiot asentaa uusia kodinkoneita tai suihkun tai pesualtaan kodinhoitohuoneeseen, sinun on käytettävä putkimiestä. Sitten vältät vaurioita ja vääränlaisia asennuksia.Laatoitus, mikrosementti ja muut pintakäsittelyt

Jos haluat kodinhoitohuoneen uuden ilmeen, pintaremontti on halvempi ja tehokkaampi tapa kuin täysremontointi. Voit esimerkiksi asentaa laatat, maalata seinät märkätilamaalilla, levittää mikrosementtiä tai tapetoida märkätilatapetilla.


Jos haluat kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen samaan, ja aiot asentaa suihkun tai kylpyammeen, on tärkeää, että sinulla on hyväksytty vesieriste märkätilaan valitsemasi pintakäsittelyn alla.


Kun aiot uudistaa kodinhoitohuoneen pinnat, on suositeltavaa käyttää ammattimaista maalaria tai laatoittajaa. Siten voit olla varma, että saat hyvän tuloksen, joka kestää kosteutta ja on pitkäikäinen.

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Keittiö hanan huolto ja asennus

33870TAMPERE

Oras 1839F. Hana on 10v vanha, pesukoneventtiilillä. Hana pitäisi kytkeä vesijohtoihin takaisin kiinni. Huoltotoimenpiteenä samalla juoksuputken tiivistesarja (juoksuputki tuntuu väljältä) ja myös suojakupin vaihto. Pesukoneventtiilin kara kannattaa kait myös vaihtaa, koska venttiiliä pitää vääntää todella tiukasti kiinni, että se pitää. Osat ovat nämä: KARAPESÄ ORAS PKV 158203V Suojakuppi, kierrettävä (Kromi) 159348V 159499 | TIIVISTESARJA Jos nuo oireet kuulostaa siltä, että uusi hana olisi järkevämpi vaihtoehto niin otetaan vastaan myös tarjouksia Oras Safira PKV 1039F hanasta ja sen asennuksesta. Asennus 1.7.-5.7.

Astianpesukone asennus

40270PALOKKA

Astianpesukone irroitettiin paikaltaan remontoinnin vuoksi. Nyt pitäisi asentaa takaisin ja haluttaisiin, että sen tekee ammattilainen, sillä yksi putken tiiviste vaikutti olevan huono ja kun kokeilimme niin tämä vuoti.

Kahden hanan vaihtotyö

91500MUHOS

Kylpyhuoneen ja wc:n hanojen vaihtotyö.

Astianpesukoneen irroitus, siirto ja asennus uuteen asuntoon

40520JYVÄSKYLÄ

AP-koneen siirto ja asennukset vanhasta asunnosta uuteen. Vanhasta asunnosta täytyisi saada AP pois 1.7 klo 12 mennessä. Asuntojen väli n. 500 metriä, Jyväskylän Kuokkalassa.

Pohjaratkaisun uusiminen

23800LAITILA

Pohjaratkaisun uusinta: * Kantavien seinärakenteiden (pääasiassa vanhoja hirsiseiniä) aukotus 1. kerroksessa * Kevyiden seinien purkua ja uusien rakennusta molemmissa kerroksissa * Välipohjan avaus tulevan olohuoneen yläpuolelta * Uudet pinnat (lattiat/sisäkatot/seinälevyt) muuttuviin huoneisiin * Vedeneristys tulevaan kodinhoitohuoneeseen Portaiden siirto: * Uusien portaiden rakennus sekä vanhojen purku. Uudet portaat keskipalkilliset, valmistettu vaaleasta puusta. Ks. liitteeet "portaat-malli.jpg" ja "portaat-materiaali.jpg". * Uusiin portaisiin kaiteet sekä lapsiportit molempiin päihin. Kaiteet vaaleaa puuta. Ks. liite "portaat-materiaali.jpg". * Samanlainen kaide avattua välipohjaa ympäröimään * Portaiden malli ei ole kiveenhakattu, ja varsinkin liitekuvat ovat lähinnä suuntaa antavia. Toivomme, että osana tarjousta esittelisitte, minkälaiset portaat tarjoukseen sisältyy. Sähkötyöt: * Sekä ylä- että alakerran sähkökaapit sijaitsevat tällä hetkellä aukotettavaksi / siirrettäväksi merkityissä seinissä --> sähkökaapit tulisi siirtää * Sähköjen vetäminen valmiiksi yläkerran tulevaan kylpyhuoneeseen * Sähkökaapin siirron yhteydessä voisi varmistaa, että tulevaisuudessa sauna on muutettavissa sähkösaunaksi ilman suurempia purkutöitä kylpyhuoneen ulkopuolella * Tietoliikennekaappi yläkerrassa sijaitsee myös purettavaksi merkatussa kohtaa seinää ja tulisi siirtää * Valaisimien paikat tuleviin portaisiin sekä tulevaan olohuoneeseen * Joidenkin pistorasioiden ja valaisimien paikkoja saattaa joutua siirtämään Putkityöt: * Putkien (viemäri & vesi) vetäminen valmiiksi yläkerran tulevaan kylpyhuoneeseen * Putkien (viemäri & vesi) vetäminen valmiiksi tulevaan kodinhoitohuoneeseen Ilmanvaihtotyöt: * Ilmanvaihdon vetäminen valmiiksi yläkerran tulevaan kylpyhuoneeseen * Ilmanvaihdon vetäminen tekniseen tilaan (teknisestä tilasta puuttuu tällä hetkellä koneellisen ilmanvaihdon venttiili) Liitteenä piirrustukset tavoitetilasta. Huomioitavaa kuitenkin, että * Tupakeittiön ja tulevan olohuoneen välisen seinän aukotus on osana nyt aloitettavaa kokonaisuutta, mutta muu keittiöremontti ei sisälly kokonaisuuteen * Yläkerran tuleva kylpyhuone jätetään toistaiseksi ilman pintoja ja rakennetaan loppuun myöhemmin. Tehdään siellä siis vain työt jotka mahdollistavat kylpyhuoneen rakentamisen loppuun tulevaisuudessa ilman tarvetta ylimääräiselle purkamiselle. * Tulevan kodinhoitohuoneen kiintokalusteet sekä lavuaari asennetaan myöhemmin, eivät sisälly kokonaisuuteen Hoidamme pintojen viimeistelyn (maalaus/tapetointi/listoitus) itse. Hankimme katon ja lattian pintamateriaalit sekä seinien viimeistelymateriaalit (maalit, tapetit ja listat) itse. Toivomme, että urakoitsija hankkii muut materiaalit ja että ne sisällytetään tarjoukseen. Toivomme että urakoitsija hoitaa loppusiivouksen sekä jätteiden poiskuljetuksen. Toivomme myös, että mahdolliset avauksia tehdessä esille tulevat rakenteelliset puutteet voidaan korjata osana tätä remonttia erikseen sovittavina lisätöinä.

Keittiö hanan vaihto

04600MÄNTSÄLÄ

Keittiön hana hajos ja uusi on jo ostettu sen vaihtoViimeisimmät arvioinnit
keittiön hana

nopea ja edullinen.

Kesä 2024
A

Ari-mati - LVI-Ratkaisut t:mi

PIRKKALA
Ulkovesipostin sijainnin siirto omakotitalossa

Nopea, asianmukainen ja joustava palvelu.

Kesä 2024
J

Juuso - Järki Putki

TAMPERE
Pihasaunan putkien ja viemärien asennus

Homma sujui tehokkaasti ja sovitulla tavalla. Suosittelen.

Kesä 2024
J

Juho - Järki Putki

TAMPERE
Kylpyhuoneen allaskaapin,altaan ja hanan asennus

Asennusaika löytyi nopeasti ja tilattu työ toteutettiin sovitun mukaisesti.

Kesä 2024
J

JOONAS MIKA JUHANI - Pipe Brothers Oy

HELSINKI
Keittiön hanan vaihto

Hyvin tehty työ. Asentaja kertoi hyödyllisiä asioita kokemuksensa kautta. Hinta ja hinnoitteluperiaate oli asiallinen ja selkeä.

Kesä 2024
M

Mervi - Ilolan Putki Oy

ESPOO
Pientaloyhtiön vesikalusteiden kuntotarkastus

Ilmainen arviokäynti plussaa. Sovitut työt tehty huolellisesti yhdessä sovitussa aikataulussa. Voi suositella.

Kesä 2024
P

Pasi - Järki Putki

PITKÄNIEMI
WC:n hanan ja pytyn vesilliitokset pintaremontin jälkeen

Joustava ja hyvä palvelu suosittelen.

Kesä 2024
A

Anssi - LVI-Rauta Oy

VANTAA
Kodinhoitohuoneen ja vaatehuoneen remontti

Projektimme on vielä kesken, mutta tähän asti kaikki on sujunut erittäin hyvin, kommunikointi on helppoa ja myös muutoksista sopiminen on onnistunut vaivattomasti. Voin mielelläni suositella heitä vastaaviin remontteihin luotettavaksi tekijäksi.

Kesä 2024
A

Aki - Merensini Oy

ESPOO
Käyttövesiputkien korjausta

Ihan ok

Kesä 2024
P

Petri - Tmi Rami Tiittanen

NIINISALO
Keittiön kv-putkien muutos hanalle

Työt onnistuivat sovitusti, mutta kommunikointi jätti rutkasti parannettavaa

Kesä 2024
M

Marko - LVI-Set Oy

TAMPERE
Wc pytyn vaihto (Vitra)

Työn laatu erinomainen, toteutti työn ammattitaidolla siististi ja tehokkaasti. Hinta laatusuhde oikein hyvä! Tarvittaessa käytän palvelua toistekkin! T: Jyrki

Kesä 2024
J

Jyrki - LVI-Palvelu Haavisto Oy

KERAVA
Astianpesukoneen asennus

Erittäin tyytyväinen työhön, ystävällinen palvelu myös

Kesä 2024
T

Tuija - LVI-Akve

HELSINKI
Vesiputkien uusimiseen ja lämminvesivaraajan tarkastukseen.

10/10

Kesä 2024
J

Jussi - LVI-Rauta Oy

SÄLINKÄÄ
Putkimies, tai muu ammattimies

En osaa yritystä arvioida, mutta pyydetty työ tuli tehdyksi.

Kesä 2024
E

Eija - PUTKIHUOLTO ARINA OY

ESPOO
Repijäpumpun asennus ja viemäriliitäntöjen tarkistus

Aika paljon työn lisäksi tuli maksettavaa. Mm palkka matkan ajalta.

Kesä 2024
P

Pii - Toiminimi FF Helsinki

LAPINKYLÄ
Hanojen irroitus

Kaikki sujui hyvin ja helposti.

Kesä 2024
A

Aino Inkeri - Ilolan Putki Oy

HELSINKI
Vuotavan lämmitysvesiputken ohitus pintavetona

Homma hoitui sovittuun hintaan ja piirustusten puuttumisesta johtuneesta yllätyksestäkin selvittiin hyvässä yhteistyössä.

Kesä 2024
M

Mika - MJ LVI-PALVELU OY

HELSINKI
Astianpesukoneen asennus

Homma toimii

Kesä 2024
k

kari - Talotekniikka Borg Oy

TAMPERE
Pyykinpesukoneen irrotus, kuljetus uuteen asuntoon ja asennus

Työ suoritettiin tehokkaasti ja nopealla aikataululla.

Touko 2024
I

Iina - MJ LVI-PALVELU OY

ESPOO
wc istuin ja allas viemäröinti

Monen vuoden ammatti taidolla. Uuden pytyn asennus johon vedettiin lavuaarista uudet viemäriputket. Olemme tyytyväisiä.

Touko 2024
M

Marjo - Lausteen Putkityö

TURKU
Kampaamon hiustenpesupaikan putkivuoto

Yrittäjä otti yhteyttä nopeasti ilmoituksen laittamisen jälkeen. Yrittäjä oli valmis tulemaan nopeasti paikalle. Hinta kohdillaan.

Touko 2024
P

Pirjo - LVI-Palvelu Haavisto Oy

VANTAA
Keittiön valurautaisen viemäriputken ja vesilukon vaihto.

Hyvä ja nopea palvelu. Taitava putkiasentaja, vaihtoi viemäriputket vanhaan keittiöömme.

Touko 2024
K

Kaj - LVI-Akve

SÖDERKULLA
Kampaamon pesupaikan sulkeminen

Todella hyvin tehty työ. Ammattimies, jälki oli erinomaistaja lopputulos sellainen kuin pitikin. Voin ehdottomasti suositella.

Touko 2024
T

Tiina - MJ LVI-PALVELU OY

HELSINKI
WC tilan/suihkutilan remontointi

Hommat hoitui asiallisesti ja alustavasti sovittu piti. Vaikka lisäkustannuksia syntyikin jonkin verran, niin ne aiheutuivat työn tilaajan eli minun toiveistani. Mukava remontti porukka!

Touko 2024
P

Pekka - Joensuun Saneeraus Oy

SUHMURA


Valitut yritykset

69 työilmoitukset

Installing HeRo on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
A

Anton

31.5.2024

Asennusaika onnistui muutaman päivän päähän, hinta oli edullinen ja hinta-arvio ja aika piti paikkaansa. Käytön samaa palvelua jatkossakin!

Katso profiili

9 työilmoitukset

MTM-Putki Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Lahti, Orimattila, Hollola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

Jukka

6.5.2024

Aikataulut pitivät ja työ hoitui nopeasti. Suosittelen lämpimästi.

Katso profiili

11 työilmoitukset

Merensini Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
S

Sebastian

19.6.2024

Erinomainen työn jälki nopeasti ja vaivattomasti

Katso profiili

10 työilmoitukset

Putkivuori on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Tuusula, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

Jacky

13.5.2024

Hinta laatusuhde

Katso profiili

5 työilmoitukset

PJR Rakennuspalvelut OY on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Heinävesi, Mikkeli, Kuopio, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Miina

18.10.2023

Ehdottomasti luotettava toteutus, samalla hoitui myös muut tarpeelliset korjaustyöt

Katso profiili

14 työilmoitukset

LVI-Palvelu Haavisto Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
K

Kaarle

6.6.2024

Nopea vastaus tarjouspyyntöön. Hyvä kommunikointi työn aikana. Tehokas ja nopea toteutus kohteessa.

Katso profiili

86 työilmoitukset

Pipe Brothers Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 4.8/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

JOONAS MIKA JUHANI

17.6.2024

Asennusaika löytyi nopeasti ja tilattu työ toteutettiin sovitun mukaisesti.

Katso profiili

67 työilmoitukset

MJ LVI-PALVELU OY on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Tuusula, keskiarviolla 4.8/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
A

Ari

19.6.2024

Hyvin hoidettu homma.

Katso profiili
Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 24. huhti 2023, 11:35

Päivitetty 21. maalis 2024, 13:33