Tarvitsetko rakennusurakoitsijan?

Suunnitteletko suurta rakennushanketta ja tarvitset urakoitsijan auttamaan suunnitelmiesi toteuttamisessa? Remppatorista saat sitomattoman tarjouksen usealta ammattitaitoiselta urakoitsijalta.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Tarvitsetko rakennusurakoitsijan?

Suunnitteletko suurta rakennushanketta ja tarvitset urakoitsijan auttamaan suunnitelmiesi toteuttamisessa? Remppatorista saat sitomattoman tarjouksen usealta ammattitaitoiselta urakoitsijalta.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Rakennusurakoitsijapalvelut

Rakennusurakoitsija on yritys, joka voi ottaa vastuun suurista rakennusprojekteista ja johtaa niitä. Niillä on usein monia yhteistyökumppaneita ja alihankkijoita, mikä helpottaa eri prosessien ja alojen yhdistämistä projektissa ja varmistaa, että työ tehdään piirustusten mukaisesti ja arvioidussa ajassa.


Jos kyseessä on suuri projekti, johon liittyy useita eri aloja ja jossa tarvitaan hyvää viestintää niiden välillä, kannattaa ehkä käyttää urakoitsijaa. Urakoitsijat voivat auttaa sinua monissa eri projekteissa, kuten:

  • Uuden kodin rakentaminen
  • Lisäosa ja laajennus
  • Peruskorjaus

Mihin tarvitset apua?
Tarvitsetko rakennusurakoitsijaa projektiin, mutta et ole varma, mitä työ sisältää? Sinun ei tarvitse tietää, mitä työ sisältää. Kirjoita vain perusteellinen kuvaus siitä, mitä haluat tehtävän, kun julkaiset työn.


Paljonko rakennusurakoitsija maksaa?

Urakoitsijan hintaa voi olla vaikea arvioida, koska hinta sisältyy usein itse toteutettavan projektin hinta-arvioon. Urakoitsija voi rakentaa sekä uutta että peruskorjata, ja urakoitsijan käyttökustannukset riippuvat projektin koosta, monimutkaisuudesta ja siitä, kuinka monta ammattilaista tarvitaan.


Urakoitsijan tuntitaksa

Rakennusrakoitsijan tuntitaksa on 60 - 100 euroa tunnilta rakennusurakoitsijapalveluista. Yleisimmin urakoitsijan tuntitaksa on kuitenkin osa koko toteutettavan projektin kokonaishintaa.


Muista, että hyvän hinta-arvion on oltava yksityiskohtainen ja sisällettävä kaikkien alojen ja ammattilaisten hinnat. Sopimuksessa on sovittava hinnasta, jos projekti kestää pidempään, ja mahdollisesta tuntihinnasta, jos urakoitsijan on suoritettava muita kuin projektissa sovittuja lisätöitä.


Suurissa projekteissa on suositeltavaa sisällyttää sopimukseen yleinen tuntihinta eri ammattilaisille. On helpompaa saada nopeasti eteen tulevat työt tehtyä tai jos sinulla on muita töitä, jotka haluat teettää, kun sinulla on jo oikea ammattilainen valmiina.


Tämä voi nostaa hintaa, kun käytät rakennusurakoitsijaa

Rakennusurakointipalvelun hintaan vaikuttavat useat tekijät. Koska urakoitsijan tehtävänä on koordinoida ja seurata useita projektin prosesseja, palvelun kustannukset nousevat suhteessa sen kokoon.


Jos urakoitsija on projektin vastuullinen hakija, se voi myös lisätä kustannuksia.


Milloin tarvitset rakennusurakoitsijaa?

Rakennusurakoitsija huolehtii siitä, että kaikkia suunnitelmia noudatetaan, että eri viestintä sujuu eri ammattilaisten ja toimittajien välillä ja että projekti valmistuu ajallaan. Urakoitsija pitää koko ajan yhteyttä projektiin osallistuviin eri ammattialoihin.

Jos olet aloittamassa suurta rakennusprojektia, on suositeltavaa käyttää urakoitsijaa. Heillä on laaja kokemus suurista rakennusprojekteista ja kaikesta siihen liittyvästä - suunnittelusta, hakemuksista ja määräyksistä aina toteutukseen ja loppuun saattamiseen asti.


Peruskorjaus

Peruskorjaukseen sisältyy usein seinien ja lattioiden poistaminen, jotta huone, asunto tai talon sisätilat voidaan rakentaa alusta. Jos putkistoja, sähköasennuksia ja ilmanvaihtoa on muutettava, siihen liittyy useita eri aloja, ja voi olla suositeltavaa antaa projekti rakennusurakoitsijan toteutettavaksi.


Uudisrakentaminen

Uuden talon rakentaminen on suuri projekti. Se vaatii huolellista suunnittelua, aikaa ja monia eri resursseja sekä ammattialoja. Rakennusurakoitsija voi auttaa sinua jo suunnittelu- ja hakemusvaiheessa. Se voi toimia vastuullisena hakijana ja koota alihankkijoita ja yhteistyökumppaneita. Rakennusurakoitsija voi myös laatia toteutussuunnitelman ja vastata siitä, että työ toteutetaan piirustusten ja suunnitelmien mukaisesti.


Laajentaminen ja ylöspäin laajentaminen

Laajentaminen ja ylöspäin laajentaminen ovat kotisi laajennushankkeita. Ylöspäin laajentaminen merkitsee lisäkerrosta, ja laajentaminen tarkoittaa sananmukaisesti kodin laajennusta.

Samoin kuin uuden kodin rakentamisessa, rakennusurakoitsija voi auttaa sinua koordinoimaan kaikkia hankkeeseen osallistuvia ammattialoja ja on vastuussa siitä, että työ tehdään ajallaan.Julkaistu 28. loka 2022, 12:37

Päivitetty 21. maalis 2024, 14:07