Ovet ja ikkunat

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Ovi ja ikkunat

60320SEINÄJOKI

Hei! Olemme uusimassa mökin yläkerran terassin oven ja ikkunat. Oven koko 80X190. Ikkuna 80X80. Toinen ikkuna 80X80 + Tuuletus ikkuna 30X80 tai tuuletus luukku ( yhteisleveys 110 cm). Kaikki lasit 3K ikkunoita. Ajankohta ensi kesä. Mikä hinta?

3kpl sisäovien/karmien vaihto

02360ESPOO

1970-luvun talon asunnossa menossa vaihtoon 2x makuuhuoneen ovea ja 1x kylpyhuoneen ovi. Makuuhuoneissa oviaukkojen leveys 9M, kylpyhuoneessa 8M. Kaikkien oviaukkojen korkeus ~206cm ja ajatuksena hankkia 20M ovet ja karmit, eli uudet olisivat hieman matalammat kuin nykyiset. Hankin ovet/karmit/peitelistat itse, haen tarjousta näiden asennustyölle.

Db oven asennus

70100KUOPIO

Vanhan oven poisto ja tilalle DB oven asentaminen.

Taloyhtiön valokatteiden saneeraus.

13800KATINALA

Vanhojen valokatteiden uusiminen seitsemän asunnon rivitaloon . Paneelien materiaali ja koko: - UV suojattua - Vahvuus vähintään 1mm - Koko: 3500mm x 1100mm - Määrä 50-55. Tarkistuslasketaan hyväksytyn tarjouksen yhteydessä. Muuta urakkaan kuuluvaa: - Valokatteiden ruodeväli tällä hetkellä 800mm ja pitäisi olla 400mm. - Ruoteita tarvitaan neljä juokusa lisää. Talo karkeasti noin 48 metriä jolloin ruodemateriaalin tarve on 4x 48metriä. - Lisäksi nurkkalaudat ovat osittain vahingoittuneet ja ne vaihdetaan tarpeen mukaan. Laudan vaihto ja maalaus.

Kattoikkunan vaihdon yhteydessä tehtävät sisätyöt

20100TURKU

1905-rakennetun puutalon kattoikkuna vaihdetaan keväällä, vaihdon suorittava urakoitsija ei tee siihen liittyviä ns. sisäkattotöitä kuten: - Vanhan rakenteen purkaminen ja kunnon tarkastus. - Eristäminen ja höyrysulun asentaminen. - Levyjen asennus, tasoittaminen, pielien maalaaminen ja listoittaminen. -Ikkunan ja katon liittymäkohdan listoittaminen. Aikataulu tulisi sopia ikkunan vaihtajan kanssa jotta homma saataisiin suoritettua yhden päivän aikana, tai vähintään peräkkäisinä päivinä. Kohde on näitä Turun perinteisiä puutaloja.

Ikkunoiden ja ovien säätö ja tiivistys

15340LAHTI

Näin talven kylmillä keleillä olen huomannut, että ikkunat vuotavat tarpeettoman paljon kylmää ilmaa. Tiivistys olisi siis ohjelmassa viimeistään kesällä ennen seuraavan talven kylmiä kelejä, mutta voisi olla hyvä, jos ammattilainen kävisi myös tarkistamassa ovien ja ikkunoiden säädöt, jos niitäkin pystyisi parantamaan. Ja voi tiivistyksenkin hoitaa ammattilainen, jos sopuun päästään :) Kyseessä omakotitalo, v. 2005 rakennettu ja ymmärtääkseni ikkunoita ei ole huollettu edellisten omistajien aikana. Kohde Lahdessa, Kunnaksessa. Olisi kiva saada paikallisilta yrittäjiltä tarjouksia ja referenssejä.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia