Maanrakennus

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Pihatien kunnostus

28190PORI

Etsimme urakoitsijaa pihatiemme kunnostamiseen. Tien leveys on n. 4,5, m ja kunnostettavan osuuden pituus n. 20 m. Tie on soratietä, joka on hyvin kuoppainen, joten maata pitäisi ilmeisesti kaivaa ja tehdä pohjasta asti uudelleen. Työs toteus syksyn aikana.

Perustan kaivaus

02660ESPOO

Tarvitaan apua talon kivijalan perustan kaivamiseen ja paljastamiseen. Työ on tehtävä käsin, koska taloon tulevien putkien tarkka paikka ei ole tiedossa.

Omakotitalon piha

27800SÄKYLÄ

Vanhan soran poisto omakotitalon pihatieltä.Sen siirto tontilla olevan autotallin päätyyn. Aluskatetteen laitto ja uusi sorapinnoite.

Syksylle -23 laajennuksen pohjien tekijä hakusessa

90230OULU

Kohde ahtaan puoleinen rintamamiestalotontti, johon tehdään 45 neliöinen laajennus kellarillisena. Hakusessa kaivinkoneurakoitsija joka kaivaa vanhan maan ja 70% maa-aineksesta ajetaan tontilta pois. Lisähommana mahdollisesti pohjalle murskeen ajo ja tasoitus. Hommaa hankaloittaa kaupunkitontti Oulun Peltolassa jossa operoidaan 4,5m aukon kautta naapurin aitaa ja meidän taloa väistellen.

Siirtonurmen asennus

02280ESPOO

Vanhan nurmen irroitus Maan tasoitus Siirtonurmen asennus Pinta-ala: 30 neliötä. Aikataulu: mieluusti heinäkuun aikana. Sijainti: Espoo, 02280

Hiekkaa ja soraa

27310KODISJOKI

Tarvitsen kasetin hiekkalaatikkohiekkaa tai vastaavaa uimarantaan. Tämän lisäksi tarvitsen sellaista soraa, jossa ei ole 0 kokoa parkkipaikan pohjaksi. Kuljetuksen jälkeen tarvitse hiekan siirron rantaan mikäli kasaa ei ole voitu kaataa rantaan sekä tasoitusta rannalle. Lisäksi soran levyksen parkkipaikalle.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia