Aiotko muurata tai valaa betonia?

Tarvitsetko apua muurin rakentamisessa tai betonin valamisessa? Olipa kyseessä huolto, korjaus tai uudelleenmuuraus: Remppatorista löydät ammattitaitoisia urakoitsijoita, jotka voivat auttaa sinua valussa ja muurauksessa.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aiotko muurata tai valaa betonia?

Tarvitsetko apua muurin rakentamisessa tai betonin valamisessa? Olipa kyseessä huolto, korjaus tai uudelleenmuuraus: Remppatorista löydät ammattitaitoisia urakoitsijoita, jotka voivat auttaa sinua valussa ja muurauksessa.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Paljonko muurin rakentaminen tai betonin valaminen maksaa?

Uuden muurin hinta riippuu muurityypistä, muurin koosta ja valitsemastasi materiaalista. Jos haluat rakentaa jotain muuriin, se maksaa 500 - 1000 euroa neliömetriltä.


Jos aiot valaa perustusmuurin tai anturan, se maksaa yleensä 6000 - 20 000 euroa. Jos haluat valaa jotain muuta betoniin, betoni maksaa yleensä 200 - 300 euroa kuutiometriltä.


Laajuus ja monimutkaisuus

Jos sinun on rakennettava tai valettava muuri, projektin laajuus ja monimutkaisuus riippuvat pitkälti muurin tyypistä ja koosta sekä maaperäolosuhteista, joihin sinun on rakennettava. Tämä vaikuttaa myös projektin kokonaishintaan.


Jos sinun on rakennettava perustusmuuri tai antura, hintaan ja laajuuteen vaikuttavat rakennuksen koko, rakennuspaikan maaperätyyppi ja se, kuinka syvälle sinun on kaivettava. Esimerkiksi perustusmuurin rakentaminen talolle maksaa enemmän kuin sokkelin rakentaminen autotallille.


Jos aiot rakentaa tukimuurin tai tukiseinän, projektin laajuus riippuu siitä, kuinka paljon pohjatyötä on tehtävä etukäteen maamassan varmistamiseksi.


Hormien ja savupiippujen muuraus on laaja työ, joka tehdään useimmiten uudisrakentamisen tai suurten remonttien yhteydessä. Työ vaatii huolellista suunnittelua ja useiden ammattilaisten osallistumista, mikä vaikuttaa projektin kustannuksiin.


Jos projektisi edellyttää hakemusta, sinun on myös maksettava siitä, että kunta käsittelee rakennuslupahakemuksesi. Uuden savupiipun rakentaminen on aina luvanvaraista, ja monissa tapauksissa on haettava rakennuslupa myös perustusmuurille tai tukimuurille.


Urakoitsija

Kun rakennat tai valat muuria, kannattaa käyttää päteviä ammattilaisia, jotta voit olla varma, että saat vankan lopputuloksen ja että muuri täyttää kaikki vaatimukset.


Muurin rakentamiseen, valamiseen tai rappaukseen tarvitset muurarin, sekä maalarin, jos aiot maalata muurin.


Jos aiot muurata savupiipun, eikä sinulla ole jo savupiippua, tarvitset puusepän ja katontekijän sekä muurarin. Piipun pellitykset asentaa katontekijä tai peltiseppä.


Seikat, jotka voivat nostaa projektisi hintaa

On olemassa monia tekijöitä, jotka vaikuttavat muurin kokonaishintaan. Joitakin yleisiä hintoihin vaikuttavia tekijöitä ovat muurityyppi, muurin koko ja muoto, materiaalivalinnat ja pohjatyön monimutkaisuus.


Jos projektissa joudutaan käyttämään koneita, niiden kustannukset lisätään. Jos valat betonia ja tarvitset betoniauton, tämä nostaa hintaa.Muurin rakentaminen, korjaaminen ja huolto

Muurirakennelmia on useita erilaisia. Voit esimerkiksi rakentaa tukimuurin puutarhaan, muuratut portaat tai muuratun piipun. Muuri voidaan tehdä erityyppisistä kivistä, kuten luonnonkivestä, betonitiilistä tai klassisista tiilistä.


Tukimuurit

Jos haluat tasoittaa eroja tontilla tai pystyttää rinteeseen muurin tukemaan maamassoja, voit rakentaa tukimuurin. Tukimuuri on vankka rakenne ja tehokas ratkaisu, halusitpa sitten tasaisemman tontin tai maastoon erilaisia tasanteita, jotka voidaan jakaa pienempiin puutarhaosiin ja -penkkeihin.


Kun rakennat puutarhaan muurin, sinulla on monia vaihtoehtoja materiaalin, värin ja muodon suhteen. Yleisin tapa on rakentaa tukimuuri betonista tai betonielementeistä tai luonnonkivestä kuivapinottuna muurina.


Sinun on haettava naapurin lupaa, jos suunnitteilla on rakentaa tukimuuri tonttien rajalle. Rakennusvalvontaviranomainen voi kuitenkin antaa luvan tukimuurin rakennukselle ilman naapurin suostumusta erityissyistä.


Hormin ja savupiipun muuraus

Jos aiot muurata piipun tai hormin, on tärkeää käyttää ammattilaisia, joilla on asianmukainen pätevyys ja kokemus, sillä savupiippujen ja hormien rakentamiselle on tiukat säännöt. Näin varmistetaan, että paloturvallisuus säilyy ja että lämpöä käytetään parhaalla mahdollisella tavalla.


Kun muuraat piipun, voit valita useista eri materiaaleista. Piippu voidaan rakentaa Lecasta tai vastaavista materiaaleista, joilla on samat ominaisuudet, tai muurata tiilestä tai luonnonkivestä.


Jos olet rakentamassa uutta taloa tai suunnittelemassa suurempaa remonttia, nyt olisi hyvä aika muurata savupiippu, sillä se on hyvin laaja työ.


Uuden savupiipun rakentamiseen tarvitaan rakennuslupa. Tämä pätee myös, jos purat vanhan savupiipun katon alta uuden rakentamista varten. Jos purat vain katon yläpuolella sijaitsevan savupiipun ja rakennat sen uudelleen, se lasketaan kunnossapidoksi, eikä siihen tarvita rakennuslupahakemusta.


Muuratut portaat ja betoniportaat

Jos aiot rakentaa uudet portaat, sinulla on useita vaihtoehtoja materiaalien ja muotoilun suhteen. Erityisesti ulkotiloissa muuri tai betoni on yleinen valinta.


Muuri ja betoni ovat vankkoja materiaaleja, jotka oikealla pintakäsittelyllä kestävät sääolosuhteita ja säilyttävät luonnollisen ulkonäkönsä useita vuosia.


Muurin maalaus ja rappaus

Jos sinulla on ulkomuuri, se on pintakäsiteltävä, jotta siitä tulee ilma- ja vesitiivis. Tämä voidaan tehdä muurin laastikäsittelyllä tai muurin kunnostuksella. Laastia käytetään yleisesti perustusmuureissa ja tukimuureissa, kun taas kunnostusta suositellaan muille muuriseinille.


On olemassa useita erilaisia laastityyppejä, joilla on erilaiset ominaisuudet, perinteisestä sementtilaastista uudempiin, kestävämpiin vaihtoehtoihin, kuten polymeerimodifioituun laastiin ja akryylilaastiin. Lietelaasti on karkeampi sementtilaastityyppi, ja se antaa karkeamman ilmeen. Sisäpuolella käytetään kipsiä.


Jos maalaat muuri- tai betoniseinää, se on todennäköisesti samanlaista kuin muidenkin pintojen maalaaminen. Ennen maalausta reiät ja halkeamat on tasoitettava ja korjattava, ja seinä on puhdistettava hyvin.


Jos maalaat muurin sisäpuolelta, voit käyttää tavallista sisustusmaalia, jota käytät muillakin seinillä. Jos maalaat muurin ulkopuolelta, tarvitset maalia, jolla on muita ominaisuuksia, jotta se kestää kosteutta ja sadetta.


Muurin korjaaminen ja kunnostaminen

Jos havaitset reikiä, suolan läpilyöntiä tai muita vaurioita muurissa, voit tehdä monia parannuksia ammattitaitoisten urakoitsijoiden avulla. Muurin kunnossapitoon kuuluu usein muurin korjaaminen, perustusmuurin tiivistäminen tai muurin reikien ja halkeamien tasoittaminen ja tiivistäminen.


Muurin rakentamisen, korjaamisen ja kunnossapidon hinta

Jos aiot pystyttää tukimuurin tai muurin, portaat, piipun tai muita muureja, se maksaa 300 - 1000 euroa neliömetriltä. Hinta riippuu siitä, mitä on muurattava, minkä materiaalin valitset ja kuinka monimutkainen työ on.


Jos muuri on rakennettava vaativiin maaperäolosuhteisiin tai jos on tehtävä töitä maamassojen varmistamiseksi ennen tukimuurin pystyttämistä, tämä nostaa hintaa.


Jos muuri on rapattava, se maksaa yleensä 50 - 250 euroa neliömetriltä. Hinta vaihtelee sen mukaan, minkälaisen rappauksen valitset, kuinka yksityiskohtaista työ on ja tarvitsetko työn tekemiseen rakennustelineet. Jos sinulla on olemassa oleva verhous, joka on poistettava, hintaan vaikuttaa myös se, kuinka vaativaa se on.Betonin valaminen, sahaus ja kunnossapito

Betoni on vahva ja monipuolinen rakennusmateriaali, jota voidaan valaa kaikkiin mahdollisiin muotoihin. Voit esimerkiksi valaa betonisen perustusmuurin tai tukimuurin, betoniseinän tai betonilattian.


Betonivalu

Betonia voidaan käyttää sekä rakennusmateriaalina että koristeena. Voit valaa suurempia asioita, kuten betonisen perustusmuurin tai tukimuurin, betonilattian varastoon tai ajotielle, tai pienempiä asioita, kuten keittiön työtason.


Betonin hionta ja sahaus

Jos sinun on tehtävä aukko betoniseinään tai betonilattiaan, voit pyytää apua betonin poraamiseen tai sahaamiseen. Betonin sahausta voidaan käyttää aukkojen tekemiseen esimerkiksi uusia ikkunoita, ovia, portaita tai putkia varten tai betoniharkon tai suuremman betonirakenteen jakamiseen pienempiin osiin.


Jos aiot valaa betonilattian tai muun betonipinnan, se on hiottava. Betoni hiotaan useassa vaiheessa, ja voit valita, kuinka hienon tuloksen haluat. Voit hiotuttaa betonia tasaiseksi pinnaksi tai niin, että saat pintaan näkyvää kiveä. Hiottu betoni käsitellään kyllästysaineella, ja saat vahvan pinnan, joka on helppo pitää puhtaana.


Betonin korjaaminen ja kunnostaminen

Jos betonissa on halkeamia, hilseilyä tai muita vaurioita, ammattitaitoiset urakoitsijat voivat tehdä monia parannuksia. Betonin korjaamiseen kuuluu usein vaurion muokkaaminen, täyttäminen ja korjaaminen.Betoninvalamisen, sahauksen ja kunnossapidon hinta

Jos aiot valaa betonia, se maksaa 200 - 300 euroa kuutiometriltä. Jos tarvitset betoniauton, siitä veloitetaan lisähinta, ja hinta riippuu tarvitsemasi betoniauton tyypistä.


Jos haluat sahata muuria tai betonia, hinta riippuu sahattavasta metrimäärästä, betonin paksuudesta, kuljetus- ja nostokustannuksista. Esimerkiksi yhden neliömetrin kokoisen ikkunan sahaaminen 20 cm paksuun betoniseinään maksaa noin 7 000 kruunua.


Jos sinun on hiottava betonia, hinta on noin 50 euroa neliömetriltä, mukaan lukien pintakäsittely.Perustusmuuri ja antura

Jos rakennat perustusmuurin, se voidaan joko valaa betonista tai rakentaa muuriksi. Perustusmuuri sijoitetaan yleensä kiinteälle perustukselle tai anturalle. On tärkeää, että eristät perusmuurin hyvin, jotta talon lämpötilaa voidaan hallita ja kosteusvaurioita ehkäistä.


Yksinkertainen tapa rakentaa perustusmuuri on rakentaa muuri Leca-harkoista, jotka voit myös eristää täysin etukäteen. Yleisin menetelmä on betoniin valettu perustusmuuri, joka on myös laadukkaampi, koska se kestää paremmin vettä ja pakkasta. Se sopii parhaiten myös, jos tontti on kalteva tai maa on mäkinen.


On olemassa myös erilaisia perustusmuurijärjestelmiä, jotka koostuvat perustusmuurielementeistä. Nämä voidaan koota sarjana. Ne koostuvat muottiharkoista, jotka toimivat sekä muottina että perustusmuurin eristeenä. Jos sinun on rakennettava sokkeli, on tavallista käyttää sokkelielementtejä.


Se, millainen perustusmuuri kannattaa valita, riippuu sekä tontin olosuhteista että käyttöalueesta. Jos rakennat vaativiin olosuhteisiin, esimerkiksi jyrkkään maastoon tai tulville alttiille alueelle, tarvitset syvemmän perustusmuurin. Sama pätee, jos sinun on rakennettava kellari maan alle. Jos maaperä on kiinteä ja jos ei ole vaaraa, että sarja vahingoittuu, matalampi muuri riittää.


On monia mahdollisuuksia, miltä valmis perustusmuuri voi näyttää. Voit esimerkiksi rapata tai käsitellä laastilla seinän tai asentaa perustusmuurilaatat.Perustusmuurin ja anturan hinta

Perustusmuurin tai anturan kustannukset riippuvat rakennuksen koosta ja siitä, miten perustus rakennetaan. Hinnoissa on huomattava ero, jos sinun on rakennettava perustusmuuri asuntoa varten, verrattuna siihen, jos tarvitset perustusmuurin esimerkiksi autotallia varten.


Jos tontilla on tietyntyyppisiä pohjamateriaaleja tai -massoja, kuten savea tai hiekkaa, sinun on kaivettava syvemmälle, jotta pääset kantavaan pohjamaan. Tämä lisää kustannuksia.


Perustusmuuri maksaa yleensä noin 13 00 euroa, mutta hinta voi vaihdella 6000 - 20 000 euron välillä. Kustannuksia on mahdollista alentaa valitsemalla järkevämpi vaihtoehto, kuten perustusmuuri Leca-harkoista. Jos haluat valaa perustusmuurin betonista tai käyttää muottiharkkoja, se maksaa enemmän.
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Autotallin lattiakaatojen valaminen

33400TAMPERE

-70 luvun autotalliin tehdään viemäröinti ja tallin lattiaan pitäisi saada kaadot tätä varten. Tallin koko 5,5m x 3,4m. Kohde sijaitsee Tampereen Lintulammilla. Työn suoritus heinä - elokuu aikana.

Kylpyhuonelaatoitus ja vesieristys

01120VÄSTERSKOG

Etsin kylpyhuoneen laattajaa kph-remonttiin. T. Elena

Piipun saumaus

00830HELSINKI

Taloyhtiössä on käytöstä poistettu lämmityspiippu, jonka saumauksia pitäisi korjata. Ne ovat irronneet osittain piipun ylä- ja alaosasta. Samalla koko piipun saumaukset olisi hyvä käydä läpi. Piipun korkeus on noin 10 metriä. Kohde sijaitsee Helsingissä.

Kopot kuntoon

86300OULAINEN

Ostimme omakotitalon, jossa on keittiössä, eteisessä ja kuistilla noin 40 neilötä lattialaattoja lisäksi 9 neliön kodinhoyohuoneessa on uusittava noin kolmannes lattilaatoista. Keittiön, eteisen ja kuistin laatoista muutama on kopoja. Ne pitäisi injektoida.

Kylpyhuoneen vesieristys+laatoitus

04390JÄNIKSENLINNA

Hei, halkusessa joka voisi vesieristää sekä laatoittaa kylpyhuoneeni. Lattiaa noin 10neliötä (kylpyhuone+sauna) Seinää noin 17neliötä Tarvikkeet löytyy mm. Vesieristeet, laastit, laatat silikoonit jne.

Kylpyhuoneen laatoitus

02920ESPOO

- pesuhuoneen lattian ja seinien laatoitus - saunan lattian laatoitus Yhteensä n.42m2 Uudiskohde rakennusvaiheessaViimeisimmät arvioinnit
Salonkitie 10-12 c5 ja c6

Työn laatu on erinomaista. Henri piti meidät hyvin ajan tasalla työn edistymisestä, siivosi jälkensä ja oli tehokas. Suosittelut!

Kesä 2024
O

Outi - iherne Oy

ESPOO
Homeen poisto betonin pintahionnalla

Erinomaista toimintaa, ammattitaitoista, tehokasta ja joustavaa. Suosittelen!

Kesä 2024
M

Mattias - ACM Group Oy

HELSINKI
Parveke paikkakorjauksia

Urakka tuli tehtyä aikataulussa. Ammattitaitoiset tekijät. Siisti työnjälki. Suosittelen

Kesä 2024
M

Mikko - Huoltotupa

RIIHIMÄKI
Vanhan kivinavetan kivivälien korjaus ja sammaleen poisto

suosittelen

Kesä 2024
K

Kaisa - Rakennus Kitunen

NIEMINEN
Siporex halkeamien korjausta sisätilassa

Työn laatu erittäin siisti, aikataulu piti ja hinnoittelu kunnossa.

Kesä 2024
M

Maarit - Edimaks

VANTAA
Rappauksen ja sokkelin korjaus

Työt tuli tehtyä sovitusti ja hyvällä asenteella. Siistiä jälkeä.

Kesä 2024
V

Ville - Oraka ky

HELSINKI
Wc:n laatoitus

Laatoitus tehtiin todella reippaasti ja työn jälki oli siistiä. Sovittu hinta piti ja viestittely yrittäjän kanssa oli vaivatonta, voin suositella yritystä muille remontoijille!

Kesä 2024
R

Riitta - Mattopinnoitus J.Väisänen

TIKKAKOSKI
Sokkelin ja kellarisyvennyksen kunnostus

Toimitus ylitti odotukset. Hinta-laatusuhde oli erittäin hyvä. Toimitusaikataulu oli erinomainen - säänkin ollessa suosiollinen. Kommunikointi työnjohdon kanssa oli sujuvaa ja ongelmatonta.

Kesä 2024
M

Mikko - Oraka ky

HELSINKI
Rappauksen korjaus

Nopeaa toimintaa ja työn jälki oikein siistiä, kuin myös siisteys työn jälkeen ympäristössä.

Touko 2024
K

Kalevi - Oraka ky

HELSINKI
Ulkokivetyksen korjaus ja juurien poistaminen

Hyvin hoidettu vaativa raskas kivilaatoituksen korjaus ja puunjuurien poistaminen laajalta ulkoalueelta.

Touko 2024
J

Jari - RPR Rakennus

VIERUMÄKI
Takkahuollot

ammattimainen, nopea, ystävällinen ja valmis tekemään enemmän.

Touko 2024
E

Erwin - Muuraus Sainio

SÖDERKULLA
Takkaluukun korjauskiinnitys

Asiansa osaava henkilö suoritti työnsä erinomaisesti takkaluukun kiinnityksen korjauksen.

Touko 2024
T

Tuomas - Asennuspalvelu Mali Oy

VANTAA
Keittiön välitilan kalanruotolaatoitus

Keittiön välitilan laatoitus "kalanruoto" malliin. Työnjälki erittäin hyvä!

Touko 2024
J

Juho - Rakennusliike N. Lehtinen Oy

VANTAA
Laatoitus takan eteen

Hoiti asian hyvin ja sovitusti, voin suositella.

Touko 2024
H

Heidi - Avek Group

RÖYKKÄ
Lattian esivalmistelut

Erittäin tyytyväinen asiakas kuittaa. Lattiaremontin yhteydessä toteuttaneet pyynnöstä myös muutakin pintaremonttia erinomaisella kädenjäljellä (mm. maalaus, keittiönvälitilan freesaus). Voin lämpimästi suositella!!

Touko 2024
E

EMMI ADELE MARIA - Lattia-asennus Leinonen OY

LAHELA
Marmorilaatan asennus lattiaan

Harvoi on näin hyvää ja huippu osaamista tarjolla. Olen ollut monen tekijän kanssa yhteistyössä mutta Johan kuuluu ehdottomasti parhaaseen A ryhmään.

Touko 2024
T

Tapioi - ACM Group Oy

ESPOO
Pientä laittoa omakotitaloon Vihdin Nummelassa

Siistiä jälkeä, lopputulema erittäin hyvä. Työ tehtiin useammassa osassa ja työt järjestyivät joustavasti. Voin suositella.

Huhti 2024
J

Jussi - Avek Group

NUMMELA
Silikonisaumojen uusiminen sulkuventtiilin vaihto

Kaikki sujui sovitusti ja joustavasti. Työn jälki oli hyvää ja paikat siistissä kunnossa työn luvutuksessa. Kaikki tämä mukana muodostamassa kuvaa työn ammattitaitoisesta toteuttamisesta

Huhti 2024
J

Jarkko - HHRakenne Oy

PORI
Kylpyhuoneen laattojen kiinnitys

Homma toimi asiallisesti

Huhti 2024
S

Samppa - Mattoliike Sepri Oy

HELSINKI
Keittiön välitilan laatoitus

Työn laatu on erittäin hyvä ja homma hoitui sovitusti. Kommunikaatio työn aikama toimi erittäin hyvin.

Huhti 2024
E

Eero - ACM Group Oy

HELSINKI
WC lattian laatoitus 5m2

Kaikin puolin hyvin hoidettu pieni laatoitustyö. Tulevaisuuden remonttitarpeissa olen ehdottomasti yhteydessä Kimiin ja suosittelen myös muille.

Huhti 2024
P

Petri - Rakennuspalvelu K.Vilén

JÄRVENPÄÄ
Bathroom tile repair / Kylpyhuoneen laattojen korjaus

They were quick and efficient in their work and explained what they were doing as they did the job so that I understood the process.

Huhti 2024
T

Tyler - Tehorempat Oy

HELSINKI
Pihapation laatoitus

Hyvää: 1) kommunikointi 2)aikataulussa pysyminen 3) työjälki

Huhti 2024
T

Tapio - Oma Onni Oy

ESPOO
Lattian laatoitus

Olen erittäin tyytyväinen laatoituksen lopputulokseen. Kaikki vaiheet yhteydenpidosta toteutukseen sujuivat erinomaisesti.

Maalis 2024
I

Ilse - KE-rakenne Oy

ESPOO


Valitut yritykset

12 työilmoitukset

ACM Group Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Mattias

18.6.2024

Erinomaista toimintaa, ammattitaitoista, tehokasta ja joustavaa. Suosittelen!

Katso profiili

10 työilmoitukset

Oraka ky on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
V

Ville

4.6.2024

Työt tuli tehtyä sovitusti ja hyvällä asenteella. Siistiä jälkeä.

Katso profiili

13 työilmoitukset

Petteri Helenius on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
B

Baiar

7.6.2024

Hyvä työnjälki

Katso profiili

9 työilmoitukset

Rakennuspalvelu Nikander on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Vihti, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
S

Sakari

18.6.2024

Työ tehtiin hyvin ja nopeasti ammattitaidolla.

Katso profiili

6 työilmoitukset

RRR RAKENNUS on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Hattula, Forssa, Tammela, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
H

Heidi

28.5.2024

Työ tuli tehtyä ripeästi ja kaikki mitä sovittiin piti jämptisti. Työn jälki miellytti, suosittelen ja tulen toistamiseen käyttämään... Lisää

Katso profiili

5 työilmoitukset

Rakennus- ja suunnittelupalvelut MVR Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Ruovesi, Ikaalinen, Kangasala, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
A

ANNAMARI KATARIINA

23.5.2024

Todella joustavaa ja helppoa asiointia.

Katso profiili

16 työilmoitukset

Hiltunen Leo T:Mi on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Merijärvi, Vaala, Raahe, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Minna

8.4.2024

Tehokkaasti toteutettu pyydetty työ

Katso profiili

12 työilmoitukset

Työapu T:Mi Jari Paulin on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
T

Tiina

13.3.2024

Isot suositukset tälle yritykselle! Työ tehty erittäin huolellisesti, tehokkaasti ja siististi! Vuorovaikutus oli kokonaisvaltaista, huomioivaa ja tosi ystävällistä. Tehty... Lisää

Katso profiili
Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 02. marras 2022, 13:33

Päivitetty 21. maalis 2024, 12:25