Tarvitsetko arkkitehdin?

Suunnitteletko uutta rakennusprojektia ja tarvitset arkkitehdin apua? Remppatorista saat sitomattoman tarjouksen usealta arkkitehdilta – täysin maksutta.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Tarvitsetko arkkitehdin?

Suunnitteletko uutta rakennusprojektia ja tarvitset arkkitehdin apua? Remppatorista saat sitomattoman tarjouksen usealta arkkitehdilta – täysin maksutta.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Arkkitehtipalvelut

Arkkitehdit tarjoavat monenlaisia arkkitehtuuripalveluja aina materiaalivalintojen neuvonnasta suuriin rakennus- ja kunnostushankkeisiin. Arkkitehti voi ottaa vastaan pieniä töitä, kuten mittauksia ja suunnitelmien piirtämistä, tai laajempia töitä, kuten uuden talon tai mökin rakentamisen.


Arkkitehti voi auttaa sinua näissä töissä:


Arkkitehdin suunnittelema talo

● Arkkitehdin suunnittelema mökki

● Uudisrakentaminen, laajentaminen ja ylöspäin laajentaminen

● Saneeraus ja peruskorjaus

● Talopiirustukset ja muut tekniset piirustukset

● Rakennuslupahakemus

● Neuvonta materiaalien, tuotteiden ja ratkaisujen valinnassa


Mihin tarvitset apua?
Tarvitsetko arkkitehtia, mutta et ole varma, mitä työ sisältää? Sinun ei tarvitse tietää, mitä työ sisältää. Kirjoita vain perusteellinen kuvaus siitä, mitä haluat tehtävän tai minkä ongelman haluat ratkaistavan, kun julkaiset työn.

Paljonko arkkitehti maksaa?

Arkkitehdin palkkaamisen kokonaiskustannukset vaihtelevat, ja hinta riippuu työn koosta. Hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat valmistelutuntien määrä, hakemusten laatiminen sekä piirustusten ja suunnitelmien muokkaamisen ja mukauttamisen määrä.


Arkkitehdin tuntitaksa

Arkkitehdin tuntitaksa on yleensä 90 - 150 euroa. Suuremmissa projekteissa, kuten uudisrakentamisessa, kokonaishinta on korkeampi kuin pienemmissä hankkeissa, kuten laajentamisessa tai julkisivumuutoksessa.


Tavalliset arkkitehtitöiden hintatekijät

Arkkitehdin työn kustannukset vaihtelevat, ja ne riippuvat projektin kokonaishinnasta. Hinta riippuu pitkälti projektin koosta ja siitä, kuinka paljon haluat teetättää. Hintatekijät, jotka voivat nostaa projektisi hintaa:


Räätälöidyt ratkaisut

➔ Monimutkaiset toimenpiteet, kuten muutokset kantavissa rakenteissa tai vesi- ja viemäröintiratkaisuissa.

➔ Arkkitehti vastuunkantajana

➔ Ajankäyttö

➔ Neuvonta, seuranta ja osallistuminen projektiin


Milloin tarvitset arkkitehtia?

Jos remontti- tai rakennushankkeesi on tietyn kokoinen, voi olla suositeltavaa pyytää arkkitehdin apua. Siten saat hyvät piirustukset, jotta lopputuloksesta tulee haluamasi ja että kaikkia sääntöjä ja standardeja noudatetaan. Arkkitehti löytää budjettiisi, vaatimuksiisi ja tontillesi parhaiten sopivat ratkaisut.


Uuden rakentaminen

Jos aiot rakentaa uuden talon, mökin tai muun uudisrakennuksen, joka on erityisesti sovitettu tarpeisiisi tai tonttiisi, on suositeltavaa ottaa mukaan arkkitehti.


Jos projekti on erityisen vaativa toteuttaa, siihen liittyy erityisratkaisuja tai suuria muutoksia, urakoitsija vaatii usein arkkitehdin mukaan ottamista.


Peruskorjaus

Jos aiot peruskorjata kotisi, tarvitset usein arkkitehdin. Näin on esimerkiksi silloin, jos sinun on muutettava pohjaratkaisua tai toteutettava hakemusta edellyttäviä hankkeita, kuten kantavien seinien muuttaminen, vintin tai kellarin käyttötarkoituksen muuttaminen tai julkisivun merkittävä muuttaminen.


Laajentaminen

Laajennus kasvattaa kotisi kokoa, ja siihen voi liittyä yhden tai useamman lisähuoneen rakentaminen. Jotta laajennus sopii parhaiten olemassa olevaan julkisivuun, rakenteeseen ja pohjaratkaisuun, sinun on pyydettävä apua arkkitehdilta, joka voi piirtää laajennuksen sinulle.


Ylöspäin laajentaminen

Laajennus ylöspäin lisää kotisi korkeutta, ja se edellyttää usein katon nostamista vintin tai lisäkerroksen rakentamiseksi. Koska tämä edellyttää muutoksia talon rakenteisiin ja julkisivuun, on aina otettava mukaan arkkitehti.Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Vapaa-ajan asunnon ja rantasaunan suunnittelu

14690TORVOILA

Arkkitehdin tehtävänä suunnitella järvenranta tontille uudet rakennukset. Rakennuksina mökki, rantasauna ja varasto/autokatos. Kohde Hämeenlinnan Hauholla.

Autokatoksen ja varaston suunnittelu ja asemointi tontille

80400YLÄMYLLY

Tarvitsen suunnitteluapua ja dokumentointia uuden autokatoksen ja varaston rakentamista varten. Rakennuksen asemointi on myös tärkeä pihaliittymän muuttuessa toiseen kohtaan tontilla.

grillikatos pohjapiirustus

01450VANTAA

rivitaloon valokatettu katos 3x4.62m pohjapiirustus

Oviaukko pitäisi saada umpeen lausunto.

04300TUUSULA

Asuintilan eteisen ja autotallin välisen kantavan betoniseinän oviaukon umpeen laitto. Tarvitsen virallisen lausunnon mustaa valkoisella kuinka se kuuluu / sen voi tehdä. Haluan vain pelkän virallisen lausunnon ensin.

Design changes including wall material and roof for three detached houses

02160ESPOO

Three detached houses need an architect and a structure designer to make the following two changes. 1. Wall material change. Because of bankruptcy, only the first floor was build for now. It is not possible to use the origianl ICF blocks for the second floor. 2. Remove roof windows for the house and balcony. If you are interested, please contact me and I will provide more information.

Autotallin rakennesuunnittelu

00730HELSINKI

Olemme rakentamassa 20 m2 autotallia Helsinkiin omakotitaloon. Rakennuslupa ja pääpiirustukset ovat valmiina, mutta nyt olisi tarve vielä tehdä rakennesuunnitelmat. Tavoitteena olisi päästä aloittamaan rakentamista joskus heinäkuun alkupuolella, joten toiveena olisi saada suunnitelmat n. 2-3 viikon sisällä.

Valitut yritykset

11 työilmoitukset

Merensini Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
S

Sebastian

19.6.2024

Erinomainen työn jälki nopeasti ja vaivattomasti

Katso profiili

8 työilmoitukset

Noormarkun Sähkö- ja AV-tekniikka Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Pori, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

Jyri

16.7.2024

Luotettava asiointi ja ystävällinen palvelu

Katso profiili

2 työilmoitukset

Tilassa Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
T

Tuuve

5.4.2023

Hyvä ja tehokas, suosittelen! :)

Katso profiili

7 työilmoitukset

Tmi Elias Sarin on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Loimaa, Parainen, Pöytyä, keskiarviolla 4.3/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
I

Ismo

6.3.2024

rakennusaineiden säilytys

Katso profiili

1 työilmoitukset

LVI-Set Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Ruovesi, Ikaalinen, Kangasala, keskiarviolla 3.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Marko

6.6.2024

Työt onnistuivat sovitusti, mutta kommunikointi jätti rutkasti parannettavaa

Katso profiili
0
[test] App Review on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Brändö, Jomala, Maarianhamina, keskiarviolla 0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
Katso profiili

1 työilmoitukset

SM3-Rakennuspalvelut Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 3.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Miro

1.2.2024

Mukava tekijä persoonaltaan. Työssä kuitenkin parannettavan varaa. Tasoitetussa lattiassa melko paljon ilmakuplia ja epätasaisuuksia vaatien jälkityötä ja lisäkustannuksia. Etukäteen... Lisää

Katso profiili

2 työilmoitukset

Arkkitehtitoimisto MAIA on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Heinävesi, Helsinki, Espoo, keskiarviolla 0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
Katso profiili
Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 28. loka 2022, 08:09

Päivitetty 21. maalis 2024, 12:16