Tarvitsetko apua purkamisessa?

Aloitatko purkamisen? Aiotpa purkaa lattioita, seinää tai koko talon, voit saada apua Remppatorin ammattitaitoisilta urakoitsijoilta. Julkaise työilmoitus tänään, niin saat hyviä tarjouksia – täysin maksutta!

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Tarvitsetko apua purkamisessa?

Aloitatko purkamisen? Aiotpa purkaa lattioita, seinää tai koko talon, voit saada apua Remppatorin ammattitaitoisilta urakoitsijoilta. Julkaise työilmoitus tänään, niin saat hyviä tarjouksia – täysin maksutta!

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Mitä purkaminen maksaa?

Pienemmät purkuprojektit maksavat yleensä 1 500–5 000 euroa, kun taas suuret hankkeet, kuten rakennusten tai kantavien seinien purkutyöt, maksavat keskimäärin 30 000 euroa. Purkamisen hinta vaihtelee sen mukaan, minkä kokoisia purettavat kohteet ovat, materiaaleista, joista se koostuu ja kuinka vaativaa sen purkaminen on.


Purkamiseen käytetty aika vaikuttaa myös hintaan. Normaalisti suuri purkuprojekti kestää viikon alusta loppuun, mutta jos aiot toteuttaa pienemmän projektin – kuten olohuoneen kevyen väliseinän purkamisen – tämä kestää yleensä yhdestä kahteen päivää.


Laajuus ja monimutkaisuus

Purkuprojektin laajuus vaihtelee sen mukaan, mitä aiot tehdä. Kuinka paljon pitää purkaa, on tärkein tekijä, ja talon purkaminen on luonnollisesti huomattavasti vaativampaa kuin käytävän lattian.


Jos aiot purkaa keittiön tai kylpyhuoneen, ne ovat yleensä melko laajoja projekteja putkien, johdotuksen ja muiden teknisten elementtien vuoksi. Erityisesti kylpyhuone vaatii purkamisessa oikeaa osaamista, ja kylpyhuoneen purkaminen kestää yleensä noin viisi päivää alusta loppuun.


Urakoitsijat

Purkamisen yhteydessä on tärkeää käyttää päteviä ammattilaisia. Tämä pätee erityisesti, jos aiot purkaa alueita, joissa on teknisiä elementtejä, kuten putkia tai johtoja, jotta et aiheuta vuotoriskejä tai sähkökatkoksia. Tarvitset sähköasentajan kytkemään sähköt pois ja takaisin päälle ja putkiasentajan käsittelemään putkia ja viemäreitä turvallisesti.

Jos projekti on pieni, kannattaa palkata purkutyöntekijä, tai koneurakoitsija, jos tarvitset kaivinkoneen tai vastaavan laitteen.


Jos haluat purkaa koko rakennuksen, sinun on palkattava purkuyritys. Yrityksellä on oikeat laitteet purkamiseen sen lisäksi, että se käsittelee ja lajittelee purkujätteet hallitusti ja ympäristöystävällisesti. Kun purat asuinrakennusta, muista tarkistaa mitkä luvat tarvitset.


Jos epäilet, että purettavassa rakennuksessa on asbestia, on erittäin tärkeää, että käytät päteviä ammattilaisia, joilla on kokemusta asbestin käsittelystä. On olemassa monia suuria purkuyrityksiä, joilla on asiantuntemusta asbestisaneerauksesta. Tiedustele yritykseltä, miten asbestin käsittelyssä edetään.


Jotkut pienemmät tekniset projektit, kuten lattioiden ja sellaisten seinien, jotka eivät ole kantavia tai joissa ei ole putkia ja johtoja, purkamisen voit tehdä itse. Toisaalta on monia purkuhankkeita, joihin tarvitaan lupa ja jotka ammattilaisten on siksi toteutettava.


Jos epäilet, voitko purkaa itse, ota yhteyttä ammattilaiseen.

Seikat, jotka voivat nostaa purkamisen hintaa

Purkuprojektien hintaan vaikuttavat useat tekijät, mutta nämä tekijät ovat tyypillisiä hintatekijöitä:

 • Purettavan kohteen koko
 • Laitteiden ja teknologian tarve
 • Pääsy ja saapuminen tontille
 • Jätteiden käsittely ja materiaalien lajittelu
 • Asbestia tai muita vaarallisia aineita sisältävät rakennusmateriaalit


Talon purkaminen

Jos aiot purkaa talon, se on suuri projekti, joka vaatii päteviä ammattilaisia, joilla on asiantuntemusta purkamisesta. Talojen purkamiseen tarvitaan lupa, ja sinun on palkattava erillinen purkuyritys. Yritys hoitaa koko prosessin sekä jätteiden käsittelyn ja lajittelun.


Talon purkaminen kannattaa suunnitella hyvin. Jos aiot rakentaa uuden rakennuksen samalle tontille, sinun on palkattava arkkitehti etukäteen. Voitte sopia, mitkä vanhan rakenteen osat voidaan käyttää uudelleen, mikä säästää kustannuksia sekä jätehuollossa että uusissa materiaaleissa.
Talon purkamisen hinta

Koko talon purkaminen maksaa 25 000 euroa ylöspäin. Hinta vaihtelee sen mukaan, kuinka suuri talo on, millaisista materiaaleista se on rakennettu ja miten tontille pääsee. Esimerkiksi, jos purettavana on vanha, puurakenteinen erillistalo, projekti on vähemmän laaja kuin jos aiot purkaa suuremman betonirakenteen.


Purkuyrityksen kanssa on hyvä sopia hinnasta ennen töiden aloittamista, jotta tiedät, kuinka paljon projekti maksaa alusta alkaen. Keskustele purkuyrityksen kanssa käytetystä ajasta ja siitä, kuka on vastuussa mistäkin, ja säästät itsesi myöhemmältä työltä.


Jos purettavat materiaalit ovat uudelleenkäytettäviä, voit neuvotella palveluiden hinnasta. Usein urakoitsija voi hyödyntää materiaaleja edelleen muissa projekteissa. Tämä voi johtaa parempaan hintaan sinulle, samalla kun se antaa käyttökelpoisille materiaaleille uuden elämän muissa projekteissa.Erilaisia purkuprojekteja

Olitpa purkamassa vanhaa kylpyhuonetta, vaihtamassa keittiötä tai purkamassa seinää, on tärkeää tutustua siihen, mitä on tehtävä ennen aloittamista. Jos epäilet, että purettavassa rakennuksessa on asbestia, on tärkeää, että se käsitellään turvallisesti.


Kylpyhuoneen tai keittiön purkaminen

Jos aiot rakentaa uuden kylpyhuoneen tai keittiön, vanha on ensin purettava. Keittiöiden ja kylpyhuoneiden purkaminen vaatii päteviä ammattilaisia, joilla on oikea asiantuntemus. Siten vältät vuodot ja sähköjärjestelmän vaurioitumisen. Voit säästää paljon purkamalla joitain sisustusosia, kuten kaappeja ja laattoja, itse, mutta sinun on suunniteltava se purkutyöntekijän kanssa.


Jos keittiössä tai kylpyhuoneessa on käyttökelpoisia osia, on suositeltavaa huomioida se purkamisen yhteydessä. Vaikka et enää tarvitsisi niitä itse, voit ehkä myydä ne tai antaa jollekin myöhempää käyttöä varten. Näin säästät jätehuoltoon liittyviä kuljetuskustannuksia ja vältät ongelman, että talo täyttyy jätteellä remontin aikana.


Seinien purkaminen

Voi olla houkuttelevaa poistaa seinä asunnosta riippumatta siitä, haluatko avata huonetta vai yhdistää kaksi huonetta yhdeksi. Jos aiot purkaa seinän, on tärkeää, että selvität ensin, onko kyseessä kantava seinä vai kevyt väliseinä. On hyvä idea pyytää ammattilainen katsomaan seinää ennen kuin aloitat, jotta olet varma, ettei se ole kantava seinä. Jos aiot purkaa kantavan seinän, siihen tarvitaan lupa, ja ammattilaisten on suoritettava työ.


Kevyiden väliseinien purkaminen on suhteellisen helppoa työtä, eikä se vaadi paljon laitteita. Jos et ole varma, miten edetä, kannattaa ehkä pyytää urakoitsijan apua, jotta et vahingoita kotiasi.


Asbestin ja eterniitin poistaminen ja käsittely

Jos asuntosi tai purettava rakennus on rakennettu ennen 1980-lukua, se voi sisältää asbestia. Asbesti on erittäin haitallinen ja myrkyllinen mineraali sekä ihmisille että ympäristölle, ja sitä käytettiin aiemmin laajalti lattioiden, seinien ja kattojen eristämiseen. Asbesti on erityisen vaarallista, kun se pölyää ja asbestia sisältävää rakennusta purettaessa on siksi tärkeää, että purku tapahtuu turvallisesti ja tarkasti.


Kaikki purkuyritykset eivät ota asbestinkäsittelytoimeksiantoja, joten on tärkeää, että selvität asian yrityksen kanssa etukäteen. Asbestin poisto on kallis ja laaja projekti, ja sen voi usein kestää vähintään kaksi kertaa niin kauan kuin normaali purkuprojekti.

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Keittiön välitilan kaakeleiden purku ja uuden välitilalevyn asennus

04330LAHELA

Keittiössä ikivanha kaakeli, josta tehty asbestikartoitus. Puhtaat paperit tuli kartoituksesta. Nyt olisikin tarkoitus vaihtaa välitilaan uusi välitila levy, ja tarviin ammattilaisen apua

Kylpyhuone, kodinhoitohuone laatoitus ja sauna remontti . Älvsbytalo

20900TURKU

Vanhan purku. Nyt muovilattia ja seinät, tilalle kaakelit Ja saunaan uudet paneelit ,lauteet. Turku

Rintamamiestalon kellari

04200KERAVA

Kellarin lattian 13m2 tasoitus ja valu. 6,5m2 kylpyhuoneen pohjatyöt (seinät, katto, lattia) uudelleen viemäröinti. Tilat on purettu betonillle.

Vajaan 20 neliömetrin vajan purkaminen ja pois vieminen

21600PARAINEN

Eristämätön puinen vaja huopakatolla. Ei alapohjaa eikä perustuksia. Ei ikkunoita, ei säilytettävää eikä vaarallista/ongelmajätteeksi luokiteltavaa materiaalia. Pihatiellä tilaa esim. heittolavalle.

Seinän kaataminen

37560LEMPÄÄLÄ

Hei! Etsin henkilöä, joka voisi purkaa seinän ja tehdä siihen liittyvät pintatyöt seinän kaatamisen jälkeen. Mahdollisesti myös oviaukon suurentaminen toiselle seinälle tarpeessa. Seinä, joka kaadetaan on portaiden alla, joten purkamiseen kuuluu myös portaiden poistaminen tilasta. Mahdollisesti sähköjohtoja seinän sisällä, joten niiden siirtäminen voi olla myös kyseessä. Käyn mielelläni läpi kanssasi tarkemmin remonttia, kun löydän oikean tekijän! Vierailu kunnostettavassa kohteessa on myös mahdollinen!

Teollisuushallin seinien purku

70460KUOPIO

Teollisuushallin sisällä olevien toimistohuoneiden purku ja ilmastointi-ja sähkölinjojen purku . Lisäksi toimistohuoneiden purkua tarvittavien lupien jälkeenViimeisimmät arvioinnit
Vanhan lattian purku ja uuden asennus + keittiön purku

Osaavaa jälkeä ja saumatonta kommunikaatiota. Urakka laajeni aika paljon alkuun sovitusta, mutta he onnistuivat sen toteuttamisessa hyvin ja ilman että budjetti paisui suunnattomasti

Maalis 2024
J

Jussi - T1 Urakointi Oy

HELSINKI
Asunnon keittiön, lattian ja listojen purku

Kommunikaatio sujui hyvin, ja työ päästiin aloittamaan nopeasti. Kävimme yhdessä merkkaamassa purettavat kalusteet ja siinä yhteydessä käytiin läpi urakan eteneminen. Lattiamateriaali aiheutti arvioitua enemmän työtä, niin että urakka kesti kahden päivän sijaan kolme. Minulle ilmoitettiin viivästyksestä pikimmiten, eikä siitä koitunut lisäkustannuksia sovittuun urakkahintaan. Todennäköisesti pyydän yritystä tekemään purun lisäksi myös varsinaisen remontin. Kiitos!

Maalis 2024
H

Helka - Apuvel Oy

VANTAA
Saunan ja kylpytilan kunnostus

Teki hommat kuten piti. Työt tehtiin tehokkaasti. Projektin aikana oli pientä rikkinäistä puhelinta, kun työt käytiin osittain läpi etänä. Mikään projekti ei siis ole täydellinen. Rehdisti käytiin työasiat läpi projektin päätymisen jälkeen. Reippaalla otteella hommat hoitui ja kaikille tuli hyvä mieli.

Helmi 2024
V

Viljo - VMH Work Oy

IKAALINEN
Väliseinän purku

Työstä saatiin sovittua nopeasti, toteutus onnistui viikonloppuna. Nopea ja siisti jälki. Kiitos!

Helmi 2024
J

Julia - Riku Kauria

HELSINKI
liukuovikaapin purkaminen ja poisvienti

Työ tuli tehdyksi niinkuin sovittu hyvään hintaan. Kiitos.

Helmi 2024
T

Taru - The Daydream Connection

HELSINKI
Asbestipurku

Sovittu urakka hoitui sopimusten mukaisesti, aikataulussa ja tiedottaminen toiminnasta oli hyvää.

Helmi 2024
J

Johanna - R/T Pro Asennus Oy

PIRKKALA
Purku urakkaa tarjolla.

Työt sujuivat ongelmitta! Elias on hyvin täsmällinen ja tarkka työssään. Suuri suositus kaverista 👍

Tammi 2024
R

Roni - Tmi Elias Sarin

TURKU


Valitut yritykset
Nyholm Brothers Oy logo
Nyholm Brothers Oy
Suvisaarentie 36, 02380 ESPOO
5.0(5)

Yrityksestä

Nyholm Brothers Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Nyholm Brothers Oy

Rakennusliike Lyytinen Oy logo
Rakennusliike Lyytinen Oy
Kirnukuja 1 A 2, 70780 KUOPIO
5.0(5)

Yrityksestä

Rakennusliike Lyytinen Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Kuopio, Vieremä, Kiuruvesi, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Rakennusliike Lyytinen Oy

Välimäen Rakennus ja Saneeraus
Paavolankatu 15, 05900 HYVINKÄÄ
5.0(4)

Yrityksestä

Välimäen Rakennus ja Saneeraus on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Välimäen Rakennus ja Saneeraus

PJR Rakennuspalvelut OY
Kotalahdentie 271 A, 79140 KOTALAHTI
5.0(4)

Yrityksestä

PJR Rakennuspalvelut OY on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Heinävesi, Mikkeli, Kuopio, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä PJR Rakennuspalvelut OY

Noormarkun Sähkö- ja AV-tekniikka Oy logo
Noormarkun Sähkö- ja AV-tekniikka Oy
Vanha Vaasantie 314, 29600 NOORMARKKU
5.0(4)

Yrityksestä

Noormarkun Sähkö- ja AV-tekniikka Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Pori, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Noormarkun Sähkö- ja AV-tekniikka Oy

Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 13. maalis 2023, 11:02

Päivitetty 21. maalis 2024, 12:24