Uudiskohde

Arkkitehti

Tarvitsetko arkkitehdin?

Suunnitteletko uutta rakennusprojektia ja tarvitset arkkitehdin apua? Remppatorista saat sitomattoman tarjouksen usealta arkkitehdilta – täysin maksutta.

Ota yhteyttä arkkitehtitoimistoihin

Arkkitehtipalvelut

Arkkitehdit tarjoavat monenlaisia arkkitehtuuripalveluja aina materiaalivalintojen neuvonnasta suuriin rakennus- ja kunnostushankkeisiin. Arkkitehti voi ottaa vastaan pieniä töitä, kuten mittauksia ja suunnitelmien piirtämistä, tai laajempia töitä, kuten uuden talon tai mökin rakentamisen.


Arkkitehti voi auttaa sinua näissä töissä:


Arkkitehdin suunnittelema talo

● Arkkitehdin suunnittelema mökki

● Uudisrakentaminen, laajentaminen ja ylöspäin laajentaminen

● Saneeraus ja peruskorjaus

● Talopiirustukset ja muut tekniset piirustukset

● Rakennuslupahakemus

● Neuvonta materiaalien, tuotteiden ja ratkaisujen valinnassa


Mihin tarvitset apua?
Tarvitsetko arkkitehtia, mutta et ole varma, mitä työ sisältää? Sinun ei tarvitse tietää, mitä työ sisältää. Kirjoita vain perusteellinen kuvaus siitä, mitä haluat tehtävän tai minkä ongelman haluat ratkaistavan, kun julkaiset työn.

Paljonko arkkitehti maksaa?

Arkkitehdin palkkaamisen kokonaiskustannukset vaihtelevat, ja hinta riippuu työn koosta. Hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat valmistelutuntien määrä, hakemusten laatiminen sekä piirustusten ja suunnitelmien muokkaamisen ja mukauttamisen määrä.


Arkkitehdin tuntitaksa

Arkkitehdin tuntitaksa on yleensä 90 - 150 euroa. Suuremmissa projekteissa, kuten uudisrakentamisessa, kokonaishinta on korkeampi kuin pienemmissä hankkeissa, kuten laajentamisessa tai julkisivumuutoksessa.


Tavalliset arkkitehtitöiden hintatekijät

Arkkitehdin työn kustannukset vaihtelevat, ja ne riippuvat projektin kokonaishinnasta. Hinta riippuu pitkälti projektin koosta ja siitä, kuinka paljon haluat teetättää. Hintatekijät, jotka voivat nostaa projektisi hintaa:


Räätälöidyt ratkaisut

➔ Monimutkaiset toimenpiteet, kuten muutokset kantavissa rakenteissa tai vesi- ja viemäröintiratkaisuissa.

➔ Arkkitehti vastuunkantajana

➔ Ajankäyttö

➔ Neuvonta, seuranta ja osallistuminen projektiin


Milloin tarvitset arkkitehtia?

Jos remontti- tai rakennushankkeesi on tietyn kokoinen, voi olla suositeltavaa pyytää arkkitehdin apua. Siten saat hyvät piirustukset, jotta lopputuloksesta tulee haluamasi ja että kaikkia sääntöjä ja standardeja noudatetaan. Arkkitehti löytää budjettiisi, vaatimuksiisi ja tontillesi parhaiten sopivat ratkaisut.


Uuden rakentaminen

Jos aiot rakentaa uuden talon, mökin tai muun uudisrakennuksen, joka on erityisesti sovitettu tarpeisiisi tai tonttiisi, on suositeltavaa ottaa mukaan arkkitehti.


Jos projekti on erityisen vaativa toteuttaa, siihen liittyy erityisratkaisuja tai suuria muutoksia, urakoitsija vaatii usein arkkitehdin mukaan ottamista.


Peruskorjaus

Jos aiot peruskorjata kotisi, tarvitset usein arkkitehdin. Näin on esimerkiksi silloin, jos sinun on muutettava pohjaratkaisua tai toteutettava hakemusta edellyttäviä hankkeita, kuten kantavien seinien muuttaminen, vintin tai kellarin käyttötarkoituksen muuttaminen tai julkisivun merkittävä muuttaminen.


Laajentaminen

Laajennus kasvattaa kotisi kokoa, ja siihen voi liittyä yhden tai useamman lisähuoneen rakentaminen. Jotta laajennus sopii parhaiten olemassa olevaan julkisivuun, rakenteeseen ja pohjaratkaisuun, sinun on pyydettävä apua arkkitehdilta, joka voi piirtää laajennuksen sinulle.


Ylöspäin laajentaminen

Laajennus ylöspäin lisää kotisi korkeutta, ja se edellyttää usein katon nostamista vintin tai lisäkerroksen rakentamiseksi. Koska tämä edellyttää muutoksia talon rakenteisiin ja julkisivuun, on aina otettava mukaan arkkitehti.Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Terassi/parvekeovi

01390VANTAA

Hei! Olemme remontoimassa omakotitaloa, ja siihen olemme suunnittelemassa terassia, johon tarvitaan ovea. Terassia varten tarvitsemme luvan ja suunnitelman, jota voisimme toteuttaa sen. Lupaa varten tarvitsemme myös arkkitehdin piirustukset.

Hirsitalo Puuppola

41120PUUPPOLA

Puuppolassa tasamaatontti 5000m2. Suunnitelmana kompakti n. 120m2, 3mh hirsitalo. Paljon jo omia suunnitelmia ja alustavaa hahmotelmaa pohjapiirroksesta. Ammattilaisen työ tietysti tarvitaan. Kiitos!

Arkkitehti, ullakon laajennus

20810TURKU

Itäinenkatu, vanha talo, ullakon laajennuksen rakennuslupa. Mielellään muu kuin iso toimisto. Sopii vastavalmistuneelle.

Rakennuslupakuvat, paritalo, Espoo

02780ESPOO

Hei! Kysyn tarjousta rakunnuslupakuvien piirtämisestä pohjaluonnoksen perusteella. Kyseessä yksitasoinen paritalo ilman autokatosta Espoossa.

Rakennesuunnittelu uudiskohteelle

02600ESPOO

Kolme kerroksinen talo 400 valueristeharkolla, perustamistapa maanvarainen, rinnetontti. Pääpiirustukset ja rakennuslupa on jo. Dwg kuvat saa sähköpostitse. Rakennesuunnittelu • perustukset, routaeristeet, salaoja, radonpoisto • välipohjasuunnitelma (sis.lappukuvat, ontelolaattojen mittapiirrokset) • runkosuunnitelma • yläpohjasuunnitelma (sis.ristikkokaaviot) • rakenneleikkaukset • rakennedetaljit, märkätiladetaljit • suunnitelmien hyväksyttäminen rakennustarkastusviranomaisella • Salaojasuunnitelman • Radonsuojaussuunnitelman • tarvittavat katselmukset • vastaava rakennesuunnittelija

Rakennussuunnittelu ja vintin rakennus

70620KUOPIO

Kohde on vuonna 1905 valmistunut hirsirivitalo ja lisätilan saamiseksi haluamme rakentaa yläkerran vintin asuinkäyttöön. Ennen remonttia tarvitsemme suunnitelman, koska alakerran ja yläkerran toimivuus tulee suunnitella huolella. Tällä hetkellä mm. kulku yläkertaan tapahtuu ulkokautta ja sisällä huoneisiin kuljetaan toisten huoneiden kautta.

Julkaistu 28. loka 2022, 08:09

Päivitetty 30. tammi 2024, 14:00

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.