Aiotko remontoida kellarin?

Suunnitteletko kellarin kunnostamista? Olipa kyseessä sitten kellarihuoneiston rakentaminen tai kellarihuoneen sisustaminen, saat apua Remppatorin päteviltä ammattilaisilta. Julkaise työilmoitus tänään, niin saat useita hyviä tarjouksia – täysin maksutta!

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aiotko remontoida kellarin?

Suunnitteletko kellarin kunnostamista? Olipa kyseessä sitten kellarihuoneiston rakentaminen tai kellarihuoneen sisustaminen, saat apua Remppatorin päteviltä ammattilaisilta. Julkaise työilmoitus tänään, niin saat useita hyviä tarjouksia – täysin maksutta!

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Paljonko kellariremontti maksaa?

Kellariremontti maksaa yleensä 800 - 1500 euroa neliömetriltä. Jos aiot peruskorjata kellarisi, sinun on varauduttava maksamaan 1500 - 2500 euroa neliömetriltä. Hinta vaihtelee kellarin koon, kunnon ja tarvittavan työmäärän mukaan. Jos aiot remontoida vanhan kellarin siinä on paljon työtä, ja se on luonnollisesti huomattavasti kalliimpaa kuin pelkkä pintaremontti.


Laajuus ja monimutkaisuus

Se, kuinka laajamittainen kellariremontti on, vaihtelee useiden tekijöiden mukaan. Jos peruskorjaat kellarisi, kyseessä on suuri projekti, joka vaatii hyvää suunnittelua ja osaavia ammattilaisia. Jos aiot remontoida kellarin, jossa on matala katto, tämä on myös vaativa projekti, jossa tarvitaan aikaa ja huolellista suunnittelua.


Jos aiot kunnostaa kellarin, on tavallista, että muun muassa asennetaan uusi salaojitus, piikataan lattia, vaihdetaan ovet ja ikkunat ja rakennetaan uudet portaat. Lisäksi saatat joutua lisäeristämään tai asentamaan uusia putkia tai uuden sähköjärjestelmän. On tärkeää, että nämä työt tehdään oikein ja säännösten mukaisesti, jotta vältytään ongelmilta jälkeenpäin.


Jos suunnittelet pientä kellariremonttia, sen ei tarvitse olla niin laaja. Jos kellarisi on hyvässä kunnossa, uusi lattia ja uusi maali seiniin ja kattoon saattavat riittää. Nämä ovat suhteellisen yksinkertaisia projekteja, jotka eivät ole erityisen kalliita eivätkä aikaa vieviä, mutta jotka voivat silti piristää kellarisi ulkoasua.


Jos kellaria on aiemmin käytetty vain varastointiin tai vastaaviin tarkoituksiin, saatat joutua hakemaan käyttötarkoituksen muutosta ennen remontin aloittamista. Jotta kellari voidaan hyväksyä asuinkäyttöön, sen on täytettävä tietyt vaatimukset. Jos käyttötarkoituksen muutoksen hakeminen itse on vaikeaa, voit pyytää apua urakoitsijalta tai arkkitehdiltä.


Urakoitsijat

Olipa kyseessä peruskorjaus tai pienempi remonttiprojekti, on tärkeää käyttää osaavia ammattilaisia. Silloin voit olla varma, että remontti sujuu suunnitellusti ja että saat tuloksen, johon voit olla tyytyväinen.


Jos aiot kunnostaa kellarin, on suositeltavaa palkata pääurakoitsija. Pääurakoitsija auttaa sinua määrittämään, mitä on tehtävä, ja hän voi auttaa myös budjetin laatimisessa.


Lisäksi urakoitsija valvoo hanketta koko ajan ja toimii välittäjänä sinun ja urakoitsijan välillä. Urakoitsijalla on usein useita eri yhteistyökumppaneita ja aliurakoitsijoita, joten voit helposti hankkia remonttiin tarvitsemasi asiantuntemuksen ja materiaalit.


Jos suunnittelet muutoksia kellarisi pohjaratkaisuun, kannattaa ehkä palkata sisustusarkkitehti. Sisustusarkkitehti auttaa sinua löytämään hyviä huoneratkaisuja, jotta voit hyödyntää tilan parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi sisustusarkkitehti voi etsiä ilmeeseesi sopivia materiaaleja ja huonekaluja sekä luoda oman, huoneisiin sopivan väripaletin.


Jos aiot suorittaa rakennustöitä, kuten uusia seiniä, vaihtaa ikkunoita tai ovia tai rakentaa uusia portaita, tarvitset puusepän. Puuseppä voi myös auttaa sinua asentamaan uudet lattiat ja listat. Ehkä haluat rakentaa kiinteitä kalusteita, kuten työtasoja ja kaappeja, tai rakentaa viinikellarin? Puuseppä voi auttaa sinua tässä.


Jos aiota asentaa uusia putkia tai tehdä muutoksia viemäriin, tarvitset putkiasentajan. Jos aiot asentaa lämmityskaapeleita, pistorasioita, valaisimia tai muita sähkölaitteita, tarvitset sähköasentajan.


Seikat, jotka voivat nostaa remontin hintaa

Kellariremontin hintaan vaikuttavat monet tekijät. Projektin kokonaiskustannukset riippuvat muun muassa kellarin kunnosta ja siitä, kuinka paljon työtä on tehtävä. Muita hintaan vaikuttavia tekijöitä voivat olla:


 • Kellarin koko
 • Materiaalit ja laitteet
 • Ikkunoiden ja ovien uusiminen
 • Lisäeristys
 • Perustusmuurin kosteussuojaus ja salaojitus
 • Kantavien rakenteiden muutokset
 • Kattokorkeuden lisäys
 • Uudet portaat
 • Märkätilan, kuten kylpy- tai pesuhuoneen rakentaminen


Muut projektit

Kellariremontti on hyvä investointi ja yksi parhaista tavoista lisätä kodin asuintilaa. Jos olet aiemmin käyttänyt kellaria vain varastointiin, voit lisätä kotisi arvoa muuttamalla sen kellarihuoneeksi tai muuksi asuintilaksi. Jos sinulla on siihen mahdollisuus, kellarin remontointi vuokrakäyttöön on myös hyvä idea.


Maanrakennus ja tontin suunnittelu

Kun remontoit kellaria, kannattaa ehkä tehdä samalla maanrakennustöitä. Jos aiot remontoida vanhan kellarin,saatat joutua teettämään uuden salaojituksen. Uusi salaojitus edellyttää kaivamista perustusmuuria pitkin ja salaojaputkien asentamista kodin ympärille, jotta vältyt kosteusvaurioilta.


Jos aiot jo asentaa salaojituksen kotisi ympärille, kannattaa ehkä suunnitella puutarha samaan aikaan. Käytännöllinen ja tyylikäs puutarha voi lisätä kotisi arvoa. Kun aiot tehdä maanrakennustöitä tontilla, on sinun palkattava koneurakoitsija.


Kellariasunnon rakentaminen

Jos sinulla on suurempi kellari, on usein erittäin kannattavaa rakentaa kellari uudelleen vuokrakäyttöön. Hyväksytty vuokra-asunto tuottaa kiinteistölle hyvän tuoton. Sinun on kuitenkin oltava tietoinen vaatimuksista, jotka koskevat huoneiden hyväksymistä majoitukseen ja vuokraukseen. Kannattaa suunnitella hyvin ennen remontointia, jotta saat haluamasi lopputuloksen.


Rakenna kylpyhuone kellariin

Jos aiot rakentaa kellariin kylpyhuoneen, se vaatii hieman enemmän suunnittelua kuin muut huoneet. Kosteussuojaus ja riittävä ilmanvaihto ovat tärkeitä märkätiloja rakennettaessa, erityisesti kellarissa, jossa on usein vähemmän ikkunoita.


Kylpytilojen rakentaminen kellariin voi olla erittäin hyödyllistä, sillä se on hyvää asuintilan käyttöä. Kun rakennat kylpyhuoneen kellariin, on tärkeää käyttää osaavia ammattilaisia varmistamaan, että työ tehdään kunnolla ja eritelmien mukaisesti.





Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kellariremontti

90830HAUKIPUDAS

50-luvulla rakennetun rintamamiestalon kellarin remontti. Kellarin seiniin tulee kosteutta maaperästä. Talo sijaitsee hiekkapohjaisessa mäntymaastossa. Kellari on osittain talon asuinkerroksen alapuolella, koko noin 4x4m. kellarin yläpuolella sijaitsee portaikko ja eteinen. Rintamamiestaloa on laajennettu 80-luvulla rakentamalla siihen lisäosa: tuulikaappi ja kylpyhuonetilat, jotka sijaitsevat kellarin ulkoseinustalla (riskirakenne), ja tällä seinustalla on portaikon puolella havaittavissa lahovauriota.

Sokkelin rappaus

90310OULU

Sokkeliin laitettu vääränlainen maali joskus, mistä syystä pinta irtoilee. 92 neliöisen omakotitalon sokkelin kunnostus, pinnan poisrappaus ja esim värillinen laasti pintaan.

Kellariin pukuhuone, pesuhuone ja sauna

13100HÄMEENLINNA

Kokonaisuus joka alkaa vanhan betonilattian poistolla. Jatkuen hiekan vaihtamisella murskeeseen, ja eristeiden ja vesikiertoisen lattialämmityksen asentamisella aina uuden lattian valamiseen. Kuunnellaan myös tarjous projektin tekemisestä valmiiseen pintaan asti. Ja jos sähkötyöt onnistuu niin kellarin sähkötkin uusiksi.

Lämpimän kellaritilan remontti (työhuone, vaatehuone, kylpyhuone /WC)

00510HELSINKI

Asumme vuosisadan alussa rakennetussa pienkerrostalossa ja olemme laajentamassa asuntoamme alaspäin. Tarkoitus remontoida nykyisen asuntomme alapuolelle olevaan lämpimään kellaritilaan (34,5m2) työ - / askarteluhuone, vaatehuone ja kylpyhuone. Kulku alakertaan olohuoneesta. Urakka sisältää ainakin: -Kellaritilan tyhjennys ja siellä olevan tavaran (hyllyjä, puutavaraa etenkin) poisvienti -Kylpyhuoneen rakentaminen (sis WC, suihku) -Työ- / askartelutilan seinien rakentaminen -ja seinällä ja katossa kulkevien putkien kotelointi ja osittain siirto -Vaatehuoneen seinät, liukuovi -Työtila ja vaatehuone: betonilattian tasoitus, maalaus, päällystäminen kokolattiamatolla, listoitus -Vähintään kylpyhuoneessa betonilattian osittainen purku -LVI-työt suunnitelmien mukaan -Sähkötyöt -Rappusten asentaminen (suora puuporras, joka tilataan erikseen valmistajalta) Huom. selvityksen mukaan tilassa ei ole asbestia / muita haitta-aineita.

Kellariremontti

70700KUOPIO

Vanha v.57 rak. rintamamiestalo. Talon mitat 740 leveys, pituus 910, kellarin korkeus 210. Kellarissa oli kosteutta noin 6 vuotta sitten jonka seurauksena tuli hometta esim kaapiston takaseiniin. Saunan seinäpaneelit olivat lahonneet yhdestä nurkasta. Ne purettu jo pois. Salaojat uusittiin tuon jälkeen ja kellari ollut poissa käytöstä. Ainoastaan varastona ollut. Nyt pitäisi remontti tehdä niin että mikrobikasvustot yms saisi pois ja kellarista tulisi siistimpi. Ei saunaa enää kellariin. En tiedä pitäisikö lattiat piikata auki ja valaa uudelleen? Joutuuko puuovet vaihtamaan homeilman takia? Kellarin käyttö rempan jälkeen lähillä työkalujen säilytyspaikkana sekä pesukone olisi kellarissa. Seinät maalipinnalle.

Rintamamiestalon kellarin lattian uusinta

37600VALKEAKOSKI

KELLARIN REMONTTI Kohde : 1954 valmistuneen rintamamiestalon kellari Valkeakoskella Työn kuvaus : Vanhan betonilattian (hauras ja rikkoutunut) purku ja tarvittavan maa-aineksen poisto Vanhan lattian alla olevan betoniviemärin poisto (viemäri tukossa/murtunut) Uuden viemärin asennus lattian alle sekä kahden/kolmen lattiakaivon asennus Salaojaputkiston asennus lattian alle Täyttö uudella maa-aineksella ja betonilattian valu Kellaritila jatkossakin vain varasto- ja saunomiskäytössä Lähtötietoja : Uusittavan lattian koko noin 50 - 60 m2 riippuen mitä lattian alta löytyy. Uusi viemäriputki talosta kunnan viemäriin asennettu ja liitoskohta kellarin lattian alla Uusi hulevesiputki kytketty kunnan järjestelmään ja liitoskohta kellarin lattian alla Oviaukko kellariin 70 cm leveä ja 180 cm korkea Kellarissa useita 35 cm korkeita ja 70 cm leveitä ikkunoita Kellaritila tyhjennetty kaikista tavaroista





Valitut yritykset
Tuomo Lehtinen Custom Works logo
Tuomo Lehtinen Custom Works
Pekolankatu 4, 13220 HÄMEENLINNA
5.0(9)

Yrityksestä

Tuomo Lehtinen Custom Works on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Tuomo Lehtinen Custom Works

Rakennusliike Lyytinen Oy logo
Rakennusliike Lyytinen Oy
Kirnukuja 1 A 2, 70780 KUOPIO
5.0(7)

Yrityksestä

Rakennusliike Lyytinen Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Kuopio, Vieremä, Kiuruvesi, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Rakennusliike Lyytinen Oy

T1 Urakointi Oy logo
T1 Urakointi Oy
Aallonhuippu 8 C 23, 02320 ESPOO
5.0(6)

Yrityksestä

T1 Urakointi Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä T1 Urakointi Oy

Saarju Oy logo
Saarju Oy
Kujantie 47, 32610 VAMPULA
5.0(6)

Yrityksestä

Saarju Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Loimaa, Ylöjärvi, Pöytyä, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Saarju Oy

Nyholm Brothers Oy logo
Nyholm Brothers Oy
Suvisaarentie 36, 02380 ESPOO
5.0(5)

Yrityksestä

Nyholm Brothers Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Nyholm Brothers Oy

Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 29. marras 2022, 13:53

Päivitetty 21. maalis 2024, 13:35